League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Ez relatív..az se mindegy milyen karakterekkel vagytok a lanen. Egy amumuval vagy jannával simán kilehet defelni még +2 wavet. Az is számít hogy az adott játékos milyen beállítottságú, inkább kockáztat, vagy feladja a turretet..ha két ilyen ellentétes stílusú játékos van egy lanen az már rég bukó.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Legutóbbi meccsemen mindenki annyira defenzív volt, hogy a 27. percben volt first blood úgy, hogy 5 ellen jött botra gankelni. Senkit nemérdekellt a csapatból, hogy 5v2-ben tartjuk a frontot 2 percig. Legalábbs láttuk õket amint készülgtnek a wardok között. Társamnak mondom, hogy tünés innen ez veszett ügy, de õ nem õ ottmarad otthagyom first blood ellenségnek, és még nekem szólnak be, hogy miért nem maradtam védeni.
Maak
Ha mar az elejen ignoraltatok volna zippot akkor nem jutottatok volna idaig, mindenkinek mas a stilusa ingame, szerinte ez a nyero. (pont) Ugysem tudjatok meggyozni, hogy nem jol gondolkodik,ha neki ez a tapasztalata es ez jon be neki. (gyk.ezzel nyer meccset)

D3 megjelenes elott kezdodott ez a szajkarate, megjelenes ota nem jartam erre, es meg mindig megy az eszosztas. Tizenx ember olt egyet 😄, ahelyett, hogy hagynatok a faszba, grat 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jazzy is, hogy eltunt innen, elsz meg?😄 Ha ugyanazzal a maillal jatszol mint beta alatt, akkor felvettelek bneten.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zippofcy
Elmondom mi a gond ezzel a duózással.
Fõleg az hogy három random emberrel kell tolni, még ha egyikük se feeder vagy leaver, az sanszos hogy a championját valamelyik nem tudja normálisan kezelni. Innentõl kezdve csak arra lehet számítani hogy az ellenfél még bénább.

Ami legjobban mûködött nekem az az volt hogy bementem egy tankkal. Õ ment szóló topra, én vagy midre vagy jungelbe, attól függõen kit tudtunk szerezni harmadiknak (carry vagy jungler).
Botra meg kellett két ember akik játszottak már együtt.
Ha õk nem feedeltek, meg nem szedték el elõlem az elsõ 2 killt, egész jól mûködött a dolog, persze olyan klánok ellen akik állandóan együtt tolják nem volt sok esélyünk, de még mindig több volt így mintha bedobott 3 tökismeretlent hozzánk akik annyit se tudtak hogy halál helyett inkább vonuljanak vissza, ha SS van akkor menjenek segíteni, stb.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

😞

zippofcy
Mennék de nem akarom rádhozni a hányingert 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

te nem jössz velem ?

zippofcy
Féltik a 2000-es ELOjukat 😄

kérlek ennyire ne tolongjatok 😞

valaki jön velem duozni ?
úgy 1350ig,1323-on elon vagyok, és félek egyedül menni ...

ingame:davidWolf, eu west.

NagyiBMX
Lehet megtaláltam : Alistar, Ashe, Graves, Lux, Malzahar, Maokai, Master Yi, Morgana, Riven, Volibear

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Valaki freeket tudja ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Látod ez is a szövegnemértés tipikus esete.
"Szal végül is elképzelhetõ hogy vki kap egymás után 100 ilyen meccset és felmegy 2000+ ELO-ra ... mit is bizonyít ez a játéktudásáról? 😛"
Szó szerint ezt írtam. Aki nem érti meg hogy ezzel nem azt mondtam hogy az ELO nem számít, hanem azt hogy szólóba elérve nem számít (mert ott 90% mák kell hozzá, a 10% tudás mellé) az nem tud szöveget értelmezni szvsz.

Mivel a LoL egy csapatjáték, számomra az a mérce akinek van egy olyan csapata amivel szétszed bárkit aki ki mer állni ellene. Ennyi. 😛
Akinek nincs az meg okoskodhat itt ELOrõl meg hasonlókról ... nem tûnt fel még hogy én sose írtam hogy magamat mennyire tartom jónak?
Noob nem vagyok azt a videók bizonyítják 😄 De hogy egy 1800-as ELOs játékos szükségszerûen jobb lenne egy 1500-asnál ... aki ilyet mond az nem vmi "pro" szvsz 😛

Fabio Capello
Tehát Guardsman Bob is duoban jutott fel 2100 elora. Ja várj, nemis.

Eszed mint a töknek - elõbb azt állítod, hogy itt mindenki aki beszól 1500 alatt van, utána azt, hogy tulajdonképpen az elo nem is számít semmit. Na most akkor hogy is van ez? Egy troll vagy, és abból is a legrosszabb fajta - gõzöd nincsen semmirõl, de próbálod megmutatni hogy te vagy a király - és ezzel saját magadat nevetteted ki.

Szállj le a földre kisherceg, mert nem lesz így jódolgod.

zippofcy
Általában ilyenek szoktak lenni a meccsek:

[/url][/img]

Feeders

Itt is az elsõ 10 perc érdekes volt miden LeBlanc ellen, ownoltam szal ebbõl már látható volt a játéktudása 😄
Aztán dögunalom rutinjáték a végéig mikor egy 3-as kill kicsit felrázott de addigra vége is volt.
Ezeket se élvezem jobban mint mikor az én csapatom feedel ... na jó, napi win megvan legalább belõle de annyi.
Azokat szeretem amit elõször linkeltem be ide videót ... a Fiddle turns the match címût ... de hát mint egy okos ember mondta egyszer: "Az élet nem habostorta." 😄 😄

Szal végül is elképzelhetõ hogy vki kap egymás után 100 ilyen meccset és felmegy 2000+ ELO-ra ... mit is bizonyít ez a játéktudásáról? 😛

zippofcy
Szólóban nekem 5 játékbõl 4-ben van feeder (nálunk vagy az ellenfélnél) 2-ben több is mint egy. Kb minden 8. játékban van leaver is.
Minden 10. meccs olyan csak hogy egyik oldalon sincs noob és kiegyenlített a játék (akár nyerünk akár vesztünk).

A lolba ezis a játéktudáshoz tartozik és legalább annyira fontos mint a skill 😉

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

meg még azért pár dolog, amióta megdicsérem a csapatársaimat, és tartom bennük az "erõt", sugallom a kitartást, ezek azok, azóta azoknak a meneteknek a 80% át nyerem 😊 soloba

+1, nekem is van pár spanom aki most jár 1900 on, meg 1800 on, sõt több az olyan ismerõs aki +1500 on van .. errõl ennyit

Nem, nem mák kell hozzá hanem játéktudás.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Unknow
Nekem 2 haverom is soloban ment 2k elo fölé ^^ (Nem, nem volt duo partnerük.)
zippofcy
Szólóban sose fogsz 2000 ELO fölé menni, mert legalább minden 3. játékban lesz feeder vagy leaver. Ahhoz akkora mák kéne hogy ne kapd õket játékok tucatjain át, mint egy lottó 4eshez 😛

Czdano
Mit? 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

BoneDragon
Végre nem jelenik meg a hozzászólása, de ti folytatjátok...
<#oooo>

Atwa
Solo Qban jó és összeszokott csapat ?<#wilting>

zippofcy
2000 ELO fölé csak egy nagyon jó és összeszokott csapat tud menni szvsz.
Abban viszont biztos vagyok hogy akik itt kóstolgatnak, azok 1500 alatt vannak mind 😛

+1

Czdano
Jó. Írj ha 2000 ELO felett vagy, akkor elhisszük hogy pro fiddlesticks vagy. 😊 Érik már hogy szóljunk egy modinak szerintem..de mindegy 😊

zippofcy
Úgy érted 2011-ben? Keress csak vissza 😛

Borzgy
Mondom az ELEJÉN. Amikor idejöttél a fórumra...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

zippofcy
Lehordó stílus amiért röhögök rajtuk hogy nem bírják megérteni hogy a mondanivalóm érdemi részét ("feedeletlenül nem tudom leszólózni Gragast") nem befolyásolja hogy Gragast tanknak, offtanknak vagy kisnyúlnak soroljuk be???
Én válaszoltam egy, a videómat ért kritikára, erre belekötöttek EGYETLEN szóba ami lásd fentebb, semmit nem változtat a válaszom értelmén.
Aztán még fasza gyereknek is érezték magukat tõle ... tini stílus 😄

