League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Ez nem változtat azon hogy "akit megölni az elején még édeskevés az APm. Van viszont jó távolra ható ranged támadása ami nagyot sebez és még arréb is lök. Szal ráultizom, fear+drain, leszedi max a fele HPját." stb stb.
Vagyis amit írtam annak a szempontjából az is mindegy ha te kiskutyának skatulyázod be. 😛 Csak sima kötekedés amit írtál.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

kérlek ne ...<#nevetes1>
csak hagy rá oszt kész 😊

"gyengébbek kedvéért: Gragas egy tank"

Gragas régen nem tank...long ranged ap nuker/carry.
zippofcy
Aha szal hülyeséget mondok de olyan meggyõzõen hogy vitába se mersz szállni velem. Már csak egy kérdés maradt: a vezetéknevem Rogán avagy Lázár -e 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

még szerencse hogy nem képzeled magad okosnak, meg jó playernek.... <#vigyor2>
van ellenérvem, csak értelme sok nincs leírni, próbálták már páran, de mindíg te voltál a helikopter, nem fogok feleslegesen vitázni veled, hisz a rutinoddal nem tudok mit kezdeni <#vigyor2>

zippofcy
"Nem is értem mit mond, ellenérvem végképp nincs rá, kérlek ti se mondjatok rá semmit akkor talán nem tûnök butának" 😛 😄

<#banplz> nc..., srácok légyszíves ne is reagáljatok a kommentjeire, hátha akkor abbahagyja és eltûnik..... <#hamm>

zippofcy
Amit te láttál abban a videóban az téged minõsít, nem engem 😛

1. Gragassal nem tudtam mit kezdeni: feedeltem? nem. Õ nem tudott mit kezdeni velem 😛 A kezdõk verik szét a fejüket a falon, a pro-k keresnek egy ajtót 😛 (gyengébbek kedvéért: Gragas egy tank, akit megölni az elején még édeskevés az APm. Van viszont jó távolra ható ranged támadása ami nagyot sebez és még arréb is lök. Szal ráultizom, fear+drain, leszedi max a fele HPját. Aztán menekülhetek és ha nem is öl meg, akkor is elbasztam egy ultit amit pedig a meccs megnyerésére is fordíthattam volna - ahogy a videóban fordítottam is.) A noobok feladata a tornyuk védelme, mert õk mást még nem tudnak. A pro-k tudják hogy feladatuk az ellenfél gankelése, ha pedig carryt játszanak (ahogy egy AOE-ssel MINDIG azt kell) akkor a meccs megnyerése.

2. Linkeld csak a pontos idõket a videóban amikor - szerinted - KSeltem.
Szerintem meg egyrészt én sebeztem a legtöbbet a leöltekbe, másrészt ha ez még nincs is így, nélkülem akkor se ölte volna le õket a csapatom, szóval nem KS.
Harmadrészt és ez a legfontosabb: a LoLban csak a gyõzelem számít. Ha én KSelek 2x-3x-4x az elején, meg tudom nyerni a csapatomnak a meccset az ultimmal. Míg ha õk ölnek vagy KSelnek, nagy valószínûséggel nem tudják ezt megtenni nekünk. Pont tegnap toltam egy ilyet, Garen az elején ellopott 2 killemet az ultijával, igazából nem volt KS mert õ is sebzett beléjük, de a végeredmény: vmi 6-8 -as scoréval vesztett a végén, nekem volt 4-2. Ha az elején azt a két killt én kaptam volna, megnyertem volna a meccset.

(Mert a csapatom eszetlenül ráment az ellenfélre, 1 vs 1, 2 vs 2, stb-be, én beultiztam a megfelelõ pillanatban de még nem voltam elég erõs hogy leöljem mindet, így megöltem max 1-et (ha el nem lopták) a menekülõket meg ha utolérte a csapatom, megölte. Aztán persze eljött a pillanat mikor nem voltam a közelben -ultim CDn szal XPztem- és szarráverték õket. Tanulság: ha már noob vagy legalább ne akadályozd a carryt 😛 )

Szóval nagyon nem értesz te a LoLhoz, kisfiam 😛
Szerintem te is tipikusan az a játékos vagy aki:
1. a 8. percre mikor már megvan az ultim is tudok menni gankelni, meghalt legalább 2x a lanejába. De lehet hogy 4x és a tornya is odalett.
Erre beírja: noob jungler no gank.
2. Tök mind1 milyen hõssel vagy, arra mész rá hogy tied legyen a kill. Ha a carry-d elõl szeded el, az se gond. Elvégre kit érdekel a gyõzelem, a frag a lényeg 😛
3. A meccset soha fel nem adva reménykedsz a csodában, ami persze 99% hogy nem jön el. Így baszol el az életedbõl 20-25 perceket, meg persze a csapattársaid életébõl is.

BoneDragon
Így van küzdeni kell. Rengetegszer van olyan meccs, hogy szarrá vagyunk alázva de a végén megnyerjük.

Zickler
Srácok, nem tudjátok egészen véletlenül, hogy holnaptól kik lesznek ingyenesek?

Battletag: Muhee#2716

Dixtroy
Ha a csapatod feedeli az ellenfelet, akkor meg poziciot kell valtani, nem feladni, megha nem tudnak jatszani akkor is. Az "usszalfiam, usszalbazmeg.. hat bazmeg" nem segit.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy

Belekukkantottam abba a metal alapu videoban, amikor gragassal nem tudtal mit kezdeni kozepen, es a legyengitett csavokat kselted, aztan feladtak. Hat ilyen ugyan van, de ez nem egy dicsoseg.

A KS (kill steal) jelenseg definicio szerint az a pillanat, mikor az egyik jatekos legyengit "egy utesnyi hpra" egy ellenfelet - elszenvedve minden sebzest, majd ezt egy masik jatekos oli meg ugy, hogy az eredeti jatekos semmit nem kap belole/semmifele elonye nem szarmazik.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

iLove oHs.

bob-ot nem nézi senki? arról beszél ,hogy annyira berúgott, hogy azt hitte ott marad 😄 és az nagyon rossz este volt egy nagyon rossz...az elsõ emléke, hogy hajnal öt van 😄DDDDDDD hát én nagyon meghaltam 😄
SzirmosSzisza
Triforce jó mindenkinek !😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Elég vad az a shen build

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
SK vs M5, Ocelote @ top lane :o

az az ulti... ban plz 😄

SzirmosSzisza
Epik maradéka lett kb

Mid Trevor “Salce” Salce
Top Daryl “Wingsofdeathx” Hennegan
Jungle Johnny “Unstoppable” Tran
AD Zaqueri “Aphromoo” Black
Support Nhat Nguyen
szórsz

Illetve CLG 2 csapat meg elvileg CLG Black lesz.

ronihun
2 tsm?

...

SzirmosSzisza
Könnyen megeshet. De várom már a következõ meccseket. Fõleg, hogy TSM-bõl és CLG-bõl is már 2 csapat van. (mármint CLG-bõl már 3, de 2 NA 😄)

Különc
Asszem félreértettél, na mindegy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Semmi közük egymáshoz. Curse az valami nagy honlap volt anno WoW-osoknak, aztán lett egy LoL csapata is. Amúgy meg pl Doublelift is onnan ment át CLG-be 😊

Különc
Curse az a CLG szemeteskukája?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Újabb kiegyensúlyozott hõs <#szomoru1>

böröczk
Furcsa, hogy pont Mordéét jegyezted meg. <#idiota>
Én a többiekre lennék kíváncsi, mit szedtek be játék elõtt.

Ez a Darius egy zero. Amit várok, az a grafikai tunning, meg az Ashe model rework, addig vissza a Diablohöz!

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

rendes buildje volt, csak aztán a végén elkezdett trollkodni ... az utolsó 5-10percbe kb

SzirmosSzisza
Az a Morde build adja 😄

ugyeeeeeeeee? és hiába magyarázom nekik hogy sell bazdmeg sell, minek az, de õk tudjak hogy az kell, mondom oké .....

Borzgy
Malphitenál 3 Frozen Heart? Veigarnál Nashor's Tooth? Dafuq? O.o<#gonosz3>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

amugy early gambe shaco ap volt, a végén amikor már csak a nexus volt mind ad itemeket vett, azthitték kemények lesznek😄 ja igen és morde is eladta itemjeit, a végén mikor elindultunk 3 man , én, nid, veigar

na erre varjatok gombot : D cat a többit töröld már mert failoztam a belinkelést😄

Unknow
Nem olyan durva mint amilyennek olvasva tûnik. PTR-en már kint van, ki lehet próbálni 😊
SzirmosSzisza

Czdano
'semmi tankosság' Mert te már tudod mennyi hp-t kap majd szintenként? <#idiota> valszeg nem 450el fog indulni...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ja, semmi sustain, semmi tankosság, semmi escape spell, insta ban, nagyon op!

Más; mindig ez van, ha 1500ig felmennék. 😄

Eternal life; endless torture.

Czdano
Az már bannolás 😄

Fabio Capello
Wait, what?

JSbyMSI8800
Azta q**va 😄 pure energy 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

úgy is rég volt már kill után újratöltõdõ ulti..... 😄

Czdano
Ez már leírva is permabant érdemel....

crackyS
faszomat román 4-es premadekbe, feedelnek, tankot focusolnak, aztán az ötödiket reportolják ha kikapnak

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

SzirmosSzisza
Ez tényleg nagyon Garen hasonmás 😄

Kly
Új hõs: Darius, the Hand of Noxus

Melee DPS
-passzív DoT, ami a többi skilljére hatással van
-2 AOE skill
-CC: AS/movement slow, (blitz-féle) pull
-true damage kivégzõ ulti

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Utolsó 😄D

Unknow
Én komolyan felveszlek ha jössz egyre. Vagy vegyél fel te: Athem 😛