53877
-
#51460 1. Minden kedden cserélődnek.
2. Tudomásom szerint az ingyenes hősök nem számítanak meg a 16-ba. De igen, 16 hős kell hozzá.
3. Ki kell nézned egy nagy cuccot, amire úgy gondolod hogy mindenképpen szüksége van a karakterednek, pl. Rabaddon's Deathcap. Ezt utána mindig darabonként veszed meg, tehát először pl. Nedlessly Large Rod, majd a következőleg a Blasting Wand, és mondjuk ha következő backelésnél van elég goldod, akkor befejezed a cuccot.
4. Twisted Fate-t tudom talán ajánlani, egész nagy range-e van, és az ultijával kb. assassinként funkciónál, és még olcsó is. (igaz nem könnyű játszani).
-
#51459 Szia.
1. Két órája jött ki a hír, hogy új free herok vannak.
2. A normal draft pickhez belszámítanak az ingyenesek, rankedben nem használhatod az ingyenes hősöket.
3. Ha az olyan kezdőitemekre gondolsz, amiket nem lehet továbbépíteni, mint például Doran's Ring, Shield, Blade, igen, gyakran használják őket, jó kezdőitemek
4. Ebben az árkategóriában Evelyn ugrik csak be, lopakodó assasinként. A sniper jellegű hősöket én is szeretem, ott Lux vagy Ezreal a kedvencem, de drágábbak. Ha még ismeretlen a moba műfaj, nem feltétlenül ezeket ajánlom kezdő hősnek. -
EnxTheOne #51458 Hi,
másfél napja töltöttem le a játékot és lenne pár noob kérdésem :D
1:
elvileg hetente cserélődnek az ingyenes hősök, de van pontos dátum? Úgy gondoltam hogy hétfőn szokott lenni de az utolsó bejelentkezésemkor is a múlthetiek voltak.
2: Rankedhez hány hős kell? valahol azt olvastam hogy 16 megvett hős, valahol meg az írják hogy az ingyenesek is beleszámítanak a 16 hőshöz
3: Érdemes a játék elején olcsó cuccokat venni majd veszteséggel eladni, vagy spórolni a jó fegyverekre?
4: Ha az ultimate skill-t nem nézzük akkor melyek a legjobb (1500-2500 pont körüli) hősök? Sunyikat szeretem, szóval valami nagy hatótávolságú sniper szerűség vagy egy lopakodó assassin. Főleg a single target damage fontos.
Köszönöm -
#51457 tldr ADCt keres az UoL
hosszabban:
Unicorns
Here to update you for the changes we've been talking about:
We've decided as a team to hold try-outs for the ADC role beginning november.
For as of now, Vardags will move to the substitute position and will also participate in the coming try-outs.
Vardags has been with us already for the longest time, being a teammate and a great friend. Therefor such decisions need to be taken with time and care. We've been trying to fix problems in our team internally but, judging from our latest results, ultimately failed to do so. We feel that we're currently in a spot where we can afford to take a tryout and see what works best for us.
We're confident that this is a necessary step which in either outcome will make us stronger as a team.
We'll keep you guys updated on everything.
Thanks again for your support!
Enjoy the off-season!
Sheepy -
#51456 -
#51455 -
#51454 "A rák nem egyetlen betegség, hanem egy gyűjtőfogalom, amely száznál is többféle megbetegedést foglal magába. Megkülönböztetünk jó- és rosszindulatú daganatokat: az utóbbiak közös jellemzője, hogy az érintett sejtek ellenőrizetlen szaporodásba kezdenek - károsítva ezzel a környező egészséges szöveteket -, egyes esetekben pedig közeli vagy távoli áttéteket is létrehoznak a szervezet különféle pontjain. Ezeket nevezzük malignus elváltozásoknak, szemben a jóindulatú, benignus tumorokkal, amely nem adnak áttéteket. További különbség, hogy a rosszindulatú daganatok növekedésük során betörnek a környező szövetekbe - más szóval beszűrik a környező szöveteket -, míg a benignus tumorok nem, mert ezek általában kötőszövetes tokkal határoltak."
Szívesen! -
VikingPingvin #51453 Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Legútóbbi patch óta egy darab játékhoz sem tudok csatlakozni. Champ select után amikor megnyitja a klienst teljesen meghal.
10 perc mrie betölti a karakterképeket miközben 0%-on vagyok. Megint 10 perc után kb elérte a 20%-ot. Ez így mi a rák? -
#51452 Jó -
#51451 valaki próbálta már noctrurne milyen? ulti távolságát visszaemelték a régi értékekre. -
#51450 lol -
#51449 Skarner, Gangplank, Fiora, Garen, Viktor, Lux, Vayne -
#51448 Ideje grindelni a goldot ;;
Mi op most? -
#51447 Victorious Katarina pls Rito
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.02. 10:41:11 -
#51446 victoriusnak jobban örültem volna, de instabuy hamár mainelem:D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.09.02. 10:18:11 -
#51445 championship kalista lesz idén -
#51444 Nem játszom top lanen, csak ha muszáj, ezért tartalmilag nem is szólok hozzá, inkább pár általános formai észrevétel:
-Kapkodott írás, tudom írtad is, csak jelzem, hogy tényleg látszik :) A közvetlen hangnemmel együtt (ami egyébként jó), olyannak hat mintha facebookon pötyögted volna le egy havernak, csak siettél a vonathoz. A jövőre nézve esetleg jótanács, sokkal jobban mutat ha konzisztens elnevezéseket használsz. Pl. legyen jungler, dzsungeles, erdős, susnyás, tökmindegy, csak szerintem szebb ha egyféleképp szerepel.
-Használsz olyan kifejezéseket, amik egy kezdőnek lehet nem feltétlenül egyértelműek, vagy azt hiszik tudják, de rosszul. Volt ranked meccsem, ahol keverte a srác a splitpush és a backdoor fogalmát. Esetleg lehetne egy külön cikk, vagy egy folyamatosan bővíthető lexikonszerűség az oldalra, amiben szépen definiálsz ilyen alap szakzsargonos dolgokat, mint poke, disengage stb.
További sok sikert! -
#51443 5.17 patch notes -
#51442 Nekem kompletten az egész TL miatt fáj a szívem. Mind az 5 játékos szimpatikus, és a játék stílusuk is nagyon bejött. -
#51441 köszi!
ilyesmi volt törlés előtti állapot is, kb. fáradtságból ráestem az f5re, így töröltem, nem azért mert béna volt a cikk vagy ilyesmi
fiorát direkt beírtam assának meg bruisernek is, én is úgy látom hogy mostmár bruisernek "kell" buildelni, de vannak még full ad fiorák, értelme annak is van
walljumpot meg ilyesmi viszonylag nagyobb szintű dolgokat azért nem írok, mert elsősorban ezek nem neked szólnak, hanem az ilyen bronzban tengődő playereknek (ők olvassák főként), náluk meg nagyjából elég az is, hogy valaki "foglalkozik velük", ír "nekik" (ezért is egyes szám második személynek írom)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.09.01. 06:41:18 -
#51440 Megérdemelték. GGC9! Fáj a szívem a TL (főleg Piglet) miatt is. Nagy kár. -
#51439 Ja és hajrá C9. Csoda amit Hai visszatérése óta csinálnak, húzzák be az utolsót! -
#51438 Véleményezném is. Kíváncsi lettem volna a törlés előtti állapotra is ( :D ) de így is remek írás.
1.
A jelenlegi metában néhány kiemelt assassin top laner: Gankplank, Riven, Fiora, Fizz, Diana, Kennen.
