League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég vicces lett ez a lol azt kell mondjam...
jah és a legjobb hogy ez mind 1450 elo környékén. tehát azért elég érdekesek az emberek.
Cica, ne csereld le Namit legyszi, Vi nem erdemli meg.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
(hálp: 75%-ban sikerült egyetértened a közösséggel, toxix days prevented: ennyi idõre "banoltál" embert, a perma gondolom innen megy magadtól is, a streak se olyan bonyi 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
oké tribunal, ezek még is mik ? toxic mi ? van olyan 6 , na és 75% hiteles vagyok most még is ez mikor és miért változik ? meg minek ide is ranked? mi lesz ha nagy lesz a tribunal rankom ? valaki egybe tudná foglalni ezt a tribunalt ?!
Why so serious?
Engem sokkal jobban zavarnak, azok a marhák, akik úgy jönnek rankedre, hogy azt sem tudják, ki kivel van. Elfeedelik, végig trollkodják a játékot egy szó nélkül, és még csak reportolni sem lehet, mert nincs miért, ráadásul ha mégis megteszed, mert 0 30 0 a statja, akkor sem kap semmit, mert azért nem lehet megbüntetni valakit, hogy hülye.
Why so serious?
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why so serious?
A 2 linkelt tribunalos meg megérdemelte, az egyik szarrá spammelte az all chatet, a másik meg easyzik. Nem tudom mit szólnál alienenemy, ha valaki elkenné a szádat aztán közölné, hogy élete legkönnyebb játéka volt, mert szánalmas vagy. Nem örülnél szerintem. Alapvetõ viselkedési normákat egy online játéknál is illene megtartani.
Aki meg azért bannol másokat, mert azért jár a pont, annak kb. annyi esze van, mint a náci haláltáborokban a "parancsra tettem" fazonoknak.
Ha elcseszitek a játékot ezzel, akkor nektek sem lesz hol játszanotok, mert elõbb-utóbb téged is bannolnak majd csak úgy.
Olvastam pár túlélõ guide-ot: alapvetõ, ne beszélj egyáltalán! Ide juttatta a sok idióta ezt a játékot, aminek alapja lenne a jó kommunikáció 😊
Nos kellemes bannolgatást mindenkinek...
Why so serious?
A sok kis hülye meg nyomkodja otthon a büntetést..
One more story
De amúgy sajnos Tribunalban kb csak Punisht érdemes nyomni, ha érdekel az átlagod, vagy skip-et, mert kb mindenki mindent büntet.
Másrészt, a második esetnél amit linkeltél, nézd meg a többi report cardját, egyértelmû banhammer.
Undorodom azoktól akik rámjönnek 1v1-ben..Ez még oké, tegnap pl Jax ugrott rám, mint Voli. Megjárta volna, erre null hp-val elkezd szaladni,és mikor megjelenik 2 társa, akkor visszafordul arcoskodni.
Na ezt nagyon nem bírom,és kegyetlenül felidegelnek ilyennel..Ha már 1v1-be jött, akkor ne fusson el, harcolja végig, VAGY....ha el is fut, és jön két társa, ne jöjjön már vissza arcoskodni hogy õ itt a Jani.. Undorító.
Ennek a játéknak lõttek. Átvették a hatalmat a 12 éves agybetegek.
nekem minden champ unlock 12 rune page minden runa kb. nagyon nagyon kevés nincs de az a metában most useless. 1-2 skin és a vicc 1 ft ot nem költöttem az accra értem ezt rp vásárlás terén😊
Skill84 néven tolom EU east serveren vagyok. 1200-1300 közit eloval.
ha valaki hasonló szinten van és játszana hajnalban vegyen fel.
nemrég vettem meg Vi-t de még van 7000 ipm kb.
mit ajánlanátok? esetleg várjak köv hõsre amit kihoznak?
csak nekem "akadozik" ez a téma a fórumon?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steel Legion Lux
Lu Bu Jarvan IV
Zhao Yun Xin Zhao
Dark Havester Viktor
High Tech Blitzcrank
Metal Wing Kayle
Special Forces MF
Skarner Battlecast
Battle Priestess Soraka (on-hold)
Spirit Summoner Udyr (mb the legendary)
Bladestorm Karma
Russian Knight Olaf
Crimson Elite Katarina
Cyber Katarina
Battlecast Anivia
Battlecast Kog'Maw
Norse King Darius
Exterminator Twitch
Underworld Ashe
Dark Crusader Mordekaiser
Szóval okosan az RP-vel😄 Kata meg lassan az új Teemo lesz...
Forrás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz