League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lefogása baromi hasznos, shieldje is, e-vel meg jól lehet farmolni, szépen sebez és egy rövid ideig az adott területet is felfedi. Szóval ez azért bátor kijelentés volt. 😊

Why so serious?

jazzy
Szerintem ne vegyetek semmit, csak akkor, ha tudtok dönteni, problem solved. Én hiába mondom meg melyik a jó NEKEM, neked nem biztos hogy az lesz.
Luxnak ultija tetszik. Többi nem valami hasznos skill szerintem..😄e nemtudom...Jaaaaaaj, mit tegyek? 😄 x"))) Warning warning! 😄
Meg a hülye katarina is.. most nagyon felbaszta az agyam hogy 1ultiból lehozza 5ünket -.-

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Nidalee egy elég idegesítõ champion😊
Xin, Kata

Lux nagyon tetszik, õt szívesen megvenném..

Akik még képbe jöhetnének, az Gangplank, Akali, Xin, Katarina-t is szivesen kipróbálnám..Nidalee nekem túl egyszerûnek tûnik, bár ha ennyien ajánlottátok csak tudhat valamit.

Én "elképzeléseim"-bõl kit választanátok?
anivia kár h mocskosul mana igényes
karthus, anivia 😊
TBTPumpa
Katarina, Akali, Lux, Nidalee, GP

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nidalee, lux

olaf corki

Kit vennétek 3150-esek közül? Nemtok dönteni...
SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa

Cobra.
Akció nincs, csak idõvel szokták a régi championok árát csökkenteni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Hmm, valamit akkor elszámoltam, akkor 2 hét a 6300IP.

Akcióznál sosincs az hogy IP árak is csökkennek? Pl 6300-as leesik 4800-ra, vagy esetleg 3150-re?
SzirmosSzisza
Én mostanában dominionozok. Ott, ha retardok is a társak, nem tart addig a meccs 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Én most First win of the day-jel kaptam 272 IP-t. Ha tegyük fel heti 25 meccset játszol, és 1 hét 25 napos, tehát 25 first win of the dayem van hetente, az 25x272, 6800 ip. Így valóban megvan a 6300, de azért érzed a sarkítást te is.
Cobra.
Amíg nem volt ennyi nyomorék, addig még én is játszottam heti 20-25 meccset és ennyivel össze is jön a 6300 IP. Napi 1 meccsel meg persze, hogy nem jön össze annyi IP, de azért még egy általános iskolásnak/sokat dolgozó embernek is belefér szerintem a napi 2 meccs, hétvégén meg még több is.

Átlag heti 7-8 meccsel összeszedni a 6300 ip-t igen nehéz.

Hát ha minden igaz 19-et még biztos elérem ma de 20-at nemhinném hogy össze tudom szedni 😞

SzirmosSzisza
Passz, nézd meg mennyi XP kell és mennyit kapsz 1 meccsbõl.

😄D Mennyi idõ kb amúgy 18 félrõl felmenni 20-ra? ^^

SzirmosSzisza
Húzz bele ;D

Ha meglennék 20-as ajándékoznék neked Rumblet te meg haveromnak Kennen azt kész.. 😄D csak sajnos mivel 18-as vagyok ezért nem tudok ajándékozni 😞

SzirmosSzisza

TBTPumpa
500 RP-m van. Ebbõl nem jön ki LeeSin és Jayce, csak ha az egyikük akciós lenne.
Amúgy a mostani felhozatalból még Riven az, aki megéri az árát, bár mivel õ egy elég régi 6300-as kari, szerintem 1-2 hét múlva csökken az ára 4800 RP-re. Rumble-ra kíváncsi lennék, sajnos mióta játszom még egyszer sem volt free.

Amúgy a pletykák szerint a januárban érkezõ hõs egy nõi AD Carry lesz.

Unknow
Az a helyzet,hogy sokan elfelejtik,hogy aki régen kezdte ezt a játékot, hatalmas elõnyben van. Régen nagyon könnyû volt IP-t szerezni mert 150 IP-t kaptál egy szimpla meccsért és dobálta a Riot az IP boostokat.

Õszintén szólva, ha én egy évvel ezelõtt kezdtem volna, nem hiszem, hogy minden héten megtudnám venni a legújabb championt IP-bõl.

(Mondom ezt úgy,hogy 70k IP-m van amit már semmire nem tudok költeni..de az,hogy mindig 2-3k IP minuszba zárok egy champion után, azért mutat valamit. )
SzirmosSzisza

Ajándékozz nekem karit.. 😄DDD

böröczk
Snow Bunny like Nidalee béta verzió

Erõsen dolgozom rajta, a cougar még egyáltalán nincs kész, most pihenek. 😄

Kumiho #2179

TBTPumpa
Ha reggeltõl estig a gép elõtt ülsz és csak ezt nyomod, akkor igen. De a legtöbb embernek élete is van és más elfoglaltsága is, nemcsak LoL-ozni reggeltõl estig. Sok nyugtató kell hozzá, hogy ezt egyhuzamban az ember játszani tudja, fõleg most téli szünetben.

Nekem általában 2 és fél hétig szokott tartani 6300 pont összegyûjtése.

Cobra.
Egyébként mi értelme RP-t champion vásárlásra pazarolni? 6300 IP-t 1 hét alatt össze lehet szedni.

TBTPumpa
East-en megvenném neked, de West-es accomon nincs annyi RP. Legalább kapnék egy új summoner ikont az ajándékozásért.

böröczk
Azon kicsit többet kéne dolgozni, és nem érdekem : DDDD

Készül a Snow Bunny like textúra.

Kumiho #2179

FuRiONight
LEhet még giftelni, és nekem megér ennyi Volibear.

Megbizhatóságom: ide irjûtok be: FuRiONight

[PC GAMING]

BoneDragon
<#eljen>

Olyan van, amin nincs rajta ruha, csak a fül a fején? <#hehe>

böröczk
Szeretném, ha mindenki számára elérhetõ lenne itt az általam újraszínezett Kitty Cat skin:

itt

A rework elõtti modellre szeretne hajazni leginkább.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Naja, pont ezt. Mindig van olyan retardált adc aki elindul egyedül, aztán 5v4-ben kezdõdik a következõ harc 😄

Mondjuk én csak dominionon szoktam ap shacozni, ott elég jó.

Ja lehet vele trükközni, de azért ha top solon vagy és ellened egy Ap shaco van és tudod, hogy AP shaco és mindezek ellenére folyton bemászkálsz a bokorba akkor bizony ott gondok vannak. 😊 De még ha feedes is az az AP shaco akkor is teamfightokban mit fog szegény csinálni? Beáll a csapatához legközelebb bokorba 4 Box-al és várja, hogy valami szerencsétlen arra tévedjen? Mert ezt szokták, csak ez meg baromi nagy lutri.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Naja, mondjuk Shacot nem egyszerû észrevenni 😄

Amúgy anno HGG játszott vele sokat streamen, akkor gondolom megugrott (de az már legalább 1 éve volt).

Ja csak ha az ellenfélnek van annyi esze, hogy ne menjen be egy olyan bokorba aminek a környékén AP Shacot látott (márpedig ez egy bizonyos játékszám felett már elvárható lenne) akkor AP shaco meg lesz lõve és nem fog érni semmit.

Why so serious?

SzirmosSzisza
AP Shaco volt mindig is, butácskák ellen jó. Pl jungleben, ha ellenség blueval kezd, akkor piros bokorhoz beraksz 2-3-4-et és first blood 😄

Cobra.
Mindkettõvel nehéz jól játszani, de Lee Sin erõsebb.

Lee Sin vagy Jayce? .. nem tudok dönteni :/

de nem volt valami komolyabb esemény, ahol vmi pro így játszott vele? akkor szokott ez lenni, hogy mindenki úgy akar játszani, mert látta... 😊
csak mert az elmúlt 1-2 napban kezdtem el látni ezeket, hogy már nem is mennek jungleba, hanem solo top-full ap
jó az ha jó a team és lehet baitelni akkor nagyon erõs tud lenni máskülönben teljesen használhatatlan

mi ez az új trend, hogy full ap shaco o_O