League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Gondolom a 200RP náluk megegyezik a nálunk használt 975-ös árnak.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
Ott egy kicsit másképp mûködnek a dolgok, 1600 RP a max amit vehetsz, az kerül átszámolva ottani devizáról kb 30-35 dollárba.

BoneDragon
200RP-ról vannak leárazva? wtf

Fabio Capello
Nem tudnál 😊 Koreában minden online játék SSN-hez kötött, szóval hacsak nem akarsz törvényt szegni, nem javallom 😛

Szerk: tévedtem, ez nem a koreai, hanem Fülöp-szigeteki Garena LoL

böröczk
Most azonnal azt hiszem.

Ha nem lenne orbitális a ping, rohannék is azt hiszem gondolkodás nélkül.

Na most lettem igazán dühöngõ õrült : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
Koreai snowdown showdown sale.

Gondolom mivel a koreai kliens lassan egy éves még csak, ezért õk megkapták a komplett karácsonyi pakkot ami valaha kijött.

Transfer? 😄

NagyiBMX
De nekünk miért nem rakják be ezeket? Szegény Brigi 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Wut, ez mi?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
<#puszi><#eljen> 😊

Én az Alices-et akarom majd meglesni. 😊

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

böröczk
Köszi Nagyi 😄

A snow bunnysat sajnos még nem tudom betenni, mert nem frissített, ill reworkolt verzió, amit a SIU tartalmaz. 😞

Kumiho #2179

Óóó Wotot énis tolom 10.000 + csata..😄 Jobb mint ez a Lol

A hiba pedig nekem is fent állt amit leirtál, de valahol megtaláltam az Exe tartalmát ami abban a 3.3 megás "valamiben van", aztán ment simán a játék.
Fabio Capello
téves, ez a két évvel ezelõtti karácsonyi skin (vagy három?). Persze ettõl függetlenül lehet hogy a szotyik most kiadják, akkor viszont basszák meg :3

SzirmosSzisza
Cserébe hetente egyszer 1 napig játszhatatlan 😊

#25427: koreában van csak, nálunk nincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Wot-ot többnyira azért hagytam abba mert a csapattársaim öltek meg... Aztán nyomták az oroszt f*szságaikat. A kliens problémát pedig nem értem, hogy mi okozhatja 😞

Kösz a tippet, de ezt se tudom telepíteni, tehát mind1.
Wotozok, tehát a lengyeleket már megszoktam, oroszul meg tanulok. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

NagyiBMX
Szia! Szerintem amíg még nem kezdted el a játékot, addig regisztrálj Westre, tudom hogy ott nem feltétlenül jobb a helyzet mint East-en de amióta Westen vagyok egy ciril betüt, vagy "polska o kurwa" felirattal nem találkoztam ami az idegrendszeremre volt jó hatással. Szóval ha oda regisztráltál onnan próbáld meg letölteni a West-es launchert.

Üdv!
Lenne 1 gyors kérdésem.
Ma regisztráltam a játékba, itt: http://eune.leagueoflegends.com/
Letöltöttem a telepítõt. 3,3mb
Nem indul, nem is ír ki semmi hibaüzenetet.
2x katt, nem történik semmi.
Jobb klikk-> Futtatás rendszergazdaként, semmi.
Win7em van.
Tudtok javasolni valami okosságot?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

TBTPumpa
Ilyet sem láttam még - Karácsonyhoz kapcsolódó skin:
Silent Night Sona

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Ezért nincs Pikachu Kennen se :c

böröczk
Kicsit elböngészgettem a skinek között, és találtam pár nagyon jót, kár, hgoy copyright miatt nem lenne implementálható a játékba, mint hivatalos skin:

Katarina

Kumiho #2179

böröczk
De igen, tetszik is, rózsaszín <#gonosz1>

De persze az is benne van, hogy jó lenne azok közé a kiváltságosak közé tartozni, akiknek megvan.
Nyilván , ha nem õ lenne a favorit, nem érdekelne annyira.

BTW Pocahontas skin neki 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Tehát nem tetszik a skin, csak jól esne birtokolni ? 😄

Ja értem, annyira nem értek hozzá 😄D Ahogy írta Cobra hogy rakjon be custom skint akkor néztem utána mert én pedig Corki-hoz szerettem volna a Red Baron skint. És amelyik oldalon találtam corkit még ezt a 2 "havas" nidalee-t találtam.

böröczk
Ugyanez. Bömbölök.

