League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Közben mert baromira unatkoztam megnéztem bár AP burstert, hogy meik tolja a legnagyobb damage-t 300 AP esetén úgy, hogy minden spell talál kivéve Malzahar Q-ja mert azzal veszettül nehéz bárkit eltalálni aki ügyel rá. Forrás moabfire
Ahri 2118
Annie 1860
Veigar 1920+az ellen AP-jának 80%-a
Lux 2185
Malzahar 1500+az ellen max HP-jának 33%-a
Leblanc 2235
Ahrival meg Fiddlével együtt ...
Egyre jobban tetszik US, lehet megszoktam a 200+ pinget? 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyébként aki 1200 elõ felett marad, az szerintem már korrektül. Az ugyanis már nem a játékosok többsége.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mondjuk azóta legalább nem revive-smiteot viszek top solora, és ezt Nektek köszönhetem!
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
EUW: Rócsild
US: Zzozickzzrck
Nem szoktam beloggolva lenni LoLba, de pl. itt elérhetõ vagyok ha gép elõtt vagyok.
Singed, Pantheon, Blitz vagy Graves akikkel jó vagyok, de azért annyira nem hogy én húzzam a csapatot velük. Nidával azért nem ajánlom magam mert nem supportként játszok vele. (értem én hogy heal-t kéne szintezni elõször meg wardokat venni, de mikor olyan OP a skillshotja, rabadonnal meg pláne ... 😄 )
Szal fõleg az hívjon akinek Fiddle kell, bár azért mással is tudok. Csak nem annyira 😄 Amúgy meg mostanában D3 meg meló megy, csak most rászántam Dariusra két napot (amibõl ma csak videó + fórum lett) ha már Varus annyira nem adta nekem.
Feedelni nem feedelek de olyan ne is hívjon aki az elsõ 10 percben már 5x hal. Ne cincálja az idegeim 😊
Jah Fiddlével jungle, mid, bot egyaránt megy, szóló topot nem csípem mert ott nem tudok gankelni bár a videóban bejött 😊
Egyébként nyugodtan jöhetsz velünk is játszani ha éppen nem vagyunk meg westen. Szívesen játszunk veled is, ahogy bárki mással.
Akit az érdekel milyen vagyok vele az én szintemen, jöjjön duózni (én nem féltem az ELOm 😛 )
Ennyi, részemrõl téma lezárva. Fikázók gyûlöljenek csak nyugodtan, de a bírálatokra továbbra is reagálni fogok (ha lesz idõm 😊 )
Érted már a problémát? Senki nem fog beléd kötni, ha hülyeséget csinálsz sem, ha nem jelented ki, hogy istenkirálycsászáûberpro vagy.
Nos, részemrõl elmondtam amit akartam, mert kicsit már untam,hogy már nem a régi a fórum. Én a helyedben most fognám magam és új lappal indítanék, felvennék pár embert és játszanék velük. Lehet kellemes csalódás érne.
De nem ez a lényeg, csak arra hoztam fel hogy mire fel fikáz engem ha a premade csapatában is ilyet csinál.
Jah megeshet velem is. Talán. Mondjuk support nem szokott wardot venni randomon, én meg elnézem és bemegyek mélyen flash nélkül mikor nem látom mind az 5 ellent a mapon.
De én nem is írtam senkinek hogy baromság amit mondasz, hülye vagy, stb.
Ha én csináltam volna ekkora bakit, mindenki fikázott volna érte ezerrel.
Továbbá függ attól,hogy milyen karakter van a jungleben, mi van ellene miden és stb.
Kerülj be egy csapatba és próbáld meg kivitelezni azt, hogy sose gankeljenek be miden. Meg fogsz lepõdni ,hogy hányszor fogsz megdögleni, anélkül, hogy bárki hibázott volna. Ugyanis nem te hibázol vagy a csapatod, hanem az ellenfél jungler és midje nem hibázik. Ergo sikerül a gank.
Ugyanis a gank nem csak amiatt sikerülhet mert te valamit rosszul csinálsz, hanem azért is mert az ellenfél valamit jól csinál.
Értelmezd már a szöveget!!!!!!
1. "Nem azzal volt a baj hogy dolgokat írtál a játékstílusodról, hanem azt hogy nagyképûen tetted, mintha csak az lenne az egyetlen meta a játékban 😊" Erre te még mindig azt hiszed, hogy csak okosságot írtál.
2. Én nem hülyéztelek le csak reagáltam arra, hogy miért viselkednek veled így, ráadásul amit linkeltem abban se lettél lehülyézve. Csak k*rvanagy pofával elkezdtél itt videót linkelgetni és azt hiszed te vagy itt a Mindenható.
Csak vegyél vissza az ego-ból, hidd el ha normális stílusban beszélgetnél itt nem olyan hsz-ek fogadnának amik és még talán komolyan is vennének.
Ahogy pl. szürcsöljdesztrónál:
"Darius 2 ultijával megöltem a Baront" - Az ultija csak championokra hat.
Ami nyilván bárkivel megeshet, na de azért egy összeszokott csapatban mégis csak gáz, akkor meg pláne ha az illetõ amúgy "osztja az eszet" és másokat fikáz.
zippofcy | ma 00:46 | privát | válasz | #18880
Írtál baromságokat, sokat. Csak ami nem volt baromság, szerintem abba is belekötött mindenki mert úgy adtad elõ magad ahogy nem kéne.
Szegény Csernus, sose lett volna TV mûsora ilyen alapon 😄
Nem azzal volt a baj hogy dolgokat írtál a játékstílusodról, hanem azt hogy nagyképûen tetted, mintha csak az lenne az egyetlen meta a játékban 😊
Normalban meg ha majd lesz 50+ wined a lostjaidhoz képest, szintén változni fog a dolog.
Nem kell kiakadni ha beszólnak neked és közlik,hogy hülyeség amit mondasz. Igen, sokszor mondasz hülyeséget. Na és? Azért sértõdsz meg mert nem adnak neked igazat?
Sigh...komolyan, ha rám hallgatsz megpróbálsz új lappal indítani ezen a fórumon. Tudtommal csapatot keresni jöttél ide és játékos társakat. Bizony azt kell mondjam itt neked kell megtenned az elsõ lépést, és nem az itt fórumozóknak.
Hidd el, ha normális hangnemben fogsz itt írogatni, és ugyanúgy képviseled magad mint nálunk TS-en, akkor itt se fognak tovább cseszegetni.
Szal. Te amiatt tartasz hülyének mert vki azt mondta rám az vagyok.
Mennyire eredeti, saját véleményed van. Gratula 😛
Bárkivel megyek is játszani, nem feedelek. Sõt, nem is én leszek az aki miatt veszítenek.
Nem én kezdtem el másokat (mindenkit) fikázni, hanem õk engem.
Mondtam vmit amit kikiáltottak baromságnak. Meg nem magyarázták miért, engem meg hülyének miatta.
Nem ismertem el hogy az vagyok, erre troll lettem. Ez se izgat.
Láttad hogy tudok játszani 😉
Valszeg sose leszek 2000+ ELOn, de aki ott van az hányszor megy el ismeretlenekkel vagy randomokkal játszani? És ha elmegy meddig marad 2000+-on?
Aki úgy gondolja jobb Fiddle nálam, jöjjön random duózni, mutassa meg. Már ha nem félti az ELOját 😛
Persze lehet a 2000++++ ELO HEAVEN PRO istencsászár csapatok ellen nem, de azt én nem tudhatom mert nem vagyok ott.
Ahogy az itt fórumozók többsége se, és nem is lesz ott soha. 😛
De ezt visszavonom mer trollkodás.
Ha engem oltogatnak az baráti gesztus. Ha visszaadom az trollkodás 😄
Btw az emberek akiket felsoroltam neked mind normális szinten vannak. Megnézheted a statisztikájukat a oldalon amit linkeltem.
A probléma az volt,hogy olyat állítottál magadról, olyan arccal amit itt sokan, nálad nagyobb tudással se csináltak.
Nem gondolod ,hogy kicsit közrejátszott az arcoskodásod abban ,hogy elkezdtelek pl én is trollkodni?
Figyelj, folytathatod ezt a hülyeséget, amit most csinálsz, de én jobban örülnék ha elfogadnád mások véleményét, ahogy én is elfogadom pl a tiedet. Nem kell mindig okosabbnak hinned magad, fõleg ha esetleg tényleg nincs igazad.
----------------
zippofcy | ma 00:32 | privát | válasz | #18869
Szerinted azt fogja hinni, hogy kiugrottál egy sörért és azért nem vagy egy lanen sem? <#idiota>#idiota>