League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Boldog új évet mindenkinek, bocsánat a deviantartos logoért 😄
(yordle-ék éve 😄)

Kumiho #2179

ez akkora hülyeség, hogy ilyen miatt nerfelnek
SzirmosSzisza
m5 elkezdte nyomatni a tankosabb Urgotot és Riot nerfelte, azóta kb sose látni (mondjuk elõtte se nagyon volt annyit)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jeffjohnson
Köszi!<#worship> Pont ez kellett nekem.

ÉN csak azért nem vettem/veszem meg, mert nagyon ronda 😄
Urgot... az egyik kedvencem, szarrá lehet vele szopatni bárkit😊
Sokan szerintem nem is tudják a létezését vagy csak simán nem tudnak vele játszani
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jeffjohnson
Mik a legkevésbé használt karik? Esetleg nem tudtok olyan oldalt ahol ez fent van valamilyen formában?

Vagy olyan oldalt ahol statok fent vannak a karikról? Az is érdekelne melyik karakternek van a legnagyobb lõtávja.

TBTPumpa
Nem kell indok. Itt már minden indok nélkül reportolnak... Persze, ha nincs megfelelõ indok és bizonyíték, akkor a report is érvénytelen, de ezt a szellemileg 8 éves szinten lévõk nem tudják.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
Aki esetleg lemaradt volna, a 14 min nexus all tele-flash játékunk visszajátszása:

A beakadásokért elnézést, rakoncátlankodik az OBS.

böröczk
Holnap rekordot döntünk!!!

Kumiho #2179

Dilemma elõtt allák. Nem tudok dönteni khazix, és elise között. Khazix a burst dmg-je miatt tetszik. Elise meg kb az összes poszton viabla (botot leszámítva). Khazix-szal többet találkoztam, de ritka a jó játékos (és õk is ellenem vannak). Elise meg kb ritkább mint syndra, de eddig láttam pár "közepes" elise-t, és már õk is tudták szivatni a népet. Ti még mit tudtok hozzáfûzni ehhez?
Ellenfél nem élvezte, végén reportoltak (kérdés persze milyen indokkal), meg nunu beírta hogy l2p motherfuckers. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Töltõdik felfelé :3

Hát ezért a teleportálós meccsért megérte fennmaradni. Nagyon szórakoztató volt nézõként is!<#taps><#taps>
zeli
Mastermind mastery-t kellett volna hozni. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

NagyiBMX
Tehát kellet az én nem sokat mondó válaszom ahhoz hogy pogi most egy teljesen minden kérdésre választ adó választ kapjon. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Akkor tûnik el, ha az adott honor opción belül nem kapod huzamosabb ideig a további honor pontokat, aztán ha megint kapsz párat, visszatér a szép szalag 😄

Kumiho #2179

NagyiBMX
Igen

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Azok a futkározó kutyák.. 😄DDD

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

én is így jártam most, kaptam megint vmi spanyol idiótákat és mivel nem tudok velük kommunikálni report engem 😊
annyit azért tudtak írni angolul, hogy noob meg usless (3-7-25 supportal) mit kéne még csinálnom, hogy ne legyek useless?:S
Ha van Honorables szalagom és reportolnok akkor kapásból eltûnik? ...

TBTPumpa
3. van egy nagyképû "csapattárs", aki folyamatosan flamel és egy 8 éves gyerek szellemi szintjén van. Erre 1-2 emberke a csapatból besértõdik és konkrétan lelép! Ha nem foglalkozol vele, akkor pedig reportol, mert nem kommunikálsz a csapattal... GG

Hegi90
vége lehetne már a téli szünetnek. 3 napja nem tudok olyan meccset játszani, amiben ne kezdõdne úgy a játék, hogy

1. valaki játék elejétõl elindul enemy toronynak
2. valaki 1 perc után annyit ír, hogy "noob team", és afk

