League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Gugli a barátod gugli

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ez a honlap marha jó csak éppen a kérdésemre nem válaszol, hogy mik az alap champek csak annyit ír, hogy "40 playable champion".
Windows alap kalkulátor és egy jegyzettömb csodákra képes
Kalkulátor van a gépen.
Természetesen a hatékonyság nem ennyire egyszerû mivel mint tudjuk mindnek vannak kiegészítõ skilljei. Luxnál kissé elkurtam a számítást. A valódi eredmény a burstre: 1995
Panzeradler
Ezt fejbe számoltad, vagy calculator van amit nem találok az oldalon?
THX
Közben mert baromira unatkoztam megnéztem bár AP burstert, hogy meik tolja a legnagyobb damage-t 300 AP esetén úgy, hogy minden spell talál kivéve Malzahar Q-ja mert azzal veszettül nehéz bárkit eltalálni aki ügyel rá. Forrás moabfire

Ahri 2118
Annie 1860
Veigar 1920+az ellen AP-jának 80%-a
Lux 2185
Malzahar 1500+az ellen max HP-jának 33%-a
Leblanc 2235
zippofcy
Darius Epic Fail OMG LOL etc (8:15-nél)

Ahrival meg Fiddlével együtt ...

Egyre jobban tetszik US, lehet megszoktam a 200+ pinget? 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
m5 vs AL van bocsi :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem is elment a hang. tud valaki megoldást?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ez csak a kiadott hõsöktõl mutatja, az elsõ 40 hõs az volt, ami a shopban a champion bundle-ben, meg a digital collectors pack-ban van ha minden igaz

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na vén pro-k kéne egy szép lista azokról a champekröl amik a LOL kezdetekor bentvoltak. Haver kiváncsi rá és én rohadtul nem tudom mik voltak az elsõk. Bár párat sejtek, de közelsem az összeset szal hajrá!
ember, nyilván 600-an fognak regelni a referalodra, ide olyanok járnak akik már loloznak, biztosan a két szép szemedért mindenki nyomni fogja neked a smurföket....

Czdano
1200-1300 elo közt változatos a mezõny...1300 felett már nehezen carryzek (ma pl egy baitem miatt nyertünk, aztán persze kaptam 4 reportot mert solo akali voltam - az persze nem esett le nekik hogy a jó pozíció miatt aceltünk), 1200 alatt meg rendszeresen carryzek, fõleg aniviával meg blitzel, amik ellen nem tudnak játszani..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nincs most erõs vissza olvasni, de én úgy emlékszem, meg úgy ismerem magam, hogy egybõl én nem fikáztalak, hanem valszeg azt írtam le ami szerintem nem úgy van, ahogy te gondolod, aztán te reagáltál úgy ahogy, és azt hiszem azért lett a vita, de részemrõl is felejtsük el a dolgot, ha be írsz valamit, ha épp úgy lesz én elmondom a véleményem róla, ha akarod elfogadod, ha akarod nem, a videódról meg annyit, hogy az internet már csak ilyen, ha közzé teszel valamit, legyen az akármilyen is, fogadd el hogy más meg mondja róla a véleményét

Unknow
Ha te azt tudnád... Kicsiny csapatunk azóta is a te hangod bûvöletében éli a minden napokat 😛

Egyébként aki 1200 elõ felett marad, az szerintem már korrektül. Az ugyanis már nem a játékosok többsége.
NagyiBMX
Igen, IP-böl vettem de az a vicc hogy elötte 2 napig tanakodtam most mi legyen várjak-e még egy sale-t hátha.... Kb. január óta várok erre a skinre. <#falbav>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Gondolom nem RP-bõl vette, csak már nem lesz ideje elég IP-t farmolni, mire voli skin sale lejár.

SzirmosSzisza
RP-bõl hõst venni ? :o

jazzy
Én nem vagyok normális elon, széttrollkodtam az agyam az utolsó hétben május 15 elõtt, a legjobb, hogy csomószor csatlakoztak a csapattársak is, nem gyakran látni 5 ad carry rankedet 1500on 😄
böröczk
Diablozzunk inkább.

