League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Rammus-ra is kíváncsi vagyok. (És végre nincs free Karthus/Darius).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ashe és Sona Free-t nem értem... Kemény 450 IP mindkettõ. 2 lejátszott meccs után Unlockolhatóak. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
Neki ilyen stílusa és játékstílusa van. Mindenkinek más. Bár eddig XumuX stream-je tetszik a legjobban, illetve a másik srácé aki szintén SG-s, de most nem ugrik be a neve!
Inkább derítsétek ki az eheti hõsöket! Karthus végre nem lesz free... Az egyik legbosszantóbb champ.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hát ha még a kommentáló pajti lesz a carry. Nos, akkor meggondolom, hogy én kiállok-e egyáltalán ellenük.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Amúgy az a baj, hogy engem jobban irritálnak már Mr "Izé, Izé"-nek az ostoba közbeszólásai, és lehet, szívesebben nézném, ha legalább ennyi retardáltságtól mentes lenne a stream.
Mert míg mi baromi jól elszórakozunk ezen, szegény pajtásának nem esik le a szarkazmus, MÉG MINDIG NEM.
Kumiho #2179
---
Na én eddig bírtam 😄 Az már azért nem semmi mikor 1200 ELO körül valaki büszke arra, hogy képes nyerni és még az ellenfelet fikázza,hogy beírta,hogy GG 😛
Csak így tovább, biztos nagy nézettséged lesz 😄
Utóbbi képet tudnám megint csak beszúrni, de túl nagy.
Kumiho #2179
Meg valahogy irritáló a stílusod is...
Es akkor a reggelem rozsdasitoja, dominionban egy teemo.
Nasussal vedtem a botot, nem ment tul jol, sok halás volt, de legalabb a mi bot tornyunkat nem tudtak elfoglalni, mondjuk en sem az oveket, de ugy stabilan lekotottem cassit es singedet es olykor az ellen teemot.
Hat teemo permanensen nubozott engem, az itemeket, es folyamatosan ksrol panaszkodott. Ja, caps lockkal persze. Egy ido utan ignore, ofc. Gyoztunk ugyan, de az ilyen meccseket annyira el tudja kurni egy-egy ilyen gyoker.
"Új tag: „HELLÓSZTOK!!! ITT VAGYOK? TI IS ITT VAGYTOK??? ÖRÜLÖK HOGY BIZTOS TI IS ITT VAGYTOK!!!”
Régi tag: „Figyu, nyomd már meg Caps Lock- ot...”
Új tag: „KÖSZII!! DE JÓÓÓ, ÍGY NEM KELL FOLYAMATOSAN NYOMNOM A SHIFT-ET!!!”"
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Lássuk a Legendary Tryndát, könyörgöm!<#violent>#violent>
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-