League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jungler kicsit lassabban fejlõdik, és igen, az a dolga hogy a laneken segítsen. Ww mondjuk szerintem pont annyira nem jó mert 6os szintig nem tud olyan jól gankelni. Malphite jó nagyon szerintem, lee sin szintén. Jax is jó, amumu, én rammust is szeretem. Cho szintén. Vagy xin zhao. Van még pár de elfáradtam 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza
Gankelni kell és azt biztosítani, hogy a társaid fejlõdjenek, illetve az ellenfél ne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Srácok, segítséget kérnék...ismét.😛 😄

Nos elsõ kérdésem az lenne hogy melyik egy jó Jungler kari? (Én WW-t preferálom)

A második az, hogy a Jungler hogy fejlõdik? Az oké hogy elfalatozgatja egyes helyeken a minionokat, de aztán az õ feladata hogy "mászkáljon" és besegítsen a 3 helyen? Viszont az én meglátásom az ha állandóan Jungle-ban van akkor nem fejlõdik..Lemarad.

Válaszokat elõre is köszi.
Fec papa
http://www.reignofgaming.net/news/22714-unoffical-pbe-patch-notes-for-12-21-2012

Alistarnak movspeed és W range increase légyszilégyszilégyszi. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Az mitõl van hogy a játékba belépve nem a szokásos nevem virít hanem egy sor szám és betû?Nemvolt sértõ a nevem,egyszerû név volt.

hát szokásos toppos build meg kb amit ajánl am E-t maxolom aztán a W és Q közt pakolok enemy függõ.
attack speeden gondolkoztam még az se lenne rossz witch end mondjuk az a w elég erõs azt kell mondjam hp alapon sebez nem kicsit. jobb mint vayne W je ha olyan a builded. nekem teljesen tetszik és eddig nem nagyon volt aki toppon 1v1 be elvert volna.

Fec papa
Dyrus szarrá veri vele a topot, szóval szerintem használható oda, és elég jó is, bár lehet csak az van benne hogy nem ismerik a champet még.

Hegi90
Egyebkent hogy buildelted? Skillik, cuccok, runak?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Tudom, pont hogy ez a feature nem megy. Pl Vain E megszakitja, akkor is ha nem falhoz lok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Én tegnap 3 meccset buktam, mindet azért mert beválasztották az egynapos hõst és persze fogalmuk sem volt, hogyan kell játszani.
Nekem már jó ideje annyi az ip-m, hogy abból is meg tudom venni az új hõsöket. Az egyetlen megoldás erre az lenne, ha 1-2 hétig rankedre nem engednék be az új hõst.
Szerintem ennek az áremelésnek nem is ez a célja, hanem az, hogy többen vegyenek rp-bõl.

soz double postért de am vi ultija immune all crowd controll ezért nem hat rá semmi nem azért mert buggos😊

sztem simán még megkell tanulnod játszani vele. én láttam hogy többen is vertek el main topposokat vi vel és nekem is elég jól ment vele rankeden(1700) nekem tetszik és gondolkozok a skinen bár nem sokat nyújt szóval sztem várok még dobnak ki rá valami jobbat 1 hónap ha sokaknak tetszik majd a champ ha meg nem akkor skin nélkül is jó😄
de amúgy nagyon erõs. singed ellen kimondottan jó ami azért 1 elég macerás toppos

Hegi90
90%-a? :S:S:S

Hegi90
Kinek hogy tetszik VI?

Lehet én vagyok vele béna, de szerintem top-ra egyáltalán, nem jó... szinte minden hagyományos top champ countereli (legalábbis, riven, irelia, vladi, teemo biztosan). Úgyhogy inkább jungleben van értelme, ott viszont nagyon állat. Hármas szinttõl már lehet roamolni szarásig. Az ultija bugos (nem mûködik rajta a cc immun), burstje pedig elég kevéske, és nem is nagyon skálázódik az idõ elõrehaladtával. Initiatorként pedig a lassú ulti cast miatt használhatatlan.

Kly
"Legalább kevesebb intsalockos kancsó lesz."

Faszság. Az intalockos emberek 90%-a RP-bõl veszi a hõst, amit egyébként apuci szponzorál.

Scientia potentia est.

jazzy
Meglátjuk mennyire válik be. Én általában nem veszek championt rögtön, csak ha nagyon nagyon megtetszik, de akkor megveszem drágábban is. Ha nem veszem meg rögtön akkor kivárom inkább a 2 hetet, hogy free legyen.
ronihun
ez a szöveg ismerõs valahonnan... oh wait solo q

...

Nem is akartam.. haverom akar venni de osztálytársam kölcsön adta az accountját és hát van még mit tanulnom(nunk) 😄D Sima normál meccset toltam de hát nem volt könnyû...

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

böröczk
Igen, így legalább nem lesz percenként queue dodge, mert mindenki az aktuális, éppen release-elt championnal szeretne játszani.

Nekem elég jó ötletnek tûnik a rendszer.

Kumiho #2179

Szerintem töröld a játékot ha nem vagy képes kitolni lvl30ig, omg még lol accout venni :ASDASDADS

Zickler
Arról nem is beszélve hogy 1 hét után már valszeg jobban fogod ismerni a karit így hatékonyabb lehetsz.

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Legalább kevesebb intsalockos kancsó lesz.

Amúgy meg 0day? 1 héttel elõtte ott lesz PBE-n úgyis.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az kifizeti szépen a 7800at. A türelmes emberek meg azt az 1 hete kibírják szerintem...

Why so serious?

TBTPumpa
Az elsõ héten igen! De az is elég nem?
És akinek 0day kell a karakter? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Te végigolvastad a hozzászólást egyáltalán ? 😄

TBTPumpa
7800 IP lesz egy új hõs. Gondoltam, hogy "emelés" lesz itt is, sokan el sem hitték nekem. Így legyen ötösöm a lottón! Nem sok kedvem lesz ennyi IP-t összevadászni - a 6300 is lassan jön össze. Ez van.

SzirmosSzisza
Ne vegyél semmiképp, csak elbaszod a saját és a társaid játékát.

Unknow
Nos , azért én aki nes óta játszom az FF-et , nem igazán látom benne a rációt 😄 Ez ilyen darkos - démonos cuccnak hat inkább.

Egyébként igazán csinálhatnának neki ilyen skint , mert kurvásból már van elég ^^ (Amivel nincs baj, Bewitching Nidalee ftw, dehát akkor is marha sok már.)
böröczk
Mondtak már rá Final Fantasy-t, Avatart, de ezt még nem 😄

#25314 <#worship> Végre.

Kumiho #2179

Unknow
Kicsit olyan mintha a Berserkbõl lenne kitépve a cucc 😊
30-as east-es account mennyibe kerül kb?
Pár skinnel meg 1 runa oldallal?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

NagyiBMX
New champion launch price is… 7800 IP / 975 RP
After one week, the price is reduced to… 6300 IP / 975 RP
Each release, the oldest 6300 is reduced to… 4800 IP / 880 RP
Each third release, an additional 4800 IP or lower champion is reduced to one of the remaining tiers…
-3150 IP / 790 RP
-1350 IP / 585 RP
-450 IP / 260 RP

Részletesebben

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
lol, azt hittem ez Sejuani skin lenne 😄D

Fec papa
dafaq? 😄 azok a szemek ilyesztõek. 😄

Nem kell vele csinálni semmit, õ csak egyike az olyan karaktereknek akik egy ideig marha jók mert a kezdõk nem tudnak vele mit kezdeni (Master Yi is ilyen és szintén 450es), 30as szinten meg kevesen használják mert csak topra jó és ott is eléggé verhetõ.

Why so serious?

TBTPumpa
Korábban jött a Jézuska?
Sebaj, holnap világvége, úgyhogy élvezd ki a FullHD hatást! <#idiota>

Én kiélvezném az új hõst, de nincs rá még annyi IP-m. <#szomoru1>

Ezzel a Garen-el csinálhatnának már valamit, mert hihetetlen hogy van egy cipõje meg egy alap kardja és õ a Jani. És 450-es kari...
böröczk
Több fantázia van benne, mint az official Riot által prezentált skinekben.
Fõleg amik most jönnek.
Pont az a jó benne, hogy más, és eszedbe nem jutna ilyet készíteni Nidalee-nek, mégis van benne ötlet.

Avataros-Navi skint neki, és még passzolna is.

így ni

Kumiho #2179

ronihun
eléggé ízléstelenül néz ki, nem tudom, hogy csak a megjelenítés miatt-e de szerintem csúnya

...

Zickler
Most pont lehet kapni

Battletag: Muhee#2716

A leopard nidalee skin mikor volt elérhetõ? vagy az valami vip skin?
böröczk
Ezt most találtam, szerintem állati jó, bár eléggé különbözik magától a karakter koncepciójától, pont ezért tetszik.
Valami hasonló skint simán el tudnék képzelni:

Kumiho #2179

böröczk
fed Nidalee <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Végre van fullHD monitorom, de még a 30 fps sincs meg vele LoL-ban ;_;

Mondjuk legalább a topik szépen néz ki 😄

Szerintem is Dianás a legjobb de kinek a pap kinek a papné, zenei ízlés kérdése 😊
#25298 adj neki még 1 napot és youtube tele lesz a 10 órás változatokkal xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

BoneDragon
Kipróbáltam, azt hiszem meg van az új kedvenc hõsöm. <#szeret>

Xin zhao?

Why so serious?

BoneDragon
Tényleg elég jó. 10perce hallgatom már, kéne 10 órás változatba. <#hehe>

böröczk
Ahri nem szotyi.
A kilenc farkú róka egyébként is kóreai/japán/kínai mitológiai lény, nem ember. <#banplz>

Kumiho #2179

jazzy
Ahri? 😄