League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Szotyi hõs sincs 😞

Kumiho #2179

Fec papa
Amúgy minek kéne fekete hõs? Valoranba nincsenek feketék, törõdj bele. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Draven, mint negró. AHAHAHAHA

SzirmosSzisza
Kellett? Fekete hõs még mindig nincs, max karma meg határeset Draven.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
<#mf1>

Kumiho #2179

böröczk
😄DDD Munkatársa, nem élettársa, hát most szereztél pár vidám pillanatot ^^

Kumiho #2179

Van a login screennek zenéje? Ma is tanultam valami újat.

Why so serious?

Fec papa
Jah, amugymegy mindenki tudja Dante óta hogy a párduc a kéjvágyat testesíti meg, szóval French Maid Nidalee ownerek...khm

Kly
Érdekes ez a Vi (music) theme.
Mellesleg kellett már egy nyíltan leszbikus hõs is a csapatba, bár így jobban belegondolva Cait szövege: "sorry boys Ive left the fuzzy cuffs at home" és a tény, hogy õ Vi társa, lehet, hogy mindjárt inkább kettõvel gyarapodott a team.

Scientia potentia est.

Fabio Capello
Jogos, a Dianás is jó volt

böröczk
Amúgy érdekes, hogy mindenki azt dicséri, nekem pedig ez az elsõ, ami nem tetszik. 😄
Dianás volt eddig a legjobb, de úgy komplett, az egész téma.

Kumiho #2179

Fabio Capello
lol, most elõször tetszik a login screen zenéje.

böröczk
kép meg lemaradt:

kép

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem az.

Kumiho #2179

jazzy
Nem reális? Egy nõ macskává változik, ez se reális 😄
böröczk
:-*

Kumiho #2179

böröczk
Nem arról van szó.
De régebben volt, hogy át akartam ugrani egy falon, és mivel nem kattintottam az irányába, csak arra felé tartottam a kurzort ugrás közben, persze toszott átugrani, ment tovább, egyenesen a falba.
Mondjuk ilyen problémám már nincs, megszoktam, de sokan panaszkodnak miatta, és nem hiszem, hogy akkora fáradság lenne ezt fixálni.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Valaki mondta, hogy nyár elejéig még 50-et ki akarnak adni. Remélem kamuzott 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fontosabb kéthetente új championt kiadni.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Nekem tetszik ami most van, elég hülyén nézne ki, ha hátraszaltózna 😄
Mondjuk az más kérdés, hogy a másik irányba katt + ugrás ugyanúgy nem "reaális", de hát evvan.

böröczk
Mondjuk igen, elég nagy cucc, hogy még mindig képtelenek voltak kijavítani 😛
Bár igazából annak jobban örülnék, ha az ugrálását fixálnák, ha arra ugranak, amerre a kurzor mutat, és nem kéne elmebeteg módjára kattintgatni.
Már több hónapja be lett ígérve, aztán semmi.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

Fec papa
Ez a régivel is így volt, nagy cucc. 😄

BoneDragon
Van még mit gyakorolniuk a színész szakmában, végigmosolyogták. <#smile>

böröczk
Jó lett a Nidalee rework. 😄

Kumiho #2179

ezt a Vi-t komolyan gondolták? O_O
NagyiBMX
Snoopeh pulcsija marha jó :\

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igazi fenegyerekek. 😊
ronihun
Ahogy Froggen odament azon beszartam 😄

...

SzirmosSzisza
wat 😄

böröczk
Azt hiszem , ott tobbet is lehet banolni.

Karthus igazi gamechanger, soloq carry karakter, en sajnos rohadtul nem ertek hozza. 😄
Viszont a Diana overnerfet ugy mondom mint Diana ellen tobbszor midelo, nem mint Diana jatekos.

Kumiho #2179

Unknow
Ott minden volt csak balance nem 😛 Ezt azért szerintem bárki aláírja. Ott aztán mindig van olyan hõs amit bannolni kell vagy tiltani vagy egyebek.
SzirmosSzisza
Én is csak nyomokban játszottam vele, de igazából nem értettem mi történik. a prok ott meg azt mondják, hogy ha valaki op karaktert választ, akkor egyszerûen õk is választanak op-t 😄

Na jó ezzel lehet megfogtál 😄
Nem sokat dotáztam így nem tudom komolyabb szinten milyen a balance. Hallani meg csak a szokás hogy: a fejlesztõk mennyire nem tudnak balanceolni mikor a dotában ezt 1-2 ember megoldotta" 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SzirmosSzisza
Dota :3

Most õszintén, melyik fejlesztõ képes normálisan a balanceot tökéletesen fenntartva nerfelni-buffolni? Mert akármelyik játékot is nézem ez sehol sem sikerül tökéletesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SzirmosSzisza
Naja, Karthussal az a jó, hogy hiába megy el, 1 másodperc alatt be tudod nyomni a lanet + ultival majdnem olyan, mintha ott lennél a másik lanen is 😄

böröczk
Lehet, mondjuk Karthusszal általában azt is kell.

És csak reménykedhetsz, hogy az enemy mid nem értelmes, és kezd el roamolni, hogy segítse a csapatát. Meg, hogy eljön a várva várt mid-lategame.

Én speciel a jungle Chot ezerszer jobban félem a lane Chonál.

Kumiho #2179

böröczk
+1

Valóban nem low elora nerfelnek, agyatlanul nerfel a Riot, és képtelen balance-olni a játékát rendesen. <#banplz>

Kumiho #2179

Akkor béna Cho-k ellen lehettél, tekintve hogy eléri a 6os szintet és 1v1ben max akkor fogod megölni ha balfasz. Odamész akkor feldob, silence aztán ha erõsebb vagy röhögve elsétál ha megvernéd, esetleg búcsúzóul beléd is harap egyet. OKé egy ranged vagy erõs AP toppal lehet szivatni de azért egy cho-t verhetsz 0-4re is akár, kicsit farmol, felzabálja magát 6os stackre és teamfightben nem fogtok neki örülni ha megjelenik.

Why so serious?

Unknow
Marha jó ez az új login. Remélem mostantól minden karakter hasonlót fog kapni. (Minõségben... 😊 )
SzirmosSzisza
Most van 1550-ven 3v3-ban, nem emlékszem már a képletre, de ez akár lehetett diamond is 😄

SzirmosSzisza
Nekem még sose volt komolyabb gondom cho ellen. Persze ha feedelik rendesen, akkor rég elúszott a game, de nem hinném, hogy emiatt nerfelni kell. Riot meg ugye nem nerfel low elora.

Mondjuk lehet amiatt, mert mostanában csak passzív mid-et játszok, ami annyiból áll, hogy last hitelek torony alól 😄

Amúgy új login zene:

jazzy
JA hogy 3v3ból ütötte ki, félreértettem, de ja, abból lett meg neki?
böröczk
+ , ja igen, mert az évekig tartó silence, instant,
kb kikerülhetetlen feldobás nem elég, nyilván meg kellett fûszerezni egy kis trilliót verõ true damage-dzsel,
finom kis passzívval, ami olyan sutaint biztosít neki, hogy soha nem kell elmennie a lane-jérõl, hacsak nem akar. <#banplz>
Ha ezekbe kerül, felõlem minden abilityje lehet gap close.

Kumiho #2179

böröczk
Ki baszott lassú?

Cho? Már meg ne haragudj, de láttad õt ms rúnákkal? Jungleben?
Egyszer kikaptam 5v4-ben, igaz public game volt, de akkor is. Jungle Cho tartotta midet, hiába próbáltam pusholni MORGANA-val, és követni, egyszerûen nem tudtam tartani az iramot, irtó ügyes volt, a premade társával együtt.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Lehet azért mert baszott lassú és nincs 1 gap closere se 😊

böröczk
Engem untat ez a Diana mizéria, teljesen rendben volt patch elõtt.

De Jaxhez, mióta reworkolték, újjal nem piszkáltak, pedig gusztustalanul erõs, és bizonyos szintet elérve boldogan 3v1-ezik adott championokat. És nem, nem csak retardált játékosokat 2v1, 3v1-ez.

A másik meg Cho, nem is igazán értem, hogy gondolhatták. Az a true damage harapás már 1-es ulti szinttõl rettentõ fájdalmas, fullra stackelt, jó farmos Cho halhatatlanként képes kitankolni bármit a kis csapatának.

De igen, nerfeljük csak Dianát, meg Katarinát, és kis skillt igénylõ melee ap assassinokat. :-*

Kumiho #2179

jazzy
Negatron cloak, bullshit
SzirmosSzisza
3v3 op 😄