League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan minden low noob kedvenc új hõse. Ezt hoztam össze vele rögtön megvétel után, lehet fikázni 😛
A zene fõleg tetszeni fog 😉
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Egyébként maga a karakter brutális.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Arra kértük, hogy a meccs végeztével törölje a játékot a géprõl. Mindenki jobban fog így járni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most játszottunk egy játékot, ahol Teemo-val volt egy 8 éves gyerek! Az autoattackon kívül semmit sem tudott használni. És egymaga bement a torony alá, a torony pedig vagy 5x leszedte. Azután egybõl az ellenség bázisára ment, de addig sose jutott el, mert mindig lecsapták. 28x halt meg. Szép is ez a játék! <#idiota>#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
mi van ma? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ami meccsem volt ma vagy amit ma láttam, valaki mindig Diana-val volt és aratott is szépen vele. Itt egyenlõre nincs olyan noob-ság, mint Zyra-nál (1kill és 20 death).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Olvastam, hogy képes rá, de hogy milyen képességekkel az már rejtély. Néhány helyen csak a Charm képességét írják, de az még édeskevés szerintem Karthus ellen (hisz minimális sebzést okoz és lassítja az ellent, aki Ahri fele megy).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Én még csak 1-2hete játszok és érdekelne, hogy Master Yi ellen melyik champ lenne az ideális?
Idegestõ hogy kb. lvl 10 után senki nem tudja megállítani:S
Why so serious?
Why so serious?
---
Egyébként meg, ha ennyire nem tetszik a kritika:
-Ne rakd ki a pofádat a közönségnek.
-Ne viselkedj úgy, hogy abba bele lehessen kötni.
Amennyiben egy fórumra belinkeled a streamedet, az azt jelenti,hogy véleményt szeretnél (legyen az negatív vagy pozitív) és nézõket.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
azzal a lendülettel x-eltem ki a gyerek streamjét <#idiota>#idiota>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz