League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Ha nincs nálam smite honnan tudja hogy jungelezek? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Visszakerestem a fiddle-s videódat és elolvastam az utána lévõ pár hsz-t. Ott írtál akkora baromságot és mellé még nagyképûen is tetted. Csodálkozol, hogy így reagálnak? 10-11 oldal.

zippofcy
Legalább elismered hogy "be lettem trollkodva" és nem én kezdtem a trollkodást 😉

Sose mondtam hogy mennyi ELOnál mûködik a dolog. Szerinted az itt fórumozók közül hányan vannak akkora szinten ahol már nem? Egy tucat ember? Kettõ? És akik most kezdik?
Ha vki egy autós fórumra belinkel egy videót a kocsija gyorsulásáról, nekimennek azzal hogy a Forma1-ben ez egy fos és húzzon el mer semmit se tud?
Tényleg velem van a probléma és nem az itteni "kemény maggal"?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Nem fogod neki tudni elmagyarázni, ahol õ játszik ott tényleg mûködik az amit mond hiszed vagy sem. Nem hiszem, hogy valaha is kapott olyan junglert aki tud counterezni és stb.

Fölösen próbálod neki elmagyarázni, mert egyszerûen még nem is láthatott ilyet ^^
nem, konkrétan arra gondoltam, hogy ha nézed a golem hp-ját, és le smiteolod a végén, akkor igen kicsi az esély arra, hogy a fal mögül el viszi az enemy jungeles smite-al

a másik meg, tegyük fel, hogy te jungelezel smite-al, betöltõ képernyõn látod hogy az enemy jungelesnél nincs smite, te nem hajlasz arra jobban hogy wardold/smite-old a golemét mikor öli ?

Unknow
Szerinted miért lettél betrollkodva? Bejöttél egy fórumra egy videóval és kikiáltottad magad pronak.

Te csináltál magadból céltáblát azzal,hogy belinkeltél egy videót úgy,hogy azt hitted,hogy a normal gamek mind ugyanolyanok. Amíg nem mondtam el neked, nem is tudtad,hogy normal gameba van elo.

A probléma az,hogy itt a legtöbben tisztába voltunk ezzel, megnéztük az accountodat, és tudtuk, hogy a videón lévõ játékban bárki megtudja ezt csinálni.

Ne vedd sértésnek, de itt van pár ember aki azért jobban játszik nálad. Nincs is ezzel semmi probléma, csak ne veregesd a mellkasodat ,hogy te mekkora pro vagy és egyedül elviszel egy meccset. Azért mert ha normális elon játszanál, nem tudnád megtenni. Teszem hozzá nem is elvárható.

Ne akard az igazadat bizonygatni, mert tényleg sok dologban nincs igazad, de pl én is lusta vagyok neked elmagyarázni ,hogy miért.

Hiszed vagy sem, van abban néha ráció amit itt mondanak neked, nem kell velük mindig vitatkozni és kioktatni õket. Hidd el, ha annyira kurva jó lennél már rég 2k elo-n lennél és mindenki hívna a csapatába.

Amennyiben meg valakivel nagyon nem értesz egyet, mondtam..menj el velük játszani és rájössz, hogy lehet, hogy ott ahol õk vannak ez tényleg így mûködik.

Emlékszel, én is azt mondtam,hogy a surge biztos mûködik ott ahol te játszol, és nincs is ezzel gond...csak ha majd kicsit tovább viszed a dolgot kelleni fog a smite.
zippofcy
Szal szerinted ölöm a gólemet - feltûnik az enemy junglerje - hopsz gyorsan lesmiteolom a gólemet és elmenekülök?
Vagy: gólem spawnol, én máshol vagyok. Ellenfél junglere rámegy a gólememre, én micsinálok a smiteommal hogy az enyém marad a kék?
Counter jungle ellen ward + csapatmunka kell szvsz nem smite.

