League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

BoneDragon
AP Ponny!!!

TBTPumpa
Majd Diana megjelenésekor. Elõbb szerintem semmiképp sem. Jayce is akkor lett free, mikor Zyra elérhetõ lett.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kly
Nem lesz Zyra a héten? <#szomoru1>

Scientia potentia est.

TBTPumpa
11/24 Semmi baj ezt még megnyerhetjük! Van esély a nyerésre! Nice Feed! <#idiota>

TBTPumpa
Najó Sona drágább, de akkor is... <#idiota>

Rammus-ra is kíváncsi vagyok. (És végre nincs free Karthus/Darius).

Kly
Sona 3150.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Sona != Soraka.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Hecarim végre!!!

Ashe és Sona Free-t nem értem... Kemény 450 IP mindkettõ. 2 lejátszott meccs után Unlockolhatóak. <#idiota>

böröczk
<#gonosz1>

Eheti free-k

Kumiho #2179

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

TBTPumpa
Ezaz! Ne bosszankodni és nem bántani a srácot. Bár csak most kapcsolódtam be a stream-jébe, szóval elnézést, ha lemaradtam valamirõl.
Neki ilyen stílusa és játékstílusa van. Mindenkinek más. Bár eddig XumuX stream-je tetszik a legjobban, illetve a másik srácé aki szintén SG-s, de most nem ugrik be a neve!

Inkább derítsétek ki az eheti hõsöket! Karthus végre nem lesz free... Az egyik legbosszantóbb champ.

SzirmosSzisza
Ne flameljetek. Inkább szomorkodjatok, mert kivették a legjobb csapatot valaha silver eloból :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Az biztos, hogy Blitzet banolni fogom, mert képtelen lennék ilyen grabek mellett botlane-zni.
Hát ha még a kommentáló pajti lesz a carry. Nos, akkor meggondolom, hogy én kiállok-e egyáltalán ellenük.

Kumiho #2179

Unknow
Amennyiben sikerül egy meccset összehozni ellenük kérlek szólj. Tudni akarom mire vagyok képes a legjobbak ellen XD
böröczk
Holnap transzferelek, de csak hogy játszhassak az extrabuta pajtid ellen, mert bár beképzelt vagyok, de legalább kijártam a 8 általánost. <#puszis>

Kumiho #2179

böröczk

Amúgy az a baj, hogy engem jobban irritálnak már Mr "Izé, Izé"-nek az ostoba közbeszólásai, és lehet, szívesebben nézném, ha legalább ennyi retardáltságtól mentes lenne a stream.
Mert míg mi baromi jól elszórakozunk ezen, szegény pajtásának nem esik le a szarkazmus, MÉG MINDIG NEM.

Kumiho #2179

BoneDragon
<#wilting>

Unknow
Ahhoz képest,hogy izom csicska gyökér sg-sek vagyunk, bevágta ide a stream linkjét, és megcsodálhattuk a facebook adatlapját is. Amibõl eddig csak az jött át,hogy ráférne egy kozmetikus hamár nem esett át a pubertánson ennyi idõ alatt se 😛
---
Na én eddig bírtam 😄 Az már azért nem semmi mikor 1200 ELO körül valaki büszke arra, hogy képes nyerni és még az ellenfelet fikázza,hogy beírta,hogy GG 😛

Csak így tovább, biztos nagy nézettséged lesz 😄
böröczk
Ahh, bárcsak már westen lennék, kiállhatnék én is ellenük. <#rinya>

Kumiho #2179

böröczk
+1

Kumiho #2179

böröczk
Dano, szerintem inkább örvend, hogy nézik, nem úgy hangzik, mint aki szomorkodik. <#idiota>
Utóbbi képet tudnám megint csak beszúrni, de túl nagy.

Kumiho #2179

Panzeradler
Kíváncsi lennék mennyi lenne a nézettséged, ha azok az izom csicska gyökér sg-sek nem néznék ezt az igazán komoly minõségû streamet, melyben láthatunk lengyelek megszégyenítõ fail húzásokat.
böröczk
A melletted szövegelõ agytrösztnek:

Lehet, nem játszani kéne..

Kumiho #2179

böröczk
Nem, ez jobb, mint Zippo <#taps><#banplz>

Kumiho #2179

Unknow
Ne haragudj, de nekem az,hogy így állítottad be a kamerát, leginkább ezt a képet hozza rólad: Link

Meg valahogy irritáló a stílusod is...
Nos, ha azt akarod, hogy valaki rendszeresen nézze a stream-et, gondolkodj el rajta, vajon élvezhetõ-e ez mások számára. Ha engem kérdezel, jelenleg nem.

Panzeradler
Ez szörnyû.
böröczk
Te Zippo vagy?

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

http://www.own3d.tv/live/295156 stream on
a legjobb amit eddig hallottam az a "csin csao" 😊

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dixtroy
Mi csak ikszzének hijjuk.

Es akkor a reggelem rozsdasitoja, dominionban egy teemo.
Nasussal vedtem a botot, nem ment tul jol, sok halás volt, de legalabb a mi bot tornyunkat nem tudtak elfoglalni, mondjuk en sem az oveket, de ugy stabilan lekotottem cassit es singedet es olykor az ellen teemot.
Hat teemo permanensen nubozott engem, az itemeket, es folyamatosan ksrol panaszkodott. Ja, caps lockkal persze. Egy ido utan ignore, ofc. Gyoztunk ugyan, de az ilyen meccseket annyira el tudja kurni egy-egy ilyen gyoker.

"Új tag: „HELLÓSZTOK!!! ITT VAGYOK? TI IS ITT VAGYTOK??? ÖRÜLÖK HOGY BIZTOS TI IS ITT VAGYTOK!!!”
Régi tag: „Figyu, nyomd már meg Caps Lock- ot...”
Új tag: „KÖSZII!! DE JÓÓÓ, ÍGY NEM KELL FOLYAMATOSAN NYOMNOM A SHIFT-ET!!!”"

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Fec papa
URSTN, akkor ezért volt fent tsen xumux. Nem mertem szólni mert két alvás között felkeltem csak, és körülnéztem. 😄

böröczk
Jazzyke beszél és játszani is fog!
Lássuk a Legendary Tryndát, könyörgöm!<#violent>

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
<#eljen> +1 Ez a build valóban a legjobb amit Akalinak rakni lehet.
böröczk
Köszönöm, Zippo, hogy voltál!
Ultimate Akali build, guide inspired by zippo

Kumiho #2179

http://www.own3d.tv/live/295156 AKI SZERETI A cz dano ala xumuxot 😄D itt a spanja 😄DD
Czdano

SzirmosSzisza
http://tmdwn.com/2871

Team Curse, BLACK, Azubu Blaze, Team SoloMid

Eddigi eredmények!

Amennyiben premadeddel csak és kizárólag az IP farm a cél, akkor a 20. percben, ha nem nagyon nyerésre állunk megéri feladni, mert két 20 perces vereség több IP-t ad mint 1 40 perces gyõzelem.
At0m20

Fec papa

jazzy
Fec papa
At0m te csak +szos hozzászólásokat írtál eddig, így tovább! 😄 😄

jazzy
Hát nem ma 😄
At0m20
Jazzy mar megint 5 ot buktal? 😊)
Mikor lessz meg megint akkor az a gold elo? 😊)

böröczk
2-0-ban vagyok, hue \o/ <#idiota>

Kumiho #2179