League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Áh... Hétvégén az EU East szerver játszhatatlan. Reggel óta és a mostani meccsemben is volt 2 AFK, aki az elejétõl a végéig AFK volt. 3 vs 5 játékban pedig nem igazán van sikerélmény.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Czdano
Stream pörög tovább, a laptopot egy ideig hanyagolom 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Dettó. Mármint spammelni nem akarok, csak a riot az én friend listemet is ellopta reggelgre. 😊

Why so serious?

Így van, bár múltkor rankeden "support" nunu 3 doran's ringgel kezdett és e-t húzott és azért csiklandozott kicsit amikor elnyomta.

Why so serious?

böröczk
Dániel mester, kérlek igazolj vissza, eltûnt reggelre az egész frendlisztem, így mindenkit egyesével veszegetek vissza, szeretnélek igném szpemelni, látom van webkamerád. <#idiota><#email><#taps><#lama>

Kumiho #2179

böröczk
akkor me<#banplz>g téves adatot mondott
én hozzáteszem, hogy egy ashe-nek a 0 ap-s nunu support is irritáló lvl1-en r harass-al, de nincs az az értelmes support nunu, aki e-t rakná ki elõször, hacsak nem invade-elnek.

Kumiho #2179

BoneDragon
Nem.

böröczk
Azt írta, dorans ring-gel kezdett, nem?

Kumiho #2179

Fabio Capello
Nem, az az E.

közben számolgattam, egy egyes szintû karakternél egy flat AP page 36 AP-t ad, erre rájön 4 AP az offense masterybõl (Mental Force), plusz 1 AP szintén az offense treerõl (Blast). Nem írtál spelleket, de ha AP Nunu volt, akkor gondolom Ignite - újabb 5 plusz AP, hisz elnyomja a fight elején (Summoners Wrath) plusz az egész 5%-a (Offense, Archmage), ez további 2 AP, most tartunk 48-nál. A maradék 11 (plusz az aprók, lefelé kerekítettem) pedig, ha tippelnem kell, akkor Surge.

Megjegyzem, a maximum elérhetõ level 1 AP 138, Karmával. 😊

jazzy
Az még hagyján, de szerény számításaim szerint ha azt vesszük, hogy nunu ad carryvel volt a lanen nem sonával, vagy luluval, akkor cipõvel max 49 apja lehetett, de akkor már az igniteot is elnyomta. Full Flat Ap rune page van és offensive masteryje és mondom elnyomta a az igniteot 5 bonus apért.
TBTPumpa
Nem tudom. Nem játszottam még Nunu-val, csak gondoltam, hogy a Q-s támadása az, amelyik nagyot tud sebezni és lassítja a hõst. De ezek szerint nem. Sorry.

Fabio Capello
Ennek a mondatodnak se füle se farka, remélem azt tudod... Nunu Q-ja nem sebez hõsökre, csak creepre, például.

TBTPumpa
Típusra értem, mert én is deszkavásárlás elõtt állok és olyat akarok, amin jól futtatható a LoL. <#idiota>
Melóhelyen van WLAN szóval ott is lehetne tolni szabadidõben.
Nagygépen meg lesz majd a Guild Wars 2.

Thx XumuX a választ!

TBTPumpa
A múltkor egy olyan Nunu volt ellenem, akinek alapból 60 volt az AP-ja 1-es szinten és úgy hogy cipõvel kezdte és nem Doran's Ring-gel. Nem nagyon értem mert nem nagyon volt AP-s rúnája a srácnak és mégis ilyen magas volt. Ashe-val voltam és a fele életem alapból lenyomta a Q-s támadással. Kész rémálom volt...<#idiota>

Fabio Capello
laposról <#idiota>

TBTPumpa
Milyen laptopról küldöd?

Fabio Capello
IN DARKNESS, I'M TRULY ALIVE! 😄

jazzy
Dafuq ki az a kivehetetlen arcszerû képzõdmény ott a sötétben, durva ez a kis felbontás + atomsötét kombó a webcamon 😄

Üdvözletem küldöm a tetõtérbe, gl hf.
NagyiBMX
az az egér hang<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
Czifra úr streamjét hijackelte valami félmeztelen barbár, report pl0x 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Akkor is tud ha nem látszik, ezért szar vele bokorban harcolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Miért ne tudna?

Ranger tud ugrani a bokorból ha van ward a bokorba? mert ugye akkor tud ugrani ha nem látjuk de ha van ward akkor látjuk, de õ nem látja a wardot.
Valaki?

Czdano
Nemrossz! 😊

Zickler
http://www.surrenderat20.net/2012/08/late-august-patch-preview.html

Battletag: Muhee#2716

errõl van leírás? thx
Fabio Capello
azon túl, hogy simán kibaszathatnálak reflinkelésért, csak megsúgom neked, hogy nem mûködik, a végén fizetõs surveyt dob be.

