League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Szerk: tévedtem, ez nem a koreai, hanem Fülöp-szigeteki Garena LoL
Ha nem lenne orbitális a ping, rohannék is azt hiszem gondolkodás nélkül.
Na most lettem igazán dühöngõ õrült : D
Kumiho #2179
Gondolom mivel a koreai kliens lassan egy éves még csak, ezért õk megkapták a komplett karácsonyi pakkot ami valaha kijött.
Transfer? 😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
A snow bunnysat sajnos még nem tudom betenni, mert nem frissített, ill reworkolt verzió, amit a SIU tartalmaz. 😞
Kumiho #2179
A hiba pedig nekem is fent állt amit leirtál, de valahol megtaláltam az Exe tartalmát ami abban a 3.3 megás "valamiben van", aztán ment simán a játék.
#25427: koreában van csak, nálunk nincs.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Wotozok, tehát a lengyeleket már megszoktam, oroszul meg tanulok. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Lenne 1 gyors kérdésem.
Ma regisztráltam a játékba, itt: http://eune.leagueoflegends.com/
Letöltöttem a telepítõt. 3,3mb
Nem indul, nem is ír ki semmi hibaüzenetet.
2x katt, nem történik semmi.
Jobb klikk-> Futtatás rendszergazdaként, semmi.
Win7em van.
Tudtok javasolni valami okosságot?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Silent Night Sona
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Katarina
Kumiho #2179
De persze az is benne van, hogy jó lenne azok közé a kiváltságosak közé tartozni, akiknek megvan.
Nyilván , ha nem õ lenne a favorit, nem érdekelne annyira.
BTW Pocahontas skin neki 😄

Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A Snow Bunny pedig azért lett volna minden vágyam, mert uniq, elérhetetlen, és Nidalee az all time favorite champion számomra. 😊
Kellemes Ünnepeket amúgy mindenkinek!
Kumiho #2179
http://leaguecraft.com/skins/246-ice-bunny-nidalee-by-fyerbug.xhtml
Kumiho #2179
böröczk: cseréd ki a kliensben a skint, akkor te a kívánt külsõvel látod a hõsödet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Persze biztosan, ha sokáig keresel olcsóbban is hozzájutsz, de rengetegen keresik, az egyik legritkább skin.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szeretném elcserélni az akkontom és a lelkemet, valamint minden ingóságomat egy Snow Bunny Nidalee-s accountért! <#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
#25399 ez milyen accountod?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.