League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
A bónusz az úgy tényleg WTF?

Okos enemy-t nemtudsz zónázni a Q-t meg nemtudod rálõni a legtöbb ellenre ha nem engedi. A végén van a lényeg "AP casterek 70%-a countereli".
Czdano
Nemazért, de Annie még mindig versenyképes miden, csak mikor fel van chargolva a stun, ki kell zónázni az enemyt és kész...nagyjából ennyi a nagy 'titok'. Meg nem feltétlen kell a Q-val farmolni, ha max manád van lõdd az enemyre és gg wp. Mondjuk first pickelni életveszély mert kb az AP casterek 70%-a countereli szerintem...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Az 5. elég gáz 4. nem vészes szerintem 100-bõl 95 player simán belemegy. A 3. pech a 2. és az 1. szintúgy GÁZ a bonus meg egy WTF?!
Van, hogy valaki valamivel rohadt erõs lessz mert kap egy nagyadag feded vmi s*ggtõl, de attól még a champ gyenge marad. Láttam 25/2-es stattal Evelynt egyszer 1v1-ben support Jannavála lenyomtam Karthust late gameben mindketten max hp-rol én max manárol Karthus fél manárol kék buffal. Healeltem AP sorakaval 700 felett W-vel raktam 900 hp-s bubit Jannával toltam double killt Tariccal 1v2-ben a 3. percben. Nem azért mert ezek olyan táposak, hanem azért mert az ellenség olyan retardált volt.
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szarul játszani bármivel lehet. Ahri lvl6 alatt q-val p*csánrúgja Anniet mielõtt még egyetlen spellt ellõhetne. Ryze q-val meg az immoval szintúgy még céloznia sem kell. Leblanc q-val sebzi le lõtávon kívülrõl. Annievel lvl6 alatt csak úgy érhetsz hozzá a legtöbb mideshez ha ráflashelsz és max hp-ról akkorsem tudod legyakni aztán mire betölt a flash 50-szer lõnek vissza és soknak még céloznia sem kell. Ez olyan mintha a sivatag közepén shotival harcolnál egy mesterlövész ellen aki ugyanolyan gyorsan fut mint te, ha õ nemjön közel akkor véged. Tudom igen Annie régen ugyanolyan messziröl lõtt mint bárki más, DE az régen volt most Annie Q-val meg E-vel kisseb távolságrol lõ mint az auto attack jópár champion ha elég ügyes akkor az ulti stun után mielõtt odaérhetnél flash nélkül kiszalad a lõtávból.
ez azért így nem igaz, annie nagyon is erõs tud lenni jó kezekben, ahri-t,ryze-t,katarinát,le blancot(igen, ha tudod mit és mikor csinálj simán) simán hozni lehet, hogy csak azokat közül említsek párat amiket írtál.
kassadin meg mint legtáposabb mid? na... nagyon erõs tud lenni õ is, ha jó helyre pickeled, de, mint tegnap egy értelmes csapattársam megmutatta( first pickelte kassát....), nem kicsit lehet hazavágni. szóval abszolute nem értek veled egyet 😊

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mármint nem tol akkora burstot egy személyre mint Veigar Lux vagy Leblanc.
Valóban ne szórja az IP-t, de hogy Annie op az finoman szólva túlzás. Egyetlen nagy elõnye, hogy a burst nagy részét térbe tólja, DE!
1. Nem tol 1 akkora burstot mint Veigar Lux vagy Leblanc.
2. Nem tud menekülni szinte sehogy van egy rövid stun (már ha éppen van) és kész. Ellentétben Ahri Morgana Lux Veigar Ryze Gragas Katarina Kassadin Galio Leblanc, és még lehet pár akik most nemjutnak eszembe. Ezek 1 vagy több ember elöl nemcsak a flashel tudnak elhúzni.
3. A legsúlyosabb a spelljeinek a lõtávolsága (az ultitól eltekintve) jóval kissebb mint bármely másik AP-nek. Earlyben bármeik AP anélkül szed szét és kényszerít 6*10^23-on potira vagy recallra, hogy akár csak a közelébe kerülhetnél. Midben a gyenge early miatt ha nem kaptál egy csomó SIKERES ganket, akkor nem vagy elég erõs hozzá, hogy egy burstel valakit levágjál. Lateben ha a csapat nem segít alaposan felfedelõdnöd akkor nem leszel jobb bármeik másik AP-nál SÕT a burst lényegét, hogy 1 ellenfelet kiszedsz mint állat el is felejtheted. A csapat pedig vagy jó vagy nem.
A létezõ legtáposabb mides Kassa, de rankeden és drafton évente egyszer ha nem banolják Morgana szintúgy.
Maak
Tenyleg, irj a dota2 topikba, hatha van valakinek folos meghivoja, aztan majd elso meccs utan, ha letorolted a gamat, akkor majd mond hogy igazam volt. <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Czdano
😄DDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ez LoL topik öreg, Dota2 máshol van.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

dot2 zni akarok NOW 😞

Unknow
A Dota meg az AoS alapjaira épül 😛 Fölös azon vitatkozni,hogy mi volt elõbb. A Dota se volt egy eredeti ötlet, csak jobban volt kivitelezve.
Én kedvelem. Szórakoztat.

Why so serious?

Nem hinném, hogy akár egy ember is szimpatizálna itt veled, de javítsatok ki, ha tévedek.

SzirmosSzisza
Ha esetleg valaki nem tudna írni a fórumba írjon nekem.

Amúgy Dotaban az a szimpatikus, hogy ha valami OP, akkor nem sírás megy, hanem választ az ember magának is egy OP hõst és kész 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

3 napja dot2 streamet nézzek ,és nagyon bejön

NagyiBMX
Jaaa, köszi 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
A DoTA az eredeti, egy Warcraft 3 mod volt, ennek alapján készült el elõször a HoN, majd a LoL, most pedig a Valve felkarolta az eredeti modot, és egy teljes játék formájában grafikai tupírral újra kiadják DoTA 2 néven.

SzirmosSzisza
Dota sokkkal régebbi 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Szerintem*

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Néztem videót dota 2-röl, hát nem tudom, melyik koppintott melyikrõl de a map is ugyanaz, ugyanugy vannak creepek, turet a cél is ugyanaz. Gyakorlatilag a hõsõk kinézete, mozgása, skilljei és neve változott, ja meg a grafika. Szerétem borzadáj

Maak
Ha lol elott nem jatszottal dotat akkor fel se tedd, nem fog tetszeni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
el fog futni, yep

köszönöm, még1 kérdés, a lolt bírja a gépem mediumon , dotát is bírni fogja szerinted ?

Maak
amugy ja, en a helyedben nem szornam el meg az ip-t, ott van annie or rizsa 450-t, mindketto opshit

böröczk
24es? Oooo, akkor Katarina 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
Ahri, a kilencfarkú... REAL

Maak
en mondjuk ziggs-el tolom mostanaban, es allati jo, elvezetes vele a jatek

Gondoltam veszek egy 6300-ast, mert miért ne, megvettem Morganat, 25 meccset toltam csak vele, nagyon-nagyon tetszik (még csak 24es vagyok), de gondoltam kiprószálok egy másikat. Ahrin gondolkodom, csak nem tudom mennyire életképes miden.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fabio Capello
Én egy hét alatt kaptam, de mostmár vszeg baromi gyorsan szórják ki õket, itt tudsz feliratkozni: katt

böröczk
Miert pont 6300as?
Cassi, Ahri, Orianna, Annie, Swain, Galio, Lux, etc.

Kumiho #2179

NagyiBMX
Lux, Brand, Fizz, Ahri

tiszteletpéldány alatt mit értesz,és ha igénylek annak akkor megvan az eshetõsége hogy télleg kapok,es mennyi idön belül ?

roland2293
ahri,cassio,galio(bár õ 4800as)

6300-ért milyen midre való AP-s hõst ajánlotok? Megvan Kennen, anivia, morgana. Cassiot próbáltam mikor ingyenes volt, de nem voltam vele megelégedve.

Fabio Capello
még béta stádiumban van, meghívásos alapon vagy a steamtõl kapsz tiszteletpéldányt, vagy pedig ismerõsöknél érdemes kopogtatni.

SzirmosSzisza
Szerezni kell meghívót, aztán Steam. Hivatalos oldalon lehet igényelni.

dot2 öt honnan tudom megszerezni,letölteni ?

Fabio Capello
Okos enged...

Nem csak rád vonatkozott.

Fec papa
Még mindig te. Na én többet nem olvasom az idehányásaidat. csõ loltopik.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

a geci szmájliaid szánalmasak

zippofcy
Miért mennék el? Mert néhány idióta rámszállt? Meg tudom én védeni magam.
A többiek meg legalább jót röhögnek a "pro" 2000+ ELOsokon hogy szellemi színvonalban itt tartanak.
Õk próbálnak mindenképp lejáratni engem, nem én õket. Õk kötnek bele mindenbe amit mondok. Ha belinkelnék egy videót amin egyedül verem szét az XYZ 2000 ELOs klánt, abban is találnának hibát. Ha mást nem hát: "ez egy csapatjáték b+ mit rambózol itt".
Ennyit tudnak. Akkor most ki a szánalmas? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

NagyiBMX

zippofcy
Ezt a stílust ti kezdtétek. "Amilyen az Adjon Isten ..." na ki ismeri a mondást? Fogadok nem sokan 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Jah, otthagytam mikor lent volt rám szükség. Annak köszönhetõen meg is nyertük. Top lemehetett volna védeni de nem érdekelte. Szal Gragass betolta a tornyot és ... veszítettek.
Nem tudtam hogy a 2000+ ELOsok mindig úgy nyernek hogy megmarad mindhárom középsõ tornyuk ... de hát ugye low ELOra ez is megfelel.

Dixtroy
És ezt a retek proli stilusodat tartsd meg a szeretteidnek.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...