League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudjátok, vajon miért fps laggom ? réggebenn nem volt a gépen fullosan bírja a lolt, a full very high elon most meg lowon szagatt 140-30 között pattog, közbe megy a firefox ha kikapcsolom akkor is ez van, nem tudjátok miért ? már repairoztam is ... már kicsit idegesitõ

Ziggs nagyon jól néz ki,de sajna nincs RP-m,pedig ezt megvenném.

Ziggs tök jól néz ki 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Az miért van, hogy gyõzelem esetén 5-8 ELO-t kapok, ha veszítek 15-20 levonást?

Maak
az a Ziggs 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ja, erõszakolja õket meg a huzat, hogy élvezik ezt a szart! 😄

Megint defeat spreen vagyok :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
mondtam én<#awink>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

kis levelen =)
Na megvettem Volit.

Hát iszonyatosan brutális.. 10-bõl 9x nyertünk 10-20-as kill-ekkel segítve a csapatot..Van hogy hárman állnak körül,és csak darálnak,de alig visznek le hp-t...😄 Nagyon tetszik a kari. 😄

"Játszópajtim" Blitzel tolja, és õ kihúzza, én még átdobom....Verhetetlen páros.. 😄
köszöntem

Christian88
Liandry's Torment

http://www.twitch.tv/hegii

mi az új item neve?

Cobra.
Látom az ellenfél még kezdõbb volt, mint te 😊
Teemora egyébként elõször AD-t vagy AP-t veszünk, csak utána jöhet az attack speed. Malady jó mondjuk, de utána ha AP-re mész, akkor sapka és az új tárgy, ami hp alapján sebez skillshot után. Nashor Tooth helyett meg inkább Wit's End.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Eddigi legjobb köröm 😄D

ronihun
seems legit

...

Fabio Capello
Eléggé megugrottak az árak a limited/legacy skinek bevezetése óta, a PFE pedig még többet dob az értéken az amúgy magas ára miatt

szerk: nemrég láttam egy snow bunny nidalee accot, amit 250 euróért vettek meg, és kb. semmi más nem volt rajta speciális, csak az.

SzirmosSzisza
Woah, ezért adnak 15k-t ? 😄

Cobra.
Lee Sin után Volibear a második legidegesítõbb karakter a játékban.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szóval akkor kommentekbõl leszûrve ti Volit javasoltok..😛 😄
jazzy
Nice 😄 <#eljen>
MErt nem az a mérce számít 😄, darius mit csinál? pörgeti a fejszét néha meg auto attackol nem is sebez vele sokat (sokszor a vérzés több) meg van egy ultija ami ellen nem tudsz mit tenni mert true damage.....vagyis csak ha hp-t buildelsz akkor van esélyed. Voli macinak meg (szinte) csak hp-t fogsz buildelni mert nem kell más (abból lesz sebzés a harapáson) valamint a passivodnak is jót tesz. Röviden instant counterelted Dariust hiába ultizik rád túléled (persze ha nem hagytad magad mocskosul lesebezni, de az a passiv miatt megint nem fordulhat elõ) ha meg mégis akkor megintcsak a passiv miatt sok hp-n vagy...mindemellé a harapással olyat sebzel Dariusra amit nem tud kihealelni.
böröczk
Kár, hogy az egyenes victoryból defeat lett végül...
Mivel vágtad?

Kumiho #2179

JA igen ez csúnya volt tegnap. 😊

Why so serious?

Fec papa
Muszáj belinkelni minden nap? Oké hogy belinkeled 1szer, de reklámozi azért nem kell.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sziasztok lenne igény arra hogy a malzahar guidemet:
http://www.lolking.net/guides/edit/23754
magyarul is kiegészítsem?

Fec papa
Gif-t akartam csinálni, de nincs elég helyem most. <#miaz>

Fabio Capello
no, pont vissza akartam nézni 😄

Fec papa

Fabio Capello
Hát van 60 Win-em szóval elég kezdõ vagyok még. Igen ingyen karikat mindig próbálgatom, reménykedtem is hogy ezen a héten Darius vagy Voli ott lesz, de sajna egyik se jött be.

