League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Kell ez a Katarina skin:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Unknow
Arra, hogy van az új itemek között olyan ami konkrétan kb broken rajta 😛 (Liandry) Buildeld ki neki, és minden érthetõ lesz 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
3v3-ban baszott erõs Teemo :/

@brigi: pont tegnap néztem Froggent, sunfire + warmogs-al kezdett és így is aprította az ellenfeleit, durva volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Btw Rengar nerf is lesz, viszont a Teemo NERF-et mire kell vélni? <#zavart2><#wow1> Nem normálisak ezek, komolyan.

Kumiho #2179

böröczk
Egyébként nem is a q-ja miatt erõs, hanem, ha betalál, a dupla gap close, és a pajzs, ami hihetetlen szituációkból képes megmenteni a hátsóját, tankiként is bõven damagel, amiért most Katarinát is "op"-zik.
Dianának ott a kis cc-je, szóval, ha szeretnél, se nagyon tudsz kimenekülni, miután egyszer már sikerült rád ugrania.
Mondjuk még a régi Akalihoz viszonyítva így is harmatos a lány. 😄

Kumiho #2179

Fec papa
Legalább most már átérzed a helyzetemet, amikor Gragasoztak torunamenten.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

TBTPumpa
Érdekesnek tûnik a képességei alapján, de a karakter arca erõsen emlékeztet a Borderlands-ben (elsõ rész) lévõ csajszi arcára...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Diana, Morgana, Karthus, Zyra általában csak ezekkel midezek mostanában, ritkán játszok más lanet gyakran megkapom. Ha nem akkor inkább supportolok, adc soha, a legrosszabb adc vagyok a földön, jungle ha fontos volt akkor Dianaztam, vagy Nunu, de most sztem Nocturne-al nekiállok gyakorolni, topozni sem igazán szeretek, tervben van, hogy Nidalee és Singeddel megtanulok topozni, nem tudom miért pont azokkal, unom a bruisereket 😄

Nami pedig instabuy, nagyon tetszik, szerintem jó support lesz.

Nem tudom miért pont ezekre szoktam rá, pedig tele vagyok midesekkel is meg úgy általában is sok championom van, de nem játszom õket egyáltalán. Talán Choval kéne megtanulnom játszani mert az is jó 3 rolera és rohadt erõs.
SzirmosSzisza
Én Karthust szoktam, ha nincs instalock mid, szóval nagyon rég játszottam már midet 😄

jazzy
Jah inkább nerfeljék, most Morganáznom kell minden gameben és már boring.
SzirmosSzisza
Csak meg kell várni a következõ tornát 😄

Amúgy ennyire mad vagy, hogy nem tudsz vele játszani vagy mi?

jazzy
Legalább leszoknak a bannolásáról a nyomik
böröczk
Btw, Dianához valóban hozzápiszkáltak egy pöppet:

Balance Changes

Champions:

Diana

Crescent Strike's damage reduced to 60/95/130/165/200 from 70/110/150/190/230

Kumiho #2179

Fec papa
i

Fec papa
Annak már eszme értéke van. 😄

Meg amiatt se mert 2 skinért is kifizeti a nép a bundlet, akkor minek szenvedjenek hárommal.

Why so serious?

Fabio Capello
Viszont a RB Corkit 1820-ért vesztegették, úgy hogy a Red Baron átalakításon kívül semmi extra nem járt vele - ugyanez a Firefighter Tristanával is.

Lehet mondani, hogy akkoriban ezek számítottak legendarynak, és akkor tényleg nagy dolog volt - de akkor viszont az árpolitika rossz, hisz azóta "vesztett" az értékébõl, nincs egy szinten a most árult 1820-asokkal.

A Bewitching Nidalee pedig a tavalyi Halloweeni skin 😊

SzirmosSzisza
Persze, de a játék elején átszínezték a championt és örültek, hogy yay skin. De pl azóta az új hõsök se 3 skinnel jönnek pont emiatt, mert igényesebbeket. (mondjuk régen is voltak jó skinek, pl Witch Nidalee, amit már meg se lehet venni 😞 vagy talán a Red Baron Corki aki csak pár embernek van meg)

975öt ér is bármelyik 1350es skin. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Pont hogy a mostanában kiadott 1350 az, ahogy szerintem egy tisztességes skinnek ki kéne néznie, nem pedig azok a bohóckodások, amiket anno kiadtak, pl. a Nidalee skinek tömkelege, a kezdeti Teemo skinek (pl. Badger Teemo), stb.

jazzy
Ez az 1350 szerintem csak 1 próba volt, hogy hajlandó-e a nép egy picit jobb minõségû skinért többet fizetni de nem hiszem, hogy bejött.. Mert ugye az új 975ösök azért minõségibbek voltak, ezért gondolták megpróbálják kifacsarni azt a kis erõfeszítést..
SzirmosSzisza
Ja tényleg az, csak fura, hogy õ az egyetlen legendary 975-ért 😊

Fabio Capello
Nem is igazán az, hanem inkább hogy még mindig nincs normális definíció arra, hogy mi számít legendary skinnek. Eddig az volt, hogy ami nem 975-ös, az valamilyen formában legendarynak számít, aztán jött az, hogy amelyik új hangokkal és effektekkel bír, aztán, ami nem 975-ös de nem is 1350-es (mert az ugye csak féllegendary, hiába vannak új effektek és hangok).

