League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Nem mondom, hogy felesleges a wardolás, de legtöbbször vagy sejtjük merre jár az ellenfél, vagy a ward se ment meg a ganktõl. Pl az ellenfél mozgásából sokszor lehet következtetni arra, hogy jön a dzsungeles gankelni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

egy support rak mondjuk 20-25 wardot, a többiek meg 10+. Ez kb. a normális.

SzirmosSzisza
Wardolás mindenkinek a feladata 😊

Amúgy elsõ ránézésre ez segíthet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
"Egyéb feleadata pl a wardolás" ezt low elon sose képesek megérteni. Erõsítsetek meg, hogy csak low elon.
A jungeles a lane-k (folyosók) közötti dzsungelben lévõ minionokat farmolja. Így összességében több aranyat és xp-t tud begyûjteni a csapat, mintha a két szélsõ lane-n 2-2 ember lenne.

A jungeles fõ feladat a gank-elés, vagyis meglepetésszerûen megjelenve létszámfölényt kialakítani, és abbol killekhez segíteni a csapatot.
A sikeres gank-hez jó ha tud CC-zni.
Egyéb feleadata pl a wardolás, vagy a AP mides kék buffhoz segítése.
Zickler
Ha van idõd akkor neki állhatsz ezeket olvasni 😄

Battletag: Muhee#2716

NagyiBMX
Röviditéseket én most nem irnék le mert ugyis kihagynék valamit vagy rosszul irnék valamit. A jungler az én legjobb tudásom szerint azért van hogy begankelje a laneket. A gank az amikor mondjuk felmész topra és ott segited a solo embert, illetve megprobáljátok kinyirni az ellenséget azon a lanen. Azt hiszem azok a legjobb jungelesek akiknek van cc-je (amikor tud lassitani, stunnolni, rootolni az illetõ). Ha valami hülyeséget irtam korrigáljatok ! 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szabari
sziasztok lenne nehany kerdeseam a jatekrol.
Olvasgattam a forumot es nagyon sok rovidites van... letudnatok ezeket irni?
A masik kerdesem pedig az, hogy mi a feladata a jungle embernek? miket kell csinalnia?
koszonom.

SzirmosSzisza
Riot megígérte, hogy lesz valami akció, ha Facebook oldaluk eléri az 1 millió rajongót. Ez megtörtént kb fél éve, azóta semmi, elõször 34%-ot akartak adni (mert már 3.4 millió rajongója van), de sírt a közösség, szóval egész hétvégén 100 % bónusz van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Valami ajándék a hétvégére

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Miért van az, hogy ismét kapok ip Boost-ot?
Nem mintha tiltakoznék ellene.
Dafauq? o0

Sry, fail 😄
SzirmosSzisza
Azt javasolják amúgy, hogy a számok helyett érdemes átrakni a QWER-re a skilleket 😊

Maak
ne kezdj diablozni, en miota elkezdtem egy azaz egy meccset sem nyertem...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

Én, amikor berágok, írok egy levelet a supportnak, ahol leírom az ELO rendszerük gyengeségeit. Rendszeresen azt válaszolják, hogy az ELO rendszer jó, én vagyok hülye. 😊

fogok, majd ha lesz rá zsé 😊

Diablo. Mi más? 😊

Why so serious?

Fabio Capello
szarunk az egészre, és inkább diablozunk 😄

mi a jó franc van ma basszus
6, azaz 6 rankedet veszítettem egymás után...
nem tudom hogy sírjak-e vagy röhögjek már komolyan 😄

ötleteket kérek, ti mivel szoktátok ki adni magatokból a lol okozta stresszt? 😊

SzirmosSzisza

Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
újabb global ulti, hue.

SzirmosSzisza
Mókásnak ígérkezik 😄

Dixtroy
Swain
Range increased to 500, from 480.
Decrepify: Slow % increased to 20/25/30/35/40%, from 20/23/26/29/32%. Rangeincreased to 625, from 550.
Ravenous Flock: Cooldown decreased to 8 at all levels, from 10 at all levels.

Vegre eszrevettek, hogy a range-e kicsi! Ujra ki kell probalnom, bar tartok tole, hogy meg mindig vastagon kiteolhato.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza

elõször fordult elõ: ranked meccsen 4 afk (egyik sem én) elõször mind meghalt kb 8x aztán afk. egyedül tartottam a tornyokat 30 percig, ott az egyik visszajött és feladták

SzirmosSzisza
Valamelyik Riotos kommentelt, hogy elõbb utóbb megtanul a low ELO játszani ellene 😄

Czdano
"Ellentétben kassával akinek miden nincs counterje."

Te a league of legends nevû játékról beszélsz? 😄DDDDDDDDDD Nem úgy tûnik.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Maak
Nekem kellene, de nem nagyon gyulik az ip ra...diabloban...mondjuk a szoroslabut szivesen becserelnem ra, az nem az en stilusom Dariusra meg elso latasra azt mondtam...igen, ez kell

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Majd lesz, ha már elég "fogyott" belõle. <#idiota>
Önégetõ megmozdulás lenne a Riottól, ha Darius testvérét release-elõ patchben kapná a nerfet a bratyó.
Egyébként is túl sokszor játszották ezt már el.
Az ultiján biztosan fognak változtatni, a többi rendben van.

Én biztosan nem veszem meg, se ezt az újat, várok a 100. championra, remélem, legalább annyi ötlet lesz benne, mint az utolsó fantáziás champban, Ahriban.

Kumiho #2179

BoneDragon
Jol latom, hogy nem lesz darius nerf?? Na akkor ma meg is veszem 😊

böröczk
Firefox Ahri következõ patchben:

Valamint:

Ahri

Fox-Fire: Damage decreased to 40/65/90/115/140 (+0.4 increased) , from 40/70/100/130/160 (+0.375) .

Spirit Rush: Damage decreased to 85/125/165 (+0.35 increased), from 100/140/180 (+0.3).

Ezreal (All buffs, Pulsfire skin incoming?)

Essence Flux: Mana Cost decreased to 50/60/70/80/90 Mana, from 60/70/80/90/100 Mana.

Trueshot Barrage: Mana Cost decreased to 100 Mana, from 150 Mana.

Galio

Resolute Smite: Ability Power Ratio decreased to .6, from .7.

Graves

Buckshot: Bullet Damage decreased to 60/95/130/165/200, from 60/105/150/195/240.Damage per additional bullet increased to 35%, from 25%.

Smokescreen: Duration decreased to 4 seconds, from 5 seconds.

Jax

Empower: Damage decreased to 40/75/110/145/180, from 40/85/130/175/220.

Kog'Maw

Living Artilery: Bonus Damage to Champions decreased to 125%, from 150%.

Nautilus

Titan's Wrath: Damage decreased to 30/55/80/105/130, from 30/60/90/120/150.

Renekton

Slice and Dice: Dice - 50 Fury Bonus Armor Reduction increased to 15/20/25/30/35% from,15/17.5/20/22.5/25%.

Swain

Range increased to 500, from 480.

Decrepify: Slow % increased to 20/25/30/35/40%, from 20/23/26/29/32%. Rangeincreased to 625, from 550.

Ravenous Flock: Cooldown decreased to 8 at all levels, from 10 at all levels.

Urgot

Hyper-Kinetic Position Reverser: Bonus Armor and Magic Resist reduced to 60/90/120, from 80/105/130.

Terror Capacitor: Shield Hit Points reduced to 80/130/180/230/280, from 80/140/200/260/320.

Kumiho #2179

Maak
Hat ez onnan indult, hogy valaki kerdezte melyik host vegye meg, erre en azt irtam, hogy ne bassza el az osszes ip-t ami osszejott, vannak jo hosok olcsobban is, foregzampol annie es ryze opshit. Ha tudom mi lesz belole nem irok ilyet esku 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hmm, ezt most nem teljesen értem miért generálódott benned, de sebaj 😊

nem akarok tovább vitázni, mert eltér a véleményünk, de légyszives azt ne mond hogy ahri meg ryze annie counter ... 😊

