League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
A pengek miatt? Ez inkabb a gw2-bol a Charr-ra hajaz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
nem, abszolút az. még abilityeiben is. a bónusz skinrõl nem is beszélve.

Kumiho #2179

inkább GuildWars-os Charr beütése van

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Az új hõsnek csak nekem van egy kicsit predator beütése?
SzirmosSzisza
Érdekes a hivatalos oldalon <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Jah, hogy ez majd csak a következõ patch-ben lesz benne? Akkor azért furcsálltam, hogy nekem még mindig a régi Katarina van. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Tényleg nagyon jó lett ez az "új" Katarina.

És már a következõ hõst is nyomatják? Kicsit visszavehetnének már a tempóból! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Panzeradler
Tényleg a hibrid lesz a legjobb, de végre lehet vele rendesen junglezni is. Anim nagyon tetszik, skinbe túl nagy különbséget nem érzek, nagyon jó kis update lett.
Panzeradler
Nekem is a main(sandstorm kata(Y)) nekem a célom 2500elo fölött használni<#idiota>, hibrid buildet sose szerettem, bár mindjárt megyek vele pár kört és mglátjuk.
böröczk
Vagy a jax - féle hibrid verzió lesz még jövedelmezõen járható út 😛
Most próbáltam customön, 1v1-ben valami random sráccal, közölte, hogy úgy örül a reworknek, mert Kata a mainje, 6-0-ig haza se megy lanerõl általában, szegényt elpakoltam. <#idiota>

Kumiho #2179

Panzeradler
Els e hiszem, végre AD Katázhatok sírás nélkül😄
böröczk
Dixtroy
Ez a majom a gw2t is köpködi? Komolyan, mint a csiga, ostobán végigmászik mindenen és csak szétkeni a taknyát. LoLt hasonlitani gw2höz?? Özvegy fejõstehenet a jó kondícióban levõ kõszáli sashoz. Eh, ostoba barom.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk
Következõ hõs
Egy újabb bruiser, triforceos, fantáziás darab top solora.
Új rammus, katarina skin.

Kumiho #2179

böröczk
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Viccelsz? Legjobb szerver. Sose értem mit mondanak rám ... 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

BoneDragon
Csimpánzok játszanak? Ott a helyed! <#vigyor>

NagyiBMX
hát nem tudom, én valahogy inkább hallgatom Igor és Sergei cirilbetûs párbeszédét mintsem hogy szenvedek a Juanito Rudriguez Sanczhez érthetetlen csimpánz nyelvén...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Lemaradt hogy a ping oda 150. (USen 200assal csak a last hitek gázosak, skillshotok még mennek szal 150 simán jó)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Felhívnám a kisebb baráti társaságok figyelmét hogy elindult a brazil szerver és játéktudásuk alapján különösen buta csimpánzok játszanak rajta.
Vagyis hentelésre ideális. Szólózóknak ugyanezért nem ajánlott 😄

Executioners Calling ha ad-s vagy.
Morellos Evil Tome ha ap-s vagy
Mindkét item aktívja felezi a gyógyulást úgy mint az Ignite.

CC-vel (bénítás, békjózás, stb.) is el lehet bánni vele mivel ha nem tud sebezni nem is gyógyul. Ráadásul a magas Lifesteal és sebzés miatt valószínûleg papír, amíg tart a CC könnyen el lehet takarítani.
thornmail

Cobra.
Ignite meg sok armor.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

a sok life steal+ad ellen mit lehet tenni?
Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mi volt a neve PHn?

Amúgy nézzük csak Zyrát ki countereli. Érdekes... 😄

Eternal life; endless torture.

Ezzel a nickel meg különösen csodálatos 😄 .... -.-'
Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Ez hatalmas. NassusXDD
Röviden minden hosrol. A kepet inkabb nem teszem be mert tul nagy es szetcseszne a forumot.

böröczk
+1, én is ezt mondtam úgy egy hete. Mindig az aktuális champ.

Kumiho #2179

NagyiBMX
+1 új championönként változó képre

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Panzeradler
+1 vigyorira
NagyiBMX
Ahogy most van szerintem tökjó, aztán ha jön egy új champion akkor majd annak a képét kéne berakni Diana helyére aztán szevasz 😄

Fec papa
EZ JÓ! 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dixtroy

SzirmosSzisza
No, vigyori vagy a mostani legyen ?

SzirmosSzisza
Yordle power. Hm, ez a háttér alacsony felbontáson kinéz valahogy, de felette két oldalt üresség 😄

Fec papa
De mindig ezeket az idegesítõ kis töpli szarokat rakod be. 😄 Következõ már Teemo lesz. :d

SzirmosSzisza
Változó 😄

Úha, ez a háttér nagyon érdekes lett 😄

Fec papa
Na szom ez meg nem elég széles, mekkora pontos nagysága a bannernak?

Fec papa
Tessék ittvan átméretezve nemkõ vigyori. 😄

SzirmosSzisza

BoneDragon
Na mi történt pbe-n? 20% ip bonust kaptam és unlockolták az összes championt. O.o

böröczk
Háttérnek ezt, oszt csókolom:

Kumiho #2179

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fec papa
Te beteg vagy. 😄

NagyiBMX
Én 1920x1080, de amúgy most a Tribunal és a hozzájáró IP az most nem érkezik meg vagy mi történt ? 😄

NagyiBMX
Igen, igen, vagy kata helyett valami dizájnosan elrendezett championok két oldalt. Én már megörülök hogy az a Ryze állandoan figyel a kommentek mögül <#idiota>