Fiorahoz szólnék hozzá. A rework után személyszerint már nem assa karakternek gondolom. Már csak akkor sebez nagyon sokat, ha nagyon elöre van. (ami kb minden meccsen minden karakter ellen meg fog történni). Simán előbbre raknám a sorban. A papírokat eddig is megette, mostmár a tankokat is. A minap toltam egyik játszótársammal 1v1-et, Irelia vs Fiora. Egész balanced fight volt annak ellenére, hogy nem topolok annyit (csak rivent spammelem most, meg akarok vele tanulni játszani) ő volt már challanger is. Volt egy pont a matchupban: a 2 item. Amikor megvolt mindkettőnknek az első core item (tri-hidra) egyszer ő ölt, egyszer én. A két itemnél viszont kegyetlenül felém billent a mérleg. Mindketten tankosítottunk picit (randuin-blackcleaver) de ő neki már nem volt elég dps-e, viszont az én true dmg-em fájt minden gyenge pont kiütésénél. Szerintem nagyon egy szinten van a két hős, viszont Rivenhez sokkal több mechanikai és játéktudás szükséges, hogy sikeres legyél vele. Szóval nálam a sorrend Irelia/Fiora Riven lenne. :)
2.
Ismerj meg 1 championt, szeresd meg, gyakorolj vele veszettül sokat. Nem gyakoroltál veszettül sokat? Gyakorolj. Veszettül sokat gyakoroltál? Köszöntelek a Diamond ligában. :)
Írhattál volna pár karaktert ami specifikus gyakorlást igényel:
Riven: nost tudjuk
Shen: Minimap, társak, ellenfél (map awareness!) figyelése
Rumble: heat szint kezelése
szvsz olyan kategória amiknek valami különleges mechanikája van. Egyébként mint mondtam Rivent nyomom most éjjel nappal, ötös mastery megvan vele (vicc) eddig 5w / 12 l . Rettentő nehéz játszani pl egy Garen ellen. Viszonylag ügyes vagyok vele, az animáció szakítások mennek, a walljump is oké, csak a nehezebb helyeken akadok meg 5/2x minimum. De még közel se merem rankedre vinni, Majd következő szezonban. :) A 4 hónap Riven edzésnek annyi célja van, hogy feljebb lépjek. Munka nélkül nincs eredmény. Jövöre cél a masters. (haha szép álom) Már szinte minden roleban kipróbáltam magam igazából (support, mid, adc) és mindegyikre ismerek egy karaktert kívül belül. (leo, diana, lb, vayne) Most jön a top lane. Köszi az írást, meglepően színvonalas, ahhoz képest, hogy nem játszol topon!
Más:
Kellene pár win a wardért csapatban, nem lenne valakinek kedve ranked 5-hoz?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.31. 23:51:13 -
#51437 top lanes leírás, ez most tök őszintén picit szedett-vedett, írtam egész nap, majd egy mozdulattal töröltem a picsába az egészet, és írhattam újra :C
anyway, kellemes olvasást -
Mirk #51436 Neked is üdv de én itt vagyok már egy ideje. -
#51435 Még a végén a Roccat kiejti az Origen-t. :D -
#51434 welcome to the internet.
zohan>legolas. fail. -
Mirk #51433 -
#51432 https://www.facebook.com/leagueoflegends/videos/10156151715450556/ -
mima1017 #51431 Hú,
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Én is leginkább ADC-t illetve mid-et preferálom.
ADC-ként Tristana, vagy Jinx akit szeretek játszani, de szeretném elérni azt hogy minden pozícióban tudjak jól játszani. Sajnos az én hibám leginkább hogy még mindig Bronz-ban vagyok... mert ha valaki elkezd trollkodni, nagyon hamar felkapom a vizet és nem tudok koncentrálni a játékra.. Pedig csak mute, és kész.
Az FPS-sel nincs problémám, a gépet FPS-játékokra raktam össze, aztán egyszer csak jött a LoL.. :D
Mindegyikőtöknek igaza van, sadface, van egy pár kari/hős amivel relativ szerény véleményem szerint egészen jól tudok játszani. Csak én mindig azt mondom hogy nem a saját érdekeimet kell figyelembe venni, hanem a csapatét. Sokszor volt hogy a junglerünk nagyon levolt maradva az ellenfél éhez képest és jópár kill-t adtunk neki hogy feljöjjön, de akkor sem tudott mit kezdeni a kapott goldokkal.
