League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dixtroy
..de hiszen hazudsz is, a lane-edet toronnyal buktad.. Na jo, egy viccel tudlak osszefoglalni:

- Bácsi, tudja maga mi az antenna?
- Nemcsak, hogy tudom, de már ettem is!
- De hiszen az fémbõl van!
- Akkor csak tudom.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

don't feed the troll

Na most én vagyok az, aki read only mód-ból ír neked pár sort.. ebbõl a hsz-edbõl látszik, hogy már unatkozol és csak a flame-t akarod kelteni, értelmetlen ide irkálnod, mert megint csak kihangsúlyozzuk UNNAK már az emberek téged.. Kár erõt fektetni ebbe is, mivel most én kapom majd az áldást, hogy hogy van pofám ide írni, mikor semmit nem értek a játékhoz.. Meglátásaim szerint, nem attól jó játékos valaki, hogy nem hal meg és a tornyát is megtartja, hanem, hogy... Nem hal meg, és képes co-op-ban a társaival együtt játszani..

zippofcy
"aki visszaír neked (igen mint most pl én), és erre te megint harapsz" - te se szoktál válaszolni ha vmit írnak neked?
Ha igen akkor pontosan mivel is vagy te különb nálam? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

RedDevilsza
Nem, ez egy olyan fórum, ahol már mindenki kurvára un téged, stílusoddal, faszságaiddal, nyávogásoddal, és mindennel együtt. Magyarázz bele bármit, de elég megnézned a hozzászolásaid hasznosságát. 5/116 Te vagy a legnagyobb helikopter a világon, ami nem is lenne gond, ha nem írogatnál ide egyfolytában, szóval szerintem sokak nevében megkérlek szépen, hogy hanyagold a fórumozást, kapcsolj át read only módban, mert amíg idejársz trollkodni, sajnos mindig lesz valaki, aki visszaír neked (igen mint most pl én), és erre te megint harapsz, és a ciklus nem áll le.

zippofcy
Vagyis ez egy olyan fórum ahol:
1. nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani
2. nem lehet megvédeni az állításainkat

Mert más oka nem lehet a kitiltásomnak.
A kettõ közül melyik?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Dehogynem tudtam: bevédtem a tornyot és nem adtam neki killt. Ezen kívül elég sok last hitet is szereztem.
Hogy miért nem öltem meg arra írtam hogy TANK. Vagyis nem tudom egyedül megölni míg nem vagyok felfeedelve (ahogy más sem).
Erre írtad te azt hogy nem tank hanem blablabla. Na mivel én a tankkal azt magyaráztam hogy nem lehet könnyen megölni mert nem squishy, te meg beírtad rá hogy nem tank, két eset lehetséges: vagy azt értetted alatta hogy igenis squishy (szövegösszefüggésben csak akkor cáfoltad meg vele amit én írtam) vagy pedig csak belekötöttél az elsõ állításomba amit támadhatónak véltél.
Én ez utóbbira tippelek.

Rivenre pedig azt írtad hogy nehéz vele az üldözés. Mikor pedig nem. Megint egy hülyeség tõled.

Én álltam hadban mindenkivel? Mutattam egy videót amit a legtöbben értelmezni se tudtak. Elkezdtek oltogatni olyanok akik fel se fogták mit mondtam. Aztán akik felfogták azzal jöttek hogy "de 2000 ELO-nál már nem mûködik". Erre írtam én hogy az lehet, de hányunkat érint az? 😛

zippofcy
Szóval olyasmirõl papoltál amirõl fogalmad sincs.

Dixtroy
Nagyon jol osszeszedted, annyit tudnek meg hozzatenni, hogy a bruiser (~off-tank) meg arra is lenne, hogy a teamfightben atrohan es kiszedi az ellenseges carryt, illetve csapat carryjet vedi, segiti menekuleset.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
A szovegertesrol szonokolsz folyamatosan. Ugy tunik neked van ezzel problemad. Igy a teljesseg igenye nelkul helyreigazitanalak:
Az hogy nem tudtal mit kezdeni Gragassal, Ezrealos videodban es ezt tobben is szovatettek, biztosan rosszul esett, de en nem tudom hogyan jott ki neked ebbol az az allitas, hogy "Gragas squishy" keress erre ra, en ilyet nem nem irtam.
A dariusos mondatom felreertheto volt, mondjuk tendenciozus ezen nyargalni, de am legyen, vallalom, rosszul fogalmaztam.
Riven skilljei pedig uldozes szempontjabol vacakabbak, mint mondjuk Pantheon vagy Volibear vonatkozo skilljei.
A legdurvabb az egeszben, hogy gyakorlatilag mar azelott hadban alltal mindenkivel, hogy ezek az altalad kifogasolt dolgok megjelentek volna, es most konnyes szemmel ugy allitod be, hogy itt egy sokkal nagyobb idiota, miert nem ora hargszotok.
Sikerult mar ezzel valakit atverni?

Dixtroy
nem en jatszotttam dariussal, szoval nem tudom mibol zuzta le, en csak mogotte alltam

Dixtroy
Pantheon sportol.

Zickler
Kly
5 ranked solo/duo - 5 vereség. Ilyenkor kell mondani, hogy GG?

Példának a legutóbbi meccs: Rumble feedelte Jaxot topon, majd a 20. percben bejelentette, hogy bukott meccs, ezért õ most elmegy. El is ment.

Scientia potentia est.

Igen kapunk egy darius tesót és már a skillek is kinnt vannak..
Gordis2k

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

SzirmosSzisza
Jajj, vizsgaidõszakom van ezért SG tiltólistán leledezik, erre arra kell ébrednem stream nézés közben, hogy a zeli lányhangon röhögve fut át, hogy a LoL topikban megint flame van :c

zippo: megkérhetlek, hogy ne kommentelj ide többet ? Vagy csinálhatunk neked offtopikot ahol beszélgethetsz magaddal, esetleg saját topikot. û

szerk.: inkább ne hülyeségeket, vagy, ha igen, akkor banlist meg ilyenek kell és elhiheted, hogy most nincs kedvem ilyenekkel szórakozni😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én is azon vagyok, hogy meglegyen Darius, mert eléggé lehet vele alázni. Kíváncsian várom, hogy milyen és mekkora nerfet fog kapni mert az se túl egészsége ha átesnek a ló másik oldalára.

Talán Tryndamere-el meg lehet viccel Darius-t de ahhoz elég jól kell tolni.
Ezzel a Dariusszal nagyon csúnyán átlõttek a célon. Remélem pár héten belül kapja a nerfet. Haver lvl 7-es junglerkéntt két fullhp-s ellenfelet diveolt le és túlélte.
Fabio Capello
ROFL

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
Ahh, végre Caitlyn! <#idiota>

#19005 +1 <#vigyor>

Kumiho #2179

tommyknockers
Free Champions:
Nasus, Veigar, Soraka, Amumu, Anivia, Katarina, Caitlyn, Kogmaw, Pantheon, Sejuani

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Borzgy
Én nem kóstolgattalak, ezt ki is fejtettem, de ezt természetesen nem ismered el...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Kly
Murphy törvénye értelmében biztos... egyébként nem olvastam semmi konkrétumot 😊

Scientia potentia est.

Zickler
Üdv!
Valaki nem tud valamit a holnapi ingyenes karakterekrõl?

Battletag: Muhee#2716

ez konkrétum vagy csak spekuláció ? 😊

Kly
Ma végre megvettem Dariust, holnap nerflik <#idiota>

Scientia potentia est.

NagyiBMX
Elvileg a skin salek egy nappal elöbb kivannak irva twitterre, valaki betudná linkelni ezt a hivatalos Riot oldalt ? Sehol se találom 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

amugy hogyhogy ettol mar megy? 😄 mi ez a "kod"?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

thx 😄 😄

NagyiBMX
sehova, csak ird be amit leirt, simán a kis ablakba ahol ottvan hogy Play

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Győri Devi
megnyitod a launchert és csak begépeled csak úgy és belehet lépni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

NagyiBMX
<#worship><#worship><#worship>

hova?

Győri Devi
launchernél csak gépeljétek be ezt: "thereisnourflevel"

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

raadasul en westen vagyok es ott nyomom hogy readmore, akk még weboldal se toltodik be 😄

nekem valamit tolt is 😄

NagyiBMX
Ja jó akkor megnyugodtam 😄

Mindenkinél ez van.

Why so serious?

NagyiBMX
Valaki tudja hogy az miért lehet hogy amikor beakarok lépni azt irja hogy
EU Nordic & East undefined. Rákattintok hogy Read more és ott pedig azt irja hogy : "Our servers are currently online. Log in and play anytime!"

Gordis2k
tegnapi bucket elérhetõ még valahol?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
<#banplz>

SzirmosSzisza
midair combo 😄D

SzirmosSzisza

Unknow
Borzalom? Szerintem meg high elo facebook streambe ment át a dolog. Egyébként nem értem ezt miért nem oldja meg úgy,hogy ezt a részét nem streameli a dolognak.

Ez egy olyan mûsor amire azt hiszem jobb ha többet rá se nézek 😄
NagyiBMX
ovatosan fikázz, mert jön zippo hogy "CSINÁJ JOBBAT" !!!! 😄

BoneDragon
Hát ez valami borzalom. 😄

Czdano
Pedig én próbáltam segíteni hogy beállítsa, elõtte rosszabb volt 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX