League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen az, amikor az ellenfél is láma, nem csak a csapattársaim:
És Zyra még mindig durva.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Annyira jó, hogy szétnerfelnek underplayed championöket az alapján, hogy valaki játszik vele tournamenten, és hirtelen OP lesz, azelõtt fél évig meg senkit nem érdekelt. (Gragas, Shyvana, Mundo, Nautilus, etc...)
Eternal life; endless torture.
www.icewebhu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerk: megelõztél
Ja és már nincs mTw.NA hanem Monomaniac Ferus a nevük
Idõpontok
Péntek
RED STREAM
23:00 Pregame Show
23:30 Winners Round 1
02:30 Winners Round 2
BLUE STREAM
23:30 Winners Round 1
02:30 Winners Round 2
Szombat
RED STREAM
16:00 Losers Round 1
19:30 Winners Round 3 A
21:00 Winners Round 3 B
22:30 Losers Round 3 B
BLUE STREAM
16:00 Losers Round 1
19:00 Losers Round 2
22:00 Losers Round 3 A
Vasárnap
RED STREAM
16:00 Top Bracket Semifinal
21:30 Final
BLUE STREAM
16:00 Bottom Bracket Semifinal
21:30 Final (Simulcast)
Csapatok:
dignitas
Curse
MTW NA
Orbit Gaming
TSM EVO
Legion
Meat Playground
CLG Black
unRestricted esports
4not
Dynamic
Monomaniac Imperium
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ice Blast [ E ]: Now lasts for 3 seconds (Down from 4)
lol
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nem szoktam Gragasozni.
Aki viszont jól játssza, az garantáltan nyerheti vele a játékot a teamnek.
A hordó cooldown szintén pici, nagyot burstöl, a csúszása jobb, mint Kassa rift walkja, slow-ol, nagyot sebez, kevés manát eszik,
és szerintem összességében nagyobb damage-t ad le a karakter minden skilljével együtt, valamint teamfightban hasznosabb.
Úgy láttam, competitive-ben meg high elon banolgatják is szépen.
Kumiho #2179
Mindenestre majd meglátjuk, ez még annyira nem vészes nerf, csak ne járjon úgy mint Orianna.
Brutál erõs, és igazából én ap midesek közül õt banolnám egyedül, szerintem sokkal nagyobb veszély, mint pl egy Morgana.
Kumiho #2179
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Ennek ellenére csak a Dianaba beleolvastam, 2 helyesírási hiba és 1 értelmetlen mondat. 9 sor szövegben. Én átnézetném valakivel amit kiraktok.
Itt a Diana link.
Az emellett 2 l a Moonsilver Bladenél.
Pale Cascadenál a felrobbannak az 2b.
Illetve Crescent Strikenál a "Diana suhint a kardjával, és “hold energiát” indítson el egy ívben" nem túl értelmes.
Ezen kívül az "és"-ek elé a legtöbb esetben nem rakunk vesszõt sem, ilyenbõl is van benne 4 db.
Egyébként sok olvasót és kitartást kívánok.
Elõször is szeretnénk megköszönni a házigazdának hogy megengedte néhány post publikálását, nagyon sokat segít ez nekünk a közösségépítésben!
Mi egy új de nagyon lelkes league of legends-el foglalkozó lap vagyunk,reméljük nem okozzunk csalódást 😉
Akkor be is linkelnék egy ízelítõ postot, engedelmetekkel.
http://www.prolistar.hu/slider/alistar-minotaurusz/
Minden véleményt és építõ jellegû kritikát szívesen fogadunk. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a publikálási lehetõséget! 😊
www.icewebhu
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"a játékosállomány azon 0.2%-a, akik rengeteg indokolatlan reportot adtak le, miközben õk maguk is jelentõs mennyiségû megalapozott reportot kaptak."
A hiba a te készülékedben van.
Persze a legkönnyebb engem itt lehazugozni, meg irígykedni, mert van pénzem skinekre (persze nyilván nem érted, hogy ezzel én fizetem azok játékát is, akik nem vesznek semmit).
Én úgy érzem, nem szolgáltam rá erre a banra, és nem is hiszem, hogy ezután a lépés után a riot valami értelmes irányba indulna (pl egy mûködõ ELO rendszer). Erre én több idõt nem szánok, hisz olyan sok más jó játék van még, ha annyira sok az idõm 😊
Na mind1. Gondolom még kapok néhány választ pár "mindentlátótól", de azokra már nem fogok válaszolni (elõre is bocs). Üdv.
Te nyilván teljesen ok nélkül kaptad. Nem meglepõ, a General forum teli van ilyen emberekkel akiket ok nélkül bannolt a gonosz RIOT, pedig telepumpálták a zsebüket friss ropogós zsebpénzzel.
De van rá 10 eurom, hogy nem hagyod abba a játékot. Így viszont kívánom neked 1 hét múlva a további jó játékot. Higyj nekem, egyszerûbb változtatni a hozzáállásodon és a viselkedéseden mint fölöslegesen tagadni és ellenkezni.