Igazán eldönthetnék már, hogy most akkor mi micsoda. 😊

jazzy
Um? Ez csak nekem nem volt újdonság? Riot szarásig reklámozta és a játékosok 90%a fel volt háborodva, hogy nincs ajándék csak 1 skin. De legjobb tudomásom szerint csak a Legendary skinekben vannak custom hangok.

To commemorate two years of pitched battles on the Field of Justice, we’re pleased to bring you this festive take on your favorite Harbinger of Doom; a legendary skin for only 975 Riot Points!This startling new take on Fiddlesticks will feature:

New and sinister sound effects on all of Fiddlesticks’ abilities
A shocking new model featuring party hats and balloons
Frighteningly festive spell effects
SzirmosSzisza
lol, birthday fiddle legendary ?😄
Jó tudni

Fabio Capello
jahogy ez legendarynak van elkönyvelve. Oké.

jazzy
Fabio Capello
?

Shaco, Katarina, Veigar, Ziggs, Fiddlesticks, Lux - egyiknek sincs legendary skinje.

jazzy
Na ez szuper, csupa olyan champion ismét amihez már van 1 vagy 3500 skin. Meg akinek már van legendaryja is.
SzirmosSzisza
Lux-ról semmi sincs 😞

Amúgy új hõsrõl: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2874653

Ja utálom is. De majd úgyis meggazdagszom diabloból.

Why so serious?

Fabio Capello
Welcome to the League of Capitalism.

Steames akciók, itt meg új skinek, de jó hogy idén nem akartam venni már semmit.

Why so serious?

Fabio Capello
Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

Gingerbread Teemo

😄

Amúgy Kata, Fiddle, Shaco jöhet, a többi nembegyün :/

böröczk
Igen.

A karácsonyi skinek viszont annál inkább, a Katarina, Lux különösen, surrender@20-on a Lux kivételével mindegyikrõl van model preview.

Kumiho #2179

Fabio Capello
wtf is this shit.

Amúgy valószínüleg ma kijön Nami, most jött ki a spotlight.

böröczk
új champion, Vi:

Kumiho #2179

böröczk
Legjobb módszer, ha fejlõdni akarsz, ha játszol. 😄
Ne minél magasabb szintet akarj elérni, mert semmivel sem lesz jobb tõle, max egyre "ügyesebb", tapasztaltabb játékosokkal kerülsz össze/szembe.
Próbáld inkább megismerni a játékot, tanulni, és ahogy alattam írták, azzal játssz, amelyikkel akarsz, akár az összeset is végigpróbálhatod a free week-eken. 😛

Kumiho #2179

Hát jó, köszi a segítséget. 😛

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

SzirmosSzisza
Próbáld végig az összeset, mind jó ;D

ronihun
Normalozz. Olyannal, amelyikkel szórakoztatónak érzed a játékot.

...

Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni mert még új játékos vagyok a League of legends világában. 😊
Az lenne a kérdésem hogy melyik módszerrel lehet a legjobban fejlõdni és miféle karakter éri meg a legjobban.

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Unknow
Nekem is support a mainem, de azt kell mondjam,hogy ilyen jó még sose volt. Nem értem mi nem tetszik. Mindenre van item végre. Az más tészta, hogy most gondolkodni kell,hogy mit raksz 😄
jazzy
Értelemszerûen nem a releaserõl beszélek ami nem is tudom mikor volt, hanem arról, hogy pár hónapja csak Oriannát látok mindenhol, 10bõl 8szor tuti Orianna ellen mideztem, meg Tournamenteken is az folyt a csapból is, de nem rémlik, hogy nerfelték.

Meglátjuk az új itemekkel mi a helyzet, még nem próbáltam.
böröczk
Mondjuk nekem soha nem volt bajom Dianával, tán releasekor kissé erõs volt a q-ja, a pajzs még most is baromi "op", de szerintem egy melee casternél ez nem baj, mármint így normális, inkább a gyengébbeket kéne "felbuffolni" erre a szintre, nem a jó championokat bántani.

Kumiho #2179

böröczk
Mert azóta kapott jópár kis buffot, azóta is kezdték el újra használni.

Gragassal meg ugyanez, egy idõben õ is állandó ban/pick volt.

Változik a divat. 😄
Most már kell hely Rengarnak és társainak. 😛

Kumiho #2179

Fabio Capello
attól függ, mikor. Release után, plusz az azutáni elsõ verseny után a gatyába nerfelték kb. Szerencsére még így is viable 😊

jazzy
Ha jól rémlik Orianna is permaban, permapick volt, de nem nerfelték, tévedek? Sajnálom amúgy, hogy rászoktak a versenyeken, azelõtt a kutya se pickelte, mert NERFELVE LETT, GYENGE, most meg megint :/
böröczk
Találgatás, gondolom, mert higher elon is permapick/ban, ahogy Katarina is, ez a kettõ szinte biztos számíthat valamiféle nerfre.

Kumiho #2179