Fiddle tud a leggyorsabban junglerezni smite nélkül. Szerintem.
Olyan jungler meg nincs akit nem lehet counterelni. Szerintem.
Olyan csapat van akiket nem lehet counterjunglerezni. Szerintem.

véleményem szerint fiddle nem egy jó jungeles per pill, nagyon könnyû counterelni, az összes most divatos jungeles könnyen veri ha nem wardolsz okosan(mundo, lee, stb) és ráadásul ha smite nélkül viszed, akkor egy okosabb jungeles állandóan el fogja vinni a kéket az orrod elõl

ráadásul sárkányhoz is elengedhetetlen a smite, nem egyszer szedtem már be, 4v1 vagy 5v1 ben sárkányt enemytõl, megöltek ugyan de több goldot ad globalban mint amit õk kapnak egy killért

baron nál meg ha beulti/zonyázol, akkor elméletileg még könnyebb is idõzíteni a smiteolást

zippofcy
Érdekes.
Én úgy látom õk vitatkoznak velem.
Belinkeltem a Fiddle turns the match videómat, õk meg belém kötöttek hogy mekkora noob vagyok, minden amit csinálok / mondok baromság.
Akkor ki trollkodik kivel? 😛
Sose kötöttem bele senkibe ... csak azokra a baromságokra reagálok (Gragas squishy, Riven nem tud üldözni, 2 Darius ulti megöli a Baront - ezeket mind ugyanaz mondta, ha én mondtam volna ekkora baromságokat már a Hiradóba lennék 😛 - vagy hogy a mondatoknak van öniróniája.
Tõlem egymást oltogathatják baromságokkal, de ha velem csinálják és szótlanul hagyom akkor vagy túl buta vagyok rámutatni a téves voltukra, vagy túl lusta vagy gyáva megtenni.
Az nem izgat ha utálnak, nem belõlük élek. Facéra se toborzok rajongókat 😄

Az én szempontomból van egy közösség, aki rögtön kikiáltja idiótának ha vki mást mond mint amit õk a megváltoztathatatlan szentségnek tartanak.
Nem ismerõs szitu a történelembõl ? 😉

Unknow
Mire az az ulti jól jött már igazából vége volt a meccsnek ha jól emlékszek 😉

Viszont te magad mondtad,hogy egy bizonyos szint felett nem carryzhet egy ember el egy csapatot. Akkor mégis mi alapján mondtad,hogy nem kell a TS? Egy csapat a koordinációra épül.

A smite pedig mondtam,hogy kell ha dragont ölünk, baron ölünk. Kelleni is fog, bármivel mész junglebe.

Ettõl függetlenül némi tiszteletet mutathatnál mostmár a fórumozó társaid felé. Én is sokszor kötök beléjük, fikázom az itteni embereket le viszont...

...én azt hiszem nem viszem túlzásba a trollkodást és nem húzom az agyát itt senkinek túlságosan. Te viszont az egész fórummal vitatkozol már napok óta. Szerinted ez normális?

Nem kell nekik igazat adnod, csupán csak némi tiszteletet tanusíts itt mások iránt. Amennyiben mindenképpen bizonyítani akarsz, ne videókat linkelgess, mert azt én is tudok neked csinálni. Megmutatom neked,hogy haver accountján,hogy penta killezgetek Caitlynnel és stb, de ettõl még nem leszek jó player.

Bizonyíts ha akarsz azzal,hogy vedd fel õket ingame, menj velük egy - két meccset. Utána majd mondhatsz másokról véleményt.

Viszont tényleg kezd zavaró lenni ,hogy másról sem szól a fórum mostmár csak arról,hogy Te Vs Community. Nem tartalak egy primitív embernek, mert nem voltál az, úgyhogy kicsit mostmár itt is áttérhetnél arra, hogy megpróbálsz "beilleszkedni."
zippofcy
Jah nem én carryztem de egy összeszokott csapatot a második együtt játszás alkalmával nem is várható el szvsz.
Amúgy is bizonyos szint felett már nem egy ember viszi a hátán a csapatot.
Azért az AOEm jól jött, legalább az ucsó teamfightra emlékezhetsz az ellenfél bázisa elõtt bal szélen (asszem Riven-t ölték, rájuk ultiztam és mire a többiek odaértek már elhullott / elmenekült az ellen).

Elõzõ meccsre vittem smite-ot a kérésetekre és tök felesleges volt (jungelezést nem gyorsítja Fiddlével - anélkül is van olyan hogy mindegyik mob camp üres - a dragonon is csak 1-2 mp-et gyorsít de odáig el se jutottunk, Baront meg én még nem láttam ellopni Fiddlét egyedül ... teammel meg ugye más, ráadásul ahhoz gyakorlat is kell hogy smite-al ellopjuk a Baront) Surge meg minden második ultinál használható, +10-70 AP azért nem megvetendõ. Esetleg cleanse lehetne helyette ha drainozásnál leigniteoznak jól jönne de mire észreveszem és elnyomom úgyis mind1 szvsz.

Unknow
Az a surge nem jött jól, elmagyaráztam,hogy miért nem. Azt is elmondtam anélkül,hogy flame lett volna,hogy eddig miért mûködött. Számold ki kb, hogy a normal elod hol van. Igen, ott lehet mûködött, de egy olyan teammel jöttél játszani akiknek viszonylag magas volt.

Also, ha jól emlékszek a második meccsen se a surgen múlott, és nem te carryzted el a csapatot 😛 Amire mondtam is ,hogy nem baj, majd belerázódsz ha kicsit magasabb elo-n játszol jobb emberekkel. Ahogy az se gond,hogy meghaltál 6× Fiddlevel, mert ha nem agyhalott az ellenfél, úgyis kiütnek gyorsan.

A TS elengedhetetlen a csapatjátékhoz nem csak egy dolog miatt. A 2k elos haverjaim is ugyanúgy TS-re járnak ha játszunk, mert egyszerûen kommunikáció nélkül elkerülhetetlen a káosz.

Én nem fogok veled vitatkozni mint a többiek, ezért vittelek el magunkkal játszani és beszlétem veled normálisan TS-en is. Elõbb - utóbb ha szeretnél ezzel a játékkal normálisan játszani kelleni fog egy TS és egy csapat.

Nem kell ezen a fórumon mindenkire hallgatni, sõt senkire nem kell, ettõl függetlenül hidd el vannak itt olyan játékosok akik jók.

Vedd fel õket és nézd meg megy -e a játék: MrAndree,böröczk,b52yami -> velük már játszottam, és kellemes game volt mindegyik.

Jazzy,Czdano + a haverja -> Õk westen vannak, normális elon és ahogy láttam még Czdano is próbálja a legtöbbet kihozni a játékokból, és annyira vészesen nem is tolja ahhoz képest, hogy handicappelve van a gépe miatt.

Vegyél fel embereket, játszál velük...rájössz, hogy a TS elengedhetetlen és sokat hozzádob a csapatmunkához.
zippofcy
Hát ki kell ábrándítsalak, én pont erre gondoltam játék közbe. Tegnap toltam, még emlékszem nem volt az olyan rég.
Mit veszek? Minden meccsnél mondjam el uazt? Azt veszem ami az elõzõ meccsek alatt legjobban bevált ... itt speciel AD cuccot KELLETT vennem mert ezen az accon nincs attack dmg rúnám ... szerencsére Armor Piercing volt, de a többi védelmi volt. Championship spotlightos cuccot próbáltam de nekem nem vált be Dariuson.

Jellemezzem az ellenséget? Mentek fejjel a falnak. Pont az a típus amit utálok csapattagnak kapni mert ha fiddlével jungelezek mire megvan az ultim már elfeedelte az ellent és szid engem amiért nem gankeltem már 10x. Azt szoktam mondani: 10 perc alatt nem lehet megnyerni egy meccset, de el lehet veszíteni. 10-bõl 9 játékos nem érti hogyan értem ...

Csapattagom azt miért vette? Honnan tudjam nem vagyok én a Csernus.
Ali-nak két megmozdulását is kommentáltam. Írtam a hibázásokat is (2x magamról, 1x Aliról 2x Caitrõl)

Szvsz csak kötekedsz hogy ez nem jó komment ... humoros és a lényeg benne van. Jah és egyszer kommentáltam a vásárlásom, csak fogadok észre se vetted hol 😛

zippofcy
Mivel egy kész csapathoz csatlakoztam, akikrõl feltételeztem (jogosan) hogy játszani is tudnak ezért nem vitatkozni mentem. Arra ott ez a fórum 😄

