League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az biztos hogy sokáig fog tartani.. ha jól számoltam 108 vagy 109 hõs van.

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

nope, nem kell nekem a karja, de akkor más se kapja meg a kézfejét 😊
SzirmosSzisza
Nem, boltban úgy megy, hogy tegnap olcsóbb volt? Szopás. Riot odanyújtja nektek a kezét, ti meg tõbõl leharapnátok az egész karját legszívesebben. Imho szánalmas.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

logikus: minden hõssel játszik szépen sorba . Ahritól-zyráig. ez 104-5 meccs, idõben sok lesz.
És mit takar ez a champion maraton? 😄

btw még mindig szemét dolognak tartom, hogy sose kaptam vissza ip-t már meglévõ hõsökért csak mert már korábban megvolt mint két hét. vagy adják akkor vissza mindenkinek a különbözetet vagy senkinek. Boltba se így megy, hogy figyu holnaptól olcsóbb lesz a tej ,de mivel te tegnap már megvetted itt a különbség, te tegnap elõtt? bocs. (igen jártam úgy ,hogy éppen kicsúsztam a két hétbõl) és ez biza bosszantó. (first world problem már rég meglenne minden hõs.)
SzirmosSzisza
https://twitter.com/ChaoxLoL/status/282673311597596672, ha esetleg valaki unatkozik majd holnap 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Mert annyiért vetted. Ha visszaadod, visszakapod a 6300 IP-t és megveheted 4800 IP-ért. Én is ezt csináltam. Ezért nem jár(hat) ban!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Immediate Price Reductions

The seven oldest 6300 IP champions (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand and Vayne) have all been reduced to 4800 IP/880 RP. As with all permanent price reductions, we’ll automatically refund the difference for anyone who’s purchased one of these champions up to two weeks prior to today.

ronihun
A tagolás és a mondatszerkesztés hiányosságai a másnaposságom szövõdménye, elnézést.

...

ronihun
Nekem eddig Vi-vel az a tapasztalatom, hogy ha ellenem volt akkor elvertem, ha velem volt, akkor minket vertek el. Az a helyzet, hogy utálom, mikor pár napos championnel jönnek rankedre az emberek, mert egyértelmûen nem tudják kezelni, tisztelet a kivételnek.

A leárazásokról meg csak annyi a véleményem, hogy valószínûleg a már egy ideje tartó nagy Lee Sin divat két dolgot fog eredményezni: Még több Singah ban, majd pár hét/hónap múlva egy nerf.
Utóbbi pár nap, vagy hét tapasztalata az, hogy enemy Lead Singer jungle annyira be tudja szopatni az embereket, hogy az hihetetlen. Utóbbi X meccsemen a lee-k legendaryk, unstoppable-k meg stb.-k voltak laning phase végére, és ilyenkor meg nehéz megmagyarázni az ekkor már bõszen flamelõ csapatomnak, hogy nem fog tudni mit csinálni lategame, és általában ez így is van, szerencsére eljutunk mid-lategame-ig legtöbbször és akkor nyerünk, de akkor is, lee sin early game gankjeit nem bírják kezelni nagyon sokan, és ez szar, mert ebbõl jön a rinya fórumon, hogy milyen op, majd a nerf, ami nem kell neki, bárki vitatkozhat ezzel, lee sin nem op, ez tény.

...

jazzy
Akik leárazás elõtt 2 héten belül vették a championokat azoknak a Riot visszaadja a különbözetet, nem kell kérned, nem kell csinálnod semmit, meg fogod kapni, volt róla post, ne haragudj nincs kedvem visszakeresni, de ez 100%.

#25488 Igen ez az.
New champion launch price is… 7800 IP / 975 RP
After one week, the price is reduced to… 6300 IP / 975 RP
Each release, the oldest 6300 is reduced to… 4800 IP / 880 RP
Each third release, an additional 4800 IP or lower champion is reduced to one of the remaining tiers…
-3150 IP / 790 RP
-1350 IP / 585 RP
-450 IP / 260 RP

Igen észrevettem. Viszont refund értéknek még 6300-at ír. Ha most visszaadom, újra megveszem akkor csalok 3000 IP-t ? /bann ??

Dariust megéri megvenni ha egy agresszív attack vadállat vagyok?
Igen még valaki be is másolta hogy hogyan viszik le a karik árait.

TBTPumpa
Megerõsítés? Menj a storeba és már most meglátod. Véglegesen le lett árazva, nem pedig csak egy adott ideig.

Ahogy nézem lehet már vissza is adták. De nem tudom, hogy 3k-val több, vagy kevesebb IP van/volt.

SzirmosSzisza
Ha 2 héten belül vetted, akkor megkapod a különbözetet.

zeli
Ha mostanában vetted, akkor visszaadják a különbözetet.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Én 11 napja vettem IP-bõl Lee-t meg Ez-t.
Ha ez komoly, akkor most azonnal "visszaadom" és kiváltom leárazás után.
Kaphatnék errõl megerõsítést ?

SzirmosSzisza
Én tegnap este szenvedtem, hogy még kell 1-2 meccs, hogy meglegyen Ez, erre nem leárazzák 4800-ra ? 😄

Gubberx
Hát, igazából van minden postra championom csak az újak közül ez a kettõ tetszik legjobban 😄 Végül Khazix mellett döntöttem és nagyon tetszik eddig.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

böröczk
Elise iszonyatosan erõs, ha tudják kezelni, és ahogy alattam is írták, irtózatosan kevesen tudják játszani. De ez az irtózatosan tényleg irtózatosant jelent 😄. Én meg se próbálom megtanulni (egyelõre legalábbis), mert van bõven más, amivel szeretek játszani, és jobban játszom.

KhaZix most nagy divat lett (valamiért), akár a szintén alább említett Lee Sin mid <#gonosz1>

Csak két championt említettél, de pontosan milyen posztra szeretnél vásárolni?

Kumiho #2179

TBTPumpa
Vi-t vegyél helyettük! A következõ javításig még OP! <#idiota>

Leárazott bajnokok:
Vayne: RP: 880 IP: 4800
Nocturne: RP 880 IP: 4800
Brand: RP: 880 IP: 4800
Renekton: RP: 880 IP: 4800
Ezreal: RP: 880 IP: 4800
Vladimir: RP: 880 IP: 4800
Lee Sin: RP 880 IP: 4800

SzirmosSzisza
Meddig lehet 5v5-özni avatárért?

Cobra.
Kha'Zix talán kevésbé gyenge, de én se javaslom egyiket sem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A legjobban úgy jársz ha nem veszed meg egyiket se...Ha komolyba is akarsz játszani, eddig 1-1 darab jó kha és elise játékost láttam többiek kb bukták a meccset, nézzél mást inkább,de ha ragaszkodsz hozzájuk akkor azt amelyik jobban tetszik vagy jobb vagy vele.
Gubberx
Nem tudok dönteni Kha'Zix és Elise között 😄 Kaphatok némi tanácsot azoktól akik már mind a kettõt kipróbálták?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok, megkezdtem feltölteni youtube-ra az ingame videóinkat amiket fel veszek miközben haverokkal LoL ozunk, esetleg ha valakit érdekelne nézze meg, egyenlõre nem valami profi a dolog, mivel most tanulom kezelni a videó vágó programot is, tehát ne számítsatok sokmindenre 😊 akit nem érdekel a dolog azt megkérném hogy normálisan viselkedjen, nem kellnek a hülye kommentek és a dislike-ok. Köszönöm
LINK: http://www.youtube.com/user/jerabekjeri

Izé IP 😄D

Fabio Capello
4800 RP? Nem sok az egy kicsit? 😄

Most hogy levitték Lee Sin árát 4800RP-re kapásból mindenki vele nindzsázik mindenhol...

SzirmosSzisza
Hájelón nem szeretik. Kell miatta vision ward, mert ha eltûnik midrõl, akkor franc se tudja, hogy blueért ment vagy épp botot/topot terrorizálja. + ha valakit elkap dfg + ult kombóval akkor az 99% halál 😄

Miafranc? Bármilyen streamet nézek evelynnt mindig bannolják. Ennyire opé lenne?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

BoneDragon
Rákerestem kíváncsiságból a Vi skinekre...
18+

TBTPumpa
Köszi!

Fec papa
KRUMPLI

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Ja akkor lehet hogy custom skinezik Brigi 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Nintendo Vi-vel eddig csak nyertes csatám van, közeledik a nerf.

TBTPumpa
Az megvan nekem is. De annak narancs színû haja van, ez pedig itt fehér. Vagy valami bug lesz ez?

NagyiBMX
Slay Belle Katarina, most van a boltban

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Ezt a Kata skint honnét szerezted?

jazzy
Benyomom, Easy ragel: LESZAROM, TE MEG FAILELSZ 😄D
böröczk
TBTPumpa
Ez honnét van?

Fabio Capello
Amúgy szerencsétlen auszik szívnak a legjobban, nekik amerikában és európában is túl magas, de õk nem kapnak hivatalos szervert... Gondolom arra az egy régióra nem igazán éri meg.

A Garenás szerverek pedig inkább csak ilyen félhivatalos szerverek, megkapták a jogokat és a kontentet a Riottól, viszont ezt leszámítva maguk vannak, úgy tudom, nem kapnak semmilyen más segítséget.

SzirmosSzisza
Van sok Garena szerver. De amúgy pár éve még nem volt valami nagy dolog KSSN-t szerezni az interneten 😊

Amúgy azt olvastam pl a SEA szerverrõl, hogy nagyon kevés ember van. Elvileg ausztráloknak jobb ott a pingje, de az egyik nagy szolgáltató az okos módon amerikán át routeol hozzájuk, szóval még rosszabb is a ping 😄

BoneDragon
Gondoltam hogy valami kis huncutság van a háttérben. 😊