League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Nem elég az ember aki irritálóan nevet és beszél, és még a pofája is ott van szar minõségben, de még akad is a stream. Mielõtt valaki streamel, letesztelhetné a kedves barátaival,hogy mûködik -e.
NagyiBMX
Az elsö röhögéséig birtam, utána így :

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Cobra.
Ja igen, õt kifelejtettem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

koszi .. es az utanad szolonak is 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Cassio talán erre a legjobb példa
Cobra.
Azért a nukert tovább lefordítanám: varázs sebzõ karakter, aki elnyomogatja a 4 skilljét és ezzel meg kell ölnie valakit, mivel 10-15 másodpercig nem tud újból sebzést kiadni. Kevés kivétel van, aki nem burst nuke, hanem folyamatosan tudja osztani a magic sebzést, pl egy AP Teemo (ami annyira nem erõs), Ryze (nagyon alacsony cooldown a sebzõ skilleken), de Mordekaisert is ide sorolnám, a 3 skilljét váltogatva folyamatosan tudja osztani a sebzést.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ja igen
Assasin: általában van valamilyen stealth képessége lényegük a meglepetés szerû támadás legtöbb esetben melee hõsök.
Nem tudom ,hogy ilyen leírás van-e ,de lényegében:
Carry: a legnagyobb sebzés neki van. az ad carry teszi ki (legalább is kellene) a lategame sebzés 60%
Melee: egyértelmû: az autoattackja melee rangeben sebez.
fighter: azok a hõsõk akik 1v1 esetleg 1v2-ben érvényesûlnek leginkább legjobb példa jax
Brusier: leginkább a tankydps tartoznak ide aki a képedbe mászik (mivel melee) elég nagy sebzése is van
Tank: egyértelmû
Initator: Õ az aki a teamfightokban a kezdeményezõ szerepét betölti/heti
AP carry: ad carry varázsló megfelelõje
Nuker: zongora és burst damage autoattackal nem sokat ér
Caster: na most ebben nem vagyok biztos, de gondolom a magek.
Support: megint egyértelmû a meta szerint ad carry lane társa segít neki életben maradni illetve wardozza a mapot.
Jungler: aki nem a lane fejlõdik hanem az erdõben. Gankakel segíti a lanetársait
Babysitter: az a jungler/support aki könnyen életben tart másokat segíti a fejlõdésüket (asszem lolban nincsen külön)

Maradt ki valami? (meg ha hibás javítsatok fejbõl ment az egész)
Lehet tényleg ignorálni kéne, akkor megunja.

Why so serious?

böröczk
Szerintem nem az a problémája, hanem, hogy már hetek óta nem érkezett értelmes hozzászólás a topicba, leszámítva persze a videóidat : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Állítsd lejjebb a tûréshatárt SG-n és nem látszanak a hozzászólásai 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
-fav olvasgassátok ezt a retardáltat még hónapokig. Én meguntam.
hol talalok pontos leirast hogy carry, melee, fighter.. stb. mit takarnak maguk alatt?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ne bántsd mert még megsértõdik és akkor nem lesz kin röhögni. Amúgy hiába próbálsz normálisan kommunikálni vele Õ nem fogja megérteni csak alpári és lekezelõ stílusban tud megnyilvánulni. Kár vele foglalkozni, sose fogja ésszel felérni, hogy amit csinál azt az emberek nem fogják elviselni. Mikor Õ ír "véleményt" valamirõl és arra a többiek reagálnak ahogy még õ van felháborodva. Pontosan ugyan azt csinálja amiért a többieket próbálja oltani.
Borzgy
Úgy látom te nem értelmezed azokat a mondatokat, amiket leírtam 😄
Én egy szóval nem ismertem el azt, hogy baromságokat írok le. Olvasd már el légyszíves, amit írtam és ÉRTELMEZD. Ennyi. Igenis igazságokat írtam le, amikre értelmes választ megint nem kaptam. Ahogy nézem te csak csúsztatgatsz ide-oda, értelmeset nem tudsz nagyon írni, csak szavakat kiemelni és azon rágódni, aztán a másikat megpróbálni beoltani. De ezzel csak magadat égeted le, nem veszed észre?
Nos a kérdéseimre nem kaptam választ (szerver, ELO stb..), megint lenézõen szóltál hozzám, valamint igen primitíven viselkedsz a fórumon. Azt hiszem a kettõnk közti párbeszéd befejezõdik. Én csak segíteni próbáltam, hogy talán értelmesen le tudunk folytatni egy vitát, de hát ha te nem vagy benne haver, akkor felõlem hagyjuk. Most írhatod, hogy nem töltöttem videót, valamint hogy megfutamodok (ami megintcsak hazugság..), de inkább nézzél magadba, mert lehet, hogy Te neked nincs igazad. Csak ezt te nem tudod elfogadni...
Peace.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