Kumiho #2179

böröczk
Kellemes? És hány százalékot dobott rá a ts a kellemes faktorra? 😄
Mondjuk azóta legalább nem revive-smiteot viszek top solora, és ezt Nektek köszönhetem!

Kumiho #2179

NagyiBMX
Ezt nem akarom elhinni, tegnap gondolkoztam hogy megvegyem-e Fiorát vagy inkább Volit (Volinál a northern Storm skin kellene). Gondoltam ugyse lesz salen, inkább megveszem Fiorát, erre nem salen van a northern storm volibear ???? Valaki megtudná mondani hogy van-e olyan lehetõség hogy visszaadjam Fiorát ? Már egyszer régebben visszaadtam 3 hõst, azért nem tudom, hogy most mitévõ legyek.... Segitsetek légyszi! <#confused>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Unknow
Nem ment át senki messisába, csupán van ami már szerintem is unalmas.
jazzy
De rohadt unalmas topic lett ez, a troll unknow átment messiásba, picket 2.0, zipponak meg nem nyitom ki a hszeit napok óta, de tudom, hogy még mindig nem okos és még mindig nem rakták ki a fórumról, kár. Pedig tök izgi volt régen.
zippofcy
EUE: Tökösmákos
EUW: Rócsild
US: Zzozickzzrck

Nem szoktam beloggolva lenni LoLba, de pl. itt elérhetõ vagyok ha gép elõtt vagyok.

Singed, Pantheon, Blitz vagy Graves akikkel jó vagyok, de azért annyira nem hogy én húzzam a csapatot velük. Nidával azért nem ajánlom magam mert nem supportként játszok vele. (értem én hogy heal-t kéne szintezni elõször meg wardokat venni, de mikor olyan OP a skillshotja, rabadonnal meg pláne ... 😄 )

Szal fõleg az hívjon akinek Fiddle kell, bár azért mással is tudok. Csak nem annyira 😄 Amúgy meg mostanában D3 meg meló megy, csak most rászántam Dariusra két napot (amibõl ma csak videó + fórum lett) ha már Varus annyira nem adta nekem.
Feedelni nem feedelek de olyan ne is hívjon aki az elsõ 10 percben már 5x hal. Ne cincálja az idegeim 😊
Jah Fiddlével jungle, mid, bot egyaránt megy, szóló topot nem csípem mert ott nem tudok gankelni bár a videóban bejött 😊

Unknow
Biztos sokan felvesznek majd, fõleg úgy,hogy azt se tudják milyen néven, melyik szerveren játszol <#idiota>

Egyébként nyugodtan jöhetsz velünk is játszani ha éppen nem vagyunk meg westen. Szívesen játszunk veled is, ahogy bárki mással.
zippofcy
Na de fejezzük be, akit érdekel mennyire vagyok jó Fiddlével az Õ ELO szintjén az hívjon be premadeba, ha feedelnék legalább felteheti a videót és mindenki fikázhat.
Akit az érdekel milyen vagyok vele az én szintemen, jöjjön duózni (én nem féltem az ELOm 😛 )

Ennyi, részemrõl téma lezárva. Fikázók gyûlöljenek csak nyugodtan, de a bírálatokra továbbra is reagálni fogok (ha lesz idõm 😊 )

Unknow
Azért azt itt finoman megjegyzem,hogy õ nem arcoskodott,hogy mekkora pro, te meg igen. Csupán ezért kaptad volna a fikázást ezerrel.

Érted már a problémát? Senki nem fog beléd kötni, ha hülyeséget csinálsz sem, ha nem jelented ki, hogy istenkirálycsászáûberpro vagy.

Nos, részemrõl elmondtam amit akartam, mert kicsit már untam,hogy már nem a régi a fórum. Én a helyedben most fognám magam és új lappal indítanék, felvennék pár embert és játszanék velük. Lehet kellemes csalódás érne.
zippofcy
Az a bizonyos konkrétan azért sikerült mert nem tett le wardot és bement középig meg flash-e se volt menekülni.

