League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mekkora felbontáson vagytok?

Logonak ez? Most úgyis népszerû Rumble <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
+1 a banner cserére, a topik mögé pedig mehetne katarina*.*
Fec papa
Forradalom lesz úgy érzem.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Már ezt is próbáltam rátukmálni, de csak nem hallgat ránk. : D

Ezt is támogatom btw.

De a Leona vs Diana fanart még mindig veri mindet.

Kumiho #2179

NagyiBMX
Ha nem is azt, legalább ezt 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Cica, tedd mán ki háttérnek, vagy azt a Leonásat, ez a Veis nagyon ratyi : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ennyit semmiképp se sebezne összesen se 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
Az volt a bugja, hogy nem pattogott hanem betolta az összes pattogás sebzését egy emberre, elég idegesítõ volt.
böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Ez mennyivel szebb, mint a jelenlegi splash:
(kóreai)

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Instant meghal full hp-ról.
Régebben volt ilyen bug Ryze és Fiddle E-jével, valami bugos volt a pattanásokkal és képes volt így random megölni embereket 😄

jazzy
Jó lenne ha érteném, de nem esik le.
Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
np

Dixtroy

Rengar es az o sajat nyaklanca. "Szupcsi" lesz!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Csááá cippi! Ni, mit találtam neked!

SzirmosSzisza
Felõlem maradhatsz, csak ne írj akkora baromságokat, mint szoktál. (annak ellenére, hogy ilyenkor mindig faszán felpörög a topik 😄)

Maak
Mi az, hogy az ittenieknek? Ahogy neztem ph-n is kaptad az ivet az irasaidra, szal nem ertem mirol beszelsz...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fec papa
Miért vetted le róla a bant? 😄 sry a dupláért.

Fec papa
Tudom ajánlani a gp5 quintek helyett a movementet Taricon nagyon jó.

Armor red, Armor yellow, flat mr vagy mr/lvl blue (enemy függõ) és gp5 quintek.

Eternal life; endless torture.

zippofcy
Szal akibe belekötnek azt innen bannoljátok? MILYEN demokratikus, liberális és kóser 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Ne turulkodjatok, mert mész megint banlistre zippo.

SzirmosSzisza

Szabari
Hát nem tudom supportal fõképp háttérbe maradok, nincs minion kill se ember csak az assist.... Nézegettem solomid.neten de nem találtam semmit jót....

jazzy
Menj innen, nem akarom megint kivenni a topicot favból.
SzirmosSzisza
solomid.net. Általában armor és gp5 ok szoktak az alapok lenni supportnak.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zippofcy
Tankolósat, mert publicon 10 supportból akit látok 11 feedel és szvsz kurva idegesítõ mikor akkora májernek érzik magukat mert supportolnak önzetlenül, közbe meg épp az ellenfélnek nyerik meg a meccset 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Szabari
Sziasztok!

Taricra milyen rune paget ajánlotok? Természetesen support célra....

TBTPumpa
Nem írtam még, hogy abbahagyom, csak azt hogy elmegy a kedvem tõle a sok feeder miatt. Nagy különbség! Nem hagyom abba, csak jóval kevesebbet játszok majd vele. Úgyis még hátravan a Diablo 3 Inferno fokozaton és itt a küszöbön a Guild Wars 2 is.

Fabio Capello
Tizedszerre írod, hogy abbahagyod a játékot - mi lenne ha tényleg abbahagynád? 😛

TBTPumpa
Nah lássuk!

A mai mélypontom ebben a játékban: Srác instantlock Diana és MID-re ment vele Leblanc ellen. Csak 18x halt meg és Leblanc lehozta a másik csapatnak a meccset (enyhén el lett Feed-elve). Fantasztikus vereség volt... Komolyan, még szerencse, hogy ennyi jóképességû játszik ezzel a játékkal. <#levele> El is ment a kedvem ettõl a játéktól, de nagyon...

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

doggy888
ezen énis néztem 😄 én nem próbáltam de Diana erõsre sikeredett mint minden új hõs általába 😄

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

zippofcy
Tudtam hogy az ittenieknek nem fog tetszeni ... 😛 😄 😄

is see this? o0

Valaki próbálta a postnerf Zyrát? Milyen most?

Eternal life; endless torture.

jazzy
Fec papa
Riot baszik megcsinálni a szar lézerét Viktornak, hogyha futás közben castolja el akkor nem látszodik....

böröczk
Azt kihagytad, hogy lehetoleg manga-anime, nagy dudak, hianyos oltozet fanart 😄

Kumiho #2179

doggy888
mivan ma ? csak nooobokat ad csapatomba, 1 / 10 be van és ugat hogy noob, jönnek a free hõs viktorral és egyszerûen egyikse tud vele játszani ap shen és társai, enemy meg szét van etetve, ez az új hõs meg egyszerûen gusztustalanul op...

SzirmosSzisza
wat

also: ne pakoljátok már tele ilyen random képekkel a topikot, rakjatok alájuk LoL képeket legalább 😄

doggy888
a zene a legborzasztóbb...

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Jaj most mondta meg zippo, hogy azzal mindenki tud játszani mert low champ, nem lehetnek bénák, nem érted?!
SzirmosSzisza
A kék a jobb :$

TBTPumpa
Ez még csak a 25.-ös szint. És az ellenfél általában 30-as szinten van. Nálunk, aki 30-as szinten van az mind hülye és sokszor hal. Egy nap nem döglök meg annyiszor, amennyiszer õk egy meccs alatt. <#idiota>

Tegnap estére már elõkerültek a noob Dianák is. Õket hiányoltam. <#nevetes1>

SzirmosSzisza
No offense, de általában veled egy szintûekkel rak össze <#idiota>

Nem is tudtam ki hiányzott innen eddig...

Why so serious?

TBTPumpa
Kora reggel felb@sz ez a k... játék! Megint olyan noob-okkal vagyok hogy az hihetetlen. A 30-as szinten hogyan lehet Varussal 18x meghalni de most komolyan??? És Ryze is csak 13x halt meg. Még szerencse, hogy a 20. percben mindenki beleegyezett a Surrend-be. <#idiota>