League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Mellesleg kellett már egy nyíltan leszbikus hõs is a csapatba, bár így jobban belegondolva Cait szövege: "sorry boys Ive left the fuzzy cuffs at home" és a tény, hogy õ Vi társa, lehet, hogy mindjárt inkább kettõvel gyarapodott a team.
Scientia potentia est.
Dianás volt eddig a legjobb, de úgy komplett, az egész téma.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
De régebben volt, hogy át akartam ugrani egy falon, és mivel nem kattintottam az irányába, csak arra felé tartottam a kurzort ugrás közben, persze toszott átugrani, ment tovább, egyenesen a falba.
Mondjuk ilyen problémám már nincs, megszoktam, de sokan panaszkodnak miatta, és nem hiszem, hogy akkora fáradság lenne ezt fixálni.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Mondjuk az más kérdés, hogy a másik irányba katt + ugrás ugyanúgy nem "reaális", de hát evvan.
Bár igazából annak jobban örülnék, ha az ugrálását fixálnák, ha arra ugranak, amerre a kurzor mutat, és nem kéne elmebeteg módjára kattintgatni.
Már több hónapja be lett ígérve, aztán semmi.
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Karthus igazi gamechanger, soloq carry karakter, en sajnos rohadtul nem ertek hozza. 😄
Viszont a Diana overnerfet ugy mondom mint Diana ellen tobbszor midelo, nem mint Diana jatekos.
Kumiho #2179
Nem sokat dotáztam így nem tudom komolyabb szinten milyen a balance. Hallani meg csak a szokás hogy: a fejlesztõk mennyire nem tudnak balanceolni mikor a dotában ezt 1-2 ember megoldotta" 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És csak reménykedhetsz, hogy az enemy mid nem értelmes, és kezd el roamolni, hogy segítse a csapatát. Meg, hogy eljön a várva várt mid-lategame.
Én speciel a jungle Chot ezerszer jobban félem a lane Chonál.
Kumiho #2179
Valóban nem low elora nerfelnek, agyatlanul nerfel a Riot, és képtelen balance-olni a játékát rendesen. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Why so serious?
Mondjuk lehet amiatt, mert mostanában csak passzív mid-et játszok, ami annyiból áll, hogy last hitelek torony alól 😄
Amúgy új login zene:
kb kikerülhetetlen feldobás nem elég, nyilván meg kellett fûszerezni egy kis trilliót verõ true damage-dzsel,
finom kis passzívval, ami olyan sutaint biztosít neki, hogy soha nem kell elmennie a lane-jérõl, hacsak nem akar. <#banplz>#banplz>
Ha ezekbe kerül, felõlem minden abilityje lehet gap close.
Kumiho #2179
Cho? Már meg ne haragudj, de láttad õt ms rúnákkal? Jungleben?
Egyszer kikaptam 5v4-ben, igaz public game volt, de akkor is. Jungle Cho tartotta midet, hiába próbáltam pusholni MORGANA-val, és követni, egyszerûen nem tudtam tartani az iramot, irtó ügyes volt, a premade társával együtt.
Kumiho #2179
De Jaxhez, mióta reworkolték, újjal nem piszkáltak, pedig gusztustalanul erõs, és bizonyos szintet elérve boldogan 3v1-ezik adott championokat. És nem, nem csak retardált játékosokat 2v1, 3v1-ez.
A másik meg Cho, nem is igazán értem, hogy gondolhatták. Az a true damage harapás már 1-es ulti szinttõl rettentõ fájdalmas, fullra stackelt, jó farmos Cho halhatatlanként képes kitankolni bármit a kis csapatának.
De igen, nerfeljük csak Dianát, meg Katarinát, és kis skillt igénylõ melee ap assassinokat. :-*
Kumiho #2179