League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
A jobbak már nem várják Dariust 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Igazi nevem Teszt Elek 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Írták az elõbb hogy amcsiba már kinn van Darius. Zippo pedig írta h van amcsin accja.
nem a pte? vagy pbe ? vagy melyik az

Vett egyet IP-bõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha oda figyelnél és nem csak flamelnéd akkor tudnád.
roland2293
mit keresnél te 1 privát teszt szerveren ?

NagyiBMX
ömm... okké 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Privát teszt szerver 2000+ ELOs pro-knak 😄

Teszek fel mindjárt vidit mennyire jók.

NagyiBMX
west-en vagy ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Második játékom Dariussal:

[/url][/img]

Dareiosz

Minden low ELO KSer álma, megépítik tanknak aztán betámadnak, kiflashelnek, visszamennek és az ultival 3-4 KSt simán összeszednek. Ügyesebbek pentát is 😄

Amúgy Riven OPbb szvsz ...

"Amekkorat ugrik, annyit ugyanannyi ido alatt gyalog is megy, ez a
Broken Wings.
A Ki Burst igen csekely hatotavval es idore stunnol, ha mar ott vagy akar utheted is, valakit utolerni tenyleg sokat segit, ha egyhelyben dongeted a melledet, a Valor.. na az igazan szereny kepessegu Xin vagy akar Tristina ugrasahoz kepest, bar egeszen jo a tobbi skilljehez kepest"

ezt azért remélem te sem gondolod komolyan <#vigyor2>

Czdano
Done, valamiért átrakja patchek után.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Amúgy is nekem már megvan Darius beeee 😛
Majd megírom jobb-e üldözésre mint Riven, illetve Gragasst leszólózza e miden early game-be. 😄

zippofcy
Ebbõl már nem mosod ki magad, de próbálkozz csak ... Riven nem jó üldözésre ... Gragas squishy ... mi jöhet még 😄

Dixtroy
Ismet koszonjuk a teljesen tajekozatlan megjegyzest.
Amekkorat ugrik, annyit ugyanannyi ido alatt gyalog is megy, ez a
Broken Wings.
A Ki Burst igen csekely hatotavval es idore stunnol, ha mar ott vagy akar utheted is, valakit utolerni tenyleg sokat segit, ha egyhelyben dongeted a melledet, a Valor.. na az igazan szereny kepessegu Xin vagy akar Tristina ugrasahoz kepest, bar egeszen jo a tobbi skilljehez kepest. Oke, hogy Blade of the Exile alatt ezek hatotavja megno, tehat ha szamolunk, es legyunk nagylelkuek, mondjuk masfel skillje jo uldozesre.
Hogy jott ki a harom?
Ugyanazt a jatekot jatszod?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

zippofcy
Most volt legLoLabb gamám USen, Dariusunk feedelt, 3x utasítottuk el a surrendert, aztán feltápoltam mejait, 5-0-ás stattal ráultiztam az 5 ellenre miközben Nautilust ölték, 2õt megöltem a többit a csapat leszedte (meghaltam ugyan de stacket nem vesztettem, 12 maradt) két további ultim után feladta az ellenfél, 30-33-as állásnál (a javukra) mikor nekem is csak 7-2 volt a statom ... 😄 😄

Unknow
Full screenben még mindig villog ám az egész ,hogy nézhetetlen legyen 😛 Állítsd át borderlessre.
Nekem van saját lowelo movie-m. Ott játszom 😊 És az is elég borzalom 😊

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Minél kevesebb, egy "jól" irányzott utli csodákra képes <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Mindjárt kiszámolja hány ELO kell egy Rivennek hogy utolérje Gragast 😄

bocs, 2 gap closere van meg egy stunja

szerintem nem squishy annyira early-ben, fõleg a shieldje miatt, üldözésre meg pont hogy jó, 3 gap closere is van, és ráadásul nem egyszerû counterelni sem topon, szóval még first picknek is kiváló, szerény véleményem szerint 😊

zippofcy
Na ezt nem kellett volna mondanod 😛
Három skillje is használható üldözésre ... epic fail 😄

Borzgy
Nekem csak az a bajom vele, hogy early gameben hihetetlenül squishy. Lehet hogy csak számomra kevés a hp-ja elején, de mondjuk annál nagyobb a dmg-e. Nagyon erõs tud lenni!

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Czdano
Nem véletlenül kell neki guardian angel meg mercury :p be kell menni vele keményen a carrykre..bruiser, mit vártál? 😄

Dixtroy
Phantom Dancer movement speed reduced to 12% from 15%
Zeal movement speed reduced to 6% from 8%

OMG

Kiprobaltam Rivent, valahogy szuknek erzem a skilljei hatokoret, meg az ultiet is. Ha menekul az ellenfel, szinte keptelenseg utolerni. Vagy csak egyszeruen ez nem az en stilusom?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano
Mindig 1 nappal késnek, szóval holnap patch :p Kb csak az új textúrák miatt várom, bár kicsit HoN beütése lesz

zippofcy
Az okés hogy jön ez a Darius fószer, de hol a kincse???

SzirmosSzisza
RiotRara mondta, hogy holnap lesz, aztán ki tudja mennyire igaz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akkor itt még mostanság nem igen ... max pénteken, lool

SzirmosSzisza
Holnap, USA-ban már éles.

mikor patchelnek már ? -.-"

NagyiBMX

Fec papa
W, blue, manaregen runák, -> Qval farm, nagyobb range mint a legtöbb rangednek, ty bb

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

😊

zippofcy
" attól függõen kit tudtunk szerezni harmadiknak (carry vagy jungler).
Botra meg kellett két ember akik játszottak már együtt."

Ez így már öt.

Elmondom mi a gond ezzel a duózással"Ami legjobban mûködött nekem"

és ebbõl hogy vegyem le ? aztán ugyanúgy 2 emberrõl írtál, te ide mész a haverod oda, szóval nincs szövegértésemmel probléma

zippofcy
Szerinted duóról beszéltem amikor azt írtam nekem mi jött be legjobban? Már megint szövegértés :S
Jah, csökken. 5-bõl csak 3 lehet feeder/leaver. Mármint ha a társad jól választod meg 😉

és akármit mondasz duoba csökken a vesztés aránya, na befejeztem errõl a témát, szia helo

persze olyan klánok ellen" duoba nem ad be ellenségnek klánokat, se nekünk, +1 brain

SzirmosSzisza
Tegnap nyomtam egy 13 / 16-osat, igazából nem emlékszem pontosan, visszanézni meg nem tudom. De a végére 2 PD-s Lux lett belõle, szal biztos be lehetett volna fejezni hamarabb 😄

Diablo 3-asokonak.

Coop vs AI(intermediate): napi bónusz begyûjtve 14:05 perc alatt.

Tudja valaki, AI ellen mennyi volt a leggyorsabb gyõzelem?
zippofcy
95-ben kifejtették hogy a Bokros csomag után mennyivel jobban fogunk majd élni. Most is milyen jól élünk 😛
Dumálni mindent lehet. Ahhoz csak pofa kell.
Én a mondást így ismerem: Tényekrõl vitatkozni olyan mint indulni a paralimpián. Még ha nyersz is, csak azt jelenti: retardált vagy 😛

Dixtroy
Most az elobb kifejtettem, hogy Gragast barmilyen rangeddel le tudod nyomni, de aztan inakabb kitoroltem, mert hosszu volt. Cserebe kapsz egy kepet. Legkozelebb esetleg szedek neked hoviragot.

Unknow
Bunny girl skinnel táposabb. Az ellenfél teljesen hatástalanítva lesz vele. Vagy kattint, vagy skilleket nyom...de egyszerre a kettõ nem fog menni <#idiota>
BoneDragon
Eddig nem tudtam eldönteni kell-e nekem Riven... Most kipróbáltam és valami eszméletlen brutál. Porig alázok mindenkit! 😊

Kockázat nincs. Odajön az ellenséges mundo ultizva kibírja a turretet a másik négy pedig szétkap minket mint a huzat aztán bevágják a turretet. Ezalatt a társak kényelmesen farmolgatnak mint az utóbbi 3 percben amíg készülgettek a wardjaim körül és pingelek mint álat, hogy segítség mert szétkapnakl.
SzirmosSzisza
27. percben nincs az a kombó ami 5v2 ellen segít torony alatt 😊