53877
-
#51540 Én pont az ellenkezőjét hallottam, eddig se voltak rosszak (MSI) de a nyáron még jobbak lettek. -
#51539 Állítólag az az AHQ annyira nem erős. -
#51538 számomra meglepő h nyert a C9 -
#51537 yay most nézem, szombaton Szkripték ellen fogunk játszani. meeeh. -
#51536 Úha, kemény volt az első 2 meccs! -
#51535 Vannak cosplayerek is Pumpa! -
#51534 8 perc
-
#51533 holnap kezdődik 4-kor
-
#51532 Szerintem ez olyan, hogy megjön rá idővel az igény. Ha szeretnél gankelni mondjuk teleporttal, vagy csak elküldeni egy ezreal ultit, akkor muszáj megnézned a dolgokat. -
#51531 A Free Camera kötelező. Egyébként hogy látnád hogy mi folyik a pálya többi részén? Ok, van MInimap, de annak is megvannak a korlátai.
Mindenképpen használj Free Camerát, ha megnyomod a Space-t, akkor automatikusan a karakteredre rántja a kamerát, szóval az eleinte sokat segíthet abban hogy hozzászokj a dologhoz. -
EnxTheOne #51530 Camera lock nagyon nagy hátrány? Videókon amiket eddig mindig free van, de én úgy egyáltalán nem tudok játszani :S -
#51529 diamond hype -
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.09.29. 23:05:45 -
EnxTheOne #51527 Köszi.
A 3 hős közül akiket írtam az egyik az most free :D
-
#51526 Titkos elo climb champ: Pantheon, de ne szólj másnak! -
#51525 katarina 2x is tetszik, vedd ot -
EnxTheOne #51524 Szerintetek melyik assassin lenne jó kezdésnek? Általában ap carry/support/tank vagyok, de ez a role nagyon tetszik.
occó' (max 3150 ip) kéne :D
Katarina, Shaco, Katarina tetszik :S
Ha jungle (soha nem próbáltam, max ha segítséget kért legyengiteni valakit a játék elején akkor mentem) az +pont. -
#51523 :O
-
#51522 TF szerintem nagyon fun hős, én szeretek is vele játszani bár tény h sok hős ellen nem vinném/viszem be (mondjuk középső ősvényen játszok a legkevesebbet :D) -
EnxTheOne #51521 Vettem 2 hőst.
Twisted Fate:
Annak ellenére hogy van slow meg stun, kicsit se tetszik. :S
Zilean:
Ö viszont tetszik. Csak gyenge, -
#51520 Sonával "egyszerűbb" játszani, jóformán elég végigzongoráznod (literally) a spelleidet a fight alatt. Ami nehezebb vele, és megéri gyakorolni, hogy odafigyelj mikor milyen aurád van, és a power chordok. Ja és ne fosd el a manádat feleslegesen. Jannával hatványozottan érvényes az utóbbi, a tornádó nem pokeolni való, hanem engage-disengage. Az elején én is inkább Sona párti voltam, aztán rájöttem hogy Jannával sokkal idegesítőbb kis geci lehetek :D -
EnxTheOne #51519 Sona nagyon tetszik.
Megvettem még Janna-t is, ö 2 játék alapján nem nagyon tetszik :S -
#51518 dat nevek
a blitz amúgy nagyon ügyes
-
EnxTheOne #51517 Köszönöm. -
#51516 Sona:
+poke
+heal
+erős aurák
+aoe cc ulti
-papír
-mana problémák ha nagyon nyomkodsz
-gyenge az aoe-re, mert közel kell állnia a társakhozm hogy mindenki kapja az aura bónuszokat
Leona:
+erős all in
-de ha egyszer bement, nincs igazán kiút
+tanky
-de kellenek neki az itemek, ha nem kapja a goldot könnyen visszaesik
+cc királynő
-viszont cd alatt kb semmit se tud csinálni ha nem utility itemeket (mikael, aktív itemek stb) építettél (-> akkor meg nem vagy tanky)
-nincs sustain (csak a zöld supp itemmel)
-morgana vagy egy ügyes thresh/janna teljesen kiheréli
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.09.25. 21:33:52 -
EnxTheOne #51515 Sonának és Leonának mi ez előnyei hátrányai? Melyiket érdemes megvenni?
Csak az egyikre van ip :D -
#51514 kezdődik a hype!
-
#51513 Szuper! Rito érti a dolgát! -
#51512 -
#51511 -
#51510 aha, első kanyarban továbbmentünk. Hívnálak, de neked nincs fenn a lol :P
Jó írás lett, grat. -
#51509 lolpro rovat van még, csak má nem linkelgetem, minden hétfőn tolom ki, akit érdekel, úgyis megnézi
javaslatok továbbra is <3 -
#51508 Indultatok a versenyen?
Amúgy meg sose invelsz, pedig tudod, hogy full builddal indul a cigánygyerek! -
#51507 Jobb oldalt felül lauchernél az ip mellett, nem lehet nem észrevenni. :) -
EnxTheOne #51506 Ha van IP boost-om akkor azt hol jelzi?
Talán 2 napja kaptam egy olyan rendszerüzenetet hogy email visszaigazolás esetén kapok egy 4 napos boost-ot de még mindig semmi :S
-
#51505 nevet váltok versenyre
ugyanúgy kibasszák lb-t :D
-
#51504 Kár :( -
#51503 SG Nubz nem ér rá, Koreában bootcampelnek -
#51502 midurva ali skin jön :O -
#51501 sg nubz > többiek