League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sokan szerintem nem is tudják a létezését vagy csak simán nem tudnak vele játszani
Amúgy asszem Karma :c
Másodikra meg: http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Range
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Base_champion_statistics
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy olyan oldalt ahol statok fent vannak a karikról? Az is érdekelne melyik karakternek van a legnagyobb lõtávja.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A beakadásokért elnézést, rakoncátlankodik az OBS.
Why so serious?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
annyit azért tudtak írni angolul, hogy noob meg usless (3-7-25 supportal) mit kéne még csinálnom, hogy ne legyek useless?:S
1. valaki játék elejétõl elindul enemy toronynak
2. valaki 1 perc után annyit ír, hogy "noob team", és afk
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kumiho #2179
http://www.twitch.tv/hegii
Kumiho #2179
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Viszont a januárban érkezõ új ADC-re kíváncsi leszek...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Megy ám hivatalos fórumon is a rinya miatta, úgyhogy szerintem a jövõben számíthat valamiféle buffra.
Ezreal most rendben van.
MF extra erõs lett a patch óta, az itemreworkökkel, õ érné meg most tán leginkább, undorító early game burstje van, én azt mondanám, hogy jelenleg mindegyik adc-vel szemben elõnyt élvez.
Szóval, ha adc, és még nincsen meg, akkor én azt mondom, Miss Fortune.
Ráadásul mostanság egyre ritkábban free, és már régóta csak 4800.
Kumiho #2179