53877
-
#51420 :) na most boldoggá tettél, komolyan
méghozzá azért, mert úgy kezdtem a cikket, hogy most nem írok konkrétumokat, majd belebasztam a közepébe egy tök konkrét dolgot, te pedig.. elgondolkoztál rajta
mission completed :)
egyébként minden megjegyzésed nagyon jóa, köszönöm
más, az új PROJECT splashek.. hát így gecijók -
#51419 1. Mérd fel társaidat, champ select.
Szerintem túl részletes. Mármint, én inkább csak leírnám lehetőségként, hogy itt és itt meg lehet tekinteni a társakat, és hogy ha jó az illető a callolt role-ban, akkor nyugodtan hagyni lehet, ellenkező esetben udvariasan elpickelni előle. Persze lehet emiatt nem kerültem fel sose magasabbra, de főleg low ELO-n, gyakorlatilag non-stop dodgeolni kellene, ha minden szempontodat be akarja tartani az illető, valamint first pickként lehet idő sincs mindezt végigpörgetni. Tényleg abszolút jókat írtál, csak én inkább úgy fogalmaztam volna meg, hogy ezekre lehet figyelni.
A többi résszel nem igazán tudok vitatkozni, a pozitív hozzáállásról és az építő jellegű kommunikációról rész kimondottan tetszik, az szépen lett megfogalmazva és szemléltetve.
Általánosságban, nem tudom mennyire tervezted el előre, hogy mikor miről fogsz írni, de ez a cikk egy kicsit szedett-vetettnek hat számomra. Lehet csak én vagyok túl háklis. Érinted vele a champ select elejét is, valamint a 9.-es szintű trinket upgradet is. Én inkább felvettem volna egy fonalat, jelen esetben a champion selectet, és arról írtam volna bővebben pl: Bannoljuk ki a main counterünket, vagy inkább bannoljuk ki azt aki miatt hisztizik csapat, mert attól megnyugszanak. Ha utolsó pickek között vagyunk, olyan karaktert pickeljünk, ami szinkronban van a csapatunkkal, ha peelelni kell akkor tudjunk, van-e elég cc-nk, engage, disengage stb.
Egyébként hajrá, jó hogy magyarul is lehet klassz dolgokat olvasni :)
-
mima1017 #51418 Igen, ez ad neked végülis egyfajta szerkesztői szabadságot, és nem lesz kiszámítható hétről hétre az iromány ;) :) -
#51417 abszolut ertelek, keverni akarom, egy heten egy role, kovetkezo heten valami mas, aztan megint role -
mima1017 #51416 Olvastam a cikket, ez is hasonlóan jó lett mint az előző. Magával a sorozattal kapcsolatban lenne egy észrevételem, ami nem az irománnyal kapcsolatos.
Én a helyedben, lehet fordítva kezdtem volna az egész sorozatot, először ezt az általános, hozzáállásos cikket, és utána a szerepköröket kitárgyalni. Mert az elején elkezdted a supportot, Én mint olvasó a hétre vártam volna, pl. egy mid-et vagy akármelyik másik role-t.
Még 1x hangsúlyozom, nem ellened, nem kritika, a cikk nagyon jó lett ezúttal is, illetve tanulságos, ez csak egy észrevétel. Persze sehol nincs leírva hogy sorba szedd őket. Csak sajátos vélemény.
Sok sikert a többi cikkhez is! :)
-
#51415 vip nélkül nem jár szőköz -
#51414 igen nyomi voltam, thx -
#51413 Szomiarcnál hiányzik egy szóköz :* -
#51412 Srácok, csak én vagyok szar, vagy Rivennél kajak nem megy el az ulti második fele rendesen? Egy csomószor ragad és nem lövi el pl a 3. q közben/előtt.. (vagy más animáció alatt amikor kéne..). Volt fight, hogy 3x nyomtam el és semmi... meh. -
#51411 8 meccset játszottam vele: 7 győzelem 1 veresség, utóbbi is csak azért mert az adc az elejétől fogva afk volt, de még így is végig partiban voltunk, 30-35.perc környékén jött ki igazából az emberhátrány.
am jönni fog valami fix a héten rá és utána tovább vizsgálják.
-
#51410 Volt szerencsém az új skarnerhez. Remélem a riot ezt nem gondolta komolyan patkányság. -
#51409 visszapakoltam a rankos - keretes marhaság scriptet is, szóljatok plz ha zavaró / nem jól működik, illetve aki bele akar kerülni, dobjon egy szervert és egy summoner nevet -
#51408 múlt heti lolpro tippek rovat folytatása elkészült, most általánosságok lettek leírva, egs hozzá
észrevételek jöhetnek, múlt héten is nagyon jókat írtatok -
mima1017 #51407 Ez mondjuk lehet hogy igaz :D:D:D:D Magas labda volt-.- :D:D -
#51406 Engem nem idegesít,hogy 2x bukod el a promódat -
mima1017 #51405 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem kifejezetetten idegesít mikor 2x bukod el a promódat, sok idióta miatt :D:D -
#51404 https://youtu.be/9xiGK5zVfdQ -
#51403 nem lesz pénzem ferrárira ha nem veszel vipet
btw volt ilyen szokásos paraszt aki nekiállt xy csatikra behányni a saját jutub csatiját a szarfos videóival, hamar befejezte -
#51402 Faszán berakták a döntőt CSGO döntő idejére :D -
#51401 Arról, hogy lejárt a VIP-ed, szóval perkálj! -
#51400 Új skarnert próbáltátok? brutálisan erős lett, szép nerfnek kell majd jönnie rá. -
#51399 héhé miről maradtam le?! -
#51398 most akkor sajnos szegényebb lesz a világ ezzel a tudással :| -
#51397 Ez nem ér! Pedig olyan kis informatív videói voltak! Ja nem, a Coop vs AI nem annyira izgalmas.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 10:25:53 -
#51396 milyen srác?
milyen bajok?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.08.23. 10:23:55 -
#51395 Vannak bajok!
A srác mindenhova nyomja a videóit. Sebaj, hamarosan véget ér a vakáció.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 10:21:44 -
#51394 a végén ki, de Csacsi jól játszott GP-vel. innen viszont elég messzi álom marad a vb, ha holnap nyer a Fnatic akkor valszeg Origennel kell a vbért játszani, ha kikap meg újra h2k
am elég zavaró h a két swapból milyen negatívan jöttek ki.. meg h Vardags gyakorlatilag 2 hőssel tud játszani. -
#51393 Nekem a Riven eléggé bejön. -
#51392 kikapunk -
#51391 Csacsi GP!!! Go UoL! -
#51390 remélhetőleg a VB alatt lesz akcióba, tavaly úgy rémlik volt az 1 fizet 2 kap a rúnaoldalakra. én örülnék neki mert kéne vagy 2-3 oldal :D
a sima félárú rúnák már nem is emlékszek h mikor volt.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.08.22. 16:26:54 -
zozoalma #51389 szerk :Szezon kezdetén lesz ? -
zozoalma #51388 Valaki szerint legközelebbi rúna akció ? (amikor fél áron voltak a rúnák )
Megint csak szezon kezdete lesz ?
-
#51387 pixelartos háttér -
#51386 ne áruld el neki plz -
#51385 Pumpa mérges lesz, hogy Őt meg se említetted! -
#51384 Erre gondoltam de mint modntam nemismerem annyira a történetét ennek az arcade-es kontentes cuccnak a játékvilágban. -
#51383 btw pbe-re megjöttek a PROJECT cuccok -
#51382 ööööööö arcade sona, arcade hecarim anyone?
ez.. ez nem most történik, hanem egy kurvarégi dolog folytatása
mi köze az iskolához? -
#51381 Engem inkább az zavar hogy(bár nemtudok sokmindent a dologról) annó amikor GW2-t nyomtam akkor is volt aug végén szept elején "back to school", ugyan igy arcade stilusu kontent és most itt is beraknak egy ilyet és még a skinek neve is az lesz PBE szerint.