Fabio Capello
-Ezreal W nerf és buff (kisebb debuff, nagyobb AP ratio), Q buff (kisebb manacost) - baromság
-Corki W nerf (nagyobb CD) - baromság
-Graves E nerf (kisebb AS buff) - elmegy
-Diana Q nerf (AP ratio) - érthetõ
-Evelynn buff - érthetõ
-Katarina damage buff, ratio nerf - WTF?
-Ziggs R nerf (kisebb damage, ha nem állsz a közepén) - minek, így is szarrá van nerfelve
-Gragas E nerf (mana cost növelés) - érthetõ
-Nunu E nerf (kevesebb ideig tart) - na végre!
-Shen E nerf (nagyobb CD) - baromság.
-Twitch E buff (nagyobb dmg) - érthetõ
-Alistar Q és MS nerf (kisebb range, kisebb alap MS) - ennek mi értelme...

Ezek azok, amirõl tudni lehet eddig.

elvagytok, de valaki le írná hogy most mit is akarnak csinalni? corkit cooldown növelést értem, ennyi ?

böröczk
De Draven cserébe egy hulladvány. A passzívját pedig armorral ki lehet védeni, úgy tudom, az csak fizikálisat sebez.
Graves túl erõs, Corkinak pedig mi a túróért a valkyrie-t nerfelik, azt én sem értem. Nem abban a kari erõssége, pár kivétellel minden adc rendelkezik valamilyen menekülési mechanizmussal.

Kumiho #2179

igen, mert draven teamfight-ban nem az igazi, lanen egy állat az tény

Fabio Capello
az E erõssége nem az AS buffban van, másnak is megvan ugyanez, lásd Nunu blood boil. A probléma ott van, hogy utána minden autoattack ami nem toronyra megy, csökkenti a cooldownt, tehát ezen a mana coston gyakorlatilag instaspam. Szimplán elég lenne ezt kiszedni belõle, és meghagyni a mostani alap cooldownokat.

Megjegyezném, hogy mindeközben hiába igényel skillt Draven Q-jának az elkapása, a Q és a passzívja, amit procol, gyakorlatilag három hitel bárkit early gameben, ahhoz mégse nyúlnak.

SzirmosSzisza
Ez-t én se értettem, utánaolvastam és azt írták, hogy minden pro Ez W-t maxolja :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Én inkább a Katarina változtatásokon vagyok kiakadva.
Nem tudom, miért utálják ennyire szegény lányt.
Már épp megbarátkoztam a reworkolt verzióval, erre..

Kumiho #2179

böröczk
Graves? Még mindig a legerõsebb adc lane-n, és az e as buffja röhejes volt (most is az).
Fantom nem kellett neki lategame-ig, infinity-bt, azt szevasz volt mindenkinek, ha jól be tudták védeni.
A lane-t pedig megfelelõ supporttal garantáltan nyerte.
A közkedvelt Ezreal fiúra pedig tökéletes counter még mindig.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Csak gratulálni tudok nekik, ez megint egy kiba értelmes nerf / buff kör lesz... -.-"

Komolyan, Corkinak azon a Valkyrie-n emelik meg a cooldownt, amin egyes szinten 20, ötös szinten 12 sec CD van? Hogy ne tudjon annyit ugrálni teamfightokban, amikor ekkora CD mellett max kétszer tudja elnyomni, egyszer befelé, egyszer kifelé?

Emellett, Ezrealban pont ez volt a jó, hogy sokba került a Q kasztolása, ezzel rávették az embereket arra, hogy csak akkor használják, ha TÉNYLEG el tudják találni azt amit el akarnak, ráadásul egy 30 manás abilityre nem mondanám, hogy rohadt sokba kerül a kasztolása, és ezt még csökkentik...

Gravesnél meg kb bohóckodás ez az egész attack speed dolog, teljesen értelmetlen az egész...

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Idén még nem tudtam nézni, de legutóbb segített rajta az AdBlock.

SzirmosSzisza

Ez igaz, de õ már az elején (23-al) azzal az ívével is negyed hp-t vett le 😊 (bár nem tudom hogy ez soknak számít-e pont egy karthus ellen)
Cobra.
800 AP-vel minden AP-t használó hõs erõs lenne 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ma sikerült megtapasztaljam hogy egy 800AP-s Diana rohadt erõs😊 (csak sajnos ellenem volt...)
Különc
Igen, írja hogy Chrome-al problémák vannak a jobb felsõ sarokban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

doggy888
nekem chrome-al nézve iszonyat akadozik és ki is írta hogy váltsak browsert- tûzrókával viszi rendesen MLG-t 😊

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Különc
Ja, megvan

Szerk: ha valaki hülye lenne mint én:

Fenti link, "The MLG Summer Championship is live" feliratra klikk, League of Legends kiválaszt, jobb felül streams és a videó helyére behúz

*flies away

Különc
A Red stream megvan, de a blue nincs 8(

jazzy
A felrobbannak még mindig hibádzik, de szimpatikus, hogy tényleg javítottátok a nagy részét, ritka az ilyen, általában a negatív kritikára az emberek megsértõdnek és duzzognak 😊
doggy888
Teljes mértékben egyetértek ! Gragas-t régen kb. senki nem használta attól még jó volt a kari 😊 a nagy high elo-sok mit vesznek elõ legközelebb kíváncsian várom, tényleg unalmas ugyanazokat a karikat hozzák állandóan tournamentekre: corki alistar ez irelia taric graves karth gragas kog malph nunu ryze etc.

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

hmm, én mondjuk e-jére raktam volna inkább + cd 😊