League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
én hozzáteszem, hogy egy ashe-nek a 0 ap-s nunu support is irritáló lvl1-en r harass-al, de nincs az az értelmes support nunu, aki e-t rakná ki elõször, hacsak nem invade-elnek.
Kumiho #2179
közben számolgattam, egy egyes szintû karakternél egy flat AP page 36 AP-t ad, erre rájön 4 AP az offense masterybõl (Mental Force), plusz 1 AP szintén az offense treerõl (Blast). Nem írtál spelleket, de ha AP Nunu volt, akkor gondolom Ignite - újabb 5 plusz AP, hisz elnyomja a fight elején (Summoners Wrath) plusz az egész 5%-a (Offense, Archmage), ez további 2 AP, most tartunk 48-nál. A maradék 11 (plusz az aprók, lefelé kerekítettem) pedig, ha tippelnem kell, akkor Surge.
Megjegyzem, a maximum elérhetõ level 1 AP 138, Karmával. 😊
Melóhelyen van WLAN szóval ott is lehetne tolni szabadidõben.
Nagygépen meg lesz majd a Guild Wars 2.
Thx XumuX a választ!
Üdvözletem küldöm a tetõtérbe, gl hf.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valaki?
-Corki W nerf (nagyobb CD) - baromság
-Graves E nerf (kisebb AS buff) - elmegy
-Diana Q nerf (AP ratio) - érthetõ
-Evelynn buff - érthetõ
-Katarina damage buff, ratio nerf - WTF?
-Ziggs R nerf (kisebb damage, ha nem állsz a közepén) - minek, így is szarrá van nerfelve
-Gragas E nerf (mana cost növelés) - érthetõ
-Nunu E nerf (kevesebb ideig tart) - na végre!
-Shen E nerf (nagyobb CD) - baromság.
-Twitch E buff (nagyobb dmg) - érthetõ
-Alistar Q és MS nerf (kisebb range, kisebb alap MS) - ennek mi értelme...
Ezek azok, amirõl tudni lehet eddig.
Graves túl erõs, Corkinak pedig mi a túróért a valkyrie-t nerfelik, azt én sem értem. Nem abban a kari erõssége, pár kivétellel minden adc rendelkezik valamilyen menekülési mechanizmussal.
Kumiho #2179
Megjegyezném, hogy mindeközben hiába igényel skillt Draven Q-jának az elkapása, a Q és a passzívja, amit procol, gyakorlatilag három hitel bárkit early gameben, ahhoz mégse nyúlnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem tudom, miért utálják ennyire szegény lányt.
Már épp megbarátkoztam a reworkolt verzióval, erre..
Kumiho #2179
Fantom nem kellett neki lategame-ig, infinity-bt, azt szevasz volt mindenkinek, ha jól be tudták védeni.
A lane-t pedig megfelelõ supporttal garantáltan nyerte.
A közkedvelt Ezreal fiúra pedig tökéletes counter még mindig.
Kumiho #2179
Komolyan, Corkinak azon a Valkyrie-n emelik meg a cooldownt, amin egyes szinten 20, ötös szinten 12 sec CD van? Hogy ne tudjon annyit ugrálni teamfightokban, amikor ekkora CD mellett max kétszer tudja elnyomni, egyszer befelé, egyszer kifelé?
Emellett, Ezrealban pont ez volt a jó, hogy sokba került a Q kasztolása, ezzel rávették az embereket arra, hogy csak akkor használják, ha TÉNYLEG el tudják találni azt amit el akarnak, ráadásul egy 30 manás abilityre nem mondanám, hogy rohadt sokba kerül a kasztolása, és ezt még csökkentik...
Gravesnél meg kb bohóckodás ez az egész attack speed dolog, teljesen értelmetlen az egész...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Szerk: ha valaki hülye lenne mint én:
Fenti link, "The MLG Summer Championship is live" feliratra klikk, League of Legends kiválaszt, jobb felül streams és a videó helyére behúz
*flies away
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !