League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
És ezt mind pbe-n? Mekkora király vagy!

böröczk

Kumiho #2179

zippofcy
Végre Akali is kapott OP módot ahogy anno Garen Dariussal 😄
Megvan minden low noob kedvenc új hõse. Ezt hoztam össze vele rögtön megvétel után, lehet fikázni 😛
A zene fõleg tetszeni fog 😉

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jazzy
Legfelsõ és a felülrõl 4. game 4v5, mi voltunk 4en. Legfelsõben 1. perctõl, 4.ben kb lvl12tõl.

Egyébként maga a karakter brutális.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TBTPumpa
Viszont a 3-as szintre mégis eljutott a játék végére... Nem tudom hogyan. Talán a baron kill miatt! <#idiota>

Arra kértük, hogy a meccs végeztével törölje a játékot a géprõl. Mindenki jobban fog így járni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Mostanában jövök rá milyen nagyszerû is ez a játék a F2P modelljével...
Most játszottunk egy játékot, ahol Teemo-val volt egy 8 éves gyerek! Az autoattackon kívül semmit sem tudott használni. És egymaga bement a torony alá, a torony pedig vagy 5x leszedte. Azután egybõl az ellenség bázisára ment, de addig sose jutott el, mert mindig lecsapták. 28x halt meg. Szép is ez a játék! <#idiota>

Fec papa
Na az ilyen game is ritka. Ritka gyökér botlanet sikerült valahogy elcarryznünk. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
buktam ma úgy 5 rankedet zsinórban, ebbõl 2 4v5 másik 2 pedig nyert nyert meccs volt, majd nekiálltak trollkodni, és kikaptunk, utolsó meg már nem tudom.
mi van ma? <#fejvakaras>

Kumiho #2179

Kly
Szóról szóra úgy csináltam, ahogy mondta, de nem kaptam semmit. Ötlet?

Scientia potentia est.

Ha a végén 25x megnyomod a bal nagylábujjadat, akkor nem 60k, hanem 120k RP-t kapsz.

SzirmosSzisza
Ingyen 60k RP hack, kíváncsi vagyok mikor javítják

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Welcome to patch day!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Blind pick, jazzy, mi ez, egybõl soloq-ra!

Kumiho #2179

jazzy
Vmi szar nálam még az offlineok se jelennek meg
Fec papa
Forever alone friendlist. D:

jazzy
Na hát nem is rossz így elsõre, az enemy Dianaja mondjuk csúnyán failelt 4-10-xben, eleinte haltam azért, 1-3-1 volt, de lvl8 körül rettenetesen erõs lett fõleg rylai után. Lich banet utoljára vettem, nem sorban vannak az itemek.

TBTPumpa
Mihelyst elérhetõ lett, már mindenki vele nyomja... <#idiota>
Ami meccsem volt ma vagy amit ma láttam, valaki mindig Diana-val volt és aratott is szépen vele. Itt egyenlõre nincs olyan noob-ság, mint Zyra-nál (1kill és 20 death).

Fabio Capello
egy hétig úgyse lehet játszani még vele az instalockerek miatt, gondolom... Nem is rohanok megvenni, gyûlik az IP addig is 😛

jazzy
Megvéve!
böröczk
Már örül.

Instalock in ranked solo que. <#gonosz1>

Kumiho #2179

TBTPumpa
Az, de ha fel van feed-elve akkor halálos az ultija! <#idiota>

TBTPumpa
Jah. Ki kell lépni, majd belépni és töltõdik az új patch. A kezdõképernyõ is Dianás. Brigikee örülni fog!

BoneDragon
Karthus ellen bármi jó, szerintem elég fos az a champ, de ez magán vélemény. 😊

TBTPumpa
Diana Scorn of the Moon is now avaliable. És tényleg unlockolható a kiscsaj.

SzirmosSzisza
1:04

böröczk
Ezt 1500-on <#sir><#shakehead><#szomoru1>

Kumiho #2179

Cobra.
Nagyon egyszerû, Ahrinak több a sebzése, mint Karthusnak. Ugye ha jól játszol, akkor Karthus Q-ja nem nagyon ér el, Ha lefalazna, akkor le tudod charmolni, illetve messzebb ellõsz még a normal attackoddal is, mint amekkora Karthus AoE spellje. Lvl6 után meg még könnyebb dolgod van az ultiddal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TBTPumpa
Ahri hogy tudja Counterelni Karthus-t?
Olvastam, hogy képes rá, de hogy milyen képességekkel az már rejtély. Néhány helyen csak a Charm képességét írják, de az még édeskevés szerintem Karthus ellen (hisz minimális sebzést okoz és lassítja az ellent, aki Ahri fele megy).

Cobra.
Yi-t azért elég könnyû leölni. Meg eleve nem lenne szabad hagyni feedelõdni, és akkor pláne nem jelent veszélyt. Magasabb szinteken mostanában a lowhp-s melee dps-ek nem sokat érnek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Hát franc tudja, ez alapján op as fuck 😄

SzirmosSzisza
Bárki akinek van CC-je. Pl Ryze az occó, nem skillshotos és még jó is.

Fec papa
WHYYYYYYYYYYYYYYYYY

TBTPumpa
Én Darius-szal vagyok így. Ha el van feed-elve majdhogynem megállíthatatlan. De ilyen Vayne és Karthus is. Yi csak egy idegesítõ kispista ezekhez képest.

Fec papa
Rammus, sok armor, betauntolod, és a többiek leütik., Jax dodge képessége, és erõsseb is.

Üdv!
Én még csak 1-2hete játszok és érdekelne, hogy Master Yi ellen melyik champ lenne az ideális?
Idegestõ hogy kb. lvl 10 után senki nem tudja megállítani:S
Fec papa
bazdmeg.

Beszorult a D betû a billentyûzeteden vagy mi van? A streamet sajnos nem láttam, pedig mondták utólag, hogy kihagyhatatlan élmény volt. Nincs felvétel?

Why so serious?

Az igen. 😄 Mondjuk az látszik, hogy a végére az Ireliás team erõsen unhatta a meccset már. Azok a buildek...

Why so serious?

böröczk
Most találtam eme gyöngyszemet <#idiota>

Kumiho #2179

Fabio Capello
ha nem bírod a kritikát, ne linkeld a streamed.

ronihun
😄

...

SzirmosSzisza
<#ejnye1>

Unknow
😄DD Ha azt írom 😄DD szarul játszol 😄DDDDD akkor attól jobb lesz? 😄DDD
---

Egyébként meg, ha ennyire nem tetszik a kritika:
-Ne rakd ki a pofádat a közönségnek.
-Ne viselkedj úgy, hogy abba bele lehessen kötni.

Amennyiben egy fórumra belinkeled a streamedet, az azt jelenti,hogy véleményt szeretnél (legyen az negatív vagy pozitív) és nézõket.
jazzy
Nem kell neki Wriggle, 3 dorans és utána BT 😄
http://hu.twitch.tv/howtoloseelo - nézzétek xumux spant 😄DD ja és ha nem tetszik valami azt tartsátok meg magatoknak, ha a játékomról annyit tudtok, mondani hogy nem tetszik a stílusom 😄 és ilyenekkel jöttök, hogy hogy áll a cam XD .... akkor ti veletek komoly baj van 😄DD ..... na peace és rage/flame more 😄DDD ja elfeljtettem a lényeget! rivennek vegyetek wriggle-t majd bt-t 😄DDDD itt ilyen "hasznos" tanácsokat kap az ember 😄 ..... ezért nem is fogok rátok hallgatni, és amugy mindenkinek van véleménye 😄 csak azt nem muszáj májerként leirni 😄 nomeg ha nem tetszik a stream ott az az X a jobbfelsõ sarokba 😄DDD na csocsi
NagyiBMX
Ja amugy most karácsonykor kaptunk 400 RP-t ? Ha igen akkor várok addig PFE-vel <#banplz>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Én is... Xumux játéka jobban érdekel. <#taps>

NagyiBMX
"cz rosszul áll a kamerád, téged ma nem fognak nézni...."

azzal a lendülettel x-eltem ki a gyerek streamjét <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Végre...

Már nekem is sztrímelnem kéne: Itt mindenki gyökér! Szar ez a meccs. Fúj SG. Noobs on everywhere. Deep in the Forest.