League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Itemek nélkül flat AD, itemekkel armor pen, és mivel minden gameben építenek már armort, ezért felesleges szerintem flat AD-ra költened.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Értem. Akkor úgy látom nem kell erõltetni a armor pen. rúnákat.
Mégegyszer köszönöm, respect!

Dixtroy
Szamold ki:
actual damage = base damage * ( 100 / <100 + enemy armor> )

Legyen mondjuk egy alap lvl1 caitlyn, igy 50 a base damaged (csak az egyszeruseg kedveert minden cucc nelkul) es lovoldozzon egy szinten minden cucc nelkuli lvl1 Mundora akinek az alap armorja 21 tehat minden nelkul 50*(100/(100+21))= 41 -et lo mundora az alap tamadasaval.
Nezzuk +10 dmgvel (50+10)*(100/(100+21))= 50
nezzuk +10 armorpennel 50*(100/(100+21-10)) = 45
Ha ugyanez a CaitlYn egy papirkutya lvl1 Heimerdingerre lo, akinek az armorja 10
+10dmgnel (50+10)*(100/(100+10)) = 55
+10armorpennel 50*(100/(100+10-10)) = 50

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Ma nalam is volt egy ilyen.
Varussal harrasoltam Garent, hogy ne tudjon olyan lazan gyogyulni, kb volt 300 hpja, xin raugrott, torony alatt, ahogy kell, es nem birt vele, betoltodott a hosszu es kilottem garcsit. Erre egesz tiradat kaptam, hogy noob vagyok es kselek es blah bla bla. Egeszen hamar bekenhagyott, mert innentol yi-t ekezte (aki meghalt 3szor), hogy rohadt feeder, es hany eves (mint kiderult 14 de xin 16) mindketto akkora jani volt, hogy szepen egyedul bele az otbe-negybe-haromba, nem szamit. Es akkor allon luckyzas, reportkeres amit akarsz, a postaladamban nyaralas utan nincs annyi spam. Ez igy hetfo reggelre .. ez a ket egymas hajat tepo ovodas.. puska kellett volna B+.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
Mehetünk, bár nem tudom BR-re jó-e a ref.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kly
Nem akar valaki smurf-öt húzni?
Nincs még kész az acc, így részemrõl lényegtelen, hogy melyik szerveren, bár szívesen kipróbálnám a brazilt.

Scientia potentia est.

NagyiBMX
Hogyha a Q-val eltalálod az ellenséget akkor 4 másodpercig "holdfénnyel" lesz megvilágitva, ha erre az emberre rá ultizol, akkor az ultijának a CD-je refreshelödik

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

hogy mûködik ez a diana ulti ? mikor töltõdik újra ? mert nem igazán értem :S

SzirmosSzisza
Ez a Nunu nagyon tehetséges 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
je je je, csak ezek a mádöfáköfákömádö zenék ne mennének <#idiota><#taps>

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kog, Vayne nem hiszem ,hogy egyetért 😄
Különc
Én azért meghallgatnám mit mond erre állandó szakértõnk

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Black Cleavert nem nagyon éri meg venni, úgy nagyjából soha 😄

jazzy
Szokásos.
NagyiBMX
Jaaaa nem olvastam vissza, azt hittem Graves-rõl van szó, akkor nem szóltam <#idiota><#zavart1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Dianának?
NagyiBMX
Szerintem, Bloodthirster, Infinity, Last Whisper, Guardian, talán Phantom Dancer aztán még nem tudom, vagy egy "jóó kis 5 Bloodthirster" <#banplz>

jazzy
Pl mi az az 5 item ami jobb helyette? 😊
Mond már meg milyen néven játszotok mert hatalmas istencsászár playerek lehettek ha 2afk-val simán nyertek folyamatosan. Bár igazából a 2 afk neve nem kell de azé igen aki 3vs5-ben folyamatosan nyer.
Vagy inkább nem kéne ekkorát kamuzni. Inkább mond azt hogy toltál 2 pentát 1 gamben.
Kérdés:
melyik runának van nagyobb DPS-e ugyanazon karakteren, itemek nélkül; pl. 10 armor pen., vagy 10 attack dmg és ugyan ez AP-ban (megic pen. - ability power) ?

köszönöm

Persze, Graves-en is jó a Black Cleaver és a Triforce, az más kérdés, hogy vehetsz sokkal jobb itemeket helyette. 😊

Eternal life; endless torture.

Kéne pár feder legény mert túl jól megy a haverokkal 3-an játszunk, de 2 AFK-al is nyerünk folyamat ha nem veszítünk párat megõrülök.
jazzy
Dianának mindkét item jó amit írtál. Persze nem first itemeknek.
Köszi.