De nem ez a lényeg, csak arra hoztam fel hogy mire fel fikáz engem ha a premade csapatában is ilyet csinál.
Jah megeshet velem is. Talán. Mondjuk support nem szokott wardot venni randomon, én meg elnézem és bemegyek mélyen flash nélkül mikor nem látom mind az 5 ellent a mapon.
De én nem is írtam senkinek hogy baromság amit mondasz, hülye vagy, stb.
Ha én csináltam volna ekkora bakit, mindenki fikázott volna érte ezerrel.

Unknow
Engem is öltek már meg miden összeszokott csapattal, és? Nehogy azt hidd ,hogy nem találkozol majd olyan junglerrel meg midessel akikkel nem tudsz mit kezdeni még premadeben sem.

Továbbá függ attól,hogy milyen karakter van a jungleben, mi van ellene miden és stb.

Kerülj be egy csapatba és próbáld meg kivitelezni azt, hogy sose gankeljenek be miden. Meg fogsz lepõdni ,hogy hányszor fogsz megdögleni, anélkül, hogy bárki hibázott volna. Ugyanis nem te hibázol vagy a csapatod, hanem az ellenfél jungler és midje nem hibázik. Ergo sikerül a gank.

Ugyanis a gank nem csak amiatt sikerülhet mert te valamit rosszul csinálsz, hanem azért is mert az ellenfél valamit jól csinál.
Ember te ezt most direkt csinálod azaz trollkodsz vagy ennyire sötét vagy?
Értelmezd már a szöveget!!!!!!

1. "Nem azzal volt a baj hogy dolgokat írtál a játékstílusodról, hanem azt hogy nagyképûen tetted, mintha csak az lenne az egyetlen meta a játékban 😊" Erre te még mindig azt hiszed, hogy csak okosságot írtál.

2. Én nem hülyéztelek le csak reagáltam arra, hogy miért viselkednek veled így, ráadásul amit linkeltem abban se lettél lehülyézve. Csak k*rvanagy pofával elkezdtél itt videót linkelgetni és azt hiszed te vagy itt a Mindenható.

Csak vegyél vissza az ego-ból, hidd el ha normális stílusban beszélgetnél itt nem olyan hsz-ek fogadnának amik és még talán komolyan is vennének.
zippofcy
De senki nem vette a fáradtságot hogy belinkelje mi az a baromság és megírja miért az.
Ahogy pl. szürcsöljdesztrónál:
"Darius 2 ultijával megöltem a Baront" - Az ultija csak championokra hat.

Czdano
Ja tényleg <#banplz> de ha egyszer minden patch után átállítja az a fos 😄

zippofcy
Max annyit írhattam rólad hogy legankeltek Aniviával középen, vagy az se te voltál?
Ami nyilván bárkivel megeshet, na de azért egy összeszokott csapatban mégis csak gáz, akkor meg pláne ha az illetõ amúgy "osztja az eszet" és másokat fikáz.

Czdano
Az lehet, de az TV-ben volt, nem egy fórumon ahol mással vitatod meg a véleményed 😉 hidd el, csak a stílusod miatt szálltak rád az emberek. Anno én is ilyeneket irkáltam, aztán visszaolvastam és rájöttem hogy retardált voltam. Ez van, neked is kell illeszkedned hozzánk és mi is beveszünk..

Unknow
Én szoktam mondani,hogy villog az UI-d mikor streamelsz 😛 Szóval valszeg nézni is szoktam ezekszerint.

zippofcy | ma 00:46 | privát | válasz | #18880

Írtál baromságokat, sokat. Csak ami nem volt baromság, szerintem abba is belekötött mindenki mert úgy adtad elõ magad ahogy nem kéne.
zippofcy
Aha szal nem írtam baromságokat, csak a stílusom nem tetszett.
Szegény Csernus, sose lett volna TV mûsora ilyen alapon 😄

Czdano
Egyébként Neked meg köszönöm hogy megemlítettél valamelyik hszben, de honnan is tudod hogy én hogy játszok? 😄 stream, vagy mi már premadeztünk együtt anno a jazzy féle teamben?

