League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jazzy: találgatás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
...
Why so serious?
...
nekem egyedül a jungle dolog nem jön be annyira. kicsit erõsek lettek a szörnyek és ez az új jungle item meg kicsit gyenguszka lett. armor+5 poti sokkal jobb kezdés. mint az
Már csak a Sightstone miatt megérte \o/
fõként supportot játszok, de ezek az itemek amiket kapott nevetségesek
megint a carry meg az ap járt jól...:S
végre törõdtek a supportokkal és a junglerekkel, de még a többieket is sikerült néhány újdonsággal meglepni.
valami tapasztalat? az utolsó ág érdekelne, ott is a biscuiteer és a explorer mastery leginkább.
az elsõ ágról pedig spellsword, egy katarina vagy akali proccot tovább proccol, vagy teljesen független tõlük?
remélem, nagyjából érthetõk a kérdések <#zavart1>#zavart1>
Kumiho #2179
...
Together we'll fly someday...
...
Battletag: Muhee#2716
...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bár attól függ mit értesz olcsó alatt.
Amúgy most van free Graves, Caitlyn és Brand is. Ezek is ranged-ek és most még "fizetni" sem kell értük!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

last hit = a gyilkos <#idiota>#idiota>
stfu= shit the fuck up (fogd be a pofád) <#banplz>#banplz>
bearon = A végsõ LoL Bajnok what?
TROLL 😄 1,2 is nagyon jó 😊
mert itt a kiokosító lol biblia shit the fuck up-ot ír 😊
bearon = A végsõ LoL Bajnok.
és ez most komoly? 😄
Aki kitalálja kap 1 piros pontot 😛
A diabloshoz azért annyit, hogy a barbár nem kiteol, a barbár bemegy.
Why so serious?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Kumiho #2179
Jó esetben még csapdába is "kite"-olhatod, ha nincs megfelelõ rálátása a csapatának a mapra (wardok), miközben üldöz Téged, belefut a csapattársaidba.
Egyébként lényegében az enemy elõl való menekülést hívják annak, nem csak pvp-ben, de pl Diabloban is, amikor futsz a kis mobok elõl papírmasé karaktereddel, amíg sikerül leölnöd õket, ha jól tudom persze. 😄
Kumiho #2179
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Annie,Ashe,Master Yi,Ryze,Nunu,Veigar,Sivir,Tristana voltak nekem kezdõként.Alistar is megvan de sose próbáltam ki.