Akkor még nem LoLoztam sajnos.

Kumiho #2179

NagyiBMX
Igen, ezeket énis láttam de régiek, a rework-ölt nidalee-nek meg teljesen új custom skin is kell.

Különc
Nekem is megvan minden skinje, csak az nincs 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Ú, nagyon köszi, igen, Karácsony van : D Csak erre az idõszakra szeretném betenni ^^

A Snow Bunny pedig azért lett volna minden vágyam, mert uniq, elérhetetlen, és Nidalee az all time favorite champion számomra. 😊

Kellemes Ünnepeket amúgy mindenkinek!

Kumiho #2179

Bocs, nem enged még URL-t beszúrni.

http://leaguecraft.com/skins/244-snow-nidalee-by-slaterk.xhtml
http://leaguecraft.com/skins/246-ice-bunny-nidalee-by-fyerbug.xhtml

NagyiBMX
én ezt találtam, de nem tudom, hogy a lényeg neked az hogy ilyen havas fehér legyen?

böröczk
van egy ilyen custom skin neki, de nem hiszem, hogy a rework óta lenne neki más, ha esetleg tuttok róla, légyszi tudassátok velem : D

Kumiho #2179

NagyiBMX
Hallod kb. 20 perccel ezelõtt gondoltam rá hogy custom skint kellene neki berakni, csak nem voltam gép közelbe...😄

Cobra.
Singdet kb az összes top lane hõs szarrá veri jelenleg. Szinte minden heavy dps-nek van vagy ranged támadása vagy pajzsa, Singednek egyik se.

böröczk: cseréd ki a kliensben a skint, akkor te a kívánt külsõvel látod a hõsödet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Banane15
Cobrának üzentem bocsi. : )

böröczk
Tudom, lehet inkább alkut kötök az ördöggel. 😞

Kumiho #2179

700 USD-ért láttam a legolcsóbbat, amit most is meg lehet venni, de 1000 USD körül van sok. A legolcsóbb account, amint volt 235 USD-ért ment el.
Persze biztosan, ha sokáig keresel olcsóbban is hozzájutsz, de rengetegen keresik, az egyik legritkább skin.

?? attól miért változna meg?😊
Hegi90
olyan mint egy kínai szteroidos nõi olimpikon. Olyan állkapcsa van mint egy cápának.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Ám WoW 5.2 patchig visszatértem a játékba, ide meg csak trollkodni

Különc
A Vi-s képtõl eléggé lekonyultam

Banane15
Dyrust nézd meg vele játszani, megváltozik a véleményed.

Unknow
20k gold van a két team között és csodálkozol,hogy így szaladgál a Singed? 😄 Attól még nem lesz op mert el lehet feedelni. A Singed egy egész jó karakter most, de nem op. (Nem éri meg Black Cleavert rakni neki. <#idiota>)
böröczk
Közérdekû közlemény:

Szeretném elcserélni az akkontom és a lelkemet, valamint minden ingóságomat egy Snow Bunny Nidalee-s accountért! <#zavart1><#banplz>

Kumiho #2179

jazzy
Szerintem sem, azért elég kevés champion van ami csak low elon állja meg a helyét, mindig látok embereket akik szimplán ügyesek és elvernek másokat ritkán játszott championokkal is.

#25399 ez milyen accountod?
zeli
Nerfelni szerintem se, az nem igaz, hogy csak low elo-n használható.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ma ranked meccs, 1300 elo körül. A 4 csapattársam 0 8 0, 0 7 0, 0 3 0, 0 5 0 (én 1 0 0) stattal 9 perc után afk-ra ment (miden voltam). Mi történt ezzel a játékkal? Kik ezek? Mitõl van 1300 elo-juk ilyen játékosoknak?

Fec papa
Okés Cat töröld légyszives, mert kurva nagyok a képek.

Itt vannak linkben: Nidalee

Vi

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Nem ér semmit jelen pillanatban, az E-je csak akkor stunol ha a középsõ egyetlen 1 pixellel eltalálod az ellenfelet. Valamikor reworkolik majd, szerintem addig ne vedd meg.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-