Czdano
Gondoltam lenyitom az uccsó hszed ha már ennyit írkáltatok 😊

Nem azzal volt a baj hogy dolgokat írtál a játékstílusodról, hanem azt hogy nagyképûen tetted, mintha csak az lenne az egyetlen meta a játékban 😊

Unknow
Itt nem 2k ELO-ról van szó. 1300 felett amikrõl itt szó esik már általános dolog. De már 1200 körül is.

Normalban meg ha majd lesz 50+ wined a lostjaidhoz képest, szintén változni fog a dolog.

Nem kell kiakadni ha beszólnak neked és közlik,hogy hülyeség amit mondasz. Igen, sokszor mondasz hülyeséget. Na és? Azért sértõdsz meg mert nem adnak neked igazat?

Sigh...komolyan, ha rám hallgatsz megpróbálsz új lappal indítani ezen a fórumon. Tudtommal csapatot keresni jöttél ide és játékos társakat. Bizony azt kell mondjam itt neked kell megtenned az elsõ lépést, és nem az itt fórumozóknak.

Hidd el, ha normális hangnemben fogsz itt írogatni, és ugyanúgy képviseled magad mint nálunk TS-en, akkor itt se fognak tovább cseszegetni.
zippofcy
Ezt más mondta rólam.
Szal. Te amiatt tartasz hülyének mert vki azt mondta rám az vagyok.
Mennyire eredeti, saját véleményed van. Gratula 😛

zippofcy
Láttad hogy ha normálisan állnak hozzám én is olyan vagyok.
Bárkivel megyek is játszani, nem feedelek. Sõt, nem is én leszek az aki miatt veszítenek.
Nem én kezdtem el másokat (mindenkit) fikázni, hanem õk engem.
Mondtam vmit amit kikiáltottak baromságnak. Meg nem magyarázták miért, engem meg hülyének miatta.
Nem ismertem el hogy az vagyok, erre troll lettem. Ez se izgat.
Láttad hogy tudok játszani 😉
Valszeg sose leszek 2000+ ELOn, de aki ott van az hányszor megy el ismeretlenekkel vagy randomokkal játszani? És ha elmegy meddig marad 2000+-on?
Aki úgy gondolja jobb Fiddle nálam, jöjjön random duózni, mutassa meg. Már ha nem félti az ELOját 😛

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=17998
zippofcy
Képzeld, mûködik ott is.
Persze lehet a 2000++++ ELO HEAVEN PRO istencsászár csapatok ellen nem, de azt én nem tudhatom mert nem vagyok ott.
Ahogy az itt fórumozók többsége se, és nem is lesz ott soha. 😛
De ezt visszavonom mer trollkodás.
Ha engem oltogatnak az baráti gesztus. Ha visszaadom az trollkodás 😄

Unknow
Az a probléma,hogy az itteni kemény manga már itt van egy ideje, te meg meg akarsz mindent reformálni.

Btw az emberek akiket felsoroltam neked mind normális szinten vannak. Megnézheted a statisztikájukat a oldalon amit linkeltem.

A probléma az volt,hogy olyat állítottál magadról, olyan arccal amit itt sokan, nálad nagyobb tudással se csináltak.

Nem gondolod ,hogy kicsit közrejátszott az arcoskodásod abban ,hogy elkezdtelek pl én is trollkodni?

Figyelj, folytathatod ezt a hülyeséget, amit most csinálsz, de én jobban örülnék ha elfogadnád mások véleményét, ahogy én is elfogadom pl a tiedet. Nem kell mindig okosabbnak hinned magad, fõleg ha esetleg tényleg nincs igazad.

----------------

zippofcy | ma 00:32 | privát | válasz | #18869

Szerinted azt fogja hinni, hogy kiugrottál egy sörért és azért nem vagy egy lanen sem? <#idiota>
hát, ha nincs jungeles egy csapatban az már alapból elég nagy hátrány, célszerû feltételezni hogy van 😊 meg csak nem fogsz duo top-ra fiddle-t vinni ... 😄

zippofcy
Pontosan mi is volt az a baromság? Talán csak félreértették. (amekkora szövegértése az átlagembernek van mostanában ... hiába a könyvolvasás már évtizedek óta nem divat.)
No offense, csak tény.