League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
FIGHT!

Kumiho #2179

Czdano
http://hu.twitch.tv/howtoloseelo Link fail.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TBTPumpa
Sajnos ma már "rasszistákkal" is találkoztam. Egy barátommal játszottunk és beszélgettünk chat-ben, majd az egyik "csapattárs" elkezdte írni, hogy: fuckig Hungarians, i hate hungarians, gulyasleves, gyor, budapest, ferencvaros, geci, kurva anya...
És utána Flamelt, mert magyarok voltunk. Meccs után kapta is a reportot szépen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az konkrét 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

ToCsEk
a sok barom ...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

SzirmosSzisza
Solo q-ban !😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
arról már lecsúsztál, ahhoz s2-ben gold elon kellett végezni

Nekem aranykeret kell *.*
Sokat. De semmi hasznod belõle igazából, csak szépen mutat

Why so serious?

És mennyit kell össze gyûjteni hogy kapjak 1 honored cuccizét?

Fabio Capello
piros = honorable opponent
zöld = teamwork
sárga = leader (asszem)

Csak az egyik lehet, amit elõször megszereztél.

Ezek a honored dolgok hogy mennek?? Láttam én már mindent.

Nekem Zöld van, de pirossal találkozom leginkább..Ezen kívül összefutottam már Sárgával, arany kerettel..Hogy van ezeknek az "erõsségi szintje"?

Valaki tudna segíteni megköszönném..😛 + a Zöldem h lehet piros?
Azt tudom hogy Bltizel jól lehet szopatni mikor a kezeivel vissza rántja az enemyt és káput 😄

jazzy
Attól függ milyen rolet akarsz játszani, mert ezek mind különbözõek. De ezekbõl Olafot.
Mordekaiser Olaf Blitzcrank vagy Corki-t vennétek meg elõször?

Unknow
Aki még nem látta:
Unknow
Látom még Xsplitet használsz. Próbáld majd ki ezt: OBS

Fele annyira eszi a gépet és sokkal jobb minõségben tudod nyomatni. Erre állt át egy csomó ember most.
----
Ja semmi, te is OBS-el tolod , csak összekevertem az ablakokat 😊
NagyiBMX
Jazzy-nek spoderman😄DDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
SG All Stars? <#idiota><#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Dragon Trainer Lulu skin <#taps>

A meccs után akkor meg is lesz a karácsonyi summoner ikon! <#hawaii>

SzirmosSzisza
Én is mindig reportolok, ha kancsók a társak és flamelnek egész nap, de igazából úgyse ér semmit 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Azért a Snowmerdingeren én elgondolkoznék, rohadt nagy poén. : D
És ha minden igaz, esedékes egy Heimer rework, a karácsonyi skin meg január után elérhetetlen lesz.

BTW Snowbunny Nidalee-t követelem, hozzák vissza.
Nekem tavalyról megvan a LB skin, és batár nagy igazságtalanságnak érzem, hogy pl egy Snowbunny birtokló megveheti a limitált LB skint idén, de én már nem férhetek hozzá többé ahhoz a Nidalee skinhez.

Möh.

Kumiho #2179

jazzy
😄 Nem egy ember reportol azért, mert õt is reportolták, stb, manapság mindenért report jár.
TBTPumpa
Jah. De azért eszméletlen miért Reportolnak... Valakinek nem tetszik a másik neve és ezért reportol. A másik pedig azért, mert az belopta elõle a Pentakillt valaki illetve a Blue buffot. Viccesek...

Fabio Capello
Nem, a Tribunal gyakorlatilag egy közösségi "bíróság", mások reportjait tudod megnézni, és döntést hozni, hogy szerinted büntetést érdemel vagy sem.

A saját reportjaidat csak akkor látod, ha valamilyen büntetést kapsz, akkor elküldik linkként.

SzirmosSzisza
Wat? Nem. Más emberekét látod és el tudod döntetni, hogy jogos-e vagy nem.

TBTPumpa
Azt hittem a Tribunal-nál azokat a meccseket tudod megnézni, ahol reportot kaptál. De ezek szerint mégsem. Bejelentkeztem és megnyitottam, de olyan meccseket adott be, amelyeken én tuti nem vettem részt fõleg nem ilyen championokkal.

SzirmosSzisza
Lehet honorálni is kell (spreading holiday cheer) 😊

szerk.: kell kapni is honort az biztos.

