League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis amit írtam annak a szempontjából az is mindegy ha te kiskutyának skatulyázod be. 😛 Csak sima kötekedés amit írtál.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
csak hagy rá oszt kész 😊
Gragas régen nem tank...long ranged ap nuker/carry.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
van ellenérvem, csak értelme sok nincs leírni, próbálták már páran, de mindíg te voltál a helikopter, nem fogok feleslegesen vitázni veled, hisz a rutinoddal nem tudok mit kezdeni <#vigyor2>#vigyor2>
1. Gragassal nem tudtam mit kezdeni: feedeltem? nem. Õ nem tudott mit kezdeni velem 😛 A kezdõk verik szét a fejüket a falon, a pro-k keresnek egy ajtót 😛 (gyengébbek kedvéért: Gragas egy tank, akit megölni az elején még édeskevés az APm. Van viszont jó távolra ható ranged támadása ami nagyot sebez és még arréb is lök. Szal ráultizom, fear+drain, leszedi max a fele HPját. Aztán menekülhetek és ha nem is öl meg, akkor is elbasztam egy ultit amit pedig a meccs megnyerésére is fordíthattam volna - ahogy a videóban fordítottam is.) A noobok feladata a tornyuk védelme, mert õk mást még nem tudnak. A pro-k tudják hogy feladatuk az ellenfél gankelése, ha pedig carryt játszanak (ahogy egy AOE-ssel MINDIG azt kell) akkor a meccs megnyerése.
2. Linkeld csak a pontos idõket a videóban amikor - szerinted - KSeltem.
Szerintem meg egyrészt én sebeztem a legtöbbet a leöltekbe, másrészt ha ez még nincs is így, nélkülem akkor se ölte volna le õket a csapatom, szóval nem KS.
Harmadrészt és ez a legfontosabb: a LoLban csak a gyõzelem számít. Ha én KSelek 2x-3x-4x az elején, meg tudom nyerni a csapatomnak a meccset az ultimmal. Míg ha õk ölnek vagy KSelnek, nagy valószínûséggel nem tudják ezt megtenni nekünk. Pont tegnap toltam egy ilyet, Garen az elején ellopott 2 killemet az ultijával, igazából nem volt KS mert õ is sebzett beléjük, de a végeredmény: vmi 6-8 -as scoréval vesztett a végén, nekem volt 4-2. Ha az elején azt a két killt én kaptam volna, megnyertem volna a meccset.
(Mert a csapatom eszetlenül ráment az ellenfélre, 1 vs 1, 2 vs 2, stb-be, én beultiztam a megfelelõ pillanatban de még nem voltam elég erõs hogy leöljem mindet, így megöltem max 1-et (ha el nem lopták) a menekülõket meg ha utolérte a csapatom, megölte. Aztán persze eljött a pillanat mikor nem voltam a közelben -ultim CDn szal XPztem- és szarráverték õket. Tanulság: ha már noob vagy legalább ne akadályozd a carryt 😛 )
Szóval nagyon nem értesz te a LoLhoz, kisfiam 😛
Szerintem te is tipikusan az a játékos vagy aki:
1. a 8. percre mikor már megvan az ultim is tudok menni gankelni, meghalt legalább 2x a lanejába. De lehet hogy 4x és a tornya is odalett.
Erre beírja: noob jungler no gank.
2. Tök mind1 milyen hõssel vagy, arra mész rá hogy tied legyen a kill. Ha a carry-d elõl szeded el, az se gond. Elvégre kit érdekel a gyõzelem, a frag a lényeg 😛
3. A meccset soha fel nem adva reménykedsz a csodában, ami persze 99% hogy nem jön el. Így baszol el az életedbõl 20-25 perceket, meg persze a csapattársaid életébõl is.
Battletag: Muhee#2716
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Belekukkantottam abba a metal alapu videoban, amikor gragassal nem tudtal mit kezdeni kozepen, es a legyengitett csavokat kselted, aztan feladtak. Hat ilyen ugyan van, de ez nem egy dicsoseg.
A KS (kill steal) jelenseg definicio szerint az a pillanat, mikor az egyik jatekos legyengit "egy utesnyi hpra" egy ellenfelet - elszenvedve minden sebzest, majd ezt egy masik jatekos oli meg ugy, hogy az eredeti jatekos semmit nem kap belole/semmifele elonye nem szarmazik.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mid Trevor “Salce” Salce
Top Daryl “Wingsofdeathx” Hennegan
Jungle Johnny “Unstoppable” Tran
AD Zaqueri “Aphromoo” Black
Support Nhat Nguyen
szórsz
Illetve CLG 2 csapat meg elvileg CLG Black lesz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Én a többiekre lennék kíváncsi, mit szedtek be játék elõtt.
Ez a Darius egy zero. Amit várok, az a grafikai tunning, meg az Ashe model rework, addig vissza a Diablohöz!
Kumiho #2179

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Más; mindig ez van, ha 1500ig felmennék. 😄
Eternal life; endless torture.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Melee DPS
-passzív DoT, ami a többi skilljére hatással van
-2 AOE skill
-CC: AS/movement slow, (blitz-féle) pull
-true damage kivégzõ ulti
Scientia potentia est.