League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 hét vakáció tribunal miadt. és mi az oka? 3 olyan game ahol volt legalább 2 ember aki kileavelt a chapatomból és 5v3 ba csinálok 3:8 gravesel 1 betût nem írtam chatbe erre 4 report for feed. másik játékba meg lvl1 en gyerek ilyet szól õ most feedelni fogja midet csinál 0:10:0 at és erre leírom neki hogy mit gondolok róla és még én kapom meg a reportot.

elég vicces lett ez a lol azt kell mondjam...
jah és a legjobb hogy ez mind 1450 elo környékén. tehát azért elég érdekesek az emberek.

Fec papa
de. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Ha ezt neki is leirtad, akkor csak annak orulhetett, hogy nem veled kerult egy csapatba.

Cica, ne csereld le Namit legyszi, Vi nem erdemli meg.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Szólt Riotnak, hogy hiba van, le se szarták, emiatt live streamen nyomatta és így már felfigyeltek rá és javítva lett 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az ilyen büszke lehet magára, gondolom ázsiai vagy orosz 😊
NagyiBMX
undorító <#boxer>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ja ehezz hogy az ürgének 1900 eloja volt akkor épp 😄😄

köszi szépen😄😄 már is tisztábban értem a dolgokat

SzirmosSzisza
Nagyjából annyit ér, mint a honorable opponent meg ezek a szalagok, csak ezt rajtad kívül más se látja. A többit meg gondold végig mi lehet 😄
(hálp: 75%-ban sikerült egyetértened a közösséggel, toxix days prevented: ennyi idõre "banoltál" embert, a perma gondolom innen megy magadtól is, a streak se olyan bonyi 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

csak továbbá nem értem minek ez a rank, és mit kezdjek vele ?😄😄😄 érted mi a problémám

DRÁGÁM addig eljutottam hogy a barmokat punisholjam a rage reportokat meg pardonozzam érted :$$$$$$

SzirmosSzisza
dafuq (hangos zene a háttérben, vigyázat!😄)

SzirmosSzisza
Olvasd végig könyörgöm. Ha jól látom már szavaztál is párszor, ami elég gáz, ahhoz képest, hogy azt se tudod mi történik ...

"Cases Correct Longest Streak Toxic Days Prevented Players Permabanned"

oké tribunal, ezek még is mik ? toxic mi ? van olyan 6 , na és 75% hiteles vagyok most még is ez mikor és miért változik ? meg minek ide is ranked? mi lesz ha nagy lesz a tribunal rankom ? valaki egybe tudná foglalni ezt a tribunalt ?!

Imádok 2szer postolni (elfelejtettem a mondani valómat, inkább azt, hogy mág akartam modnani valamit...) Bannolásbál mondtam, hogy hagy menjek junglebe, instalock sejuani (nem én) nekemc sak adc marad, mondom jó, megyek tristanával. Erre a team "NOO tristana is nab champ pick another". Akkor mondom corki. A game elsõ 5percében mundo végig boton volt, leona egy wardot se rakott le, sejuani a közelbe se jött, bc-t meg nem bannolták, nem is pickelték, ellenfélé volt. Még 10percig egyszerse gankelték botot, bc csinált pár pult rajtam, és leonán, párszor 4en voltak boton, de még egy gankem se volt. Szerintetek kit szidtak önkívületi állapotban caps-el? Elismerem nem voltam a legjobb de könyörgöm, azéer 1-2 gank, meg ward jól esett volna...
ELO what are you doing?! ELO STHAAP! =(
Zavarni engem se zavar, csak reportolom mert az ilyen nyilvánvalóan egy 10 éves szellem színvonalán álló idióta akire nincs szükség ebben a játékban. Akkor is reportolom ha az én teamemben van ilyen.

