League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mégegyszer köszönöm, respect!
actual damage = base damage * ( 100 / <100 + enemy armor>100 + enemy armor> )
Legyen mondjuk egy alap lvl1 caitlyn, igy 50 a base damaged (csak az egyszeruseg kedveert minden cucc nelkul) es lovoldozzon egy szinten minden cucc nelkuli lvl1 Mundora akinek az alap armorja 21 tehat minden nelkul 50*(100/(100+21))= 41 -et lo mundora az alap tamadasaval.
Nezzuk +10 dmgvel (50+10)*(100/(100+21))= 50
nezzuk +10 armorpennel 50*(100/(100+21-10)) = 45
Ha ugyanez a CaitlYn egy papirkutya lvl1 Heimerdingerre lo, akinek az armorja 10
+10dmgnel (50+10)*(100/(100+10)) = 55
+10armorpennel 50*(100/(100+10-10)) = 50
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Varussal harrasoltam Garent, hogy ne tudjon olyan lazan gyogyulni, kb volt 300 hpja, xin raugrott, torony alatt, ahogy kell, es nem birt vele, betoltodott a hosszu es kilottem garcsit. Erre egesz tiradat kaptam, hogy noob vagyok es kselek es blah bla bla. Egeszen hamar bekenhagyott, mert innentol yi-t ekezte (aki meghalt 3szor), hogy rohadt feeder, es hany eves (mint kiderult 14 de xin 16) mindketto akkora jani volt, hogy szepen egyedul bele az otbe-negybe-haromba, nem szamit. Es akkor allon luckyzas, reportkeres amit akarsz, a postaladamban nyaralas utan nincs annyi spam. Ez igy hetfo reggelre .. ez a ket egymas hajat tepo ovodas.. puska kellett volna B+.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nincs még kész az acc, így részemrõl lényegtelen, hogy melyik szerveren, bár szívesen kipróbálnám a brazilt.
Scientia potentia est.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Vagy inkább nem kéne ekkorát kamuzni. Inkább mond azt hogy toltál 2 pentát 1 gamben.
melyik runának van nagyobb DPS-e ugyanazon karakteren, itemek nélkül; pl. 10 armor pen., vagy 10 attack dmg és ugyan ez AP-ban (megic pen. - ability power) ?
köszönöm
Eternal life; endless torture.
És milyen rúna kell hozzá, vagy melyik az az összeállítás amivel a legjobban jövök ki?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Eternal life; endless torture.
Valószínûleg egy eléggé idióta kérdést teszek nektek fel, de hátha nem lesz nagyon az.
Sokaknál látom hogy a játék vége felé összetudnak hozni 400-500-600 AP-t, de hogy? Mi kell hozzá?
Ha nagyon buta kérdés akkor nem is muszáj válaszolni😊
Pozitívuma annak a játéknak, hogy a 2 iG-s a malphite és az amumu írták, hogy really wp, a csapatom köszönheti nekem a meccset. De nem flameltek õk egyáltalán, beszélgettem velük picit.
persze ez semmi ahhoz képest, hogy a Nordicos accomon két nap alatt cirka 90 elot buktam 😄
Remélem Diana nem lesz késõbb permaban, mert elég erõsen gyakorlom amikor csak tehetem.
Mondjuk 1170rõl indult a móka, úgyhogy végülis tekinthetjük úgy is, hogy húzom vissza, de én úgy gondoltam 50 játékból megint 1450-1500 körül leszek. Ez is azt bizonyítja, hogy van még mit tanulni ebben a játékban.
Why so serious?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Leona pedig végig hajtogatta, hogy easy, Leona carry. Kennen meg végig sírt, hogy magas a pingje és nem tud lanelni malphite ellen, így egész nap topon voltam.
Hiába nyertünk, esküszöm hányingerem volt a csapatomból, Leonára nyomtam is egy reportot easyzés miatt all game, Vlad meg stealelte a bluemat, mert VLAD OP WITH BLUE U DONT NEED IT. De nyilván kussoltam, mivel õk carryzték a gamet.
Az i was behind your carries vladtól beírás meg úgy nézett ki, hogy eltévedt a mapon kb és épp teamfightoltunk 4v5ben amikor kijött valamelyik kis utcából és talált 1 low hps leburstolt vaynet, de szépen megmagyarázta enemynek 😄
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."