És milyen rúna kell hozzá, vagy melyik az az összeállítás amivel a legjobban jövök ki?
Cobra.
Igazából az 1000 AP is elérhetõ, mondjuk ahhoz kell legalább 20k arany és legalább 3000 mana. Alap tárgyak egyébként sok AP-hez: Rabadons Deathcap, Zhonya's Hourglas, Athene's Unholy Grail. Ezek mellé mehet még valami az ellenféltõl függõen. Ezzel megvan legalább 500 ap.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Egy basic ap buildel rúnával masterievel és potikkal kikell jöjjön, természetesen 5 itemmel lategameben.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Mai ranked élményeim: Poppy jungle és Fiddles mid, Diana Hextech Gunblade + Nashor's Rushal, köszönöm

Eternal life; endless torture.

Különc
Megdolgozták a hátsódat azé nem tudsz te

jazzy
Na majd kapsz holnap csak ma nem tudok ülni mert beállt a derekam 😄
Üdv,

Valószínûleg egy eléggé idióta kérdést teszek nektek fel, de hátha nem lesz nagyon az.
Sokaknál látom hogy a játék vége felé összetudnak hozni 400-500-600 AP-t, de hogy? Mi kell hozzá?

Ha nagyon buta kérdés akkor nem is muszáj válaszolni😊
böröczk
Mert velem jatszik, elcsabitottam toled 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
Lady D carries hard 😛

jazzy
Normal blind pick lvl22 most már 23 acc.
Különc
Westen nem banolják mindig vagy hogy?

jazzy
Hát te meg miért nem vagy ingame, hogy duózzunk? 😊

Pozitívuma annak a játéknak, hogy a 2 iG-s a malphite és az amumu írták, hogy really wp, a csapatom köszönheti nekem a meccset. De nem flameltek õk egyáltalán, beszélgettem velük picit.
At0m20
Nem baj jazzy 😊) Majd s3 ba felmegyunk 1900 re ^^

Fabio Capello
1287, két win ma huehuehue

persze ez semmi ahhoz képest, hogy a Nordicos accomon két nap alatt cirka 90 elot buktam 😄

jazzy
De ez retardált 1300 elo, nagy habzó pofával trollkodtam, hogy majd ha akarom d3 után úgyis visszahúzom magam, hát 1380-1390en voltam már 4 napja, de buktam 10et, mert.. nem is leaverek miatt, hanem fõleg rage. Egyik ragel a másikra másik visszaragel és onnantól csak írogatnak, semmi játék.

Remélem Diana nem lesz késõbb permaban, mert elég erõsen gyakorlom amikor csak tehetem.

Mondjuk 1170rõl indult a móka, úgyhogy végülis tekinthetjük úgy is, hogy húzom vissza, de én úgy gondoltam 50 játékból megint 1450-1500 körül leszek. Ez is azt bizonyítja, hogy van még mit tanulni ebben a játékban.
Én most normal draftoztam 3 orosszal, ezt senkinek se kívánom még egyszer. Nyertünk, de én komolyan mondom nem tudom hogy van a ruszkik agya huzalozva, mert az olyasmi hogy team munka az nem létezõ fogalom náluk. Meghalt, éled, elindul random valamerre, enemyt lát, nekimegy, ha 5 van ott akkor 5nek megy neki, akkor is ha 22szer pingelem hogy back.

Why so serious?

Unknow
Kevés kivétellel amúgy az ilyen xXInsertRandomNameHereXx emberek mindig retardáltak. Nem tudom mitõl van..de lehet ez az xX Xx valami vírus 😛
böröczk
De vegre megtort a jeg.

Kumiho #2179

Nem üvöltött kicsit se 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

jazzy
Szóval profi vladimir már lobbyban elmondta mindenkinek, hogy mégis hogyan is kéne buildelni, nekem komplett buildet írt, hogy ezt használjam. Mindenkinek leírta kb mit vegyen, ki hova megy és mit csinál. Szófosás good. Aztán ugye meghalt párszor, de mivel jól álltunk feljött a statja és közölte, hogy unja ezt a játékot, pusholjuk már be, olyan béna az ellenfél.

Leona pedig végig hajtogatta, hogy easy, Leona carry. Kennen meg végig sírt, hogy magas a pingje és nem tud lanelni malphite ellen, így egész nap topon voltam.

Hiába nyertünk, esküszöm hányingerem volt a csapatomból, Leonára nyomtam is egy reportot easyzés miatt all game, Vlad meg stealelte a bluemat, mert VLAD OP WITH BLUE U DONT NEED IT. De nyilván kussoltam, mivel õk carryzték a gamet.

Az i was behind your carries vladtól beírás meg úgy nézett ki, hogy eltévedt a mapon kb és épp teamfightoltunk 4v5ben amikor kijött valamelyik kis utcából és talált 1 low hps leburstolt vaynet, de szépen megmagyarázta enemynek 😄

SzirmosSzisza

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

TBTPumpa
Pentákell! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza