League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Hagy dicsekedjek én is kicsit 😊
Ilyen az, amikor az ellenfél is láma, nem csak a csapattársaim:

És Zyra még mindig durva.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Különc
Nem a mi ratingünk alapján balanceolnak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gragas 20 sec plussz CDt kap az ultiján.

Annyira jó, hogy szétnerfelnek underplayed championöket az alapján, hogy valaki játszik vele tournamenten, és hirtelen OP lesz, azelõtt fél évig meg senkit nem érdekelt. (Gragas, Shyvana, Mundo, Nautilus, etc...)

Eternal life; endless torture.

fergusonpapa
Köszönjük az észrevételt, hát igen aki angolul is tudd az nem éppen a hozzánk fordul,de sokan vannak akik nem 😊. A hibákat pedig javítjuk, egyéb észrevételeidet továbbra is szívesen fogadjuk 😊

www.icewebhu

SzirmosSzisza
Elvileg CET az az GMT+2 (nyári idõszámítás power!)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Az én hsz-em helyére szerintem rakd be, ám az idõpontok gondolom gmt+1 ugye?

Szerk: megelõztél

Ja és már nincs mTw.NA hanem Monomaniac Ferus a nevük

SzirmosSzisza
MLG Raleigh, Augusztus 24-26 | http://www.majorleaguegaming.com/home

Idõpontok

Péntek
RED STREAM
23:00 Pregame Show
23:30 Winners Round 1
02:30 Winners Round 2
BLUE STREAM
23:30 Winners Round 1
02:30 Winners Round 2

Szombat
RED STREAM
16:00 Losers Round 1
19:30 Winners Round 3 A
21:00 Winners Round 3 B
22:30 Losers Round 3 B
BLUE STREAM
16:00 Losers Round 1
19:00 Losers Round 2
22:00 Losers Round 3 A

Vasárnap
RED STREAM
16:00 Top Bracket Semifinal
21:30 Final
BLUE STREAM
16:00 Bottom Bracket Semifinal
21:30 Final (Simulcast)

Csapatok:

dignitas
Curse
MTW NA
Orbit Gaming
TSM EVO
Legion
Meat Playground
CLG Black
unRestricted esports
4not
Dynamic
Monomaniac Imperium

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
MLG meccsek mikor kezdõdnek magyar idõ szerint?

Különc
Nunu

Ice Blast [ E ]: Now lasts for 3 seconds (Down from 4)

lol

Fec papa
Menjenek a picsába a tournamentes pöcsök, most hogy használták Gragast mindenki a fejét követeli, aztán kb ugyanilyen erõs volt, csak baszták használni. NEM KELL NERF. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Aminek pöcsömnyi cooldownja van mellesleg, és elég nagy a hatóterülete, ahogy láttam.
Nem szoktam Gragasozni.
Aki viszont jól játssza, az garantáltan nyerheti vele a játékot a teamnek.
A hordó cooldown szintén pici, nagyot burstöl, a csúszása jobb, mint Kassa rift walkja, slow-ol, nagyot sebez, kevés manát eszik,
és szerintem összességében nagyobb damage-t ad le a karakter minden skilljével együtt, valamint teamfightban hasznosabb.
Úgy láttam, competitive-ben meg high elon banolgatják is szépen.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Annyira nem látom értelmét, olyan mint annak idején Brand volt, high skill, high reward champion, 10-bõl 9 ember garantáltan fail ultit tol...

Mindenestre majd meglátjuk, ez még annyira nem vészes nerf, csak ne járjon úgy mint Orianna.

böröczk
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én annyira örülök, hogy Gragashoz végre hozzápiszkálnak.
Brutál erõs, és igazából én ap midesek közül õt banolnám egyedül, szerintem sokkal nagyobb veszély, mint pl egy Morgana.

Kumiho #2179

jazzy
Örülök a nerfnek, legalább nem lesz permaban és nem fulladok bele a könnyekbe.
doggy888
nem vitatta senki csak már sokan póverkednek hogy 20 / 2-es statja lett stb. 😊

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

jazzy
Én nem fogom olvasni, mert ugyanaz van leírva, mint hivatalos honlapon vagy surrenderat20on, angolul pedig tudok, aki nem tud angolul annak biztos nagy segítség.

Ennek ellenére csak a Dianaba beleolvastam, 2 helyesírási hiba és 1 értelmetlen mondat. 9 sor szövegben. Én átnézetném valakivel amit kiraktok.

Itt a Diana link.

Az emellett 2 l a Moonsilver Bladenél.
Pale Cascadenál a felrobbannak az 2b.

Illetve Crescent Strikenál a "Diana suhint a kardjával, és “hold energiát” indítson el egy ívben" nem túl értelmes.

Ezen kívül az "és"-ek elé a legtöbb esetben nem rakunk vesszõt sem, ilyenbõl is van benne 4 db.

Egyébként sok olvasót és kitartást kívánok.
Különc
Vagy csak mert ott van sikerélményed <#nevetes1>

Fabio Capello
mert a koksz az koksz, nyilván nem a 400 kiló kinyomásával kezdem, elõször 300-at tolok, aztán jöhet a nagyobb 😛

fergusonpapa
Sziasztok!

Elõször is szeretnénk megköszönni a házigazdának hogy megengedte néhány post publikálását, nagyon sokat segít ez nekünk a közösségépítésben!
Mi egy új de nagyon lelkes league of legends-el foglalkozó lap vagyunk,reméljük nem okozzunk csalódást 😉

Akkor be is linkelnék egy ízelítõ postot, engedelmetekkel.
http://www.prolistar.hu/slider/alistar-minotaurusz/

Minden véleményt és építõ jellegû kritikát szívesen fogadunk. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a publikálási lehetõséget! 😊

www.icewebhu

böröczk
Normal blindot minek linkelsz, az nem érvényes : D

Kumiho #2179

vitatta valaki hogy nem érdemli meg a nerfet ? 😊

doggy888
mit gondolsz miért kap nerfet és miért születnek ilyen jó statok vele ?....már épp ideje volt a nerfnek remélem jó lesz

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Kíváncsi leszek ,hogy a lentebb leírt Diana nerf mennyiben fogja befolyásolni a vele való játékot. Nem kis nerfet kap.
BoneDragon
Utolsó 6 meccsemet dianaval mentem és mindegyik win, jócucc!

Különc
Hogy Czdanot idézzem: "Ez olyan"

Fabio Capello
Csak egy napja szedem, de a Jazzyke koksz már nálam is kezdi kifejteni a hatását, bár én a Diana kiegészítõt szedem mellé. Az erõm 200%-os, a kisujjam mozdítása nélkül carryzem a meccseket, és csak úgy repülnek a jó kis buffok az ölembe! Köszönöm Jazzyke koksz!

TBTPumpa
Végre! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
ROFL

SzirmosSzisza
Ha esetleg valaki lát majd ilyen Gravest, akkor elõre is bocsánat 😄

Különc
2 klíma megy ezen az emeleten, nekem semmi bajom nincs <#nevetes1>

böröczk
Menj inkább, igyá egy sört, meleg van, felgyullad a gép. : D

Kumiho #2179

Különc
Streamet gyerekek, me nincs semmi értelmes nemzetközi szinten

Fabio Capello
PBE-n benn van, szóval vszeg köv patch

szucsy89
Ez mikortól él?
Fabio Capello
Kedves, hogy az én hozzászólásomat ignorálod, miközben leírtam benne, hogy egész pontosan miért bannolják a játékosokat:

"a játékosállomány azon 0.2%-a, akik rengeteg indokolatlan reportot adtak le, miközben õk maguk is jelentõs mennyiségû megalapozott reportot kaptak."

Unknow
Ezt a játékot én azóta játszom ,hogy létezik és még egy napos bant sem kaptam. Ebben a helyzetben van még nálunk kb 10 játékos...

A hiba a te készülékedben van.
"De általában egy meccsen 3-4 ember reportolok" na erre kaptad a bant...

Én meg nem flameltem. Sosem írok a chatre mióta egyszer eldurrant az agyam még a közös szerveres idõkben egy orosz kisgyerek miatt, és mindenféléket írtam nei. Azóa semmit sem írok a chatre (ez, több, mint 2 éve volt), mint "ok", "no", "yes". De általában egy meccsen 3-4 ember reportolok, és igen sokat játszottam.
Persze a legkönnyebb engem itt lehazugozni, meg irígykedni, mert van pénzem skinekre (persze nyilván nem érted, hogy ezzel én fizetem azok játékát is, akik nem vesznek semmit).
Én úgy érzem, nem szolgáltam rá erre a banra, és nem is hiszem, hogy ezután a lépés után a riot valami értelmes irányba indulna (pl egy mûködõ ELO rendszer). Erre én több idõt nem szánok, hisz olyan sok más jó játék van még, ha annyira sok az idõm 😊
Na mind1. Gondolom még kapok néhány választ pár "mindentlátótól", de azokra már nem fogok válaszolni (elõre is bocs). Üdv.

Fabio Capello
adnád inkább nekem a party pool ziggs skinre. 😄

én is annyit flameltem meg ilyenek , még se bannoltak😄 pedig én már megérdemelném ! (lekopog)

jazzy
Nekünk hazudhatsz, nekik nem, fura én nem kaptam bant, pedig aztán van kit reportolnom a rankedek alatt és nem is fogom vissza magamat, de ok nélkül sosem reportolok, sõt, még flamelni is szoktam ha eldurran az agyam.

Te nyilván teljesen ok nélkül kaptad. Nem meglepõ, a General forum teli van ilyen emberekkel akiket ok nélkül bannolt a gonosz RIOT, pedig telepumpálták a zsebüket friss ropogós zsebpénzzel.

De van rá 10 eurom, hogy nem hagyod abba a játékot. Így viszont kívánom neked 1 hét múlva a további jó játékot. Higyj nekem, egyszerûbb változtatni a hozzáállásodon és a viselkedéseden mint fölöslegesen tagadni és ellenkezni.
Soha nem írok a chatre, de te azért szólj be még valamit 😊

Fabio Capello
... és kösz a halakat! 😄

Fec papa
Viszlát! 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
+1

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Azokat banolták, akik "rossz atmoszférát" teremtettek. Lásd egész játék alatt folyamatosan csapatták az i will report you szöveget vagy pl 4-es premade volt és mindannyian reportolták az 5.-et. Igazából én örülök, hogy RP vásárlással nem lehet kikerülni a bant 😊

böröczk
Köszönjük.

Kumiho #2179

Különc
Szeva