Borzgy
Csak annyit szólnék hozzá, hogy az elején próbáltak a többiek értelmesen szólni hozzád, de te a magad lehordó stílusodban folytattad velük a párbeszédet. Aztán már amikor senkinek sem volt kedve értelmeset írni feléd, akkor te meg elkezdted õket provokálni, hogy miért nem tudnak érveket felhozni ellened... Így könnyû mondani azt, hogy érdemben nem szólnak hozzád, hogyha nem is veszed figyelembe azt, mit is írtak neked az elsõ hozzászólásoknál... Nem biztos, hogy csak Velük van probléma. Nem lehet véletlenül, hogy Nálad is van egy kis gubanc? Nem biztos, hogy csak neked van igazad...
Kérésnek meg csak annyit, hogy hagyjátok már abba ezt a civakodást, mert már nagyon unom, hogy semmi értelmeset nem olvashatok itt. Ha amúgy sem kedvelitek egymás pofáját, akkor hagyjátok magára a másikat. Ennyi. Egyszerû nem?
Köszöntem.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Mindenki hülye csak te vagy itt a helikopter. Na jó, valójában csak trollkodsz (mivel ilyen hülye ember nincs ezért csak direkt csinálhatod), egyébként elején még poén volt, most már csak fárasztó kicsit.

Why so serious?

zippofcy
Ezért aztán hozzá se szóltok. Nem pedig azért mert semmi szín alatt nem ismernétek el hogy igazam van 😛

Czdano
Tök mindegy mit szólunk hozzá, mert úgy is Te vagy az isten és csak magadnak hiszel <#eljen>

-> #18719 ajánlom figyelmedbe

zippofcy
gtronic & aftershock: boldogult ifjúkoromban MSNezgettem 14 éves kiscsajokkal. Na azok érveltek úgy mint ti. 😛
(behányok tõled, szánalmas vagy, mindenki utál -ezért én is- stb)

Ha nem tudtok ÉRDEMBEN hozzászólni vmihez, nem kell belepofázni csak azért hogy "menõk" legyetek. Csak lejáratjátok vele magatokat.
Leírom a ti szellemi színvonalatokon is: kiscsávók mars vissza a homokozóba, ne dumáljatok bele a nagyok dolgába 😄

be😛😄 hanyok😮😄P tõled 😛😛😛😄D😄

na milyen latvany ?

vicces ahogy okoskodni próbálsz 😊
amúgy élvezed hogy mindenki utál ? 😊
na, én itt hagytam abba a fórum rombolást, ignored 😊

muszáj minden mondatod utan nyalas szmajlikat irkalni? behanyok tõled

egyre szánalmasabb vagy 😊

zippofcy
Épp erre akartalak megkérni. Mivel semmi értelmeset nem írtál még, kötözködésen kívül. De az is olyan színvonalú mint pl ez:
Én: "Az alkonyi ég pírja könnyet csalt szemembe"
Erre te: "Alkonyatkor szürkület van te noob OMG ezt is rosszul tudtad ne írj ide többé" 😛 😄

Szal na ... vannak akik a betûket ismerik ugyan, de az írott szöveg értelmét felfogni már nem képesek.

ha ilyen okos vagy, akkor légy szíves olvasd el újra hogy eddig miket írtál, gondolt át õket újra, utána még egyszer, aztán többet ne írj ide...

zippofcy
Ti beszéltek hülyeséget, belekötni egy szóba, aminek az igazsága a mondat kontextusán semmit nem változtat 😛

a lényeg hogy neked legyen igazad, el nem ismernéd hogy hülyeséget beszélsz 😊

A KS-sel az a baj, hogy általában aki ks-el, nem tud játszani. A lashit mindig a legkönnyebb. Sok meccs ment már kárba, akol volt egy 20/x/0 carry, mindenki másnak killje alig, persze gear nuku. A carry first focus, meghal, vége. Mindenki mást megesznek és kész. Szóval a ks csak akkor jó, ha aki csinálja, egyébként játszani is tud.

zippofcy
Sima kötekedés, mert sorold be bárminek, nem változtat az igazságán annak amit írtam. Télleg ennyire nem tudtok szöveget értelmezni? Ált. iskola második osztály 😛

milyen meglepõ 😊

minden esetre az õ 2 mondatában több igazság van, mint abban amit te eddig itt össze hordtál 😊

nem sima kötekedés, fogd fel, szart irtál, mert régen nem tank gragas ..nem is tudom mikor volt az talán 2 éve, szoval "kisfiam" inkább te pihenj meg és pár év múlva röhögj magadon