League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi ^^

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Fabio Capello
area of effect, területi sebzés.

AoE mit rövidít?

Szeretném megosztani veletek a Malzahar guidemet 😊 nézzem meg mindenki, köszönöm szépen 😊 esetleges szavazást is nagyon megköszönném 😊
http://www.lolking.net/guides/preview/23754

jazzy
Szakadjatok le rólam cattel unalmasak vagytok, linkelgesd a "vicces" képeket, cat linkelgesse ide a fél redditet aztán legyetek boldogok. Én sem mondom meg mit csináljatok, csak simán átgörgetem. Ja és dobáljátok a minuszt szorgosan, i need moar. Nem is jegesmedve, hanem kutya.
NagyiBMX
Most mért kell így reagálnod? Ezzel hogy nagyon tetszik az a jegesmedve, egyértelmûen "lenézed" azokat akik most kezdték a játékot, mert tulajdonképpen õk fogalmaznak így. Mindegy én biztos nem akarok vitatkozni...

Brigi, (vagy böröczk, nem tudom melyik nevedet van jogom használni ne haragudj): Igen reggel én is néztem hogy mégis mit linkeltem neked? Aztán rájöttem hogy a 10.12-i sale volt, nem a mostani ami 12.10-e lett volna😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Rakhatnának be olyan leértékelt karit ami még nekem is tetszik <#eplus2>

jazzy
Remélem a jövõhét fogalmát nem kell elmagyaráznom a házigazdának!

Köszönöm böröczk ezer éve ki akarom próbálni a nunut, nagyon tetszik az a jegesmedve.
böröczk
De Jazzy a jövõ hetiket kérdezte, én azokat írtam le.

Mert ugye fontos tudni, mik lesznek egy hét múlva ingyenesek!

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Kiváló komment, ha esetleg visszaolvasnál még jobb lenne!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Alistair
Darius
Vayne
Riven
Zyra
Sona
Nunu
Miss Fortune
Master Yi
Ahri

(Mit kapok, ha ezek lesznek? <#idiota>)

Kumiho #2179

jazzy
Óvodás és pajtás, a két szó amit leírtál nem létezik. Legalább amikor leoltasz olts le helyesen. De teljesen egyetértek veled amúgy, írok ontopic dolgot is.

MIK LESZNEK A JÖVÕHETI FREEK?
SzirmosSzisza
Nem akarok itten beszólni, de jobb lenne, ha nem itt folytatnád az ovódás pajtársaiddal a kötözködésed, mert kezd nagyon unalmas lenni. Írjál nekik PM-ben vagy valami, nagyfiú vagy (mint a belinkelt képbõl is látszik) feltalálod magad.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Na mi van poruljartal még fél év után sem unja a 3 accal minuszolgatást 😄 Húzzál bele öreg, régebben 7-8 accal toltad, kezd elfogyni a lendület?
Czdano
<#taps>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Vidék, nem ám pest, itt két lehetõség van. Vagy ez a szolgáltató vagy semmi. 😊

Why so serious?

böröczk
Köszi Nagyi, de a hivatalos oldal most megint másokat ír 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
váltsál már szolgáltatót, könyörgöm 😄

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hány meccset szoktatok nyerni 1 nap?.. Mi 7 meccsbõl durván 2õt tudtunk megnyerni...

böröczk
Amikor elsõnek nyomom el, akkor történik az, hogy elmegy az öt ember között. : D<#banplz>

Kumiho #2179

Ja hát mire ment a net rendesen és vissza tudtam mászni TSre addigra már mindegy volt kb. Meg béna is voltam, na de mentségemre hogy skinem van azok meg mindig noobok ugye.

Why so serious?

ronihun
én Ashe meg Malphite ultira gondoltam, neked kellett volna kezdeni minden teamfightot, ehelyett csak a végén nyomtad el, mikor menekültél

...

böröczk
Az Ashe ulti elmegy 4 ember között : D
Egyébként ezekkel az ultikkal simán meg lehetett volna nyerni a játékot, ha nem ment volna a morálrombolás megint.

Kumiho #2179

böröczk
Igen, Malphite ulti nem volt, Morganara õszintén nem figyeltem. 😄 De két derfeat elég volt így a végére, nem tudom, az én nézetembõl mennyire lehtet látni a történéseket.
@pálinka : D

Kumiho #2179

ronihun
a 2 legjobb initiation ultit így használni az nem szar<#nevetes2>

...

CaT köszi a segítséget majd ha lesz kedved még jöhetnél <#nevetes1>

SzirmosSzisza
Valaki mad 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kurva anyádat azt

Oké,köszi ^^

NagyiBMX
OFF
(No offense, ha valaki hozzászólására akarsz válaszolni akkor kattints a logójával egyvonalban lévõ "válasz" gombra és akkor tudjuk hogy kinek írsz. Csak mondom. 😊
ON

az a hosszú xX nevû tag vagy? ^^

SzirmosSzisza
Addoltalak de semmi :c

Egyébként ezt én is néztem hogy nem éri meg SMS-be venni mert ott 1000Ft-ért kapsz 174 RP-t míg ha veszel bankártány 5€ kapsz majdnem 2000-t.

East és Pogí a játékos nevem 😄 amúgy itthon is tudom intézni a vásárlást mert fateromnak van paypal számlája csak most így ünnepek elõtt nem akar a paypalozgatni.

SzirmosSzisza
East/West ? És mi a neved? Nincs kedvem tanulni 😄

szerk.: addoltalak

TBTPumpa
De az SMS-es fizetést mellõzd. Nagyon drága és alig ad RP-t. Ha mindenképp szükséged van RP-re akkor a Magyar LoL-os oldalon tudnak a vásárlásban segíteni és szerintem Cat is tud itt segíteni ezügyben. Nekem is õ intézte az RP vásárlást, úgyhogy megbízható, gyors és korrekt személyrõl van szó.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
Jared egy allat, es khazix topra valo 😄DDD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

NagyiBMX
De gyûlik, az RP viszont nem 😉

Hát az a baj hogy folyamatossan kapjuk a loose meccseket 😞 és így nem gyûlik olyan sok IP ...

Köszi, úgyis épp elfogytak a sorozataim. 😊

Why so serious?

NagyiBMX
Karit szerintem ne RP-bõl vegyél, arra összejön majd az IP annyival hogy játszol. Skin-je meg nem mindenkinek van szóval, meg az menõ 😄

Én nézlek 😄

Hát én csak most fizettem be telefonnal 1000Ft-ot hogy vegyek majd valami leértékelt karit 😄

A skinek csak azért vannak, hogy valamivel támogathasd a játékot, és cserébe mégis kapj valamit. Játékbeli elõnyük nincs. (bár szerintem némelyik skinnel jobban lehet játszani a láthatóság miatt (pl. én fehér hajú katarinát használok))

SzirmosSzisza
Hajjaj, dél óta játszom, de normális emberrel talán eggyel találkoztam eddig ...

Menõzhetsz velük a barátaid elõtt.

Why so serious?

A skinek jók valamire egyébként azon kívül hogy jobban néznek ki?..

Gargas formára kíváncsi vagyok tök viccesen néz ki 😄