League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
24 max cdr-rel. Mondjuk nekem sosincs meg, mert nem szeretek már Morellot venni, meg Holy Grailt se 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én szoktam vele játszani,mert szeretem,de annyira nem szoktam figyelni,de nekem 19 másodperc ugrik be a mai utolsó csatáról.

Unknow
Ötletem sincs, nem tudom pontosan. Annyit nem játszok vele. Butwhenido.jpg akkor 40% cdr alap.
Most nemtudom hogy jót mondok-e,de úgy emlékszem 19 másodperc?

Unknow
Csak úgy szeretném megjegyezni,hogy az a 700 sebzés kb 20 másodpercenként van. Az azért nem rossz nem?
SzirmosSzisza
Csak õ a világ másik felérõl sebez ennyit, ADC-nek meg ott kell lenni az action közepén ahol cc,debuff is van és az nem tesz jót a sebzésének 😄

Amúgy nézd meg, hogy nagyobb versenyeken, hogy játszanak Luxszal és utána mond, hogy nerfelve van 😄 Froggen szokta nyomatni, meg a koreaiak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cobra.
Lux ulti legyen 700 sebzés (bár ehhez azért már eléggé feedeltnek kell lennie 400+ AP-val). De mire õ sebez az ultival ennyit, akkor jó esetben a ranged carry sebez 3-4 lövéssel ugyanennyit. Gangplank meg egy crit-es Parleyval, az meg kicsit sûrûbben visszatölt.
Én szeret(t)em Luxot, de nagyon csúnyán le van jelenleg nerfelve. Jelenleg talán Zyra aki valamivel gyengébb lett (illetve Heimer, de õ már régóta).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Különc
Lux a kedvencem, de reportolni szoktak, ha supportnak pickelem már a karakterválasztáskor

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Ajándékozni már nem lehet úgyhogy másképpen szerintem más nem tudja megvenni neked :\

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igazából csak azért gondoltam,mert dumáltak nekem normal randomban hogy legyek support.Az elõzõ meccsen is ap voltam,Sorci bakancs,Rabadon satyi,Abyssal scepter,Athene unholy grail-t vettem,majd mivel elhúzódott a meccs még vettem Liandry's tormentet meg banshee's veil-t.Elég jól sebeztem.Jax,Akali,Darius,Mundo és Ryze volt az ellenfél csapatában.27 assistom lett.Irtó jó kis teamfightok voltak,nagyon élveztem a meccset.Bár háromszor meghaltam,de amit nagyon szeretek Lux-ban az az hogy piszok szemét módon lehet vele szívatni Akalit,Ziggsel is jókat lehet szopatni Akalit,de Lux jobb benne.

Benéztem most elõször 1-2 ranked meccsre..Hát szégyenleném a pofám betolni alap skinnel...😄
SzirmosSzisza
Akkor már Zyra. Egyedül pajzsa nincsen, cserébe van aoe 'stun'.

Én nem szeretem, ha lux a supportom, de lehet vele. Ha ügyes vagy , még jó is lehet. Lux leöli azolkat, akik lelépnének kevés hp-val. Van rootja, e-je temporary ward, és lehet vele harrassolni, van shieldje.
Általában az a baj, hogy a luxok fermolnak az e-vel és lenyúlják a killeket, ezért az ad carry használhatatlan lesz midgamere. Ha ezt elkerülöd, akkor jó lehetsz supportként (szeretni is fognak, meg nyersz is).

jazzy
Csak akkor ha tudod, hogy az ad carryddel tudtok ölni, ergo premade vagytok és ügyes. Amúgy Luxnak nagyon kell az item, jobb supportok vannak nála. De kill lanere jó.
Nekem megvan Lux,és nagyon szeretem,mindig AP Lux-ot,szerintetek van értelme Lux-al supportot játszani?Még sosem próbáltam,csak gondoltam rá.

FuRiONight
Hali

Volibear le van akciózva és meg szeretném venni, de nincs már annyi idõm, h paypal-ra befizessek. Valaki meg tudná nekem venni? Olyan 700ft-ba kerülne, holnap akár tudnám is utalni a pénzt.

EU N@E játszom, nyugodtan vegyetek fel, nevem: FuRiONight (lvl30)

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
Én arra gondoltam, hogy ha valakit eltalál a Q akkor onnantól simán lekombózod 😄

Ezt a srácot én is szoktam nézni.. 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

én azt vettem észre sokan leblokkolnak akkor és nem lõnek, pedig nem stunnol le...
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Lux-szal ha valakit eltalál a Q-d akkor onnantól olyan, mint ha Veigarral valakit sikerült bestunolni 😄

jazzy
24, az én full buildemmel ugyan csak kékkel van 40% cdr, anélkül 30 körül elixirrel, úgy 26-27 sec, de 700 ap, plusz Lich Bane, tehát tornyot is gyorsan bont, meg minden spell után üt egy szépet.
Akkor szerintem elõször Lee Sin-t veszem meg aztán Shacot. 😊 Köszi a segítséget.