Én úgymond a szemét karaktereket preferálom, ezért Teemo, és Shaco volt az elsõ akiket megvettem..Szeretem bosszantani az embereket. 😄

Van egy ismerõsöm aki vmi fejlesztõi csoportban van benne,és õ segít nekem a kariválasztás terén. (Shaco-t is õ ajánlotta mint "örök szemét", Dariusra azt mondta hogy múló fájdalom.) Aztán jött a többi kari.

Eléggé Voli felé hajlik a mérce, viszont nem értem hogy miért eszi meg Darius-t ha Voli ADM-e alig van felénél a "mérce", míg Dariusé eget veri.
köszi 😄

space, vagy minimap fölött a jobb szélsõ gomb
Fabio Capello
Y vagy a minimap melletti szemre kattintva.

Hogy lehet kivenni azt hogy kövesse a karaktert a kamera mert rettentõ idegesítõ nem tudok játszani miatta és nem tudom hogy kapcsoltam be.. :S

first world gamer problem:
Megvan (almost 6-7 híján) minden kari így nem nehéz a döntés.

Voli vagy Darius érdekes kérdés, DE le is írtad a választ elõbb próbálgasd az ingyen karikat és lehet ,hogy valaki jobban vagy nagyon meg fog tetszeni. Voli meg Darius közül nem tudok dönteni ki a jobb,de ha azt nézzük Voli topon simán eszi Dariust
NagyiBMX
Én úgy vagyok vele, hogy amihez pont kedvem van vagy kipróbálnám azt veszem meg. Darius az ultijával menõ, de voli az neked megy és véged😄 Én szerintem Voli mert imádom és mert a lógómban is õ van <#zavart1><#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Jó estét!

Kérdésem rövid tömör.

MElyik a jobb karakter? Voli vagy Darius? Egyik megvétele esedékes lesz lehet még ma este, legkésöbb holnap reggel.

Én Darius felé hajlok, viszont amit ez a Voli lemûvel egy némelyik meccsen. Bitang. Valakinek valami tippje vásárlás terén?

Vagy amíg ingyen karik közt nem teszteltem egyiket sem, ne vásároljak? 😊 Ti hogy szoktatok dönteni?

Válaszokat, tippeket elõre is köszi. 😊
Az se lehet kellemes...

böröczk
😄DDD

Digitális médiatechnika -.-" Bár egész nap ezt tanultam, szóval szava nem lehetne. : D

Kumiho #2179

Mit tanulsz mikor anyud benyit? 😄D

böröczk
SzirmosSzisza
Egyszer Karthuson nekem is rajta maradt a jungle lee sin rúna lap. Legalább lvl 1-en jó sokat sebzett az aa-om 😄

Szerintem azt felesleges(nem erdemes) beirni, ha "rossz" setuppal megy be az ember a jatekba, mert csak anyazas lesz a vege. Pedig igazabol sokkal kevesebbet szamit atlag szinten, mint azt sokan gondoljak.

komolyan ma csak 10 évesek játszanak (mindkét csapatban), el is ment a kedvem

mondom, hogy rossz rúnát hoztam = noob&report
kéknél vagyunk hárman, én Ashe, látom boton veszélyben van csapattárs ultival gondoltam megmentem, erre autoshottal "elvettem" a bluet = noob&report
mindez már jóval late gameben szóval... én egy szót nem szóltam, hogy folyamat elvették a killeket tõlem, mert kurvára nem érdekel
aztán egyszercsak report Ashe noob&flame 😮 flame????
a mai nap az tragédia, sok francia meg német hülyegyerek
NagyiBMX
Amúgy mégse mondtam rosszul, a dátum is jó, csak a brazil és európai szerverek között más a sale.... 😄

Idõm mint a tenger mert csak sulira megy el szóval tudok várni 😄D

böröczk
Amúgy ha bármiféle értetlenségbe ütközöl rövidítések terén, sok idõt megspórolsz magadnak, ha csak bepötyögöd a google-be, mert elsõ 3 találat között biztosan megtalálod a neked kellõt. 😛
Emlékszem, amikor 13 évesen elõször írtam be a keresõbe, hogy afk. <#banplz>

Kumiho #2179