Why so serious?

jazzy
Szerintem, saját vélemény, ha 1 meccsen paraszt valaki az ugyanolyan toxic mintha 5-10 meccsen. De ez a srác a 2. meccsen is beszólt all chatben, 4. meccsen is rohadt annoying, az 5.-en meg valszeg feed miatt reportolták, amit mi nem látunk mennyire volt direkt. Ha több infot adnának könnyebb lenne ezeket eldönteni, vagy kötelezõ lenne indokot írni.
Engem nem zavar, hogy ha valaki nyer, és beírja, hogy easy. Én is ott vagyok a játékon, és látom mi történik. Attól, hogy az ellenfél 14 éves, és ettõl érzi magát keménynek, én nem fogom magam rosszul érezni. Persze, ha én is 14 éves lennék, akkor biztosan zavarna.
Engem sokkal jobban zavarnak, azok a marhák, akik úgy jönnek rankedre, hogy azt sem tudják, ki kivel van. Elfeedelik, végig trollkodják a játékot egy szó nélkül, és még csak reportolni sem lehet, mert nincs miért, ráadásul ha mégis megteszed, mert 0 30 0 a statja, akkor sem kap semmit, mert azért nem lehet megbüntetni valakit, hogy hülye.

Ja és persze utána írta a végén, "my team sucked", "report my team", stb. Csak õt reportoltam természetesen.

Why so serious?

Ja az legszebb. Volt ma délelõtt egy WW topon ellenem, ilyenket írt amikor 0 HPval túlélte és megölt, vagy lelépett gank elõl, hogy "nice try", "maybe next time". Olyan jól esett utána rommá verni õket. 😊

Why so serious?

Fec papa
Ha megmutatod hogy a 3-as meccsen kívül hol spammelt akkor oké, de ezért figyelmeztetni szánalmas. A többivel igazad van.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Amelyik éppen nyerésre áll és egyfolytában spammeli az all chatet a hülyeségeivel. Ilyenkor milyen jól esik a revenge, amikor kikap és anyázik 😊
Fabio Capello
Érdekes, hogy lassan három éve játszom a játékkal, és soha nem voltam bannolva. Biztos bennem van a hiba, vagy valami riotos haverom van, aki megvéd a banhammertõl.

TBTPumpa
+1

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az easy-nél szánalmasabb dolog nem sok van a lolban, aki ilyet beír az legyen is bannolva nagyon hosszú idõre. És nem ne beszélj egyáltalán, de én is gyûlölöm az erõltetetten humoorizáló idiótákat, akik azt hiszik rohadt viccesek. Reportolom õket, hátha ban után nem röhögnek annyit...

Why so serious?

jazzy
Ez nem 1v1 játék.

A 2 linkelt tribunalos meg megérdemelte, az egyik szarrá spammelte az all chatet, a másik meg easyzik. Nem tudom mit szólnál alienenemy, ha valaki elkenné a szádat aztán közölné, hogy élete legkönnyebb játéka volt, mert szánalmas vagy. Nem örülnél szerintem. Alapvetõ viselkedési normákat egy online játéknál is illene megtartani.
Persze, fõleg hogy negyed turett távot mentem utána, aztán le is sz@rtam,nem kergettem át fél pályán keresztül.
A második esetben a fickó csak hülyéskedett.
Aki meg azért bannol másokat, mert azért jár a pont, annak kb. annyi esze van, mint a náci haláltáborokban a "parancsra tettem" fazonoknak.

Ha elcseszitek a játékot ezzel, akkor nektek sem lesz hol játszanotok, mert elõbb-utóbb téged is bannolnak majd csak úgy.

Olvastam pár túlélõ guide-ot: alapvetõ, ne beszélj egyáltalán! Ide juttatta a sok idióta ezt a játékot, aminek alapja lenne a jó kommunikáció 😊

Nos kellemes bannolgatást mindenkinek...

Ez nem arcoskodás, hanem taktika, õ baitelt mert tudta hogy jönnek a társak, te meg kergetted és el is kaptak érte. És természetes, hogy visszaugrik, mindenki ezt tennné.

Why so serious?