SzirmosSzisza
Ultija mindenképp az, meg passzív miatt is sokan sírnak.

egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ez a Darius mocskosul erõs, rivent, wukongot, garent meg ireliát is vertem eddig vele topon nagyobb nehézségek nélkül, azt hogy op-e nem tudom, majd elválik

OFF:
volt egy osztály társam, az volt ilyen mint te, azt hitte hogy mindenrõl tudja hogy mûködik, mindenki hülye volt csak õ nem, egyszerûen nem lehetett belõle semmiféle egyetértést kihozni, még akkor sem, ha tudta hogy nincs igaza, egyszerûen elviselhetetlen volt, és nem értette miért nincsenek barátai, véletlenül nem Istvánnak hívnak ? 😄

amúgy érdekelne mi a munkád, hogy milyen fõnök képes elviselni téged 😄
(vagy, ha fõnök vagy valahol, az sok mindent megmagyarázna.... 😄 )
OFF vége

Czdano
<#hehe>

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Az igazságot senki se bírja ... ebben az országban meg fõleg 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Zippo.... pls pls pls. neeeeeeeeeee! Nem bírom. 😊

zippofcy
Szal te is elismered hogy baromságokat hordasz össze amiknek egyetlen alapja az ellenszenv 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Borzgy
Jó, képet többet nem próbálok betenni 😄.
Ja és kijavítanám magamat a videóval kapcsolatban. Rosszul mondtam, nem zip lett a first blood, bár ettõl függetlenül meghalt...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Borzgy
Ui.: Bocs a hosszú posztért, itt egy krumpli:

Borzgy
Khm.
Azt látom, hogy ha aktiválod a második spelledet akkor még mindig ki tudtad volna nyírni azt a szerencsétlen Ahri-t. Most mondhatod, hogy "azért nem aktiváltam te hülye, mert láttam, hogy ott van Darius, aki miatt nem tudtam volna kinyírni az Ahri-t". Ez hazugság, mivel Darius az utolsó pillanatban bukkant fel, addig meg tudtad volna ölni.
Mondhatod azt is, hogy Ahri stunolt és nem tudtam pontozni a spellt. Erre azt mondom, hogy te turret alatt fejlõdtél 2-es szintre. Akkor miért nem aktiváltad, ha tudtad, hogy most nekimész az Ahrinak... Akkor Ahri még le sem fogott az E spelljével... Szóval ott egyértelmû hiba volt a részedrõl. Ezt nem lehet kimagyarázni.
"Vegyen cipõt akinek nem kell kill. 12-3 helyett lett volna kb 4-2-õm ha cipõt veszek."
Az lehet, hogy ha cipõt veszel nem lesz annyi killed, de most így te lettél a first blood. És ha tudnának is játszani az enemy csapatból a játékosok, akkor azt ki is tudták volna használni, hogy dorans bladedel jöttél topra.
Ha cipõ + 3 potival mész fel, akkor is tudsz ölni + tovább maradni a lane-n farmolni, ami azért valdd be, de egy kicsit számít (nagyon is). Ha meg kevesled a killt, akkor menjél gankelni midre, ha ott látod, hogy visszaszorítják a csapattársad. Gondolj bele: na pusholok kicsit, majd lemegyek gyorsan gankelni egy midet. Így lesz talán egy killem (vagy assistom), lesz pénzem is, és segítettem a mides csapattársat is. De jó! Ezért van cipõd... Egy doranssal mire leérsz az idõ + ha miden is cipõt vettek, akkor az elfog futni elõled.
Egyébként már megbocsáss, de van szemem és láttam, amit láttam a videóban. Nem kérek ilyen lenézõ választ. Ha már társalgunk a videódról, kérlek hogy ne ilyen stílussal fordulj felém. Én sem így fordultam hozzád. Másrészt én nem vagyok 2000+ ELO-n, sõt nem is rankedezek. Szóval, ha tudsz értelmesen beszélgetni azzal, aki egy rossz szót nem szólt hozzád eddig, akkor azt most tegyed.
Érdeklõdésképpen: A videó az US szerveren lett rögzítve? Rankedet mentél-e? Ha igen, akkor mennyi ott az ELO-d. Csak kíváncsiságból. Nem fogok vele kötekedni, miután megmondtad. Remélem ennyire azért szereztem bizalmat...