Csak próbáltam? Jól jött az a surge a második játékban szvsz 😉
(amúgy meg torokgyulladásom volt hõemelkedéssel, csak azért mentem mert utálom azokat akik kifogásokat keresnek pl: - Gyere játszani - Most nem most beteg vagyok - (na ennek is csak a pofája jár ... legalábbis én ilyenkor erre gondolok tudom gonosz vagyok stb 😄 )

TS nem kell bizonyos szint után, a játékosok figyelnek a mapra, egymásra meg fõleg az irányítóra (alapesetben mondjuk a tankhoz igazodnak, esetleg ha fiddle van akkor hozzá mert neki elõre be kell állni pozícióba de a harcot akkor is a tank kezdi) TS csak elveszi a figyelmet: Menjünk fel gankelni ... te a szomszéd vett egy tehenet az akkorákat fingik ... nebazd télleg ? ... jaaa ... posztolom facéra ... meghaltunk? OMG OP !
De persze míg nem áll össze teljesen a csapat addig szükséges.
Ismeretlennel én se játszanék nélküle, azért is mentem fel.
(mármint ismeretlen egyénnel, összeszokott csapat más, ahhoz én alkalmazkodok)

BoneDragon
+1

Ez elég komolytalan, én nem erre gondoltam, hanem valami sokkal "szakmaibbra" mint pl.: jellemzed az ellenséget, elmondod mit miért veszel, azt miért csináltad, esetleg a csapattársaidról vagy ellenségrõl is mondasz pár szót, hogy azt miért vette, itt mit hibáztak, stb..

Amit te leírtál az nem több káromkodásnál és a játékhoz köze nincs.
"Nah ez nekem túl idõigényes ... a játékosok 99%-a úgyis csak az OMG ! LOL ! -ig ér fel szellemileg, minek fárasszam magam?"
Ezen a szinten van.
Unknow
Remélem azóta legalább a surge helyett smite megy a junglebe 😛

Egyébként valóban nem gyerek, kb 25-30 között van õ is. TS-en amúgy normális volt , és meglepõ módon hallgatott ránk ha mondtunk neki valamit, és próbált együtt játszani a teammel.

Bár azt nem értem,hogy ezekután, hogy jön az, hogy a TS felesleges, amikor kiderült, hogy igenis kell. Ez mondjuk az õ dolga...
zippofcy
Unknown-t kérdezd a hangomról, annyira tetszett neki TSen hogy még a játék alapjait is elmagyarázta (tornyok, last hit, itemek) 😛 😄

zippofcy
Ezt már többször hallottam, elõször simán trollkodásnak vettem, de ha komolyan veszem akkor is mit tudnék mondani / írni?
Lehet feliratozom az egyiket próbaképpen. (az aláfestõ zenét semmiképp nem rontanám el a kicsit mély, nagyon reszelõs hangommal).

Vmi ilyesmire gondoltál?
Pl. ennél

00:56 - Hülyeség visszavonulni full HPval úgy hogy elõtte bele se sebzek egyet .. hopsz a társa gyorsan reagált, jobb lesz menekülni.
01:15 - Talán szerzek 1-2 fraget mielõtt Cait leöleti magát.
02:22 - Ha meglátnak visszafordulnak, megvárom míg Cait túlmegy rajtam és visszahúzom az egyiket ... opsz ezt benéztem, mindjárt megölik.
02:55 - OMG ez télleg ennyire hülye?
03:06 - Télleg ...
03:42 - Van aki semmibõl nem tanul.
03:49 - Hátha visszahúzol a gecibe és beverhetjük végre ezt a retkes tornyot és mehetek fel mielõtt top elfeedeli az ellent és elvesztjük ezt a tuti nyert meccset.
04:11 - Látod jobb lett volna visszahúzni ...
04:57 - Ezt elkúrtam
05:02 - De nem gáz, ezek tuti baronra ultiznak, Rivennel nem érnek utol senkit és a mondataik is öniróniától csöpögnek (ha nekik már nincs, legalább a mondataiknak legyen öntudata 😛 )
05:05 - Pedig meg mertem volna esküdni hogy nincs CDn az ultim ...
05:08 - Jah manám nincs ... szegény Cait ezt már megint beszoptad, talán én még megúszom
05:12 - OMG LOL (egyéb "pro" jelzõk) mehet utubera
05:42 - Ehhez te nagyon alul vagy feedelve picinyem ... mintha nõvel verekednék 😛
06:24 - Deja vu
06:45 - Ideje volt b+
07:20 - Istencsászárrá feedeltek lenn, lássuk mire elég
07:55 - Hát ez meg bazd ... SG fórum haters bosszúja amiért fikáztam Akalit (semmirevaló fenntartom)
08:27 - Bot meg miafaszt bénázik már, alám jól alám dolgozott pedig ...
08:36 - Gyertek a papához
08:41 - Kicsit elmértem a farkam, talán ha ultizok beijednek
08:46 - Most vhogy nem sajnálom tõled Ali ...
09:11 - Na bugos Akali geci, most legyen nagy pofád ...
09:19 - Mit pingelsz b+ szerinted ma kezdtem? Majd pont úgy fogok táncolni ahogy te fülyülsz ...
09:28 - Az elõbb megmentettél ugyan de ez low noob fos volt akkor is ... legközelebb talán az ultim elõl baszd ki a faszba mind1 nem szólok hátha 12 éves kiscsíra vagy és elmész Chuck Norris filmet nézni nekem meg nem lesz utubeon újabb vidim.
09:39 - Hopp topon van vmi, valszeg már lekéstem de a tornyot beverhetjük ...
09:48 - Na ezért kell TS helyett a mapot figyelni ... 😛
09:57 - Tisztára mint egy "pro" team, egymásra figyelés, peace, nyalizás ... szinte már könnyezek, télleg.

Nah ez nekem túl idõigényes ... a játékosok 99%-a úgyis csak az OMG ! LOL ! -ig ér fel szellemileg, minek fárasszam magam?

nem szeretné hogy meghalld a kis vékony hangját <#integet2>

Még mindig hiányolom a kommentálást a videóid alól.
zippofcy
Hát még ha te tudnád hogy nem létezik olyan 😛

RedDevilsza
Ha tudnád mit jelent, nem nevetnél rajta 😞

zippofcy
Én meg ezen a fogalman: "mondat öniróniája" 😛 😄 😄

RedDevilsza
Én igazán nem akartam, de mikor beírta a másiknak hogy "Azt se tudja mit beszél, kész van ez a gyerek totál 😄" akkorát nevettem a mondat öniróniáján hogy muszáj volt.

zippofcy
Pontosan mivel is "oltottalak?" :S 😛

Unknow
? Én nem hívtalak téged duozni.Meg nem értem, hogy miért próbálsz oltani, mert amikor itt voltál TS-en én magyaráztam neked ennek a rohadt játéknak az alapjait.

Szóval mellõzd ezt az arcoskodást velem szemben ha nem probléma. Kösz. Fõleg azért mert ráadásul amikor itt voltál nem is cseszegettelek, pedig lett volna miért.

(Arról nem is beszélve,hogy egy pöttyet magasabb elo berkben vagyok mint te😛 )
zippofcy
Amíg ilyen meccseket tolok a kiadásuk napján az új championokkal, nem is kell épített csapat 😄

Várom a fikázóktól a kövi championnal ami majd kijön hasonló videót, a megjelenése napján. Random queue-ban, 200+ pinggel. 😄

zippofcy
Fél éve még azt mondtam volna benne vagyok.
Azóta sajna kikupálódtam ... 9-10 ember "kipróbálása" után beláttam hogy sose fogok találni 4 olyat akikkel nyugodt szívvel kiállnék bárki ellen.

Kezdõdik ott hogy a 4-bõl tuti van kettõ aki vagy nem szívleli egymást vagy nem tud együtt játszani. De legalábbis nem érnek rá ugyanakkor.
Folytatva ott hogy: "felesleges épített csapat, jó játékos bárkivel gyõz bárki ellen", "nem feedeltem csak a pro-k eldöntik a meccset az elsõ 10 percben", "a support után mentem nem a tank után mer õ a spanom", "kibasztad a spanomat én is kilépek", "hülyeség ez a CC+AOE combo, jövök Yii-vel haver meg hozza Akali-t", "nem jövök tankkal hiába vagyok jó vele, carryzni akarok mer az a menõ" de a kedvencem: "OMG ! OP ! ezt meg hogyafaszba"

