League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
BUT HERE IS MY NUMBER

At0m20
But im your carry!

böröczk
Szerintem ez Te vagy, tuti:

Kumiho #2179

NagyiBMX
AND THIS IS CRAZY

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
HEY I JUST MET YOU
zippofcy
Felrakod a LoL replay-t és amit csinál file-t feltöltöd vhova ... én is csak azok kedvéért csinálom a videót akik még ahhoz is hülyék hogy azt felrakják 😉

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Hozzád túl öreg 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Különc
A három pontom igazolja, hogy engem nem hat meg ki szeret és ki nem. Nem értek a videókészítéshez

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BoneDragon
Amúgy 😛 te 😛 hány 😛 éves 😛 vagy? 😛

zippofcy
Hát ez a különcök sorsa. Vigasztaljon a tudat hogy téged messze nem utálnak az itteniek annyira mint engem 😉
Esetleg ha feltöltenél néhány videót amin olyasmi van amire õk nem képesek akkor lenne esélyed ..

Különc
Szép dolgokat írok neked és erre is bunkón reagálsz, szomorú lettem

zippofcy
Miért lógnék ki az itteni törzsközönségbõl? És õk láthatóan komolyan gondolják 😉
Szerinted különb vagyok náluk? Vigyázz, még kérésükre elvisz a cica 😛 😄 😄

SzirmosSzisza
Én még mindig abban a hitben vagyok, hogy direkt csinálja, ne ugorjatok már ennyire. Mármint komolyan, ekkora baromságokat nem gondolhat komolyan 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
A három felkiáltójelbõl ítélve a neved mellett te nem az a fajta vagy aki bármibõl is képes tanulni 😛

Különc
Szerintem nagyon jó vagy és megint tanultam ma is tõled, csak így tovább zipp!

zippofcy
Há mer összetart a kiccsalád, teccikérteni? Mind1 igazuk van-e vagy nem ... elfogult begyepesedettség rúlz 😉

NagyiBMX
Nem akarok azon vitatkozni hogy te így tudsz én meg úgy... Játszogassál jó messze a Sanczhez családdal és a szomszéd Juanitoékkal és Ricardoékkal.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Dobott egy szaros csontot, ti meg ugrotok rá mint etióp a száraz kenyérre. Vicc.
zippofcy
Car bannolhatnád Tiborcot, semmit nem láttunk még tõle és a neve is hazaáruló, köszöntem.

Panzeradler
Cat visszarakhatnád topikbanra zippo-t, köszöntem.
zippofcy
Esetleg lelki törést okozna hogy olyasmit tudok amit te nem 😛

zippofcy
Szerintem te is épp így beszopnád 😛

NagyiBMX
Nagyon hülye vagy ez bizonyított tény. Ellenben ha még nem is lennél ennyire tufa, és nem lenne a videóid alatt ez az érthetetlen magyar hurrogás és krákogva üvöltözés akkor még "talán" pozitivan megis nézném egy videódat.

Sosem süllyednék odáig, hogy félidiótákat szívassak, aztán még el is dicsekedjek vele. Ez csak neked megy egyelõre.

zippofcy
Lehet jobbat csinálni 😛 😄 😄
Különben még néhány rosszindulatú egyén azt fogja hinni hogy az irigység beszél belõled és neked még ez se menne, nem hogy jobb 😛

Hülyéket ölni nem dicsõség, hanem ciki. Erre nem irigyek lesznek, hanem hangosan röhögnek, hogy ilyen idióták ellen éled ki magad. Tudod, úriember biztosban nem fogad. Szerintem neked olyan szerver kellene, ahol az ellenfél nem látja a képernyõt, azt élveznéd igazán.

zippofcy
Megfogadtam a tanácsot, kipróbáltam a brazil szervert.
Minden rajongóm imádni fogja:

Az irigyeim meg tuti utálni ... nekik választottam a zenét 😛

50-0 JÖVÖK !!!

Kly
Akkor menjünk inkább most east-re, aztán, ha biztosan mûködik a referral a brazilon, megnézzük azt is.

#21707 Most nézem, elb***tam az ABC sorrendet <#idiota>

Boldogat Czdano! <#wave>

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Udyr \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kly
Heti free:
Amumu
Chogath
Kayle
Nasus
Lee Sin
Shyvana
Sivir
Twitch
Udyr
Veigar

fffuuu Riot

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
AS rúnákkal mentél Ashen?

böröczk
Kedves Czdano!

Ezennel szeretnék az egész topic nevében örömökben teli, boldogságosságban teljes SZÜLETÉSNAPOT kívánni!
Valamint köszönjük, hogy ezt a nemes napot arra szenteled, hogy nekünk streamelsz! <#idiota>

Kumiho #2179

Fabio Capello
Mindenki rohanja meg Czifra urat, hogy énekelje el nekünk a Call Me Maybe-t! 😄

ayden
<#kuss>

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

BoneDragon
<#zavart2>

böröczk
Még egyszer valaki belebeszél Czdano stream-jébe, nyakon vágom.

<#ejnye1>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
He ? Vayne nem support <#idiota>

ayden
Trolololo nyomjátok😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

böröczk
CSSSSS! Czdano streamel.

Kumiho #2179

BoneDragon
Az épp troll game.

ez milyen elo? Amikor néztem, éppen 4 supportotok volt 😊

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
Ide regisztrálj illetve tölts ki mindent, aztán a szöveg részbe ird be hogy melyik hõst /skint szeretnéd visszaadni és mennyiért vetted õket IP/RP. Aztán 9 napon belül válaszolnak.

doggy888
és azt hol lehet ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Ha jól tudom egyszerre 3-at lehet, egyesével nem.
doggy888
eladni nem lehet karit vagy a csak régen volt ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Fec papa
Ahh ,sry nem vagyok benne annyira, ifjú zsenge koromban nézelõdtem, onnan maradt valami foszlány, de hülyeség volt csak.

De mind1 mert nem ugyanannyi armor pennel és ad-val kell számolni, mivel armor penbõl jóval többet tudsz összeszedni rúnákban mint flat ad-t.

pl: redben és quintekben ad: +15
armor pen: +25

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nem így van. 100 armor 50% sebzéscsökkenés. (magic resist detto)

actual damage = base damage * ( 100 / <100 + enemy armor> )

ez a jó képlet

Fec papa
Amúgy ez a képlet micsoda?

Én úgy tudom hogyha 50 base damaged van és az enemynek 21 armorja akkor az 50-21= 29 Tehát 29et sebzel rá.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Van mindkettõ(3), de nem voltam benne biztos, hogy mekyiket érdemes használni - a játékok jelentõs többségében supportolok.