League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
most úgy aprítunk bottomnál, bokorba gomba + csali vagyok teemoval, õ meg bliztcrankal berántja 😄
tigeroo
na akkor tiéd declineoltam felveszlek majd.. azthittem h egy csapattárs küldte mert épp játszom. küldöd megint? sry

hát konkrétan mais leaveltem egy gyõztes meccsbõl, vizsgát lekéstem volna 😄 de amugy nem szokásom
SzirmosSzisza
Addoltalak. Amúgy miért van ennyi leaved?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
uncsim meg 'tigeroo' néven fut😄 (ellopta a nickem)
tigeroo
okés, uncsitesóm durván tolja, lehetne nyomni premade köröket😊

nevem meg kicsit büszkülök is, ez vmi 3. meccsem volt vele 😄
cataflam02
Hát nem egy ilyen új hõst vártam.

One more story

BoneDragon
<#idiota><#taps>

Attól függ mennyi bónuszt fog kapni lelkenként mert gondoljunk bele olyan sokat nem gyûjthet össze. legyen 20-25 kill ebbõl ott van a felénél, amit túl él tud gyûjteni (már ha nem tûnik el a pályáról idõvel a lélek....elfog ) plusz minionokból 1,5 percenként spawnol egy ami egy 30 perces meccsnél megint 20 lélek. Szóval ha meccsenként 50 felszedhetõ lélekrõl beszélnük és teszem az mind ad egy fél resistet jók vagyunk 25 nem sok semmibõl de nem is haszontalan
jazzy
http://www.lolking.net/summoner/euw/19722454 (+72) HÁHÁHÁHÁ

amúgy nem értem ennek az új hõsnek a passivját,gondolom ha meghal akkor elveszti az össze szedett resisteket,nem ?

jazzy
😄D <#taps>
Fec papa
Legyen a célod az hogy jó legyél, hû társad oldalán.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Legyen a célod az, hogy fejlõdj, vagy a platina és máris nem gond az 1500.
Én azért egy goldot össze szeretnék szedni. De beálltam 1380-1450 közé. De olyan vagyok mint egy parabolaág. Egyre közelebb kerülök a célhoz, de sosem érem el. 😄
ma végre eljutottam 1400ra igaz csak 1 játék erejéig de akkor is =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nekem délelõtt is csak elmebetegek jutottak. Szerintem valahol elkezdõdött a síszünet.

Fabio Capello
hazaértek az iskolából. Ha rankedezni akarsz, délelõtt csináld, semmiképp sem este/hétvégén.

Nem értem, hogy ilyenkor miért csak retardok rankedeznek? Úgy tûnik ha normális emberekkel akarok játszani, akkor este kell, hogy menjek. Cho game közepén kijelentette, hogy megunta. Onnantól kezdve nem gondolkodott. Botlane fail (miért is ne feedelne). Mondjuk enemy jungleje is béna volt, de mivel botlane feedelt, ezért simán visszajött.
Az a baj, hogy annyira még nem avgyok jó, hoyg egy ilyen csapattal tudjak vmit kezdeni. Szerintem elkezdek phanteonnal, meg eve-vel játszani, nem kell fun, elo kell. 😄
SzirmosSzisza
Pont annyit ér, mint Ashe passzívja 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én nem azt mondtam zyrára, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy a passzívja semmit sem ér. Hát azért szerettem a passzívját, mert bátran mertem engagelni vele. Eltoltam ultit q-t bogyókat e-t, aztán ha meg is öltek még rájuk nyomtam a passzívot. Tuti volt a siker. 😄
SzirmosSzisza
Írd le mi a neved, késõbb nyomhatjuk együtt :d

tigeroo
most kezdtem 3 napja a játékot, még csak lvl 7 vagyok de tényleg szar puggal menni... fõleg amikor teemoval nyomulok, és a szobában beírják hogy "no im mid" replikázva... ragequit már az elején 😄😄
Fabio Capello
Supportot is mondtak, de akkor ezek szerint õ lesz az.

Kly - a PBE-n játszadoznak most vele, a legutóbb hybriddé tették az E-t.

Egyébként ezeket úgy nézzétek, hogy ezek a PBE-s állapotokat reprezentálják, a live szerverhez viszonyítva Ryze 1.5% nerfet kap a Q mana damage-re még így is.

SzirmosSzisza
Ehh, ez az ulti elég hoki. Ha legalább csak az az 1 szûnne meg 😄

TBTPumpa
Riot is tudja. Tavaly még böfögtek is valamit egy Sejuani buffról és egy nõi adc-rõl, amely januárban érkezhet a Karma rework-el együtt, de úgy látszik ezek még továbbra is váratnak magukra.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sejuani annyira useless, pedig tök fun champ lenne:S
Kly
Ryze E-jénél honnan vetted azt az AD scaling-et? <#fejvakaras>

Scientia potentia est.

böröczk
+ supportnak írják, meg egyéb esetekben jungler/top lanernek, de nem ap caster semmiképp.

Kumiho #2179

böröczk
Ryze Buff?

Adjunk még ap és AD ratiot az e-jéhez? Legyen még undoítóbb a muramana Ryze-on?
Mit mûvelnek ezek?

Az új champion is totál érdektelen, yordle junglerrõl volt szó, meg nõi adc-rõl.

Kumiho #2179

Kár hogy még sosem jött össze PBE regisztráció nekem.

Fabio Capello
Kifutottam az elõzõ post szerkesztési idejébõl.

Videó:

Ami változások még érkeztek a PBE-re:

Amumu ulti buff - volt már szó róla, teljes root helyett már csak spell és movement tiltás lesz, AA-zni lehet.

Ryze - Q nerf - 6% maximum mana damage helyett 5.5%, illetve egységesen 60 lesz a manacost, minden szinten (elõtte: 60/65/70/75/80)

Ryze - W buff - 4.5% maximum mana damage helyett 5%

Ryze - E buff - 0.35 AP és AD scale helyett 0.4 AP és AD scale

Last Whisper - A teljes ár 2135 goldról 2400-ra emelve (recept ára: 860 ->1125)

Valószínüleg jön a Metal Winged Kayle is.

Fabio Capello
Thresh, The Chain Warden

Úgy néz ki, AP caster lesz.

Passzív: A körülötte meghaló egységekbõl armort és MR-t kap.

Q: Passzív - On hit damage, Aktív - Skillshot, elkap valakit a láncaival (mint egy Blitz pull), utána az ability végén magához rántja, vagy második castolásra odahúzza magát az enemyhez.

W: Kidob egy lámpást, amire ha egy friendly hõs rányom, a lámpás odahúzza magához, majd Threst mindkettejüket visszahúzza magához. A lámpás közelében a friendly egy hat másodperces shieldet kap.

E: Magához rántja, vagy ellöki az ellenfeleket, casttól függõen - emellett damagel és slowol.

R: Bezárja az ellenfeleket (allyt is) egy "börtönbe". Át lehet menni a falán, viszont akkor masszív damaget kap az enemy (250/400/450 (+1*AP)), és 50% slowt kap - viszont a fal is megszûnik, ha valaki átmegy rajta. Ha megszûnik egy fal, a többi damage és slowja lefelezõdik.

Szerintem: Érdekesnek tûnik, az ulti az mindenképpen gamechanger lehet - el kell dönteni, hogy bevállalod e a damaget, vagy bennmaradsz a boxban - persze nyilván, figyelni kell, hogy ne egy tankot zárj be, mert damage ide vagy oda, vígan kimasírozik. A skillset miatt lehet, hogy egyben egy supportot is kapunk, ha gáz van, akkor a lerakott W-vel ki tudod húzni a carrydet a teamfightból, életmentõ lehet. Persze, mivel skillshot hookja van, rengeteg fail is lesz. Viszont az, hogy nem csak magához húz, de önmagát is oda tudja húzni, ez mindenképp brutális lehetõségeket ad neki, és egy jó fight kezdeményezésére.

Persze, mint mindig, még minden változhat, egyelõre ennyit tudunk, damagek meg pontos számok nyilván késõbb jönnek majd.

jazzy
+1, yay
Különc
-150 elo a mai nap, juhéj!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

cataflam02
Ez nagy baromság.. elégé erõs hõs.. véletlen se használhatatlan..

One more story

Fabio Capello
Oh pedig de szép is volt, amikor a marhák beálltak egymás mögé szép sorban egy passzív triple killért. 😞

Mellesleg, ebben csak az a vicces, hogy egy bizonyos karakter bizonyos körülmények között CD nélkül tud nyomogatni 700-as true damaget, de inkább azt kell nerfelni, amelyik csak a halála után tud 300-at 😊

jazzy
Amúgy se valami használható passzív az ami arra épít, hogy halj meg (kivéve ugye karthus), de jelenleg mûvészet eltalálni vele valakit. De ha eltalálod is alig sebez.
Nerf óta nem játszok vele, a passzívja meg kb használhatatlan jelenleg...
Én jobban szeretem a Vine Lasher-t,az lassít utána teszek Thorn Spitter-t.Nagyon klasszul lelassítja az ellenfelet és meglehet kínálni minden jóval.Ha a növények alá dobod ultit akkor még erõsebbek lesznek.

Én ha Namit elõveszem olyan hülye állatokat kapok hogy az már tényleg gáz.Szerintem megvan átkozva.

Elég genya karinak tûnik.. múltkor voltam ellene miden háááááát mikor már tudja tenni a virág ágyukat valami rohadt idegesítõ..

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

amúgy most, hogy lemenet a hét én nem sok Namit láttam😊
Zyra nagyon jó,nekem megvan.

Le-le 😄D

Különc
Most nekem is le kell írnom még egyszer 3-4 nevet?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
LB, Singed, Eve, Blitz... egyre jobb. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zyra Renekton Rumble.. ezekre úgy is kíváncsi vagyok...

háhá Ezreal-t amúgy is ki akartam próbálni

csodás hét lesz
Sejuani,Blitzcrank,Rumble,ez a 3 érdekel.