League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
És utána Flamelt, mert magyarok voltunk. Meccs után kapta is a reportot szépen.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
zöld = teamwork
sárga = leader (asszem)
Csak az egyik lehet, amit elõször megszereztél.
Nekem Zöld van, de pirossal találkozom leginkább..Ezen kívül összefutottam már Sárgával, arany kerettel..Hogy van ezeknek az "erõsségi szintje"?
Valaki tudna segíteni megköszönném..😛 + a Zöldem h lehet piros?
Fele annyira eszi a gépet és sokkal jobb minõségben tudod nyomatni. Erre állt át egy csomó ember most.
----
Ja semmi, te is OBS-el tolod , csak összekevertem az ablakokat 😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A meccs után akkor meg is lesz a karácsonyi summoner ikon! <#hawaii>#hawaii>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És ha minden igaz, esedékes egy Heimer rework, a karácsonyi skin meg január után elérhetetlen lesz.
BTW Snowbunny Nidalee-t követelem, hozzák vissza.
Nekem tavalyról megvan a LB skin, és batár nagy igazságtalanságnak érzem, hogy pl egy Snowbunny birtokló megveheti a limitált LB skint idén, de én már nem férhetek hozzá többé ahhoz a Nidalee skinhez.
Möh.
Kumiho #2179
A saját reportjaidat csak akkor látod, ha valamilyen büntetést kapsz, akkor elküldik linkként.
szerk.: kell kapni is honort az biztos.
Fent áll az a lehetõség is ,hogy:
-Nem szabad,hogy egyáltalán felkerülj a tribunalra.
-Nem szabad,hogy X számú játékból Y számú reportod legyen.
A skineknek már fix nincs közük hozzá, mert megkapta olyan is aki nem vett semmit még.
Reportot meg szerintem csak az nem kap aki nem játszik, manapság minden játékomban legalább 2-3 embert reportolnak.
Egy jó Cassionak nem kell a közeledben lennie, és turret dive sem kell neki, hogy összeszedjen egy killt = béna Cassi volt, mint a Cassik 80%-a, aki nem képes normálisan ultizni, vagy elõbb nyomja el az Twin Fangst, minthogy rádrakná a posiont.
Egy ismerõsnek is megvan, de õ azért kapta, mert championt ajándékozott... Itt viszont az általad beszúrt képen más az instrukció.
Katarinához vettem volna 1 skint de ez nem tetszik 😞 A többi champion meg nincs meg. Snowmerdingeren gondolkoztam, de az új skinekhez képest nagyon nem ér 975öt, így azt is kihagyom.
Nagy kár, hogy csak RP-ért lehet championt ajándékozni. Van IP-m és azzal szívesebben ajándékoznék. RP-ért magamnak sem nagyon veszek hõst, inkább skint.