Szerencse is kell szerintem a SoloQ-hoz hogy agyilag értelmes embereket kapj magad mellé.. Akik nem úgykezdik hogy "mid or feed". Nekem is vannak rossz napjaim, pl junglerként nem nagyon tudok játszani, de ha arra kerül a sor akkor megpróbálom a legjobbat kihozni magamból...
Még 1x köszönöm a segítséget.
Esetleg ha akartok csapatostul játszani akkor Én is szivesen csatlakoznék!
-
#51430 Ma játszottam párat kis accounton és igen; a snowball champek eléggé erősek. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval ne add fel, én 1 hőssel tudok nagyon jól játszani, mégis sikerült. one trick ponynak jó lenni, ha csak soloq-ban akarsz haladni. Persze nem árt 1-2 más pick ha elviszik/ban stb.
-
#51429 végével egyet kell értsek kb. 25 fpsem volt régen most az új laptop miatt 50-60 és sokkal jobb. nem azt mondom h sokkal jobban játszok de mivel simában fut a játék sokkal több minden sikerül. -
#51428 Én lenyomtam kb 1200 meccset (föként support adc) és rájöttem h hiába vagyok nagyon jó support, cseszhetem ha a carry-k semmit nem érnek, szóval rááltam az ADCre utóbbi idöben,, s5böl gold5 be huztam magam kalival és sivirrel(föként vele). Persze ehez jól kell farmolnod, gyors reakcióidö, és ami a legfontosabb mindig gondolkozz elöre és ne habozz. tudni kell mikor mi a legjobb a csapat érdekében, és ne kapj vérszemet ha elszalad valaki 2 hpn. objective>kill, ha kell solo dragonozz (persze ward legyen) és csak a biztosra menj. nekem kb ennyi segitett és azóta 60-70%ban nyerem a meccseket
+ amit nemszeretek megemliteni de muszáj. ha TFben 20 fpsed van nevárj csodát. Kell egy jó gép a folyamatos 50-60 fps miatt, anélkül sokkal nehezebb vagy lehetetlen dodgeolni skillshotokat ami épp lehet root aztán egy enemy ace.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.27. 18:44:13 -
#51427 Amivel leginkább hatással tudsz lenni a game-re az a jungler és a mid, szerintem. Ezekkel tudsz leginkább jelen lenni az összes lane-n. Persze egy jó dmg-es és cc-s supporttal is meg lehet lepni az enemyt, pl a lentebb írt Annie vagy Zyra. Amikkel kb egyedül is le lehet hozni a meccset, azok a snowball championok, pl Katarina, vagy a Bruiserek. -
#51426 Játékosként akarj jobb lenni, ne pedig rankban. Ha előbbi sikerül, követi az utóbbi. Dehogy a kérdésre válaszoljak:
jng: skarner mint muhi írta
mid: annie, diana
support annie
Fiora is elég freeelo most ha picit tudsz vele. Ha pedig nem csak kijutni akarsz, próbálgasd ezeket: Azir, Riven, Yasuo, Vayne, Lee sin. Ha ezekkel jó vagy, a többi karakter megtanulása már nem nehéz. Ha teheted nézz ki egy hozzád illő karaktert és spammeld egész nap. Az eredmény jönni fog. :)
-
#51425 Jungle, Skarner. Ha tudsz támadások között mozogni, és spameled a Q-t, konkrétan 10 meccsből 7-t automatikusan meg fogsz nyerni. -
mima1017 #51424 Srácok, véleményeteket szeretném kérni.
SoloQ.
Melyik a legideálisabb lane- amin ki lehet jutni legalább bronzból, tudom hogy mindegyik amelyikkel az ember megtanul játszani, de szerintetek melyik az a role ami egymagában tud változtatni a játék menetén?
Valamint ehhez a lane-hez néhány hőst amelyiket relative egyszerű kezelni.
Köszi,
zomgzje -
#51423 -
mima1017 #51422 Ez a topik amúgy eléggé elvan hanyagolva :( -
#51421 Tök jók a splash artok de nekem ingame... hát valahogy nem.. :( Az effektek jók de a modellek nem tetszenek. Ami Yasuonál jó volt pl Fioran annyira nem jön be.