League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
És nem tudom arra emlékeztek-e, amikor az Azubu játszott a CLG.EU ellen, és a clg elején lekapcsolta Singed-t, de az meg gondolt egyet, farmolt 10 percet és megölhetetlen állattá változott?

Battletag: Muhee#2716

jazzy
Lvl 18 vs lvl 11, 14, 14, 16, 16, itt elég fed volt, tény, hogy nagyon jól játszott és jó a Singed, de ezek a fed videók soha nem bizonyítanak semmit. Nerfelni nem kell rajta.
Heimerdinger-rõl valaki valamit?

Tapasztalat esetleg?
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Cobra.
1000 ELO alatt...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Singeddel is csinálhatnának már vmit, mert kib. idegesítõ egy champ + kb halhatatlan, de õ megöl mindenkit -,-
böröczk
Inkabb legyen bena, de ertelmes es nem flame-elo.

Snow Bunny Nidalee-s akkontert odaadnam a sajatomat 80 csampionnal es az osszes letezo skinnel egyutt a vilagon. Koszontem 😄DD

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Mindenki kiveszi a szabit karácsonyra. Jönnek az illedelmes, de béna emberek \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Mas jatekat elronto...ehes emberek.

Kumiho #2179

A cho attól hízik, ha az ultijával megölsz valamit. Minden ilyentõl 1 stacket kapsz, halálkor a fele elveszik. Ha megharapsz valakit az ultival, de nem hal meg, akkor nem kapsz stacket. (azaz nem nõ)

TBTPumpa
Én tegnap kaptam 3vs5 játékokat. Egyik meccsben volt egy okos aki Flamelt, majd 2 srác besértõdött és lelépett. A másik meccsen pedig 2 srácnak rossz volt a netje, mert állandóan reconnect és disconnect-et játszottak. Mindkét meccs többnyire 3vs5 volt és Defeat is lett. Mindkét meccsen a Tank és ADC lépett le. <#gonosz3>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megint sok idióta leaver megkezdõdött a karácsonyi szünet vagy mifene tegnap este X-es állásnál a Katarinás emberke, mondja, hogy sorry going to eat mondom wait at least 15 minutes vagy valami de nem visszateleportál és többet meg sem mozdult - persze kikaptunk. Ma meg vesztett állásból feljövünk X-re a végjátékra és - elõtte már fel akartuk adni akkor leszavazták - neki áll két idióta rinyálni, hogy ez nem fog összejönni és adjuk fel. Leszavaztuk erre kilép mindkettõ 3 vs 5 kb. 3 percig bírtuk és kaput. Report ment de szerintem nem elégséges büntiket kapnak ezek a más játékát elrontó... nem is mondom mik.
ronihun
Nem tudom, lehet nagy hülyeséget mondok, de szerintem egyszerûen az az oka a Talon nerfnek, ha lesz, hogy neki a burstje eddig is óriási volt, és a BC-vel ez most már kicsit sok lett, míg más championnél ez nem így van, most jöhet az, hogy fúj, menj buszt tatarozni Kanizsaalsófelsõlakra, de mondjuk ha a BC-t nerfelnék le, akkor sok championnek akinek most jó, már annak nem érné meg megvenni, és lehet hogy úgy mondjuk Balanced lenne Talonon burstje, mint azelõtt. Pantheon azért más, mert neki mondjuk nincs instant ultija, ami viszonylag rövid idõközönként használható. A lényeg, hogy a BC mást eredményez Talonnál, mint mondjuk egy Lee Sinnél.
u.i: Valahol a hsz kezdetén még nagyon értettem a Riot logikáját.

...

Ez a Cho ekem sehogy se akar összejönni..

Ha Attackolom se jó..Ha Abilitizem se jó..😄 Nem hízik meg szegény x"D 😄

És nem érzem a Páwõrt benne. 😄
Levihetnék akkorára mint mondjuk a nunu ulti range és komikus jelenet lenne ahogy 3 centirõl lekapcsolja a villanyt és rádröppen mint egy nagydarab mutáns szúnyog.

Why so serious?

Fabio Capello
Ha kitalálják, hogy megint nerfelik a Noct ultit, lecsapom õket.