Shaco nagyon szemét, egyik legjobb counter jungler, egy ügyes shaco egy creepet se hagy enemy jungle-jében. Late gaméja kicsit gyengébb de azért eléggé jó a dmg-je ott is, csak ne adc buildet adj neki, mert akkor használhatatlan leszel. Lee sin a másik nagy kedvencem, rengedegszer vittema teamem a hátamon vele. Nála arra kell figyelni (ha jungler), hogy ne te fejezd be a killeket, a többieknek jobban kellenek a killek. A kombók miatt nem angyon lehet megunni.
Szerintem egy felcuccolt lux nagyon durva, és emlékeim szerint 19 sec az ulti cd-je, ami egy fightban néha 2-is.

böröczk
jazzykének lenne pár szava hozzád ezzel kapcsolatban. -.-"

Kumiho #2179

Tudom, most volt free mentem is vele pár kört nem volt olyan rossz de most jobban érdekel hogy melyiket vegyem meg: Shaco, Ezreal, Lee Sin. 😄

luxnál azért ne feledjétek nem csak a dmge lényeges de az a shield amit jó esetbe mindenkire felrak 2 szer nagyon sokszor megnyeri a teamfightot.

Igen csak meglepõdsz amikor lategameban az ultijával rádcsap 700-1k dmg-t. 😊
jazzy
😄 nem láttál még középszarnál jobb Lux playert
nah azért ezt így nem mondanám xd 50. perc után is még igencsak oda oda tolja a dmg et. ad carryt 1 combózza ami 1 tf elején elég jól tud jönni ha elkapja 1 route akkor vége. amúgy meg mindíg minden build függõ meg csapat. lux tényleg 1 olyan kari ami nem mindíg jó és nem midnen csapattal/csapat ellen hatásos. de ha luxozol legjobb ha roamolsz mint állat ultival elég könnyen felszedsz pár killt/assistot és próbálsz minél agressivabb lenni. bár ez is enemy függõ.

Cobra.
Lux lategameben sajnos nagyon legyengül az alacsony AP ratio miatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

elég sok olyan champ van amit most alig látni pedig nagyon erõsek csak nem olyan könnyû velük játszani illetve tudni kell hogy hogyan alakítsd a teamfightot hogy neked kedvezzen.

+ ha van pár CD itemed, 30seces ultival lehet aprítani😊
Lux
szerintem elég alul értékelt, ha nem free kb nem is látni, pedig elég erõs + skilles champ, tehát nem olyan uncsi😊
SzirmosSzisza
Jó, hogy szólsz, lecserélem zenéstûl 😄

Olaf nem tudom milyen, Corki elég fun, Shaco nekem megvan, tényleg szenya karakter, és eléggé oda kell figyelni.

Akin gondolkozok az Akali,vagy gangplank. Akali sok bosszúságot okoz, Gang pedig nyugtató köreim lennének, Sonával párosulva. 😄
Olaf,Corki van meg 3150-bõl azok eléggé tetszenek.. Olafal lehet jól jungelezni Corki meg simán carry (ha jól tudom..).. és egyébként Shaco-t akarom még megvenni majd ami 3150-es kari...

Nagyon helyes. 😊 Nincs mit.
Köszi szépen így már megmozdult a dolog!

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=389393

Tessék ittvannak az Exe tartalmai..Nekem is ez volt a baj..Leszeded és menni fog.
3150-es karik közül kit vennétek meg?
NagyiBMX
Valaki másnak is ugyanez volt a problémája pár nappal ezelõtt, megoldásra akkor se jutottunk illetve nem tudom, hogy megoldódott-e a dolog.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szewasztok! Régen 2 éve toltam a gammel. Most megint szeretném feltenni egy kicsit kockulni de semmit nem tudok kezdeni a telepítõvel. Rákkantitok elakarja indítani a telepítõt de nem hoz be semmit. Néztem a feladat kezelõben felhozza a leagueoflegends.exe-ét de 2 sec és bezárja. Valakinek volt már ilyen problémája?

Az kár, pedig érdekelt volna hogy mennyiszer van olyan amikor valaki csak úgy megszokásból is reportol, de akkor remélem hogy nem is fogom tudni.
jah hát a megszokás meg a berögzõdések😄

Fabio Capello
Csak ha figyelmeztetést/eltiltást kapsz.

Azon gondolkoztam hogy van-e olyan hely ahol meg lehet nézni azt hogy mikor és miért is reportoltak, ha reportoltak is egyáltalán.
NagyiBMX
A champion szóból nagyon átjött a "csé" kiejtése <#idiota> (chapat)

Engem srác azért reportolt ma (ha télleg reportolt) mert elmentem megölni a mana töltõs gólemet.. 😄D