League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja. Én részemrõl befejeztem ezt a játékot, ezek átmentek az elmebeteg kategóriába. Igan sok pénzt költöttem skinekre, remélem akik miatt engem bannoltak, majd pótolják ezt a bevételt. 😊 Nektek további jó játékot 😊

Fabio Capello
Azóta megmagyarázták a vörösek, hogy kik kaptak bant az elsõ körben - név szerint a játékosállomány azon 0.2%-a, akik rengeteg indokolatlan reportot adtak le, miközben õk maguk is jelentõs mennyiségû megalapozott reportot kaptak.

SzirmosSzisza
Azért kaptál, mert ok nélkül reportolgatsz mindenkit 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jolvan meguntak a több millió reportot, egy hétre 😉

Én ma kaptam egy levelet, hogy egy hétre bannoltak, mert túl sok embert reportoltam, és ha nem fejezem be, végleg kitiltanak a játékból. 😊)) Ennek a játéknak annyi szerintem 😊

SzirmosSzisza
Õk voltak az egyetlen csapat akik nyertek egy meccset is Azubu ellen 😄

Amúgy ezek annyira rosszak, hogy már jók

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Mennyi idõ alatt tüntetik el azt a sok cukros levest?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
nocsak.

tommyknockers
Óóóóóóóóóóó hogy szakadjon rájuk a hûtõ, elõtört belõlem a Monster függõ. Úristen. És azt sem lehet mondani rájuk hogy egy nagyon erõs top team a Curse. Persze van nevük, de azért nem annyira mint a TSM-nek, vagy a CLG-nek. Vagy az M5-nek.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

BoneDragon
Nem fake, próbáltam pbe-n és championt is vissza lehet adni nem csak skint.

BoneDragon
Diana
Crescent Strike damage reduced to70/110/150/190/230 (+0.7*AP) from 80/125/170/215/260 (+0.8*AP).
Pale Cascade damage reduced to 20/34/48/62/76 from 20/36/52/68/84.
Base HP/5 reduced to 6 from 9.

Fabio Capello
nekem eléggé fake szaga van, nagyon durván nem stimmel a szöveg betûtípusa, de persze lehet, hogy Jazzyke koksz nélkül rosszul látom, még nem toltam be a reggeli adagot! 😄

Azt tegyük hozzá, hogy azért bannolták õket mert sokat fake reportoltak, tehát ezek az ilyen "4es premadeben vagyunk és kiszoptunk, szóval reportoljuk már az 5. support sorakát mert rajta ment el az egész" emberek.

Eternal life; endless torture.

Dixtroy
En azt nem ertem, mikor 10 embernek kell elfogadnia a jatekot, hogy menjen, es mar a masodik declinelt.. akkor mi a banatos francert varjuk meg az osszes tobbi jatekost, hogy mit szeretne? Mar ugyse lesz jatek.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
Ezek a reklámok annyira rosszak 😄

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Én majdnem elélveztem, mikor ezt a videót végignéztem <#idiota>

böröczk
Hippi Sona.
BTW a skin láttán szerintem még az ovisok is elsírják magukat. Gyalázat. <#banplz> Tipikus kínai cucc, amit ha ingyen odaadnának, és rejtegetnéd. : D
Meg különben is ott a Goquin Sona, bár valójában ennél még az alap is szebb. : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Well fuck, új Sona skin, aki kimegy következõ LoL-os eventre ilyet is osztogatnak majd.

böröczk
Kedves Riot újabban lusta szemet csinálni a csampionoknak. <#idiota>

Dianának van, bár lásd a Dark Valkyrie skint..

Kumiho #2179

böröczk
Tegyük hozzá, hogy csak egy hétre.

Amúgy ezt láttátok?:

Kumiho #2179

Fabio Capello
Amerikában kitört egy kisebb botrány, jópár ezer játékost bannoltak azért, mert túl sokat reportoltak... ROFL

Még egy kép mára. Ilyen is régen volt, ha volt már egyáltalán.

Hopsz surranó után bloodthirster jön,csak kifelejtöttem.

Doran bicska->sheen->berserker féle surmó surranó->Trinity->infinity edge->last whisper->quicksilver sash.
Mert én így szeretem.

ja, és ha gondoljátok osszátok az infót 😄

kreáltam egy petíciót, aki egyetért az "írja alá" 😊

Make ARAM for matchmaking

epic vereség ilyennel eddig még nemtalálkoztam😄
4v5 csak kijött a végére hiába voltunk sokkal jobbak, aki meg azt írja, hogy 3v5be simán nyer meg stb. az hazudik....
Dixtroy
a q w e r -bol csak az E maganhangzo, biztos azert.
>.<

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
.. es akkor megjon jungler rengar botra gankolni, ott feszít a susnyásban pinaszõr sapkájában, münk a tornyuk alatt vitézkedünk, szólok havernak, gank, baszics, ne nyomjad man, nade o oda se parittyazik, mert diana az ooolyan Óp, az tornyostul feltolja a a lanet egyedul, oda ahova nem sut be a nap, s ekkor veszem eszre, hogy nyomorek rengar ket szinttel le van maradva tolunk..
<<rengart latsz, dc, asap>>

böröczk
Szerintem le kell tojni, mit mondanak a többiek, õk is azt teszik fordított helyzetben. 1200 alattról beszélünk, nincs abban megvetni való, ha teszel rá, mit akar a csapattársad. 😄

Kumiho #2179

Különc
Gyerekek, szerintem ez a Rengar tényleg maki

ha nem vagyo oylan pick helyzetben ilyen ELO-n, elkérheted az ad carry-t, az más kérdés, hogymegkapod-e mert nem nagyon.
böröczk
Én erre csak azt mondom, ne Galiot pickelj, ha "kerrizõs" karakterrel kívánsz menni, pláne ezen az elon. Lásd az enemynél: Vayne.

Kumiho #2179

ELOra lehet tippelni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
940

Minden meccset le lehet egyedül carryzni!!!! ja nem, bocs. Ashe ugyanolyan retard volt mint soraka csak a végén összelopott 6 killt. mikor lvl 6-on lementem gankelni vayne már 5/0-ban volt. elsõ teamfight-nál 14/1 köszöntem.
SzirmosSzisza

eddig nem voltak ilyen problémáim 😊 minden lent van

legnagyobb =/= legtöbb. Sona heal outputja a legtöbb. viszont soraka heale a legnagyobbat ez tény.
Soraka healel w-bõl és ultiból is. Egyszerre õ healeli a legnagyobbat (2 skillbõl), ezért õt írtam. De sona, alistar, karba, taric is tud elég jól healelni.

Fabio Capello
én is szeretlek Brigitte 😛

böröczk
Te annyira tiszteletre méltó vagy.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Gondolom ezek mind teamfight alatt vannak és nem bírja a géped. Vedd lejjebb amit tudsz.

Különc
Nekem is volt ilyen, de egy ideje nincs. Például ha Jarvannal elõször használtam a zászlót akkor nem lagoltam, hanem 2 secre befagyott a game

miért van az hogy néhány hõsnél be laggolok nagyon mikor például varus be dobja az E képességét, vagy mikor ziggs benyomja a területre dobható kicsi bombákat, végülis varusnál is területre dobosnál laggolok be ... én ezt nem értem mi miatt lehet ? internetem elég fos ,talán azért?

ui: több hõsnél is van csak többi hirtelen nem jut eszembe

Fabio Capello
Ezreal hybrid hõs, rendkívül jól scalel AP-ból (0.2 / 0.7 / 0.75 / 0.9), az AP build teljesen használható, és korrektül használva óriási a damage outputja.

Különc
Eddigi leghosszabb, 72 perces meccset nyomtam most. Megküzdöttem a 145 ip-ért gec

TBTPumpa
Tegnap sikerült megtapasztalnom... <#idiota> Az egyik csapattárs AP Ezreal-t épített, mert nem tudta milyen build kell az AD-hez. 30-as szinten 400 Win-nel és jóhénány Ranked meccsel a háta mögött.
Rabadon-t és Archangel-t is vett, de rettentõ alacsony volt a sebzése még így is, gondolom az AD teljes elhanyagolása miatt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Van olyan, hogy AP Ezreal és annyira nem is olyan rossz 😄

TBTPumpa
Új játékot indítunk melynek neve: Legyen Ön is Noob!
Egész héten minden nap kérdéseket fogunk feltenni a játékkal kapcsolatban és aki a legtöbb helyes választ küldi be augusztus 10.-ig azt megajándékozzuk egy több tízezer forintot kóstáló számítógépes játékkal, a League of Legends-szel.

Mai kérdésünk: Mely Ezreal elsõ és legfontosabb Recommended item-je a játékban?
a, Doran's Ring
b, Doran's Ring
c, Doran's Ring
d, Nem tudom megítélni a kérdést (lásd: Nemzeti konzultáció by Orbán Viki)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."