League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Megint defeat spreen vagyok :c
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Hát iszonyatosan brutális.. 10-bõl 9x nyertünk 10-20-as kill-ekkel segítve a csapatot..Van hogy hárman állnak körül,és csak darálnak,de alig visznek le hp-t...😄 Nagyon tetszik a kari. 😄
"Játszópajtim" Blitzel tolja, és õ kihúzza, én még átdobom....Verhetetlen páros.. 😄
Teemora egyébként elõször AD-t vagy AP-t veszünk, csak utána jöhet az attack speed. Malady jó mondjuk, de utána ha AP-re mész, akkor sapka és az új tárgy, ami hp alapján sebez skillshot után. Nashor Tooth helyett meg inkább Wit's End.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

szerk: nemrég láttam egy snow bunny nidalee accot, amit 250 euróért vettek meg, és kb. semmi más nem volt rajta speciális, csak az.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
http://www.lolking.net/guides/edit/23754
magyarul is kiegészítsem?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Én úgymond a szemét karaktereket preferálom, ezért Teemo, és Shaco volt az elsõ akiket megvettem..Szeretem bosszantani az embereket. 😄
Van egy ismerõsöm aki vmi fejlesztõi csoportban van benne,és õ segít nekem a kariválasztás terén. (Shaco-t is õ ajánlotta mint "örök szemét", Dariusra azt mondta hogy múló fájdalom.) Aztán jött a többi kari.
Eléggé Voli felé hajlik a mérce, viszont nem értem hogy miért eszi meg Darius-t ha Voli ADM-e alig van felénél a "mérce", míg Dariusé eget veri.
Megvan (almost 6-7 híján) minden kari így nem nehéz a döntés.
Voli vagy Darius érdekes kérdés, DE le is írtad a választ elõbb próbálgasd az ingyen karikat és lehet ,hogy valaki jobban vagy nagyon meg fog tetszeni. Voli meg Darius közül nem tudok dönteni ki a jobb,de ha azt nézzük Voli topon simán eszi Dariust
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kérdésem rövid tömör.
MElyik a jobb karakter? Voli vagy Darius? Egyik megvétele esedékes lesz lehet még ma este, legkésöbb holnap reggel.
Én Darius felé hajlok, viszont amit ez a Voli lemûvel egy némelyik meccsen. Bitang. Valakinek valami tippje vásárlás terén?
Vagy amíg ingyen karik közt nem teszteltem egyiket sem, ne vásároljak? 😊 Ti hogy szoktatok dönteni?
Válaszokat, tippeket elõre is köszi. 😊
Digitális médiatechnika -.-" Bár egész nap ezt tanultam, szóval szava nem lehetne. : D
Kumiho #2179
Kumiho #2179
mondom, hogy rossz rúnát hoztam = noob&report
kéknél vagyunk hárman, én Ashe, látom boton veszélyben van csapattárs ultival gondoltam megmentem, erre autoshottal "elvettem" a bluet = noob&report
mindez már jóval late gameben szóval... én egy szót nem szóltam, hogy folyamat elvették a killeket tõlem, mert kurvára nem érdekel
aztán egyszercsak report Ashe noob&flame 😮 flame????
a mai nap az tragédia, sok francia meg német hülyegyerek