League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trinda vagy Cho?
Igen.
Ezzel mit fixáltak?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
érdemes átmenni westre?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Van itt olyan akinek minden hõs megvan és már csak az új hõsökre költ IP-t? 😄
Lehet venni.. én szenteste vetettem apámmal RP-t...

Tapaszatalat alapján írtam (és a passzívját is beleértettem). Mondjuk még mindig jó, de így még inkább support-ként lesz használva. 😞
jazzy
Azért, hogy ne húzd fel lvl3-ra az accot ahol kapsz 400 RPt és vehess magadnak leárazott skint, vagy amik most jöttek vissza legacykat. Simple as that. Nincs itt semmiféle bûnmegelõzés.

De mondjuk mivel van olyan requirement is, hogy x ideje legyetek friendek így ez az opció sem mûködõképes, se az új accot csinálok és lopott kártyával (lol) veszek magamnak rpt.
rp azonnal jön, paypal esetén is

NagyiBMX
De az RP-t azt azonnal megkapom? A lényeg az lenne hogy még ma megtudjam venni a skint, az nem baj ha nem azonnal vonják le 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Cobra.
Hétvégén/ünnepnapon is lehet vásárolni bankkártyával, annyi csak, hogy az elsõ vagy 2. munkanapon vonják le a pénzt. Persze ha nincs elég fedezeted, akkor nem tudsz hétvégén se vásárolni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Próbáld ki. Nekem is zárolt épp az új Humble Bundle miatt 1.5k, de magát a terméket megkaptam 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Az fasza, akkor pont lecsúszok egy slay belle katarináról?😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Lehet hülyeséget mondok, de ilyenkor "zárolt" státuszba kerül az a pénz és majd elsõ munkanapon ténylegesen levonják.

NagyiBMX
Hamár RP vásárlás a téma, most az ünnepek alatt lehet venni RP-t kártyával? Mert én úgy tudom hogy az elsõ munkanapon (27.-én) lehet csak utalni.

SzirmosSzisza
Miért szerinted mi másért nem tud lvl 1-es ember ajándékozni ? :o

jazzy
Ki a fasz vásárol lopott kártyával? Hogy jön ez ide?
SzirmosSzisza
Lopott kártyával nem feltétlen biztonságos main accra. Mondjuk kicsire se nagyon 😄

jazzy
Nem értem ebben hol a logika. Csinálok 1 lvl1-es accot és veszek rp giftet a main accomra akkor mi van? Ugyanannyiért meg tudom venni a main accomra is.
SzirmosSzisza
Jayce.

elõbbi
Jayce-t vagy Kha'Zix-et vegyem meg szerintetek?

darius permabanned, szóval pont semmit sem ér 😊

Ne add vissza Dariust, 30as szinten sokkal többet használt champion mint voli, és sokkal többet is ér majd.

Why so serious?

Voli tényleg jó..😄 2 warmogot szoktam rávenni + még vmi nagy pajzsot..😄 És gyertek..😄

Blitz a játszópajtim, hát vele meg kb 5 perc és bedarálunk egy oldalt, vagy szétfeedelnek minket. Õ húz, én még Q-val hátradobom,szal futás esélytelen.. Szeretem énis.

Darius viszont lehet vissza lesz adva, amint tehetem.
Voli maci nekem is tetszik.. Ma vettem meg de rohadtul tetszik.. W-t kimaxolom veszek nekik itemeket ami HP-t ad és kb verhetetlen..

Ryze annyira nem tetszik. Most vmi jungle-ost akarok ,és Amumu, Evelynt próbálgatom...Volival már tuti vagyok..Mondjuk nem nehéz tankot építeni, de néha azért jó lenne picit szemétkedni is, vagy hátamon "vinni" a csapatot. Voli csak darál kb.

Köszi a linket, megnézem..Aztán még pár kör, és ha semmi, akkor tényleg hagyom,és Marad Amumu
SzirmosSzisza
Senki se mondta, hogy könnyû. Próbálj meg könnyebb hõsökkel játszani. Pl Ryze nem valami nehéz és lehet valamennyire strapabíróra építeni, úgy is lesz sebzése.

Most is intermediet botok ellen, a stat siralmas lett,megnyertük de kb rommá feedeltem õket..

lvl 18
177 dmg
288 ap
Szinte null armor,és kb a Q-t floodoltam végig.. ami durván ütött 200-at.. o.o Nem érzek én rá erre az Evelynre =( Pedig amit egyesek csinálnak *.*
SzirmosSzisza
Azt a maszkot ami %-osan sebez dot-ot + DFG-t mindenképp. Itt mind a kettõ guide normálisnak tûnik.

Evelynnek mit tápoljak? Mert ráadom azt a Witch sapkát,és kb vége a játéknak x)))))))

Abilitizni kell gondolom én, de nem tudom..Még jungle--ból is félve megyek az ellennek, olyan kicsiket üt.
Skin engem annyira nem érdekel inkább championt veszek érte...

SzirmosSzisza
RP-ért imho ne vegyetek championt, de lehet csak én vagyok ilyen spúr 😄

talán azért hogy ne csináljon mindnki lv1 es accocat és küldje az rp-t át a main accjára?

elég vicces lenne egybõl lenne mindenkinek pár tízezer rp je

Riot mért csak 20-as szinttõl kezdve enged Giftelni?.. Le van értékelve Kennen haver pedig pont kéne...

Unknow
Az a passive damage nerfe. Az nem igazán számít a burstbe. Zyra burst damage ua mint patch elõtt volt. Ami változott annyi,hogy kevesebbet üt miután elpusztult.
jazzy
Karthus, Cassio.
böröczk
Rise of the Thorns
Damage reduced to 100-440 from 124-549

Azért ez elég csúnya damage nerf.

Én meg nem tudom, de nálam Zyra a caster, nem pedig a burster kategória, viszont ez elég súlyos nerf, és semmi nevetni való nincs rajta 😄

(Hohohohoó)

A passzívja pedig egy vicc lett, a realease damae-t megértem, hogy csökkentették, de sajnos ismételten átesek a ló túlsó oldalára, és milyen meglepõ, használhatatlanná tették.

Valamelyik nap Dianát kaptam random picknek Dominionon, és azt vettem észre, hogy earlyben egy kicsit nehezebb vele, a q-ja alig sebez (hozzáteszem kb annyit, mint Akali q-ja proc nélkül persze), de tisztességes mennyiségû ap-val ugyanúgy rohadt erõs szerintem.
Az a kis buff, amit most kapni fog, természetesen kijár neki, de én nélküle se nevezném uselessnek.

Kumiho #2179

early dmg et kicsit nerfelték de sztem nem gáz hisz early gamebe miden elég erõs is volt és annyira viszont nem nagy a nerf hogy hatalmasat nyomjon a lapba.

amúgy ajánlom ryze megtanulását és gyakrlását a patch óta nagyon erõs lett sokkal több dmg et lehet neki rakni manából illetve effektívebb is nagyon.
talán a legjobb dmg et tolja most lategamebe ap carryk közül. nem nagyon jut eszembe olyan aki többet tolna.

És most jöhet Amumu és Evelyn gyakorlásra hogy én is egy akkora rohadt patkány legyek mint a többiek... (=
Unknow
Ja..szörnyû, hogy mennyit csökkent a burst dmg-je mert nerfelték a root sebességét.<#idiota>

Zyra
Rise of the Thorns
Damage reduced to 100-440 from 124-549
Missile Speed reduced to 1900 from 2200
Missile Width reduced to 70 from 90

Grasping Roots
Missile Speed reduced to 1150 from 1325

Vine Lasher
Fixed a bug where the plant was sometimes slowing by more than 30%
-------
A maradék meg bugfix, és passive nerf. (Annak meg aztán semmi köze a bursthöz, mert nem érte meg eddig se kinyíratni magadat.)

Fec papa
Ön nyert. 😄 Nemtudom amugy mit akartam itt. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

vagy mind a három eggyütt ki tudja.😄

Vagy egyik sem,csak nem jutott eszébe semmi értelmes.

Szerintem az elsõ. 😊

ön most belenni baszva vagy csak játék közbe elaludt és most ráfeküdt a billentyûzetre és véletlen ide írt a nyelvével?😄 amúgy hasznos comment<3

Fec papa
drbfpõdlfppõjó kiaréálk

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hm.. lehet penta kill volt elfelejtettem.. 😞

Az hogy lehetséges hogy gyereket enemy spawn ponton nem ölte meg a lézer csak miután tolt egy Quadra kill-t? 😄D