League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taric
Sejuani
Zyra
Rumble
Renekton
Le blanc
Blitzcrank
Singed
Evelynn
Ezreal
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mobility + haunting + dfg alap, ezután vagy rabadon, vagy valami armor, vagy abyssal attól függ damage, mr, armor kell-e, de kb a 3 core után veszek neki ap potit és vége a játéknak.
Barrier véletlen maradt bent, Flash + Ignite.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Értsd: 5 fõs teamekben, setupokban, mik azok amik a legjobban, legkönyebben ,legefektívebben elhelyezhetõek és amikbõl a legtöbbet tudnak profitálni megfelelõ képességû játékosok.
Számunkra ez csak egy részleges útmutató. A Solo Q tier list pl teljesen más szokott lenni mint ez. Egy - két champion szokott maradni a helyén csak. (Pl Khazix és Eve szinte fix,hogy maradni fog Solo Q tierben is a toppon.)
Nem kell komolyan venni, ez arra jó, hogy nagyjából tisztába legyél azzal, azért Volit ne nagyon akarj pickelni a teamednek ha nyerni szeretnél <#idiota>#idiota>
Ahogy elnézem Fizz egész jó mindkettõ ellen, úgyhogy õ lesz a következõ beszerzendõ karakter a listámon. Amúgy is be akartam szerezni, de csak Vi után.
Mostanában sokszor kapok Kassadin-t vagy LeBlanc-ot midre és "halálra" idegesítenek. Illetve gyakori lett az AP Master Yi is, de õt könnyû counterelni...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Még medio corenak se tartom magamat khazix-szal, de az elomon (1400-1500) simán nyerem vele a gamekat.
Az AD bruisereket pedig a black cleaver miatt bannolják, mert op at item. Hiába vesznek ellene armort semmit se ér.
Kassadin:
-Talon
-Gp
Leblanc:
-Galio
-Fizz
Amúgy 30 alatt még Karma is op, kár ezen vitatkozni. Ha nektek tetszik, jók vagytok vele és élvezitek a vele a játékot akkor tegyétek (majd elmúlik <#nezze>#nezze>). Aki szidja szintén tapasztalatból teszi, nem csak azért mert fújj egy maci.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Karrier..Mit beszélsz te itt karrierrõl?
- Nem vágtam fel azzal hogy atom pro vagyok.
- Kérdeztem valamit, erre jött egy "humoros válasz".
- Simán kezdõnek mondom magam, mert az is vagyok,és béna.
Azt akkor mivan? Neked milyen az általád nevezett "Karriered"?
Why so serious?
Olyan Khazixot aki ismeri a karakterét és nem egy agyhalott figura, nagyon nehéz megverni miden. A Black Clever miatt egyszerûen nagyon jó lett az a W skill. Nem csak egy - két ember szerint..nagyon sokak szerint.
Why so serious?
Arra kell használni, amire való. (lategame aoe lassítása pl. szerintem nagyon sokat jelent, vagy az, hogy a menekülõ egész csapatot elkapod e-w comboval)
Szerintem bannolni late game-re érdemes, és ott egy amumu sokkal hasznosabb, mint egy elise.
KhaZix ellen pickeltem, mert miért ne, ha már elsõ alkalom. 😄
Ahhoz képest, mennyire trágyamód kombóztam, simán verte, egy kis early armor, hunting guise és iceborn gauntlet, semmit nem lehet vele kezdeni topon, és valami irdatlan burstje van, bár valami toszott nehéz használni, legalábbis így elsõre.
Meg ahogy észrevettem, nem mana hungry egyáltalán, vagy csak jól osztottam be, nem tudom.
Khazix bant egyáltalán nem értem, nem tudnak ellene játszani, és csókolom, mert egy Shen, Mumu, vagy jelenleg Pantheon ban abszolút érthetõ a gamechange potenciáljuk miatt, nade Khazix -.-"
Én elõbb banolnék egy TF-et...
Ha midre mész, armor sárgákat viszel Khazix ellene, ninja tabi, oszt szevasz, nekem még nem volt ellene problémám.
Kumiho #2179
...
Bot lanen meg egyértelmûen azok, akik passzívból kapnak valamiféle as-t, Graves, Ezreal, Tristana, Miss Fortune, ezeknek nagy felelõtlenség otthagyni a tornyodat.
Kumiho #2179