League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nos elsõ kérdésem az lenne hogy melyik egy jó Jungler kari? (Én WW-t preferálom)
A második az, hogy a Jungler hogy fejlõdik? Az oké hogy elfalatozgatja egyes helyeken a minionokat, de aztán az õ feladata hogy "mászkáljon" és besegítsen a 3 helyen? Viszont az én meglátásom az ha állandóan Jungle-ban van akkor nem fejlõdik..Lemarad.
Válaszokat elõre is köszi.
Alistarnak movspeed és W range increase légyszilégyszilégyszi. 😄
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
attack speeden gondolkoztam még az se lenne rossz witch end mondjuk az a w elég erõs azt kell mondjam hp alapon sebez nem kicsit. jobb mint vayne W je ha olyan a builded. nekem teljesen tetszik és eddig nem nagyon volt aki toppon 1v1 be elvert volna.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem már jó ideje annyi az ip-m, hogy abból is meg tudom venni az új hõsöket. Az egyetlen megoldás erre az lenne, ha 1-2 hétig rankedre nem engednék be az új hõst.
Szerintem ennek az áremelésnek nem is ez a célja, hanem az, hogy többen vegyenek rp-bõl.
de amúgy nagyon erõs. singed ellen kimondottan jó ami azért 1 elég macerás toppos
Lehet én vagyok vele béna, de szerintem top-ra egyáltalán, nem jó... szinte minden hagyományos top champ countereli (legalábbis, riven, irelia, vladi, teemo biztosan). Úgyhogy inkább jungleben van értelme, ott viszont nagyon állat. Hármas szinttõl már lehet roamolni szarásig. Az ultija bugos (nem mûködik rajta a cc immun), burstje pedig elég kevéske, és nem is nagyon skálázódik az idõ elõrehaladtával. Initiatorként pedig a lassú ulti cast miatt használhatatlan.
Faszság. Az intalockos emberek 90%-a RP-bõl veszi a hõst, amit egyébként apuci szponzorál.
Scientia potentia est.
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
Nekem elég jó ötletnek tûnik a rendszer.
Kumiho #2179
Battletag: Muhee#2716
Amúgy meg 0day? 1 héttel elõtte ott lesz PBE-n úgyis.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
És akinek 0day kell a karakter? <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként igazán csinálhatnának neki ilyen skint , mert kurvásból már van elég ^^ (Amivel nincs baj, Bewitching Nidalee ftw, dehát akkor is marha sok már.)
#25314 <#worship>#worship> Végre.
Kumiho #2179
Pár skinnel meg 1 runa oldallal?
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
After one week, the price is reduced to… 6300 IP / 975 RP
Each release, the oldest 6300 is reduced to… 4800 IP / 880 RP
Each third release, an additional 4800 IP or lower champion is reduced to one of the remaining tiers…
-3150 IP / 790 RP
-1350 IP / 585 RP
-450 IP / 260 RP
Részletesebben
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Why so serious?
Sebaj, holnap világvége, úgyhogy élvezd ki a FullHD hatást! <#idiota>#idiota>
Én kiélvezném az új hõst, de nincs rá még annyi IP-m. <#szomoru1>#szomoru1>
Fõleg amik most jönnek.
Pont az a jó benne, hogy más, és eszedbe nem jutna ilyet készíteni Nidalee-nek, mégis van benne ötlet.
Avataros-Navi skint neki, és még passzolna is.
így ni
Kumiho #2179
...
Valami hasonló skint simán el tudnék képzelni:

Kumiho #2179
Mondjuk legalább a topik szépen néz ki 😄
#25298 adj neki még 1 napot és youtube tele lesz a 10 órás változatokkal xD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Why so serious?
A kilenc farkú róka egyébként is kóreai/japán/kínai mitológiai lény, nem ember. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179