tescodr
fúúú de elegem van a random románokból... shackoval befut a teamfight közepébe lvl 4 en a 10-esek közéé... RUSskill..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

zippofcy
Az mennyi is? Mert fingom nincs Zzonak mennyi ELOja van. De mi van ha kiderült hogy több mint neked, ELO whore 😛

zippofcy
"a második spelledet is aktiválod," - na miért nem aktiváltam? Aki megnézi a videót és szeme is van az látja is 😛

Vegyen cipõt akinek nem kell kill. 12-3 helyett lett volna kb 4-2-õm ha cipõt veszek. Az elsõ kill a legfontosabb mindig. Ha késõn jön annyi a carryzésnek. De minek is magyarázok 2000+ ELOsoknak 😛

tescodr
üdv szívesen csatlakoznék aktív lol teamhez ahol NORMÁLIS Emberekkel lehetne játszani.Szívesen csapódnék olyan emberekhez akik aktívan fix csapattal 5v5 és vagy rankedeznek.Ts 3 van.

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

NagyiBMX
nem én játszottam, haverom játszott Karthussal, spectatoltam 😄

SzirmosSzisza
Ez ösztönözte a builded ? 😄

<#vigyor2>

NagyiBMX
(zenét raktam alá, sony vegas is mutatja de youtube nem adja alá a hangot, azért elnézést, a kicsi akadásért is bocsi)

NagyiBMX
Elég merész leszek hogy berakok saját videót, de ez nem mindennapi volt. 😄DD (Igen blind pick, mindenki noob volt, first time meg minden lofasz ami csak lehet)

Mi az istennek csinálnék errõl videót? Nem tudom, te milyen játékkal játszol, de ilyen dolgok kb minden 2. gameben történnek. Mit kezdjek vele?

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
Nekem az elején levõ fail tetszett, mikor a Darius nem húzta ki a 2. skilljét ezért nem tudtam megölni Ahrit 😊

De grat, hogy volt egy afk-juk 😄

Amilyen elo-n õ van oda tökéletesen megtette a blade is.

Why so serious?

Maak
A magad neveben beszelj, ot mar lattam jatszani, teged meg nem. (Kifagyott az ignore)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Borzgy
Õõõ...Te most egy dorans bladdel mentél kettõ ellen topra? Csak belenéztem a videó elejébe, meg azt az enemy Darius fail-t 8:15-nél. Háát...
Csak annyit fûznék hozzá, hogyha az elején a második spelledet is aktiválod, akkor megölted volna az ahri-t... Másrészt a hátterét nem tudom a dolognak, de úgy láttam az enemynél nincs jungler. Szóval te tudatosan mentél top solora double top ellen. Ez esetben nem kellett volna egy cipõt és 3 potit venni inkább, mint egy dorans blade-t? Így ha harassolnak, akkor könnyedén visszagyógyulod a bekapott sebzéseket és tovább maradhatsz a lane-n farmolni, vagy esetleg ölni...
Szóval nem hiszem, hogy az a dorans blade jó választás volt.. Legalábbis top lanen szerintem hülyeség azzal kezdeni.
A darius meg no comment 8:15-nél.

zippofcy
Jó nagy a pofád csak azt nem láttuk eddig mire fel 😛

Szerintem mindenki írja ide, mekkora a pénisze, aztán talán lépjünk túl a témán.

zippofcy
Na ha én így kielégítettem a vágyad, te is megtehetnéd velem. Várom a hasonló videód, már ha tudsz csinálni 😛

Maak
bemesz shopba, csampion ful es sorba tudod allitani megjelenesuk datuma szerint<#miaz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Köszönöm, hogy ezt megosztottad itt, velem együtt az egész fórum arra volt kíváncsi, hogy normal blindpickben hogy ölsz meg egy towerdiveoló Dariust. Most már nyugodtan mehetek aludni, egész nap erre vártam.

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
Csináld meg Google doksiban és akkor bele tudunk mi is kötni <#idiota>