League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
D3 megjelenes elott kezdodott ez a szajkarate, megjelenes ota nem jartam erre, es meg mindig megy az eszosztas. Tizenx ember olt egyet 😄, ahelyett, hogy hagynatok a faszba, grat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Fõleg az hogy három random emberrel kell tolni, még ha egyikük se feeder vagy leaver, az sanszos hogy a championját valamelyik nem tudja normálisan kezelni. Innentõl kezdve csak arra lehet számítani hogy az ellenfél még bénább.
Ami legjobban mûködött nekem az az volt hogy bementem egy tankkal. Õ ment szóló topra, én vagy midre vagy jungelbe, attól függõen kit tudtunk szerezni harmadiknak (carry vagy jungler).
Botra meg kellett két ember akik játszottak már együtt.
Ha õk nem feedeltek, meg nem szedték el elõlem az elsõ 2 killt, egész jól mûködött a dolog, persze olyan klánok ellen akik állandóan együtt tolják nem volt sok esélyünk, de még mindig több volt így mintha bedobott 3 tökismeretlent hozzánk akik annyit se tudtak hogy halál helyett inkább vonuljanak vissza, ha SS van akkor menjenek segíteni, stb.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
úgy 1350ig,1323-on elon vagyok, és félek egyedül menni ...
ingame:davidWolf, eu west.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"Szal végül is elképzelhetõ hogy vki kap egymás után 100 ilyen meccset és felmegy 2000+ ELO-ra ... mit is bizonyít ez a játéktudásáról? 😛"
Szó szerint ezt írtam. Aki nem érti meg hogy ezzel nem azt mondtam hogy az ELO nem számít, hanem azt hogy szólóba elérve nem számít (mert ott 90% mák kell hozzá, a 10% tudás mellé) az nem tud szöveget értelmezni szvsz.
Mivel a LoL egy csapatjáték, számomra az a mérce akinek van egy olyan csapata amivel szétszed bárkit aki ki mer állni ellene. Ennyi. 😛
Akinek nincs az meg okoskodhat itt ELOrõl meg hasonlókról ... nem tûnt fel még hogy én sose írtam hogy magamat mennyire tartom jónak?
Noob nem vagyok azt a videók bizonyítják 😄 De hogy egy 1800-as ELOs játékos szükségszerûen jobb lenne egy 1500-asnál ... aki ilyet mond az nem vmi "pro" szvsz 😛
Eszed mint a töknek - elõbb azt állítod, hogy itt mindenki aki beszól 1500 alatt van, utána azt, hogy tulajdonképpen az elo nem is számít semmit. Na most akkor hogy is van ez? Egy troll vagy, és abból is a legrosszabb fajta - gõzöd nincsen semmirõl, de próbálod megmutatni hogy te vagy a király - és ezzel saját magadat nevetteted ki.
Szállj le a földre kisherceg, mert nem lesz így jódolgod.
[/url][/img]
Feeders
Itt is az elsõ 10 perc érdekes volt miden LeBlanc ellen, ownoltam szal ebbõl már látható volt a játéktudása 😄
Aztán dögunalom rutinjáték a végéig mikor egy 3-as kill kicsit felrázott de addigra vége is volt.
Ezeket se élvezem jobban mint mikor az én csapatom feedel ... na jó, napi win megvan legalább belõle de annyi.
Azokat szeretem amit elõször linkeltem be ide videót ... a Fiddle turns the match címût ... de hát mint egy okos ember mondta egyszer: "Az élet nem habostorta." 😄 😄
Szal végül is elképzelhetõ hogy vki kap egymás után 100 ilyen meccset és felmegy 2000+ ELO-ra ... mit is bizonyít ez a játéktudásáról? 😛
Minden 10. meccs olyan csak hogy egyik oldalon sincs noob és kiegyenlített a játék (akár nyerünk akár vesztünk).
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Abban viszont biztos vagyok hogy akik itt kóstolgatnak, azok 1500 alatt vannak mind 😛

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Én válaszoltam egy, a videómat ért kritikára, erre belekötöttek EGYETLEN szóba ami lásd fentebb, semmit nem változtat a válaszom értelmén.
Aztán még fasza gyereknek is érezték magukat tõle ... tini stílus 😄
Kérésnek meg csak annyit, hogy hagyjátok már abba ezt a civakodást, mert már nagyon unom, hogy semmi értelmeset nem olvashatok itt. Ha amúgy sem kedvelitek egymás pofáját, akkor hagyjátok magára a másikat. Ennyi. Egyszerû nem?
Köszöntem.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Why so serious?
-> #18719 ajánlom figyelmedbe
(behányok tõled, szánalmas vagy, mindenki utál -ezért én is- stb)
Ha nem tudtok ÉRDEMBEN hozzászólni vmihez, nem kell belepofázni csak azért hogy "menõk" legyetek. Csak lejáratjátok vele magatokat.
Leírom a ti szellemi színvonalatokon is: kiscsávók mars vissza a homokozóba, ne dumáljatok bele a nagyok dolgába 😄
na milyen latvany ?
amúgy élvezed hogy mindenki utál ? 😊
na, én itt hagytam abba a fórum rombolást, ignored 😊
Én: "Az alkonyi ég pírja könnyet csalt szemembe"
Erre te: "Alkonyatkor szürkület van te noob OMG ezt is rosszul tudtad ne írj ide többé" 😛 😄
Szal na ... vannak akik a betûket ismerik ugyan, de az írott szöveg értelmét felfogni már nem képesek.
minden esetre az õ 2 mondatában több igazság van, mint abban amit te eddig itt össze hordtál 😊