League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 kevés, 2 sok. Szerintem rakjanak be egy nagyot és két kicsit...

Why so serious?

Fabio Capello
solves.

TBTPumpa
Új Katarinát akarunk! Már látom is, amikor rákattintok a champion kiválaszásakor: Violence souls everything. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
De feleannyi élettel 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Játszok én bárkivel, nem féltem az ELOm. Mármint egyet ... 😄
Csak mostanában a brazil accom húzom mert minden szerón legyen már egy 30as karim elvégre ez a "pro"-ság feltétele. Jobbaknak persze kettõ. Egy amivel kipróbálhat mindent, egy meg az ELO sznobsághoz. Annak 1500+ persze feltétel 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Fabio Capello
A legutóbbi patchben a Proving Groundson a kettõ helyett csak egy nexus turret lett, erre a mostani patchben:

Proving Grounds
Nexus turrets
Amount increased back to 2 from 1

😄😄:😄😄😄:😄😄😄

TBTPumpa
Nagyon komoly lesz ez a Champion! Mustbuy kategória! <#idiota>
Zyra helyett inkább ez kell.

BoneDragon
Látom csak számomra volt meglepõ, hogy már kiszivárgott az új champ. <#smile>

szerintem teemo kicsit túl lett tápolva így

ok, de ez engem nem érint, én nem vagyok pro player 😊
nekem tetszik a rework 😊

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

doggy888
Garen-en mit is fognak változtatni pontosan ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

SzirmosSzisza
Mert mindketten midként játszották

"TiensiNoAkuma and Scarra are so far not impressed with Katarina's remake, no matter how awesome her new model, spell animations, and sounds are. But there's a reason, which is that she's no good mid anymore, she's even harder to play mid because of Shunpo now having to be maxed last and having a much higher cooldown because of that and Bouncing Blade's new target prioritization."

Ellenben jungleben jónak tûnik 😄

egyszerûbb lesz játszani, de pro playereknek szerintem is nerf

miért ?

SzirmosSzisza
Yopp, két legjobb Katarina player szerint nerf <#idiota>

Fabio Capello
Amerikában éles a Katarina rework, nagyon jókat mondanak róla eddig...

BoneDragon

BoneDragon
Aki accot húz westen az felvehet ezen a trollnéven: fireteemo

SzirmosSzisza
Én várok szeptemberig, akkor vissza mennek a gyerekek az iskolába.

BoneDragon
Na én is áttérek westre, ami easten megy mostanában az valami vicc. 3 napja nem tudom megcsinálni a napi wint. 😊

Jockey
egyet értek..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Grat. 😄 De zippot hagyd meg nekem kérlek, annyi mindent akarnék már megtanulni tõle.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Ez a rendes neve? Mert kis akkounttokkal csak kisakkounttal jó játszani 😄
(xX_n05c0p3_420Xx valami ilyesmi az enyém neve most 😄)

böröczk
Olyan sötét télapós.

Kumiho #2179

Különc
Nevetése világbajnok

Szerk: nekem a Mortal Kombat 4-bõl az announcer hangja jutott róla eszembe

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Most baromira elkeserítettél. <#sir>
Pedig tök belelkesedtem.

Elég ötletesnek tûnik, lehet vevõs:

Kumiho #2179

NagyiBMX
Olyan szintre te nem érhetsz fel !! <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Felveszlek majd zsírospacallal, ne ijedj meg, eastes kisacc. : D

Kumiho #2179

böröczk
1472 hue, easten 100 játékkal nem értem volna el : D
Remélem, ha még nyerek párat, Zippo felvesz barátnak, hogy játszhassak 2000+os körökben is végre..

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Én most smurfolok, de néha már nekem gáz olyan killek sikerülnek 😄

Én ugyanennyi idõ alatt bukni szoktam 40et szóval szerintem jól jártál. 😊

Why so serious?

böröczk
Ma két óra játékkal szereztem +1 elot, HUE!

Kumiho #2179

At0m20
http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4&feature=share

Tessek jazzy 😊)! Majd ma erre nyomjuk ^^

TBTPumpa
Vagy 6300 IP. De ennyi IP-n már nagyon jó rúnákat is kapnék, nem pedig egy championt.

NagyiBMX
RP-ért Sejuani ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Ohh... Pont nincs Riot pontom pedig Sejuani akciós. Kár, mert nagyon jó champion. Nah, majd egyszer, 1-2 év múlva lesz annyi IP-m, hogy megvegyem. <#idiota>

Dixtroy
ez mar csak ilyen😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Jogos eszrevetel, a srac 10-10 et irt, az o kerdesere valaszoltam. Ha runakkal szamolunk, es az elso peldaban szereplo caitlint es Dr. Mundot vesszuk, az alabbi runak hasznalataval a kovetkezo ertekek adodnak:
(tehat a flat runat altalaban 6. szinten eri be a szintfuggo valtozat)

9 Greater Mark of Strength +0.95 attack damage
(50+0.95*9)*100/(100+21)=48

9 Greater Mark of Might +0.13 attack damage per level (+2.43 at champion level 18)
lvl1 (50+0.13*9)*100/(100+21)=42
lvl6 (50+0.13*9*6)*100/(100+21)=47
lvl18 (50+0.13*9*18)*100/(100+21)=59

9 Greater Mark of Desolation +1.66 armor penetration
50*100/(100+21-9*1.66)=47

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
zipi bringazni is meg tud tanitani:

TBTPumpa
Zyra kimaradt! Nálam õ is free lett a héten.
PBE-n játszottam már vele, de ideje kipróbálni normális szerveren is. (Megvenném, de most rúnákat akarok venni, mert ciki, hogy mindjárt 30-as leszek és még alig van rúnám.)

böröczk
jópofa:

Kumiho #2179

Láttam, hogy 34 új üzenet van tegnap este óta, annyira tudtam, hogy zippo mester, a lol hazai atyaúristene írt valamit. Csak így tovább!

Why so serious?

Csak ,hogy ne a szám legyen nagy. (és még mindig hiányzik a szerkesztés...)
Rákaptam Evelynre...egyszerûen imádom, sokat néztem mostanában Siigari streamjét all time evelynezik és lehet tõle lesni sok jó dolgot....ma toltam egy pentán, de mocsok anoucer tripla majd dupla killnek vette holott nem volt 15-20 senél több a harmadik negyedik kill között 😞 19/4-be véeztem a meccsen és igen ki merem mondani én hoztam le. lementem félidõben afkolni és a többiek megvártak(!!!!) torony alatt ,hogy addig nem megyünk sehova még nem jövök vissza. régen játszottam ilyen nrmális emberekkel. ja és boton voltam teemoval, párban aki meghagyta a creepeket nekem.. még a lobbyban flameltek de az elsõ tripla kill után megváltozott a tényállás. Régen toltam ilyen jó meccset.
zippofcy
Szerintem aki ilyeneket tud linkelni az magát minõsíti vele 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Elején még vicces volt, most már inkább azokat küldeném el tajgetoszra akik minden hozzászólása után fél oldalt kötekednek vele, mert ez már sokkal idegesítõbb, mint maga a poster.

Eternal life; endless torture.

Különc
Lehet hülye vagyok hozzá, de lehet hogy inkább leszarom

Szerk: rekordomat megdöntöttem, 14 gyõzelem zsinorban így hogy újra Skarnerezem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
vagy SO CALL ME ZIPPO THE FUKI(itt egy nyujtás az I betüvel<#idiota>)N' PRO

jazzy
SO CALL ME ZIPPO THE FUCKING PRO FIDDLE (nem rímelt)