League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Köszi a segítséget!

Kipróbáltam Ashet. Nem rossz, sok hasznos skillje van amivel könnyen el tudtam kapni a menekülõ ellent. A problémám azzal volt ha én menekültem
mert escape skillje nincs. Kipróbáltam meg Teemo-t ami nagyon tetszett igazi kis "gonosz" karakter vele biztos sokat fogok még játszani mert nagyon bejön.

Milyen ranged karit érdemes még kipróbálni? Ha mondjuk Teemo éppen foglalt akkor hasonló képességekkel melyik karakter rendelkezik? Esetleg Teemo mellé mi passzol?

SzirmosSzisza
Lux E-tõl nem válik láthatóvá (W-tõl meg végképp nem 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Sok, ott van a szavazat. Az más kérdés, hogy Garena az teljesen más 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zeli
Ez a taiwani szerverre vonatkozik, nem ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nem azt mondtam hogy muszáj abban lennie,de le dobja kört befut,olyankor én Luxal vagy Ziggs-el egybõl bevágok egy W-t,Lux spelljétõl láthatóvá válik egy kis idõre a körben is,nyomok rá Q-t és Ultit,Ziggsel nem lesz látható de látod az aknákon merre mozog,és oda szórod az áldást.

böröczk
Szerintetek?

Ennek mennyi valóság alapja lehet?
Hogy esetleg egy limited skint visszahozzanak bizonyos idõre..?

Kumiho #2179

Nunu ulti (ha végig megy) aztán meg is halt😄D

Kár, hogy Zhonya megszakítja neki, pedig úgy lenne az igazi ha végigmenne, mert most már szinte az összes bajnok tud stunnolni vagy silence...stb. így szegény nunu ulti sokszor semmit nem ér:S

Próbálgattam Malphite-ot ap-magic pen itemekkel, ultival megöltem full hp AD Carryt vicces volt😄D
Ziggs alkalmas eféle szopatásokra akkor 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

SzirmosSzisza
Fõleg mivel nem is muszáj a körében lennie 😄

Menj olyan bajnokkal aki messzirõl betud vágni neki egy jó kis területre hatót.Élvezetes móka Akalit kinyírni miközben láthatatlan.<#mf1>

böröczk
Igen.

Kumiho #2179

ha vison wardot teszek akali karikájába akkor felfedi?

BoneDragon
Nálam megint villog. <#vigyor>

SzirmosSzisza
Ja. át kell rakni borderlessre (vagy a másik irányba), de hát tudhatná már, mindig ez az elsõ komment neki mikor elkezd streamelni 😄

BoneDragon
Nálad is villog?

SzirmosSzisza
Mi vagy te rendõrautó ?:c

böröczk
Különc
Tippre a koreai gyerekmolesztálók

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
http://clgaming.net/news/420-clg-in-2013 uhoh, kíváncsi leszek ki csap le rájuk 😊

SzirmosSzisza
Nerf óta ritka az oracle, inkább pinkelni szoktak az emberek.

Épp azt nézem hogy már le is szedtem.. (5perc volt kb..) csak accountot nem tudok csinálni 😞

TBTPumpa
Én le tudom tölteni és mindenki... Csak most nem tudsz regisztrálni, de ha van accod, akkor nyert ügyed van. Majd január elején lesz megint free regisztráció.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Valakinek van valami jó buildja amivel szépeket szokott aratni Lee Sin-hez?

Ha lelehetne tölteni pbe-t,de sosem jön össze.

Bakkeeeeeeeeer. Én Sona-t Rp-bõl vettem meg mikor akciós volt, szal nem kaphatok érte IP-t?
TBTPumpa
Sajna ez a 3 refund is új dolog! Néhány hónapja még ez sem volt a játékban. Acconként 3 refundra van lehetõség. Se több, se kevesebb.
Amúgy töltsétek le a PBE-t, ott minden hõst meg tudtok nézni. Ha ott tetszik, akkor vegyétek meg a normál szerveren!

Énis most toltam le a gyakorlót Lux-al. Botok ellen szoktam tesztelgetni, de ez a csapat kitalálta hogy középen betolunk középen,szal 15 perc alatt vége is lett, igy nem igen volt idõm vásárolgatni.
toltam is most egyet Luxal, kaptam 4 francia szar-t, pampogtak vmit, kértem h angolul írják
= megb*szom az anyádat, mert ks noob vagy... 😊
7-1-15 így végeztem, szóval nem tudom néha megérteni az embereket, alapból ez egy csapatjáték
Én Ashe és Ww-vel kezdtem. 😄
cataflam02
Ashe 😄

One more story

cataflam02
Lee Sin egy nagyon jó karakter.
Igaz én nem sokat játszottam vele. Kicsit nehezebb vele mint az átlag hõsökkel. Viszont hidd el, hogy erõs és hasznos fõleg, ha megtanulod használni.

One more story

Jeffjohnson
Kezdõ játékosnak melyik karakter ajánlanátok?

Persze... Store-ba ott a Refund cucc de olyat nem lehet még szerezni a 3mon kívül? :/

lvl 30 alatt vissza lehet adni karaktert?
Azt hittem hogy jobb karakter lesz Lee Sin... valahogy nem jön be.. a 3 refundon kívül store-ba semmi más lehetõség nincs vissza adni mi? (mert az már elfogyott..)

Akali addig menõ amíg nem veszel oracle-t, még mindig sokan nem tudják, hogy létezõ item^^
Na egy ilyen "összefoglalót" vártam.. Köszönöm. 😄

Marad Lux, ,mert már régóta szemeztem vle úgymond.. Akali csak azért lett volna, mert rohadtul felidegelt már nem egy meccsen.

Evelyn pedig tényleg jó, kezdek ráérezni, Bár mostanában Masterrel, tolom.
SzirmosSzisza
Karma, Twitch, Evelynn. Õk a legjobbak!

cataflam02
Xin OP és flash
Lux pedig élvezetes és jó champ.
Akali nem tetszett
Nidalee unalmas (bár cicába vicces)
GP topra jó kis champ ultija is flash
Katarina meg faceroll

One more story

Ki tudja mikor lesznek hetibe ezek a karik. Lux elõbb volt, Akalin azelõtt, Xin most, Gang se rég..
BoneDragon
Miért kérdezel egyáltalán ilyet? Mindenkinek más az ízlése, így mindenki mást mond. Ráadásul ha te megvennéd valamelyiket, lehet nem jönne be. Próbálgasd õket, utána dönts.

Urgot
Akkor úgy kérdezem..😄

Akalin, Nidalee, Lux, Kat, gangplank , Xin.

Melyikkel élvezetesebb a játék?

Daráláshoz ott a Volim.
max ha van mellé Archangel 😊
Q+E nagyot tud szólni,W nagyon jó csapatban.Ulti meg kibaszott imba.

Pont az elõbb bizonyosodott be, hogy Katarinához is csak kell némi sütnivaló, amikor ellenünk van mindig overpower de most a gyerek miden hozott egy 0 kill 0 assist 7 halált Leblan ellen - mire körbenéztünk már le is gyilkolt túlfeedelve mindenkit...de legalább van már honorable opponent szalagom😊
SzirmosSzisza
Athene micsoda? CDR + mana yay \o/

hát lux skill champ, de ott van kata, amihez semmi tudás nem kell + az összes képessége sebez...
Persze én még tudatlan vagyok, ezért is bombázom a kérdéseket 😛 😊

Csak tegnap lett pont kivesézve lux,és voltak itt érvek, ellenérvek hogy jó, avagy sem. 😊
TBTPumpa
Pedig Kata ultija könnyen megszakítható...