Fabio Capello
Amúgy én is erre tippelek, hogy még idõ, mire mindenkinek feldolgozzák, lehetetlen, hogy ennyien nem kapják meg.

jazzy
Értem, lehet az is csak idõ kérdése amíg kiosztják. Nem igazán szoktam flamelni mostanában egyáltalán, kétlem, hogy kikerülnék tribunalra. Reportot tuti kaptam, mert egyik haverommal játszottunk és õ próbálgatta a championokat az accomon, az meg ugye egyértelmû, hogy ha valaki rosszabbul játszik, mint azt elvárják, akkor report.
Unknow
Én is megkaptam a Baron ikont, de egy csomóan viszont nem, akik szintén nem voltak bannolva.

Fent áll az a lehetõség is ,hogy:
-Nem szabad,hogy egyáltalán felkerülj a tribunalra.
-Nem szabad,hogy X számú játékból Y számú reportod legyen.

A skineknek már fix nincs közük hozzá, mert megkapta olyan is aki nem vett semmit még.
Fabio Capello
Nem tudom, ugyanannyit játszottunk brigiékkel, kaptam honort is, és én megkaptam, õk meg nem a Baront.

jazzy
Nem kell hozzá az is, hogy kapj honort valakitõl? Én még nem játszottam azóta, de egyik accomra sem kaptam Baront, pedig egyik sem volt bannolva soha.

Reportot meg szerintem csak az nem kap aki nem játszik, manapság minden játékomban legalább 2-3 embert reportolnak.
Én mondtam hogy valszeg,cassit sose próbáltam és meg sincs,de Ziggs-el elég messzire tudok szemétkedni,kaptam én ma már Ashe-t is ö sem tudott elérni.Azért is szeretem Ziggs-et mert nagyon messzire tud dobálni,és igen jól menekül.

Fabio Capello
"Szinte alig tudott elérni,ha eltudott,dariussal megpróbáltak torony alatt megölni"

Egy jó Cassionak nem kell a közeledben lennie, és turret dive sem kell neki, hogy összeszedjen egy killt = béna Cassi volt, mint a Cassik 80%-a, aki nem képes normálisan ultizni, vagy elõbb nyomja el az Twin Fangst, minthogy rádrakná a posiont.

Fabio Capello
Nem, champ giftelésért a Turret jár. A Baront azért kapod, ha az elmúlt 2-3 hónapban nem kaptál reportot, nem voltál banolva.

Nem vettem észre hogy cassio erõsebb lenne,találkoztam vele miden,Ziggs-el simán eltudtam nyomni.Szinte alig tudott elérni,ha eltudott,dariussal megpróbáltak torony alatt megölni abból meg csúnya dupla killem lett,nem szoktam beszólni cseten,meg szinte semmit sem szoktam szólni,de nem tudtam kihagyni hogy ne írjak be egy szép mosolygós smile-s fail-t.Jó lehet béna cassio volt,én meg passzív szopató stílusban nyomtam.

TBTPumpa
Hogy sikerült az megszerezni?
Egy ismerõsnek is megvan, de õ azért kapta, mert championt ajándékozott... Itt viszont az általad beszúrt képen más az instrukció.

jazzy
Így ahogy írtad. Kipróbáltam, overkill. Elvesztette az alap koncepcióját a champion, bármelyik értelmes ad carry le tudja kiteolni már, mert nem éred utol. Teamfightban ha picit is jól helyezkedik az ad/ap soha nem érsz el hozzá. A többi nerf nem lenne gond.

Katarinához vettem volna 1 skint de ez nem tetszik 😞 A többi champion meg nincs meg. Snowmerdingeren gondolkoztam, de az új skinekhez képest nagyon nem ér 975öt, így azt is kihagyom.
SzirmosSzisza
Jé nekem is. Pedig mindig flamelek 😄

ha hamarabb szólsz nem supportolok le 100+ meccset zyrával 😊

Fabio Capello
nekem megvan a baronos 😊

TBTPumpa
Az elsõ már meg is van. Tegnap este pont mentünk egy Premade 5v5-ös meccset és meg is kaptuk az elsõ ikont.
Nagy kár, hogy csak RP-ért lehet championt ajándékozni. Van IP-m és azzal szívesebben ajándékoznék. RP-ért magamnak sem nagyon veszek hõst, inkább skint.

Fabio Capello

SzirmosSzisza
Root + damage , slow, baszott nagy knock up. Ja, esélytelen 😄

Fabio Capello
tavaly kaptak azok, akik még nem voltak büntetve (banolva, figyelmeztetve).

TBTPumpa
Egyik fórumon írták, hogy Karácsonyra a Riot ajándékozni szokott a játékosoknak 400 RP-t. Ez mennyire igaz? (Jó lenne, ha így lenne, mert így bõven tudok venni még egy másik Kata skint.)

Cobra.
Zyra soha nem volt support és még most se lesz az.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Supportnak túl erõs volt. Sokan kb úgy játszottak, hogy két AP carry van 😄