League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
kassadin meg mint legtáposabb mid? na... nagyon erõs tud lenni õ is, ha jó helyre pickeled, de, mint tegnap egy értelmes csapattársam megmutatta( first pickelte kassát....), nem kicsit lehet hazavágni. szóval abszolute nem értek veled egyet 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
1. Nem tol 1 akkora burstot mint Veigar Lux vagy Leblanc.
2. Nem tud menekülni szinte sehogy van egy rövid stun (már ha éppen van) és kész. Ellentétben Ahri Morgana Lux Veigar Ryze Gragas Katarina Kassadin Galio Leblanc, és még lehet pár akik most nemjutnak eszembe. Ezek 1 vagy több ember elöl nemcsak a flashel tudnak elhúzni.
3. A legsúlyosabb a spelljeinek a lõtávolsága (az ultitól eltekintve) jóval kissebb mint bármely másik AP-nek. Earlyben bármeik AP anélkül szed szét és kényszerít 6*10^23-on potira vagy recallra, hogy akár csak a közelébe kerülhetnél. Midben a gyenge early miatt ha nem kaptál egy csomó SIKERES ganket, akkor nem vagy elég erõs hozzá, hogy egy burstel valakit levágjál. Lateben ha a csapat nem segít alaposan felfedelõdnöd akkor nem leszel jobb bármeik másik AP-nál SÕT a burst lényegét, hogy 1 ellenfelet kiszedsz mint állat el is felejtheted. A csapat pedig vagy jó vagy nem.
A létezõ legtáposabb mides Kassa, de rankeden és drafton évente egyszer ha nem banolják Morgana szintúgy.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Why so serious?
Amúgy Dotaban az a szimpatikus, hogy ha valami OP, akkor nem sírás megy, hanem választ az ember magának is egy OP hõst és kész 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A többiek meg legalább jót röhögnek a "pro" 2000+ ELOsokon hogy szellemi színvonalban itt tartanak.
Õk próbálnak mindenképp lejáratni engem, nem én õket. Õk kötnek bele mindenbe amit mondok. Ha belinkelnék egy videót amin egyedül verem szét az XYZ 2000 ELOs klánt, abban is találnának hibát. Ha mást nem hát: "ez egy csapatjáték b+ mit rambózol itt".
Ennyit tudnak. Akkor most ki a szánalmas? 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nem tudtam hogy a 2000+ ELOsok mindig úgy nyernek hogy megmarad mindhárom középsõ tornyuk ... de hát ugye low ELOra ez is megfelel.