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

böröczk
Hm, köszi, ezt bakker nem tudtam, pedig elég sokat supportoltam patch óta, szeretek item leírásokat olvasgatni, ebbõl is látszik 😄D

Kumiho #2179

Christian88
Azért tûnnek el a wardjaid, mert egyszerre csak 3 lehet a mapon ruby-val (sima sightstone-nal 2). Hiába enged 5-t letenni, a 4-nél eltûnik az 1. (a sima sightstone-nál pedig a 3-nál tûnik el, amit elõször letettél). Érdemes vinni ezért 1 pinket legalább mellé, fontosabb helyre (drag,baron)

http://www.twitch.tv/hegii

böröczk
cataflam02
<#eljen>

One more story

jazzy
Én nem akartam, de ha már megkértél nyomtam.
Különc
Nincs -100 alatt már asszem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mi ez az Ability Master ? Egyre többször látom.
kevés az a -100 😄😄 nyomjatok még arra a - ra ne sajnáljátok !!

Atwa
Semmi különös, én Wickd féle masteriet használok persze apróbb változtatásokkal, a rúnáknak pedig sima AD quint, AD piros , magic resist/lvl blue, armor sárga. Igazából semmi olyasmi amit egy kis kereséssel ne találnál meg a neten.

*magamba zuhantam .. MÁR ÍRNI SE BÍROK ANNYIRA MEG RETTENTEM :S... EZ VALAMI HIHETETLEN

JUJCSI NEM KAPTUNK RPT ? 😞((( uristen nem bírom !!! kész végeztem !! nem hiszem el hogy nem osztottak 3 millió felhasználóra ingyen rpt juj 😞( na jó most le sokkoltam mélyen maga zuhantam ........ juj ... juj juj ..

Jagumo
Az csíra mindenkinek van 😄 Nekem mondjuk nincs lehet kaptam pár reportot

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

TBTPumpa
Nem, de van helyette Holiday Nashor summoner ikon, persze csak akkor, ha jól viselkedtél! Ha 1 reportot is kaptál felejtõs! <#hawaii>

Jagumo
Nemkapunk RP-t karira? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

SzirmosSzisza
Hétfõ, kedd, mint mindig.

Bocs, nem enged még linkelni ...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=xVcPu9hgYSc&NR=1

TBTPumpa
Én a múltkor behúztam amikor akciós volt. Tényleg nagy fun és sokkal jobb lett, mint szeptemberben a kiadásakor volt. Sajnos tényleg alig találkozni vele, de talán jobb is így, legalább nem nerfelik, mert ugye csak a népszerû karakterekhez szokás hozzányúlni.

Viszont a januárban érkezõ új ADC-re kíváncsi leszek...

Rafkós. 😄
ha valakinek kell néha társ eu east szerveren vegyen fel : Skill84 1300 körüli elo

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Syndrával ti találkoztok? Havonta kb 1x ha látok egyet, pedig elég fun bajnoknak tûnik
Most hogy így írtad Miss-t nem is lehet olyan rossz... Lehet meg is veszem délután..

jazzy
jövõre
Mikor lehet valamit is tudni a jövõheti free-krõl?
böröczk
Jup, ne is mondd, nekem egyik kedvenc adc-m volt mindig is.
Megy ám hivatalos fórumon is a rinya miatta, úgyhogy szerintem a jövõben számíthat valamiféle buffra.

Ezreal most rendben van.

MF extra erõs lett a patch óta, az itemreworkökkel, õ érné meg most tán leginkább, undorító early game burstje van, én azt mondanám, hogy jelenleg mindegyik adc-vel szemben elõnyt élvez.

Szóval, ha adc, és még nincsen meg, akkor én azt mondom, Miss Fortune.
Ráadásul mostanság egyre ritkábban free, és már régóta csak 4800.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Pont jókor vettem akkor hozzá skint :c

#25847: ez minden karakterre igaz, de Vaynet ajánlani egy kezdõnek bolondság.