Folytassam? Belefáradtam. Kifogások ezerrel, tudás meg kevés. Játszok randomokkal, ott legalább csak kellemes meglepetés ér (mert alapból a legrosszabbra számítok 😉 ) Pl. tegnap US-en 5en kuksolunk bokorba, ellenség Yorickja odatéved, behúzom agyonverjük, erre a tankjuk: plz report Yorick. Erre én: What for? Erre õ: It was obvious that there are some1 in the bush". Erre én: What do u suppose from a grave digger? To think? Erre Yorick benyomott egy olyan tanyasi retardált dumát angolul hogy csak lestem ... erre már õk is röhögtek hogy télleg nem lehet gondolkodást elvárni egy sírásótól 😄

SzirmosSzisza
Csak azoknak akik már játszottak mikor volt a bontás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amikor én elkezdtem már nem járt ingyen transfer, 2600 RPbe kerülne. Annyit meg nem adok riotnak erre. Amúgy is elvagyok easten, amióta kijött a diablo 3 meg nem is nagyon lolozom úgyse. 😊

Why so serious?

Unknow
Az elsõ transfer nem ingyé van? Megváltoztatták vagy mi?

Egyébként még mindig tartom azt,hogy összekéne dobni egy Zippo Vs Sg fórum meccset 😊
Sokba kerül. Van egy level 5ös westes accom amivel játszom úgy havonta egyet szóval ha vársz 2-3 évet mire elérem a level 30at vele akkor benne vagyok. 😊

Why so serious?

csak nem bírjátok ki hogy ne írjatok neki vissza ? 😄
nem lehet vele mit kezdeni, vagy hagyjátok és talán eltûnik, vagy szóljatok admin-nak, más megoldás nincs 😊

Unknow
Gyere át westre és nyomjunk duo quet <#idiota> Elkezdtem haverom accountját húzni most, szóval úgyis kéne valaki 1200 körüli ELO-n 😄 Kitudja, lehet együtt sikerül <#papakacsint>
Ja égünk itt úgy 10en folyamatosan mint a Reichstag de Zippo mesteren egyszerûen nem lehet fogást találni. Komolyan nem tudom, hogy ilyen tudású emberek hol teremnek de remélem egyszer én is eljuthatok arra a szintre ahol õ van.

Why so serious?

zippofcy
Max a bigottak szerint, akik a játékhoz semmit nem értenek csak a betanult mantrákat szajkózzák.
Amit én mondtam mindent alátámasztottam videókkal.
A fikázóim ezzel szemben semmivel sem rendelkeznek a nagy pofájukon kívül 😛
Ráadásul folyamatosan beégnek mint ez a Search and Disco gyerek. 😄

SzirmosSzisza
Nekem is volt, hogy random beírta valaki ALL chatbe 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Tipikus

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

East, bár még csak level 23 vagyok, õ nem tudom mennyi volt.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Unknow
Ez east vagy west? Csak, hogy hamarabb feltehessem ignore-ra mintsem bármi történhetne.
Na mit tapasztaltam meg ma? A magyar virtust!
linkben ha nem jó

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

RedDevilsza
😄DDDDDDDDDD Azt ugye vágod hogy ez rád sokkal igazabb mint bárki másra?

zippofcy
Azt se tudja mit beszél, kész van ez a gyerek totál 😄

vicces, még be failol a patch felrakasnal, ilyen se volt még

Gordis2k
Ulti csak champre megy... hogy öltél vele baront?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

SzirmosSzisza
Nem a felbontás számít, hanem a textúra minõség, azt próbáld levenni. Eddig senkitõl se hallottam olyat, hogy lassabb lenne neki.

Dixtroy
Nem tudom ki csinalta meg, hogy zipcsi faszsagait igy eleve felcsukja, de kurvajo otlet. Tizet lenyitottam es mindet felesleges volt, de tanultam belole.
Az, hogy ilyen szep lett a palya, azt eredmenyezi, hogy a laptopom low resen is kezd megdogleni tole. Nem ugy volt, hogy javitanak a CPU felhasznalason? Vagy ugy javitottak, hogy a vga driverre terheltek?
Czumi.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Nyomtam kettot dariusos csavoval. Hat baront 3 ultibol csinalta. Fujj.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...