Versenyrõl meg nem is tudtam.
Csak este nem tudtam aludni (egész nap aludtam), normal gameban csak retardok voltak, elo-t meg nem akartam többet veszteni, így hát csináltam egy guide-ot. Hát igen, van mit simítani rajta, de azért szerintem alakulgat. Mindig eszembejut valami amit még hozzá lehetne rakni, de úgy nme jut eszembe ha csak görnyedek felette. Majd csinálok egy ali jungler maratont és majd akkot befejezem. 😛
SzirmosSzisza
Ez elég soványka, hogy odaraksz egy buildet aztán ennyit. Lesd meg pl ezt (habár ez S2 még). Amúgy tényleg szerettél volna guideot írni vagy csak a verseny miatt csináltad hátha nyersz valamit?

mondat tagolás? f*ck it...
Elmúlt idõben táma volt a jungle, ezen felbuzdúlva csináltam egy guide-ot alistarról építõ kritikáknak örülék (nyelvtani nak is, ahhoz már lusti voltam). http://www.lolking.net/guides/list?author=ParaHalu
cataflam02
Egyet kell értsek.. baromság az egész.. minden kis szarért reportolnak a noobok 😄
A sok kis hülye meg nyomkodja otthon a büntetést..

One more story

SzirmosSzisza
Easyért én is reportolok / punisholok, jó nagy parasztság 😊

De amúgy sajnos Tribunalban kb csak Punisht érdemes nyomni, ha érdekel az átlagod, vagy skip-et, mert kb mindenki mindent büntet.

Fabio Capello
Az easyzés büntethetõ, már többször megmondta a Riot. Summoners Code, 6. rész.

Másrészt, a második esetnél amit linkeltél, nézd meg a többi report cardját, egyértelmû banhammer.

Nekem tegnap szállt el az agyam, pedig nem 12 - 15 éves vagyok. Ha ezekért bann jár, akkor én simán kaphatnék egy hét pihit.

Undorodom azoktól akik rámjönnek 1v1-ben..Ez még oké, tegnap pl Jax ugrott rám, mint Voli. Megjárta volna, erre null hp-val elkezd szaladni,és mikor megjelenik 2 társa, akkor visszafordul arcoskodni.

Na ezt nagyon nem bírom,és kegyetlenül felidegelnek ilyennel..Ha már 1v1-be jött, akkor ne fusson el, harcolja végig, VAGY....ha el is fut, és jön két társa, ne jöjjön már vissza arcoskodni hogy õ itt a Jani.. Undorító.
Azt én is szoktam mondani hogy Good game,akár nyerünk akár nem ha élveztem beírom.

És akkor honnan vannak meg a skinek?
igen.
nekem minden champ unlock 12 rune page minden runa kb. nagyon nagyon kevés nincs de az a metában most useless. 1-2 skin és a vicc 1 ft ot nem költöttem az accra értem ezt rp vásárlás terén😊

üdv!
Skill84 néven tolom EU east serveren vagyok. 1200-1300 közit eloval.
ha valaki hasonló szinten van és játszana hajnalban vegyen fel.
nemrég vettem meg Vi-t de még van 7000 ipm kb.
mit ajánlanátok? esetleg várjak köv hõsre amit kihoznak?
csak nekem "akadozik" ez a téma a fórumon?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SzirmosSzisza
Ashe érdekesen hangzik. :o

NagyiBMX
Jövõben érkezõ skinek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steel Legion Lux
Lu Bu Jarvan IV
Zhao Yun Xin Zhao
Dark Havester Viktor
High Tech Blitzcrank
Metal Wing Kayle
Special Forces MF
Skarner Battlecast
Battle Priestess Soraka (on-hold)
Spirit Summoner Udyr (mb the legendary)
Bladestorm Karma
Russian Knight Olaf
Crimson Elite Katarina
Cyber Katarina
Battlecast Anivia
Battlecast Kog'Maw
Norse King Darius
Exterminator Twitch
Underworld Ashe
Dark Crusader Mordekaiser

Szóval okosan az RP-vel😄 Kata meg lassan az új Teemo lesz...
Forrás

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
IGEN!!!!!

Cho-val többet érsz, jobb gankek mid-re is jó. De tryndával a legjobb észnélkül hentelni. De én chora szavazok.