League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vayne szerintem jobb mint EZ, csak tudni kell vele játszani 😊
TBTPumpa
Hát lehet, hogy jövõ héten Caitlyn vagy Ezreal lesz free. Bár én jobban örülnék egy Graves-nek. Haláli jó karakter, fõleg a nevetése.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Azért igencsak különbözik a másik két említettõl.

Gondolom, õ AD carry-t szeretne, azért írta.

Ezrealt javaslom, Caitlyn a legutóbbi patch óta extra ratyi sajnos. 😞

Kumiho #2179

Irelia se rossz de Caitlyn-nel és Ezreal-al még nem játszottam 😄D Múlt héten meg szétfüggtem Ireliat mert ingyenes volt...

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

TBTPumpa
Áhh papírok. Egy Irelia mindkét jelölt pályafutásának véget vet! <#idiota>

Ezreal és Caitlyn lesz szerintem 😊

TBTPumpa
Caitlyn, Brand, Cassiopeia, Ezreal, Nocturne, Kennen, Malzahar, Maokai, Vayne, Irelia, Rumble, Orianna, Swain, Trundle...

Van itt választék bõven!

csak rájöttem hogy hogyan kell 😄
SzirmosSzisza
Support vagy emailt nem változtattak?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Banane15
Ha ellopnak egy accountot akkor mit lehet tenni? Haveromét ellopták, mire lehet hivatkozni?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

alapból Naut nélkül minek kezdtek bele teamfightba?😊
Vannak bizonyos hõsök, akikkel szinte mindig tuti, hogy loose a vége. Pl Soraka nem játszott rosszul de simán levertek minket támadásban 0, vagy a másik meccsen meg Nautilus olyan lassú volt, hogy mire odaért egy közepes teamfighthoz már reseltünk...meg a másik amikor elõször van adott champpel és az elején örülsz, hogy Kat vagy Evelyn aztán mikor 0/5/0 a statja pár perc alatt és benyögi, hogy first time playin her akkor lelohad a lelkesedés...
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

? 😊

Caitlyyyyyyyyyyyynnnnnnnn.. Gondolom én..De nem játszottam mg vle..
BoneDragon
<#rolleyes>

Kit éri meg megvenni 4800-ból?... (Lee Sin megvan de szerintem szar..)

Cobra.
A nagyobbik baj, hogy ez valóban így mûködik 😄 Na jó, a külön szerveres dolog az természetesen nem igaz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Különc
Sure

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Miután reagáltam akkor esett le 😄
Ezt ugye most nem hitted el? 😄DD
Nagyszerû, jó tudni, mondjuk eléggé kiábrándító...
jazzy
Sajnos a magyarokat külön szûri a Riot, ezen belül az sgseket fõleg és mi csak a leaver poolbol kapunk, ergo csak nálunk, az enemy teamben soha, van feeder és leaver. Külön szerverre kerülnek a játékaink is amúgy, ami a Riot officeba be is fut egy kivetítõre és röhögnek rajtunk.
Valaki nem tud valamit, hogy a matchmaking hogy zajlik? Még csak 15ös szinten vagyok, tehát még viszonylag kezdõ, de nagyon irritáló hogy van teemoval zsinórban 7 defeat, mert valamelyik lane-en vagy abszolút felfeedelnek valakit, vagy van egy afk... Pedig szeretem teemo-t, nagyon lehet aprítani vele, de olyanokkal nem lehet játszani akik 10 perc után 12-13 halállal állnak... Elise-el még eddig feedelt championok ellen sikerült úgy ahogy tartanom magam(vele kb. 2-3 vereségem van), de teemo-t könnyen kifókuszálják.
igen, csak ha meghalsz akkor elveszted + most már 5 perc után lejár magától
és hát 400 gold, supportok, tankok, junglek szokták fõleg, vagy a szarrá feedelt carry akinek annyi felesleges goldja van😄
Orachle izével folyton látom shacot ?

majd megtanulok írni is, bocs

Morgana brutális. A shildje miatt nehéz cc-zni, ráadásil miden ap-t resistel. Tud cc-zni, ráadásul nagyon durvát üt asz a skill, a splash dot meg übersokat levesz. Kicsit leveállsz, és hulla vagy. Az ultija meg egy egész csapatot lelassít, sebez aztán stunnol. Kevés champ tud ilyet. Azért nagyon durva, mert dot-ol, és szinte észre sem veszed, hogy már meg is haltál, csak még nem tudod. Nem véletlenül volt sokáig permaban. Fizz eléggé megeszi, azóta nem olyan népszerû, de ha kihúzod vele, late game-ben nagyon erõs.

Nincs valami jóféle runázásod és masteryd hozzá? 😄D

SzirmosSzisza
Critplank?!

Atwa
Eéhn szoktam<#zavart2>

Valaki szokott sokat Olaf-ozni?

Jeffjohnson
Köszi a tippet! Nézegettem már én is Morganat de "papíron" nem tûnt erõsnek
de akkor teszek vele egy próbát.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ok. 😄

mert egy lövéssel megtud ölni😄D
Gangplank mért olyan jó hõs?...

Ha teemo foglalt, és midre kéne ember, akkor Morgana-t szoktam vinni..Szerintem iszonyat jó karakter, fõleg lvl 6 után..Akkor ha elkapod az ellent középen, nyomhatsz rá mindent, és nem igen éli túl..😄

És szerintem kezdõknek is remek kari, nem bonyolult.
Azért mert nem látod még el lehet találni Q-val. Amúgy meg valószínûleg azért láttad mert elnyomott egy ablityt a ködben és attól 2 secre láthatóvá válik.

Why so serious?

Csak az a vicces hogy akkor hogy tudtam elkapni Q-val ha nem láttam,ott halt meg a körben.

jazzy
Vagy az E-re raktad a Vision Wardot, vagy az Oraclet, vagy Lee Sin voltál!
Fabio Capello
A kérdés csak az, hogy hogy láthattad meg Akalit, ha stealthben van? Az E nem mutat meg stealthes ellenséget :3 Az egyetlen logikus megoldás, ha Akali... veled volt!

Az ilyen harci adrenalin mámor lehetett, mint amikor a katonák ellenséget hallucinálnak a dzsungelbe.

Why so serious?

Ne viccelj már,bevágtam neki E-t körbe és fel is villant akali.

Caitlyn
jazzy
Ez elég fail volt, de jó a napot egy jó nevetéssel kezdeni, köszi 😄
Fabio Capello
Ez Garena, náluk nem limitáltak ezek a skinek, tekintve hogy akkor még szerver se volt.