Fec papa
De itt az egész cikk, pár pubstomper amíg nem lesznek nerfelve, lehet válogatni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Teemo

Shrooms are going to be nerfed soon. Oracle nerf is a huge buff to him. No one is willing to buy it against him. Hybrid masteries are easier to set up. On-hit and attack-speed hybrid items that no one else cares about are better on him. He’s banworthy. He’s winning a lot of games out of laziness right now.

Inkább ez miatt nerfelik szerintem.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Elég nevetséges lenne, hogy a pro playerekre balanceolnának amikor a community 95 százaléka nem ilyen hanem 1500 elo alatti játékos. Akkor nem úgy kéne alakítani a játékot, hogy nekik jó legyen?

Why so serious?

böröczk
Én Katarinával mentem egy (esküszöm nem ügyes) Cassio ellen, Liandry elõtt kiszedtem belõle az összes létezõ flash-ét, rögtön MR-re buildeltem, de liandry után LÓPIKULÁT se ért a tömérdek magic resistem, arról nem is beszélve, hogy még a tankot is lekapálta mérgezés-e spam kombózással.

Alig várom, hogy rájöjjön a kedves community, aztán Cassit is a bánatba nerfeljék, majd egy kis idõ múlva Liandryt, és az elõtte nerfelt Championok totál használhatatlanná váljanak. Bár Ap Teemo már így is azt a határt súrolja sajnos.

Kumiho #2179

böröczk
Miért hiszed még mindig azt, hoyg az a pár pro player dönt a championok, itemek, friss patchekben történt módosítások sorsáról?

Rohadtul nem így megy, gondolom, szoktad böngészni a hivatalos fórumot, mert akkor láthatod, hogy mibõl áll a topicok 90%-a.

Kumiho #2179

jazzy
Amit mondtál múltkor szerintem teljesen megállja a helyét, ezzel a Liandryval simán Cassio lehet az új op mid, múltkor mentem 1 ellen, nagyon kikapott, de ahogy meglett a Liandryja kb csak defet kellett volna építenie, mert úgy széttépett 2 E-bõl, hogy öröm volt nézni..
SzirmosSzisza
Mi ehhez lóelók vagyunk. Amúgy Best Riven NA elég jól játszik vele.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Johó, tudtommal Teemo-t is a Liandry miatt nerfelték,
mondjuk biztos Cassio esetében nem ment elég rinya a fórumon, hiszen csak nagyon kevesek képesek helyesen játszani azt a championt.

Riven nerf, bravo.
Voli buff, az kell 😄
De én már nem háborgok ezen, meg se lepõdök lassan. Csak nem értem.

Kumiho #2179

jazzy
Ez meg nettó faszság de már 5431412x átbeszéltük, hogy igen, pickelték, nem voltak 90%os winraten velük, Orianna is százszor volt pickelte pár hónapja, meg Cho is mégsem nerfelték, csak simán nincs most divatban, plusz RIOT elismerte, hogy túl nagyok voltak a nerfek és mindkettõt visszabuffolják.
jazzy
Szerintem a válasz 2 centivel afölött van, ahol a nerf:

Statikk hit the official forums information of a bug fix that will act as a buff.

As a closing note here, there is a buff to Talon that is impossible for the dataminers to get to. We are fixing a bug where the damage amplification from Cutthroat was not actually working.

Bugfix az buff lesz, ergo valami mást nerfelnek, hogy a champion balanced maradjon. SZERINTEM. Nem játszok Talont.
SzirmosSzisza
Itemet para nerfelni, mert más championre visszaüthet. Rengar + Diana nerf meg amiatt volt, mert nagyobb rendezvényeken folyamatosan õket választották és tényleg látszott, hogy megállíthatatlanok vele. Amúgy a legjobb, az hogy néhány bugra ráfogják, hogy feature, mint pl ha bokorból nyomsz 1 skillshotot, akkor az nem látszik egyáltalán 😄D

Én se írhattam volna szebben. 😊

Why so serious?

Én se írhatta volna szebben. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Nagyon szép gondolatmenet, egy broken item miatt most championokat nerfelnek.

