53877
-
#51500 Van megint lol magyar verseny, ha érdekelne valakit :) -
EnxTheOne #51499 Sikerült bejelentkezni. -
EnxTheOne #51498 Ti betudtok jelentkezni? -
#51497 Ez lesz a VB patch úgy olvassátok! -
#51496 ehummeg az 5.18 notes -
#51495 ehu van az új champion <3 -
#51494 Egyszer megkaptam, akkor nyertünk is. :p (meg ahrival is egyet ha jól emlékszem) Annyira nem volt szörnyű, ^_^
-
#51493 Arról is mesélj mennyire jó ötlet Evaine LeBlanc néven indulni versenyen úgy hogy csak LeBlanckal tudsz játszani 8^) -
#51492 Remélem nem mage, mert annak ronda.:DD -
#51491 egyébként hogy komolyan is vegyük picit a témát, itt az új hős teaser
-
#51490 exactly -
#51489 Azokról, amiket versenyen toltam? 5 ulti / 1 ember? Az is csapattárs? -
#51488 most értem haza, kezdem :|
szedfész te tök pro vagy mid lanen, most arról írok, nincs kedved segíteni? mesélhetnél az orianna ultikról -
#51487 CS Rivenért már megéri megpróbálni :D -
#51486 Az új hős egy pokemon! -
mima1017 #51485 j0nNyKa - várjuk az e-heti cikkedet -
#51484 Lehet. Top 10 válogatás mindig is izgalmas lesz, azzal nincs baj :)
Egyszerűen számomra jobb nézni 16-31 2 perces kört, ahol mindegyikben kvázi egyenlő esélyekkel indul a 2 csapat, mint nézni ahogy farmolnak, van 1-2 teamfight és eldől a meccs. Esetleg hülyeség miatt valaki first bloodot ad és onnantól vége. Persze LoL-ban is van comeback, de imho ritkább. Ennek ellenére a "VB"-t ugyanúgy fogom nézni (100 méterre van a Barcraft, szal muszáj :D) és szurkolok, hogy EU csapat elverje NA-t, de nekem az LCS már felejtős lesz (csacsi ellenére is).
szerk.: látom van ilyen is, nézzük ki tud jobban koreaiakra kattolni! http://pickem.lolesports.com/share/series/2/user/184967/leaderboards/list/invite/O7OeKtYFZg07wbP80wG1/20958
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.09.14. 00:27:11 -
#51483 Mi változunk az biztos :D
Úgy meguntam egyik napról a másikra hogy hihetetlen.. nem voltam képes már a playoff-okat sem nézni már.. előtte nap meg még nagyban játszottam :/ -
#51482 mármint te meguntad a nézését (ő meg simán csak mad)
nem lett unalmasabb, max mi változunk :)
ez unalmas?
-
EnxTheOne #51481 Hi,
Zilean az jó olcsó support? Van slow meg stun,
Sona, Lux, Leona még drága :D -
#51480 Mondjuk abban igaza van, hogy marha unalmas nézni. Egy ideje áttértem CSGO-ra és a meccsek meg a versenyek is sokkal izgalmasabbak. -
#51479 Dunkey nem csinál több League videót
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.12. 22:31:08 -
#51478 Lehet csak placebo, de én egy fokkal színvonalasabbnak érzem a draft meccseket. Sokkal jobban össze lehet rakni a csapatot, és fel lehet készülni az enemy comp-ra, nem csak a counterpickek, hanem rúnák/masteryk szempontjából is. Nem is cahmpionok száma a mérvadó, inkább arra figyelj, hogy minden poszton legyen legalább 1 hős, akivel viszonylag magabiztosan játszol, mert bármelyik juthat rád. Gyakori bannok mostanság darius, fiora, garen, mordekaiser, skarner, meg sláger bannok még az assasinok. Ha nem az előbbiekből áll a champion poolod, akkor amiatt nem kell aggódni, hogy free herora kényszerülsz. -
EnxTheOne #51477 Szerintetek érdemes lenne draft játékmódot kipróbálni? Ott elvileg +25% IP jár
Már 6 champion is elég hozzá, csak félek hogy pont az enyémeket bannolnák/választanák és mehetnék egy free-vel amivel soha nem játszottam :S -
#51476 MInt kb az összes Juggra.... -
#51475 -
mima1017 #51474 Szerintem Garen is jó, főleg a mostani patch-ben. Nagyon elvan tolva, várható rá egy nerf :( -
#51473 Warwick jó:
-
EnxTheOne #51472 Néztem pár olcsó fighter/tank championt (Garen, Warwick). Szerintetek melyiknek mi az előnye/hátránya? -
#51471 ha kezdesz belejönni a témába akkor heimert solo topra ajánlom, viszonylagnehéz játszani ellene, viszont mindig legyen vardolva river mert különben kapsz egy ganket és fekszel :P -
EnxTheOne #51470 Végül megvettem Heimerdingert. Botoztam vele 2 menetet, majd volt 1 pvp, aláztam vele :D
Most drágább championt nem szeretnék venni. Most spórolok teemo-ra utána meg megveszem az összes 440-es hőst. :S
Ezek az új project skinek nagyon jók. -
#51469 Csak nagyon durva gondnoknál van Loss prevent, ha Riot gondok miatt van folyamatos DC meg ilyenek. Ha ki van írva a kliensben hogy problémák lehetnek, inkább ne játssz, mert hiába volt élvezhetetlenül laggos a játék, nem biztos hogy lesz loss prevent. -
#51468 Szerver problémák miatt is lehet. -
mima1017 #51467 Srácok,
Egy rankednél mitől van az hogy eltörölt vereség?
Én eddig azt hittem hogy akkor ha valaki az elejétől afk vagy leavelt.. De a legutóbbi meccsemen nem volt semmi és mégis törölt vereség lett. Aminek persze örülök mert promoban vagyok :D -
#51466 -
#51465 Annie. -
mima1017 #51464 Szia,
Véleményem szerint kezdőként jobb egy olyan szerepkörben mozogni ahol egyedül tudsz érvényesülni. Mint pl. Mid, vagy top. Eleinte még csak ismerkedsz a játékkal, a mobokkal, az itemekkel, szakszavakkal... Vagyis legalábbis amikor Én elkezdtem mindig próbáltam miden lenni, vagy topon. Később mikor már elérsz egy x szintet kb 25. akkor már meglesz benned a kép hogy hol is érzed a legjobban magad. -
#51463 remélem elmegy Freeze hozzájuk -
EnxTheOne #51462 Supportot is szeretem, meg tapasztalataim alapján kezdőként jobban boldogulok vele.
Kezdőként melyik hősöket ajánlanátok? 3150 pont is belefér.
Igy a sunyik között már ott van Shaco, és Twitch.
Ha csak a hősöket nézzük akkor tetszik még
Karthus
Ziggs, robbantósokat mindig szerettem
Heimerdinger is nagyon tetszik
Cho'gath ultimate skillje
Rammus
Blitzcrank
Drágák közül:
Zac: slime <3
Yasuo
VI
Tahm Kench
-
EnxTheOne #51461 Köszönöm a válaszokat.
Első moba játékom, szóval elég béna vagyok :D Megvettem soraka-t még tegnap, ha van a csapatban egy erősebb játékos akkor tudunk vele irtani :D