amúgy meg kassa counter... talon, pantheon, galio, fizz, morde, sion stb

Unknow
Galio integet neked...meg még pár mides 😄
Félre ne értsetek nem azt mondom, hogy Annie sz*r. Én azt mondom, hogy az összes többi mides 75%-a jobb. Ellentétben kassával akinek miden nincs counterje.
Bizonyára te 1000 skillshotból 1001-et kikerülsz még azokat is amik 0.3sec. alatt célba érnek. SÕT te kikerülöd még a nem skillshotokat is mint a Veigar Ryze Vlad LB Zielan q-ja SÕT eltudod kerülni az ellenség kurzorját így nemtud becélozni senki SÕT te utoléred az enemy castert akinek ugyanakkora cipõje van mint neked SÕT utoléred még azt is aki gyorsabb vagy több teleportja van mint LB és Kassa SÕT rágyúrsz range-re és belövöd a Q-dat az auto attack távolságából. Egszer programot kellene írnom ami kikerül minden skillshotot amit kilehet kerülni (a karinak van hozzá elég movespeedje). A Baronhuszárokat meg ugyanígy elcsapja karthus AP soraka Gragas Katarina Galio Cassio Lux Morde és Darius.
Kly
Válassz magadnak valami lassú és fájdalmas halálnemet 😄

Scientia potentia est.

Grr1234
és ha propán megy elõre?

ha csak mész elõre bután, és beszopsz mindent akkor nyilván így van 😊

böröczk
T-bomba putty. <#idiota>

Kumiho #2179

Czdano
Az olyan!

böröczk
Annie <#puszis>

Kumiho #2179

Fabio Capello
egyiket sem, volt róla szó, viszont mivel egy HSS-el a komplett hp-dat vissza tudnád szedni kb. négy creepbõl, ezért úgy döntöttek, hogy egyiket sem procolja.

Dixtroy

Heartseeker Strike
Passive: Pantheon's basic attacks and Spear Shot gain 100% critical strike chance against targets below (15)% health.Active: Pantheon focuses and deals (3) swift strikes in front of him for (13 / 23 / 33 / 43 / 53) (+(0.6 per attack damage point)) physical damage per strike. Deals double damage to champions.

Lehet, hogy nagyon lama kerdes, de ennek nem kene proccolnia a vampiric sceptert? Vagy ez a spellwampot kattintja?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Igen megtiltja elindulsz felé és útközben szétlövi a feled miközben hátrál. Ryze Q+immo+q és harmad hp-d elszált. Ahri taunt+Q és fél hp-d elszált. Veigar lvl3-astól stun+metero+Q és fél hp-d elszállt. Lux Q+E+ auto attack és fél hp-d reccs. LB Kassa Ryze Vlad Veigar Zilean és minden olyan AP champ aki közvetlenül rád lövi a skillt célzás nélkül szétcseszi a fejedet anélkül, hogy akárcsak megkarcolhatnád bármivel lvl6 alatt.
Czdano
Hogyhogy nem tudod rálõni a Q-t? megtiltja az enemy vagy mi? Látja ha elindulsz felé, ha nem fut el akkor rálövöd és stunnolod, ha meg elfut akkor ki van zónázva..mindenképpen le kell burstöltetnie magát egy picit..

nézd, nem tudom te hogy vagy vele, én ahri q-ját többnyire gond nélkül kerülöm ki, fõleg boots+3 poti startal, ahogy annie-t játszani szoktam, farmolásban ahri nem nagyon tud meg akadályozni, megölni nem tud ulti nélkül, ultival meg fõleg nem, mert ha rád ugrik akkor cumi, gankelni meg lvl 6 elött ahrit annie+jungelessel nem egy nagy mutatvány

lb ellen kellemetlen játszani, ez tény, de farmolni fogsz tudni, ha ügyes vagy és lvl6 után túl éled a burstjét( ha jól csinálod,jól farmolsz, jól buildelsz,akkor azért túl lehet), akkor jó eséllyel megölöd

ryze-t meg nehogymár ne tudd kezelni annie-vel... cipõs kezdés, és simán ki zónázod

és igen, jó pár hõs countereli annie-t (lb is), de ahri meg ryze nagyon nem, de ez is olyan mint kassa, nem kell ész nélkül pickelni