Aláírom, a Q nagyon nagy burst tud lenni egy BC-vel, de könyörgöm, egy bruiser assassinról van szó, nem ez a lényege? Az egy másodperces silence az E-n pedig egy vicc, miközben ott egy Cho egy AoE(!!) silence-el, ami alap szinten 3 sec, vagy egy Fiddle fear, ami szintén legalább 3 sec alsó hangon.

Ennyi erõvel nerfelhetnék Akalit, mert túl nagy damaget triggerel a Q, vagy Darius hemmorage stackjeit, ami nagyobbat sebez 5 stacken, mint egy ignite, és kb. három autoattack és 2 ability kell hozzá.

A nagy büdös helyzet az, hogy a Riot kitalálta, hogy fú buffoljunk itemeket, meg hozzunk be újakat, csak az nem jutott eszükbe, hogy talán championhoz kéne szabni, nem pedig odabaszni õket mint egy kupac rongyot. És persze nyilván, az itemek azok tökéletesek, biztos a champion volt kibaszott OP, jobb ha nerfeljük mindet!

Miközben olyan evidens problémák vannak, mint például a Lux ulti, ami néha elfelejt damagelni, a TF Pick a card, ahol néha más kártyát kapsz mint amit lockolsz, a Nami Q, ami olyan lassan ér a célterületre, hogy egy vásári majom is kitéved arról a területrõl mire odaér, és még sorolhatnám. De nem, ehelyett Diana megkapja az x+1 nerfet, Rengar megkapja az x+1 nerfet, Zyra megkapja az x+1 nerfet. Komolyan nem esik le arrafelé a tantusz, hogyha egy championt zsinórban ötödjére kell nerfelni, akkor talán nem a championnal van a gond, hanem az itemekkel amit buildelnek nekik?

SzirmosSzisza
Surrender@20 le van írva a gondolatmenet.

Ja értem tehát kitaláltak egy új bct és most nerfelnek minden championt amelyiknek jó. Zseniális ez a riot. Új champ mikor jön? Bundlet akarok hogy pénzt adhassak a munkáért amit végeznek.

Why so serious?

cataflam02
Pedig elég fun 😄 Igaz, hogy sokszor bannolják, de nem mindig.

One more story

Fabio Capello
Mert ha nem a BC az indok, akkor micsoda? Mondj nekem egy reális okot, hogy miért kéne Talont nerfelni?

SzirmosSzisza
Akkor Pantheont is nerfelhették volna 😊û

De amúgy valszeg tényleg ez az indok

Fabio Capello
Black Cleaver.

SzirmosSzisza
wat @ talon nerf 😄

JÖHET. 😄 Volival kenem eddig a legjobban..😄

Akkor próbálok most egy jó hideg sör mellett, Voli Jungle-t..Aztán kiderül ha beborul..😄 Köszönöm a helpeket. 😊
Talon nerfre egy értelmes indokot szeretnék olvasni majd.

Why so serious?

Fabio Capello
Talon, Riven nerf, Voli buff a köv patchben... -."

Hegi90
Pedig direkt azert nem is ajanlottam, mert rankeden mindig banoljak 😊
Egybkt nagyon jo champ, junglebe pedig jo meg Jax, Voli, Evelyn is

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hát az az Amumu melee, és tank..A nyelvén kivül nem látok benne fantáziát..😄 Persze én még "újonc vagyok"
Igen jónak küldöm..õis és énis 30asok vagyunk kb fél éve van felvéve barátnak
Umm, soha esetleg? Tekintve hogy kb az egyik legfontosabb poszt a játékban. Voli annyira nem jó.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Jónak küldöd? Illetve talán a küldõ félnek kell 10-nek lennie, a fogadónak meg 20-nak, de lehet, hogy fordítva.

Üdv
Üdv..nemtudom kinek hogy de nekem nemmukodik ez a gift rendszer. Mikor küldöm haveromnak akkor kiirja hogy legalább lvl 10esnek kellene lennie de õ 30as szintu..volt valakinek ilyen?
És Voli? 😄 Látom h õ is Jungler,és vle már tudok is játszani,de ki tudja ilyen "poszton" mit tudnék kihozni belõle..

És még egy..Hanyas szinttõl "tûnik el" a jungler?
alap h amumu vagy nunu
cataflam02
amumu és lee sin a legjobb 😄

One more story