League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallottam, hogy nerfelték rengarral és dianaval zyrát is ( http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/128/slowpoke_pokemon.gif ). A sors úgy hozta, hogy ranked gameban kell kipróbálnom a nerfelt zyrát (szerencsétlenkedés pickelés közben, hogy ki kivel cserél stb...). És eléggé effektív volt a nerf, a burst damagéja eléggé béna lett earlygaméban. Eddig se játszottak sokan ap zyrával, azután meg pláne nem fognak.... =(
Hecarimra kíváncsi leszek.

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

TBTPumpa
Heti freek:

Amumu
Ashe
Orianna
Xerath
Corki
Nunu
Viktor
Xin Zhao
Udyr
Hecarim

Kicsit furcsa, hogy Nami még mindig nem free. Pedig eddig úgy volt, hogy az új champ jövetelekor (Vi) az elõzõ champ (Nami) ingyenes szokott lenni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Khazix 1v1-ben jobb szerintem.
szerintem nem😊
Cobra.
Rengar jóval erõsebb, mint Kha'Zix.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rengart még érdemes megvenni, vagy akkor már kha1zix-t vegyem meg?
Én is megvettem lee sin ahogy leárazták, kb egy nap alatt megtanultam, már rankedezni is tudok vele. Jól lehet vele carryzni a teamet, talán még jobban mint alistarral.
Végre izgalmasak a rankedek 1400elo felett. Eddig 12 rankedet mentem, egy retardált se volt.
Ez 30 alatt még így is van. Magasabb szinten már sokan ismerik a pink wardot és az oraclet (persze ott se mindneki). Félre ne érts, evelyn jelenleg egy nagyon jó champion (nekem egyik kedvencem jelenleg), de amumu is legalább annyira jó, ráhúzása miatt jól lehet vele gankelni, ultija pedig ha jól van elsütve akkor teamightban döntõ lehet. Persze eve-t sokkal könnyebb játszani így alacsonyabb szintre õt ajánlanám én.

Nem mellékesen mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Why so serious?

Miért? Evelyn "jön,lát,gyõz" Láthatatlanból kiugrik és megesz "bkit". Én meglátásom.
Cobra.
Amumu.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Boldog karit mindenkinek! 😊

Jungle-ba Evelyn vagy amumu a jobb?
ronihun

Boldog Karácsonyt, a Cyborg legyen veletek!

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Hát erre nem mondhatok nemet... <#smile>

jazzy
És egy Candy Cane Miss Fortunet elfogadnál?

BoneDragon
Ahrit elfogadnám ide az ölembe. 😄

jazzy
Na ez tényleg jó 😄
böröczk
A srácnak egyébként van pár új alkotása, régebbieket tettem már be ide, szóval:

Régebbi:

Kumiho #2179

böröczk
Boldog Karácsonyt 😊

És külön Különcnek meg jazzykének:

De csak mert ez tényleg jól néz ki 😄

Kumiho #2179

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

Én az új hõsöknél ezt nem szeretem,sok hülye megveszi majd mikor nem jön neki össze akkor leave.És már hanyadszor láttam ugyan ezt mikor kijön új champ.

Nekem is akad leaver,tegnap randomban Vi bejelentette hogy ö meg Darius premade és mennek Top-ra.Vi halt elsõnek,majd másodiknak is.Majd leavelt.

böröczk
Ultimate Bravery quest, esti stream 😄

bõvebben az ultimate bravery-rõl:

itt plusz google.

Kumiho #2179

Én nemtom...Dariusra hajazok még mindig..Húz, üt, és kb Voliszint..Na jó messze sincs hozzá,de Dariussal is lehet "csapni".
Nyugi mi is megkapjuk napi szinten az ilyen embereket haverommal...

Én most futottam egy 37 / 7 / 20 kört volival..Persze egy blitz pajtim volt. 😊)
Akkor ezek szerint nekem nincs szerencsém.
SzirmosSzisza
Nekem leaver kb nem volt az elmúlt 100 meccsemen. Feeder volt, de nem direkt, csak béna volt. Szóval max flame volt (az elég gyakran), de direkt feed / rage quit nem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Emberek egy kérdés. Csak EUNE-n ilyen szörnyû a helyzet hogy bármilyen menetet megyek akkor legalább 1db leaver van meg egy lane feeder? Kezd eléggé bosszantó lenni hogy ARAM-on értelmesebbek már néha az emberek sajnos.
hát én eddig csak akkor kaptam honort ha miden voltam vagy toppon,és kiegyensúlyozott menet volt élvezhetõen !! 😄😄

Unknow
Azért a botoktól ritkán kapsz honorable opponentet <#idiota>
Olaf szerintem rohadt jó, ma vettem meg és nem gyenge champion. 😄

NagyiBMX
Dariust könnyû counterelni, és javasolnék egy Lee, olaf, irelia triot hogy próbáld ki <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Nekem is ez rémlett, de ez hülyeség, mert ártatlanul is felkerülhetsz.

Fabio Capello
Ha nem kapsz honort az adott kategóriában, egy idõ után elveszted.

Ezeket a honorokat mindenki osztogatja ész nélkül. Ráadásul az AI meccsen ugyanúgy, mint rankeden. Gyakorlatilag nem jelentenek semmit.

punishment esetén nullázódsz. a bünti lehet egy sima figyelmeztetés is, amit e-mailben kapsz. (elsõre általában ezt kapod)

Unknow
Tribunalra felkerülsz = elveszíted a honorokat. Nem kell hozzá ban.
Czdano
Nekem anélkül tûnt el, hogy bannoltak volna..viszont volt 1-2 ragelõs meccsem..ebbõl következtettem, de tényleg jó lenne tudni a tényleges okot. 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Tuti nem. Inkább, ha temp ban kapsz 😄

Czdano
Elvileg akkor nullázódik a 'honorszámláló' ha kapsz egy reportot. De ez nem bizti.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nekem is zöld szalagom van és bátran kijelentem hogy lvl 22-ön szart se tudok. 😄

Amiket ti itt írtok az kb Kínai..Persze küzdök, segítek ahol tudok, és aprítok is.

Kérdésem továbbra is fent áll viszont..Ha atomagresszív dmg állat vagyok, akkor Dariust vegyem?
Különc
Ma volt egy társam, zöld szalaggal, 4/16/x stattal 30 percnél

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lenne 1 kérdésem a Honorokkal kapcsolatban.

Nekem most ezek vannak:
Friendly: 29
Helpful: 41
Teamwork: 141
Honorable Opponent: 82

Amikor meglett a Honorable-bõl 40 akkor megkaptam a piros szalagot.
Kb. 1 hete elvették 😞
Nem tudom miért. A honorok megmaradtak, de a szalagot elvették.
Más színû szalagot nem kaptam.
Miért van ez? Hogy kaphatom vissza a piros szalagom???

NagyiBMX
Elvileg 10 vagy 20 friendly-nél van a zöld szalag. A honorable opponent is asszem 10 vagy 15-20, azmeg a piros. A sárga a helpful ennyit tudok😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Plusz ment ezért

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
2013. január 23.

...

Helló!

Valaki meg tudná pontosan mondani, hogy mikor lesz piros vagy zöld szalagom? Van 31 honorable opponentem, meg több mint 80 teamworkom level 22-õn és semmi szalag, pedig a zöld jól nézne ki olyan keveseknek van😊Mennyinél adná meg, vagy hogy van ez?
TBTPumpa
Ha minden meccs Surrender at 20 módszerrel fog befejezõdni, akkor meglesz 1 nap alatt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."