League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Akalinak 800, Dianának most 750.

Cassit majd megnézhetnénk délután, ha leszel, kéne streamelni is, meg játszani együtt 😊

böröczk
Akalinak mekkora?
Amugy ez mar nerf valoban, amit most kapott.
Nekem valahogy a Zyra nerf is kicsit tulzasnak tunik.

Aki tud Cassiozni, probaljatok neki a Liandryt, besirtok.
Szerintem most siman az egyik legerosebb mides lett, ha nem a LEG.

Je, Black Cleaver nerf, nem is ertem 😄

Kumiho #2179

Maak
Az azert van mert elotte volt az a kis lag a championvalasztasnal, na most azt kijavitottak, helyette kaptuk ezt. EEEErted?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Unknow
Szerintem meg örülhetünk, hogy egyik sem 1350es 😛 Pedig ha a DT Lulu-ra ráhúzzák, akkor ezekre is simán megtehetnék.
SzirmosSzisza
Karácsonyi ward skinek ingyenesek amúgy. Boltban a ward skinek alatt ki kell választani melyiket akarod.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Szerintem az inkább nerf 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cho nyenge volt eddig, nem tudtad? 😊

Why so serious?

böröczk
Es cassiopeian az az item? VICC!

Sracok, az a Cho buff komoly?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Wat? Teljesen korrekt ár ez ezekért a skinekért :o

Jah tényleg,tavaly karácsonyról van 195 rp-m.Vagyis valamikor karácsony és január közt lett az accomon.

TBTPumpa
Jah. Sajnos megkérik az árukat.
Amúgy a Riot ad valamiféle "karácsonyi ajándékot" a játékosoknak (RP-t vagy IP-t)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Csöppet sem karácsonyi áron,Ziggs skin nagyon tetszik,de csak IP-m van.

TBTPumpa

leblancal ha megtanulsz játszani szinte verhetetlen miden
mao meg csak szimplán fun 😊
LeBlancról és Maokairól mi a véleményetek?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

jó lenne, mert Karma az egyik kedvencem
TBTPumpa
Yi és Trundle rework is úton van. Bár most már "tényleg" a Karma rework van elsõ helyen.

Nahát úgy látom, hogy csak sikerült teljesen lebutítani Teemot. Már az új itemes interfaces váltásnál sem voltam túlságosan kibékülve, de ez már egyenesen vicc, szinte senkit sem lehet utolérni, a sebzés valami nagyon kevéske simán átjönnek a gombákon alig veszítenek az életerejükbõl. A hivatalos fórumon is látom megy a háborgás, de ez tényleg kabaré lett...ideje lesz másik "fõhõst" nézni...
SzirmosSzisza
Heimer elvileg kap reworkot. Az más kérdés mi lesz belõle 😄

heimer nerf? inkább buffolják 😊
11es vagyok még csak .. :/ és 10bõl 7-8 meccs ált. loose szóval nem valami gyors fejlõdés 😊

SzirmosSzisza
Igen, de kapni kaphatsz. lvl 20 hamar megvan.

Ez most komoly hogy ne giftelhetek havernak mert nincs 20as accom? -.-

cataflam02
Heyho mindenki!

4 hónap után gondoltam újra játszom ezzel a nagyszerû játékkal eastes accomon.. hát történtek érdekes változások.. vicces gyerek ez a Diana.. kicsit OP-ra sikeredett.
Amennyi változás történt a hõsök és az UI terén, annyira nem változott a játékosok intelligenciája... miért kell minden játékban lennie egy retardnak ? olyannak aki vagy direkt trollkodik.. vagy szimplán balfasz ?

One more story

nem értik a viccet az emberek...
Unknow
Azért az kemény lenne ha aram-ra kéne balanceolni a játékot. A Trynda meg inkább a használhatatlan mint az OP kategóriába tartozik. (Még aramon is)
SzirmosSzisza
Aramon minden AP akinek van valami pokeja / long range dolga op 😄

Amúgy Trondomore ellen vesztek egy Frozen Hearthot és jelentõsen nem ér annyit (vagy Randuint)

SzirmosSzisza

Akármilyen cc és egy ignite aztán tryndának vége, ultiját meg dughatja ahova akarja. Yi nerf meg egy jó vicc, semmi több.

Why so serious?

AP Yi nagyon OP ARAM-on
hát még Trynda
NERF!
TBTPumpa
Sajnos én sokszor "összefutok vele" és nagyon bosszantónak tartom az ultija miatt. Annak a hatását igazán csökkenthetnék, én nem haragudnék érte.

ronihun
"Teemo és Master Yi nerf viszont jöhet, mert rájuk fér. Már csak egy Trynda nerfre várok az alattomos ultija miatt."

Agree, még szívesen látnám heimert lenerfelve, annyira kiállhatatlanul op, hogy az hihetetlenül eszméletlen.

...

jazzy
Kb 5 hónapja nem láttam tryndát, Master Yit pedig 1-et. Mit kell szerencsétleneken tovább nerfelni?
Trynda nerf, viccelsz?

Why so serious?

TBTPumpa
Katát csak szépen hagyják békén! Komolyan, mióta felújították majdhogynem folyamatosan nerfelik. Kezdetben még értettem, mert akkor nagyon erõs volt néhány killel és sok farmmal, de most már hagyják békén. Így is már megnövelték a CD-t és szépen csökkentették a sebzését - többet kell vele már szórakozni, hogy OP legyen, mint a nyáron. Az így már jó. Teemo és Master Yi nerf viszont jöhet, mert rájuk fér. Már csak egy Trynda nerfre várok az alattomos ultija miatt. Illetve Darius ultiját is módosíthatnák - ha megölsz vele valakit, akkor IS legyen CD - miazmár, hogy egymásután 2x is használhatod az ultit.

ronihun
ezzel a patch-csel téged nerfeltek

...

jazzy
Diana ulti range nerf yo, kisebb ulti range mint akalié 😄 Asszem vissza kell térnem a Morganahoz lassan.
Fec papa
Nidalee and all her skins are looking stunningly stylish after receiving a complete Visual Upgrade this patch. For more details, read the original announcement or check out Nidalee's Champion Spotlight.

WHAT, jó kis patch notes. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sztem meg poén,Ziggs és Lux úgy kiszedi Akalit a hülye láthatatlanságából hogy azt élvezet nézni,fõleg mikor anyáznak.<#mf2>

Yi Alpha Strike változást nemtom hova tenni

viszont Zyra + Diana nerf<#worship>
Fabio Capello
Szerintem teljesen rendben van, eddig is baromi nagyot csapott az AP Teemo, de most, a Liandryval kb. god tier.

Teemo nerf...
Már meg sem lepõdöm😞
SzirmosSzisza

Pont ma vettem meg 😞

remélem Katát úgy szétnerfelik, hogy 1 éveig senki nem pickeli^^
jazzy
Ha ez az életcélja én rábólintok
Vége lehetne a hétnek mert ez az Akali rettenet idegesítõ karakter..😄

Twitch nekem tetszik, mármint a Gangster skinje..Asszem neki van x')
Különc
Poruljartal haverod itt is megtalált

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Twitch-rõl mi a véleményetek?

roleee22
zigs nem rég kapott skint nem ?most minek neki még 1 ? nem értem én ezt 😄