League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Keress rá, elég régóta benne az MMO piacban. Picit nagyképû, de annyiból el el lehet neki nézni, hogy viszonylag korrekt és nagyon sokat jótékonykodik. Többet között a Razer is támogatja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szar ez a videó,kár volt belinkelni,egyébként ki a frász ez a gyökér?
Valami profi balfxsz vagy esetleg egy gyökér játékos?

Akali pont, hogy nagyon jó 30 alattiak ellen, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni így ha megtanul vele valaki jól játszani akkor nagyot lehet alázni. Kata ugyanez, rework óta atom erõs õ is.

Why so serious?

jazzy
Ismerem a tagot. Ha ismernéd, értenéd.
böröczk
* rework

Kumiho #2179

böröczk
19-es szintû,
Katarina a legutóbbi buffja óta nagyon erõs, és nem ultimate függõ, szerintem teljesen jó választás kezdõnek. És ha kakiban van, elshunpozik. Lehet vele kiteolást tanulni, inkább mint Lee Sin, szerintem az kevésbé kezdõbarát kari, és ha jól olvastam, pont megvan neki.

Akali szintén, targetspelles, energy costos, élvezetes ugrabugra, lvl19-en, blind picken miért ne?

Kumiho #2179

NagyiBMX
Én nem ismertem ezt az Athene nevû fickót, a videóján is jót mosolyogtam, most mért hurrogod így le?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Köszönöm a választ, akali szimpatikusnak tûnik, lehet, hogy teszek majd vele egy próbát.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

jazzy
Nincs is 8 éve pontrendszer 😞 Meg én se regeltem 8 éve 😞
SzirmosSzisza
Ne flameljetek :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

te is eljutottál 8 év alatt -2 pontig, sikersztori

Szerintem akali és katarina sem kezdõknek való. Mindkettõhöz nagyon jól kell ismerni az ellenfeleket, ami kezdõknél ritka. vagy tévedek?

böröczk
Az AOE az Area of Effect rövidítése, vagyis területre ható képesség, nem single target, amikor csak egyvalamire, illetve egyvalakire tudod elsütni.

Champion ajánlás pedig: Akali, Katarina, segítség, ha legörögsz az aljára, minden championt megtalálsz, értelemszerûen a FEATURED guide-okat érdemes nézegetni. 😊

Kumiho #2179

jazzy
Te erre vagy jó ezen a fórumon, minden topicba berakod az Athene videókat, máris megérte létezni!

Üdv!

Eléggé új vagyok a játékban, jelenleg 19-es szinten állok.A kérdésem annyi lenne, hogy tudnátok-e ajánlani nekem valami könnyû, kezdõbarát championt 3150IPig bezárólag?Ami eddig megvan: Alistar, Ashe, Cho'Gath, Jax, Kayle, Lee Sin, Master Yi, Olaf, Singed, Soraka, Teemo.Ezek közül akikkel a legjobban tudok játszani, az talán Olaf, Jax, Master Yi, Kayle, Lee Sin(nem jungle).
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy mi az az AOE?Sok helyen hallottam már, de nem igen jöttem eddig rá😊És még annyi, hogy milyen egy ideális csapat?Gondolok ezen belül az egyes szerepeket betöltõ champek számára.
Elõre is köszönöm a válaszokat, még késõbb is fogok szerintem föl tenni kérdéseket😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

SzirmosSzisza

Egyébként vélemények? szerintem ezzel a peccsel aranykorába lép a LoL nekem legalábbis (majdnem)minden újitás /item tetszik. Változni fog sok minden ami megint csak jó. Jó lesz ez.
SzirmosSzisza
PBE-n már kint van egy ideje <#nezze>

Fabio Capello
nope, már aktívak.

böröczk
Jaja, nagyon jóóó, végre, bár a patch notes-ban az írják, disabled még az összes.

Kumiho #2179

Fabio Capello
na igen, errõl te tudnál mesélni 😄

Amúgy amerikában kinn van az új patch, rengeteg lett az új item O.o

Egyébként szerintem sem volt rossz.. említetted is azt hiszem hogy második harmadik köröd volt vele és annak ellenére jó voltál. 😊

...

böröczk
Az még hatásosabb lett volna, ha beleflashel. <#eplus2>
Szoktak olyan szépeket, pl Lux ultikba.

Kumiho #2179

TBTPumpa
Néztem a stream-et és örültem, hogy innét sokan szerepeltek benne! Nem volt rossz az az Elise játék sem. Sõt nagyon szuper volt! Fel is röhögtem, amikor a Cocoon képességet használtad és Graves pont "belement" a Quickdraw-val... <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

hát úgynézki 1-2 nap és itt a patch😄 kezdhetjük megtanulni az új itemeket/stratégiákat/buildeket

Én végig néztem az Elise-s játékodat ^^

...

SzirmosSzisza
Én rád néztem egyszer, 0/4/1, nope 😄

Fabio Capello
Köszönöm a két új followert, remélem nem csalódtatok nagyot (az az Elise-s játék elég szutyok volt 😄)

Mennyi championod van 😄

...

Fabio Capello
Brand érdekesnek ígérkezik,meg talán Graves.

SzirmosSzisza
Töröltem a tied, ne legyen ott kétszer.

én Graves-re vagyok nagyon kíváncsi...

...

ronihun
EZAZ, oly rég várok egy Twisted Fatere!

...

Brand
Caitlyn
Graves
Jarvan IV
Morgana
Nasus
Rammus
Sona
Twisted Fate
Zed

Ha jó oldalt néztem http://leagueoflegends.co.kr/

ronihun
úú alig várom <#eljen>

...

Még nem.. én is azt várom.. fõleg az On sale-kat mert kéne valami új kari 😄D és sokáig tart kitartani a 6.3k IP-t

...

Lehet már tudni a heti freeket?
de hisz a lol nem bugos egyáltalán, nem tudom mi ezen az érdekes...

SzirmosSzisza

Köszi szépen 😊 ezt még nem találtam meg csak ahol a heti free-ket szokták kiírni 😊

...

NagyiBMX
Free Championokat minden kedden változatják, szóval 1 hétig vannak bizonyos free-k. A skin/champion sale pedig 3 naponta változik. Én itt szoktam nézni hogy mi az adott sale. Egyébként most azt mondják, legalábbis a Blacklist szerint most valószínû hogy ilyen skinek is sale-en lesznek :
-Augmented Singed
-Wildfire Zyra
-Muay Thai Lee Sin
-Rageborn Mundo
-Glacial Malphite
-Foxfire Ahri

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Azokat a karikat amiket leáraznak (RP) pl. mint most Darius & Renekton. Azokat is hetente változtatják vagy nagyobb idõközzel?

...

SzirmosSzisza
😄

imgur-ról nem linkelünk! 😄 am aki megakarja nézni nyomjon entert a böngészõsávon.
SzirmosSzisza
Pedig volt Evelynn.

Fec papa
Hát engem annyira nem érdekel az IPL, szóval marad az utca. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Ennyi. +1

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nem egy Rachel az biztos 😄