League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Free Championok:

Taric
Sejuani
Zyra
Rumble
Renekton
Le blanc
Blitzcrank
Singed
Evelynn
Ezreal

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Köszi a választ TBTPumpa!

NagyiBMX
Oké, köszi, ki fogom próbálni 😊 <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Nagyjából ezeket.

Mobility + haunting + dfg alap, ezután vagy rabadon, vagy valami armor, vagy abyssal attól függ damage, mr, armor kell-e, de kb a 3 core után veszek neki ap potit és vége a játéknak.

Barrier véletlen maradt bent, Flash + Ignite.
Különc
Bezzeg az én idõmben azért vettem meg, mert vele leaveltettem azokat, akiknek nem tetszett a pofája

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Mit szoktál neki venni? Én próbálgattam egy idõben de szívtam vele mint a torkos borz hiába gankeltem, kb. 0 dmg-em volt.

Elõbb háborogtam, és csak utána olvastam végig a teljes cikket. Elõször csak vadul nekiestem és kerestem a favoritjaimat. De még szerintem az egyik legalulértékeltebb champ.
jazzy
Ezzel akármennyire is egyetértek, most kezdtem el Evelynnezni és beszarás. Van olyan ember a Földön, aki Dianára mondja, hogy op, akkor ez mi az úristen? 10 perc után 2 hitelek vele bárkit, teljesen észrevétlenül gankelek, vacsora közben is többet last hitelek mint akárki, ha megvernek miden akkor sincs semmi baj, mert roamolhatsz egész játékban, összeállni nem lehet ellene teamfightban, mert az ultiból olyat kapsz, szétállni megint veszélyes, mert insta öli a carryt.. meh. Ez durva.
Unknow
Ez kompetitív tier list.

Értsd: 5 fõs teamekben, setupokban, mik azok amik a legjobban, legkönyebben ,legefektívebben elhelyezhetõek és amikbõl a legtöbbet tudnak profitálni megfelelõ képességû játékosok.

Számunkra ez csak egy részleges útmutató. A Solo Q tier list pl teljesen más szokott lenni mint ez. Egy - két champion szokott maradni a helyén csak. (Pl Khazix és Eve szinte fix,hogy maradni fog Solo Q tierben is a toppon.)

Nem kell komolyan venni, ez arra jó, hogy nagyjából tisztába legyél azzal, azért Volit ne nagyon akarj pickelni a teamednek ha nyerni szeretnél <#idiota>
NagyiBMX
Draftozol nem? Én úgy szoktam, hogy ha mid-re vagy top-ra megyek és az enemy már kipickelte azt a championt akkor gyorsan championselect-en megnézem ki rá a counter. Vagy ha én voltam elõbb akkor is megnézem hogy mennyire counter a champion-ra amit õ pickelt. Olyankor rámegyek hogy comments és tuti írnak valami okosságot hogy mit és hogyan kellene ellene. 😊

Tristanával nem értek egyet egyedül, Szerintem azért minimum tier 4 (ha már sivir is az) de én inkább a tier 3-ba raknám.
TBTPumpa
Köszi!
Ahogy elnézem Fizz egész jó mindkettõ ellen, úgyhogy õ lesz a következõ beszerzendõ karakter a listámon. Amúgy is be akartam szerezni, de csak Vi után.

Mostanában sokszor kapok Kassadin-t vagy LeBlanc-ot midre és "halálra" idegesítenek. Illetve gyakori lett az AP Master Yi is, de õt könnyû counterelni...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én azt mondom, hogy bármi történjen is ad bruisert vigyél midre, és tuti lesz a siker. Különösen phanteon-t ajánlom, eléggé "faceroll" champ.
Khazix azért veszélyes, mert late/mid gaméban kb 3ütésbõl öli carryket (teamfightokban is). És mivel az e-je assistoknál/killeknél újratöltõdik, simán túl is éli, és mehet a következõre. Gankjei is jók (rengárénál is), és mivel nem csak a bokrokból tud ugrálni nem kell neki flash, exhaust-ot neki 😊. Farmolni is eszméletlen jól tud, junglerként szokott 200-300 creepem lenni (30perces gamekben). Fel feedelve, (2 BT-vel last whisperrel black cleaverrel) 500-1k között sebeztem a q-mmal (azt evolvoltam, és nem csak a carrykbe sebeztem annyit).
Még medio corenak se tartom magamat khazix-szal, de az elomon (1400-1500) simán nyerem vele a gamekat.

Az AD bruisereket pedig a black cleaver miatt bannolják, mert op at item. Hiába vesznek ellene armort semmit se ér.
NagyiBMX
Ezen az oldalon csomó jó counter van, ezen szoktam nézelõdni, jobb felsõ sarokba beirod a champion nevét és kiadja hogy mi rá a counter stb.

Kassadin:
-Talon
-Gp

Leblanc:
-Galio
-Fizz

jazzy
Csak simán rosszul fogalmazta meg nincs mibe belekötni 😊 Mind értjük 😊
TBTPumpa
Kassadin-t és LeBlanc-ot mely championok tudják counterelni?

SzirmosSzisza
Tris se mondjuk 😄 Lehet brigi is úgy értette

Amúgy 30 alatt még Karma is op, kár ezen vitatkozni. Ha nektek tetszik, jók vagytok vele és élvezitek a vele a játékot akkor tegyétek (majd elmúlik <#nezze>). Aki szidja szintén tapasztalatból teszi, nem csak azért mert fújj egy maci.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Mf se kap passzívból AS-t hamár kötözködünk 😄 A helyes megnevezés a beépített szteroid 😊
jazzy
Melyik válasz volt humoros? Te viccesnek találod azt, hogy 70 champion jobb nála? Mert én nem. Ez egy tény. Ha kezdõnek és bénának tartod magad minek kötsz bele egy ténybe, amit több nem kezdõ ember leírt már kismilliószor?
Az a baj, hogy kezdõként nekiálltál vitatkozni voliról olyanokkal akiknek egy cseppet nagyobb tapasztalata van ebben a játékban. Majd 30as szinten 1000 jaték után te is érteni fogod miért tier 5 voli és miért nem játszik vele szinte senki.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Na, senki se szólt még be? Graves nem kap passzív AS-t 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

😄 Hp az hp, nem érdekel.. 😄
Unknow
Két warmognál már csak a három warmog erõsebb...de mondok egy merészet...4 warmogos Voli!

Leírok valamit és már egybõl mindenki nagyképûen "letámad".

Karrier..Mit beszélsz te itt karrierrõl?

- Nem vágtam fel azzal hogy atom pro vagyok.
- Kérdeztem valamit, erre jött egy "humoros válasz".
- Simán kezdõnek mondom magam, mert az is vagyok,és béna.

Azt akkor mivan? Neked milyen az általád nevezett "Karriered"?
Különc
Na jó, talán mégsem érdekel lol

😄 Rárakok két warmogot meg egy +100-as armoros pajzsot, meg azt a Thort vagy micsodát, aztán üssél már be légyszíves..😄
Különc
Engem érdekelne, hogy Volibear szerinted miért jó, viccen kívül (Általánosságban, team fightban, szerepe szerint)

jazzy
A te karriereddel bizony hiszek neked.
Hát de.

Why so serious?

Hát nem.
jazzy
Mert 70 champion jobb nála.
Voli miért tier 5?
Unknow
Bár nem szeretem az ilyen listákat, (mivel ezek nem a mi képességeinkre vannak kitalálva) azért ezt érdemes elolvasni: Tier list

Olyan Khazixot aki ismeri a karakterét és nem egy agyhalott figura, nagyon nehéz megverni miden. A Black Clever miatt egyszerûen nagyon jó lett az a W skill. Nem csak egy - két ember szerint..nagyon sokak szerint.
Nem tudom, hogy elõfordult-e már hasonló, ill. ez lehetséges-e, de tegnapi tapasztalatok alapján a robotos skinjének a "hitboxa" szerintem bugos. Singed poison trailjéhez nem ért úgy hozzá, ahogy az normális esetben megszokott, mikor egy modell érinti a sáv szélét. Eléggé szembeötlõnek tûnt, mivel viszonylag sokat játszom Singeddel és megszoktam már mikor van kontakt.

Csak az itemek miatt.

Why so serious?

Pantheon változott vmit vagy csak az új itemek miatt van ez? Amumu viszont ugyanezen okoknál fogva szerintem az egyik legopabb champion lett patch óta.

Kha Zix-ban a passzav kijelölés a pláne, meg az invisible attack, mert ezekkel nagy bónuszokat kap. Ezért a face-to-face harcokban nem is erõs. Én topot vagy jungle-t szoktam vele játszani. Aki elkóborol, azt megölöm. Gankelni nagyon jó, szinte senki nem tud elfutni.
Arra kell használni, amire való. (lategame aoe lassítása pl. szerintem nagyon sokat jelent, vagy az, hogy a menekülõ egész csapatot elkapod e-w comboval)

Ez egy kõ-papír-olló játék. Kha Zix atom jó, persze a megfelelõ ellenfelek ellen. Elise ellen pont nem. És Elise is tök jó, persze annak is van countere, ami ellen nem tudsz vele mit csinálni.

Szerintem bannolni late game-re érdemes, és ott egy amumu sokkal hasznosabb, mint egy elise.

böröczk
Valamelyik nap kipróbáltam Elise-t, mivel még megjelenéskor megvettem, de nem játszottam vele, mert nem fogott meg.
KhaZix ellen pickeltem, mert miért ne, ha már elsõ alkalom. 😄
Ahhoz képest, mennyire trágyamód kombóztam, simán verte, egy kis early armor, hunting guise és iceborn gauntlet, semmit nem lehet vele kezdeni topon, és valami irdatlan burstje van, bár valami toszott nehéz használni, legalábbis így elsõre.
Meg ahogy észrevettem, nem mana hungry egyáltalán, vagy csak jól osztottam be, nem tudom.

Khazix bant egyáltalán nem értem, nem tudnak ellene játszani, és csókolom, mert egy Shen, Mumu, vagy jelenleg Pantheon ban abszolút érthetõ a gamechange potenciáljuk miatt, nade Khazix -.-"
Én elõbb banolnék egy TF-et...
Ha midre mész, armor sárgákat viszel Khazix ellene, ninja tabi, oszt szevasz, nekem még nem volt ellene problémám.

Kumiho #2179

TBTPumpa
Heti rendszerességgel keddenként van váltás. Tehát holnap már új karakterek lesznek elérhetõek!

ronihun
High elo-n Elise mostanában mindig banolva van, pár hét múlva biztos elterjed, ahogy érdekesség az is, hogy minden meccsen banned kb. Kha'zix, Pantheon, Riven stb. rég nem érdekli õket Amumu, Shen meg ezek, most inkább ezek a high burst bruiserek az "OP"-k ugye.

...

mivel még csak múlt héte kezdtem a lolozást: kb. milyen idõközönként van free hõs csere? hetente? és mikor szoktak ezek váltani 😊

TBTPumpa
Jaja. A múltkor itt linkelt valaki tõle egy Elise-s videót. Nagyon jól játszott vele. Sajnos én kevésszer láttam magát a championt is és még kevesebbszer láttam olyat, aki tudott is vele valamelyest jól játszani.

Különc
Lehet volt mártök jó videói vannak

Teamfight közben, persze ha "nincs rám szükség", akkor szoktam Yí-vel megindulni toppon vagy boton, és van hogy ultit is ellövöm a tornyok lebontására, de az biztos hogy amíg elfoglalják egymást középen, és észbe kapnak, leérnek, addig én már 2 tornyot tuti bedaráltam.
böröczk
Ja, hogy úgy, egy szó: Master Yi. -.-"

Kumiho #2179

böröczk
Ha top solosról van szó, Jax, Nidalee szintén atom gyorsan bont tornyot, és Nidaleenál talán már csak Singed gusztustalanabb pusher topon. 😄

Bot lanen meg egyértelmûen azok, akik passzívból kapnak valamiféle as-t, Graves, Ezreal, Tristana, Miss Fortune, ezeknek nagy felelõtlenség otthagyni a tornyodat.

Kumiho #2179

szeressük, fõleg amikor ultik elõl ugrálsz el😊
Hát lategame-ben tristana-nak a legnagyobb a range-je (lvl 14-tõl, 13-nál azonos, mint cait) és tristana-nak van attack speed boostja, emiatt szerintem õ a legjobb torony ellen (szerintem 10-13 elõtt ritkán bont az ember tornyot, a farm miatt).