League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

Jazzy: találgatás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Errõl van valami info vagy csak találgatás?
Okés 😊

...

SzirmosSzisza
Minden karakter erõs. Amúgy soon(tm) nerfelni fogják, szóval nem venném meg. Játssz az ingyenesekkel, aztán egy idõ után rájössz melyik tetszik melyik nem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Diana erõs karakter?

...

SzirmosSzisza
Én eddig bármely pro junglert olvastam, mint azt mondta, hogy az új item kötelezõ kezdés, anélkül esélytelen 😄

Köszi a választ ^^

...

Drafton bannolhatsz 3 championt, nem egyszerre pickeltek mint az 5en és látod az enemy pickeket is.

Why so serious?

draft és blind pick között mi a különbség?

...

itemek teljesen jók bár sztem ap carry kicsit nagyon kurva erõs lett 1 jól elfeedelt mides bárkit leburstull egyen tank vagy akármi. support itemek is nagyon jók lettek mostmár elég tág körbe lehet supportolni és nem csak állni és elnyomni azt a 4 spell-t amid van.
nekem egyedül a jungle dolog nem jön be annyira. kicsit erõsek lettek a szörnyek és ez az új jungle item meg kicsit gyenguszka lett. armor+5 poti sokkal jobb kezdés. mint az

SzirmosSzisza
Elnézést, de normális vagy ? 😄

Már csak a Sightstone miatt megérte \o/

nekem is betett ez az új menü + itemek is

fõként supportot játszok, de ezek az itemek amiket kapott nevetségesek

megint a carry meg az ap járt jól...:S
böröczk
hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, bár még nem játszottam, de állítgatva, böngészgetve az új masteryket, oda meg vissza vagyok tõlük. 😄
végre törõdtek a supportokkal és a junglerekkel, de még a többieket is sikerült néhány újdonsággal meglepni.

valami tapasztalat? az utolsó ág érdekelne, ott is a biscuiteer és a explorer mastery leginkább.
az elsõ ágról pedig spellsword, egy katarina vagy akali proccot tovább proccol, vagy teljesen független tõlük?

remélem, nagyjából érthetõk a kérdések <#zavart1>

Kumiho #2179

top-on 2en vagyunk 😄

...

Me0w
Nem ertem, ha boton vagy, akkor a support nem visz eloled miniont, miden egyedul vagy, topon egyedul vagy. Ki viszi el eloled akkor?

Together we'll fly someday...

Me0w
Tf

Together we'll fly someday...

Kezdek beletörõdni hogy nem igazán igazodok el a shopban meg hogy drágábbak lettek a cuccok, de az a manamune vagy mi nem került be vagy én nem találom?
Dehogyisnem segít mert könnyebben ks-elem le a minion-t 😄

...

SzirmosSzisza
Azon nem segít a ranged karakter 😄D

Zickler
Errõl szól az egész... Mi értelme lenne a szezon váltásoknak a ha ugyanaz lenne mint az elõzõ?

Battletag: Muhee#2716

Nem csak idegesít hogy az enemy 6os én meg esetleg 4es és alig bírom néha-néha megölni..

...

TBTPumpa
Ez az új patch nem csak a játéknak "tett" be, hanem nekem is. Alig igazodok ki ezen a kezelõfelületen + shop-on. És azok az új itemek... Újra teljesen kezdõnek érzem magam.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Eddig mit csináltál? Egész meccs alatt farmoltál?D:

TBTPumpa
Ashe, Annie, Ryze, Sivir, Tristana, Veigar, Teemo - ezek 450-1350 IP között mozognak.

Bár attól függ mit értesz olcsó alatt.
Amúgy most van free Graves, Caitlyn és Brand is. Ezek is ranged-ek és most még "fizetni" sem kell értük!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Valami erõs olcsó Ranged karit tudnátok javasolni? 😊 Most kezdtünk el pvp-zni és agyf*szt kapok hogy nem tudok közelharcival farmolni :/

...

AnarchoiD
hajam kihullik mire nullarol pbe kliens felpeccseli magat ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

" Tudok ! csak azér' mer' izé. "

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

killshot = Rakétát, nyilat kilövõ képesség, mely elkerülhetõ hahahah

last hit = a gyilkos <#idiota>

stfu= shit the fuck up (fogd be a pofád) <#banplz>

bearon = A végsõ LoL Bajnok what?

TROLL 😄 1,2 is nagyon jó 😊

lehet én tudom rosszul, de az stfu nem shut the fuck up ot jelent? 😊
mert itt a kiokosító lol biblia shit the fuck up-ot ír 😊

bearon = A végsõ LoL Bajnok.

és ez most komoly? 😄

ott a PONT!
cs. 😄
roleee22
REPORT !

nem nyert 😞
megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért?
Ebbõl a listából kimaradt egy szó ami a legtöbbet hangzik el minden meccsen.
Aki kitalálja kap 1 piros pontot 😛
SzirmosSzisza

Fabio Capello
Azért ciki, hogy több mint egy éve lolozom de ezeknek a felét én se tudtam mit jelent...
A diabloshoz azért annyit, hogy a barbár nem kiteol, a barbár bemegy.

Why so serious?

Köszi a segítségeket!😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

böröczk
böröczk
Hát paraszti nyelvre lefordítva: húzod az ellenfél agyát, kicselezed, próbálsz arra menekülni, amire nem számít, szemsértõ irományokat csikarsz ki belõle 😄
Jó esetben még csapdába is "kite"-olhatod, ha nincs megfelelõ rálátása a csapatának a mapra (wardok), miközben üldöz Téged, belefut a csapattársaidba.
Egyébként lényegében az enemy elõl való menekülést hívják annak, nem csak pvp-ben, de pl Diabloban is, amikor futsz a kis mobok elõl papírmasé karaktereddel, amíg sikerül leölnöd õket, ha jól tudom persze. 😄

Kumiho #2179

Akkor itt is lenne a következõ kérdésem😊Mi az a "kiteolás"?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

ronihun
His name is Illusion. Now you see him, now you don't!
😄DDDD

...

Fabio Capello
Pont ma jött új 😛

böröczk
Nekem csak az a bajom vele, hogy nem Dunkey.

Kumiho #2179

Videó alapján nekem az jött le hogy egy beképzelt nagyképû fax.

Szerintem Ashe nagyon jó kezdõ,én nagyon szerettem.
Annie,Ashe,Master Yi,Ryze,Nunu,Veigar,Sivir,Tristana voltak nekem kezdõként.Alistar is megvan de sose próbáltam ki.