League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát konkrétan mais leaveltem egy gyõztes meccsbõl, vizsgát lekéstem volna 😄 de amugy nem szokásom
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nevem meg kicsit büszkülök is, ez vmi 3. meccsem volt vele 😄
amúgy nem értem ennek az új hõsnek a passivját,gondolom ha meghal akkor elveszti az össze szedett resisteket,nem ?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az a baj, hogy annyira még nem avgyok jó, hoyg egy ilyen csapattal tudjak vmit kezdeni. Szerintem elkezdek phanteonnal, meg eve-vel játszani, nem kell fun, elo kell. 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kly - a PBE-n játszadoznak most vele, a legutóbb hybriddé tették az E-t.
Egyébként ezeket úgy nézzétek, hogy ezek a PBE-s állapotokat reprezentálják, a live szerverhez viszonyítva Ryze 1.5% nerfet kap a Q mana damage-re még így is.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Scientia potentia est.
Kumiho #2179
Adjunk még ap és AD ratiot az e-jéhez? Legyen még undoítóbb a muramana Ryze-on?
Mit mûvelnek ezek?
Az új champion is totál érdektelen, yordle junglerrõl volt szó, meg nõi adc-rõl.
Kumiho #2179
Videó:
Ami változások még érkeztek a PBE-re:
Amumu ulti buff - volt már szó róla, teljes root helyett már csak spell és movement tiltás lesz, AA-zni lehet.
Ryze - Q nerf - 6% maximum mana damage helyett 5.5%, illetve egységesen 60 lesz a manacost, minden szinten (elõtte: 60/65/70/75/80)
Ryze - W buff - 4.5% maximum mana damage helyett 5%
Ryze - E buff - 0.35 AP és AD scale helyett 0.4 AP és AD scale
Last Whisper - A teljes ár 2135 goldról 2400-ra emelve (recept ára: 860 ->1125)
Valószínüleg jön a Metal Winged Kayle is.
Úgy néz ki, AP caster lesz.
Passzív: A körülötte meghaló egységekbõl armort és MR-t kap.
Q: Passzív - On hit damage, Aktív - Skillshot, elkap valakit a láncaival (mint egy Blitz pull), utána az ability végén magához rántja, vagy második castolásra odahúzza magát az enemyhez.
W: Kidob egy lámpást, amire ha egy friendly hõs rányom, a lámpás odahúzza magához, majd Threst mindkettejüket visszahúzza magához. A lámpás közelében a friendly egy hat másodperces shieldet kap.
E: Magához rántja, vagy ellöki az ellenfeleket, casttól függõen - emellett damagel és slowol.
R: Bezárja az ellenfeleket (allyt is) egy "börtönbe". Át lehet menni a falán, viszont akkor masszív damaget kap az enemy (250/400/450 (+1*AP)), és 50% slowt kap - viszont a fal is megszûnik, ha valaki átmegy rajta. Ha megszûnik egy fal, a többi damage és slowja lefelezõdik.
Szerintem: Érdekesnek tûnik, az ulti az mindenképpen gamechanger lehet - el kell dönteni, hogy bevállalod e a damaget, vagy bennmaradsz a boxban - persze nyilván, figyelni kell, hogy ne egy tankot zárj be, mert damage ide vagy oda, vígan kimasírozik. A skillset miatt lehet, hogy egyben egy supportot is kapunk, ha gáz van, akkor a lerakott W-vel ki tudod húzni a carrydet a teamfightból, életmentõ lehet. Persze, mivel skillshot hookja van, rengeteg fail is lesz. Viszont az, hogy nem csak magához húz, de önmagát is oda tudja húzni, ez mindenképp brutális lehetõségeket ad neki, és egy jó fight kezdeményezésére.
Persze, mint mindig, még minden változhat, egyelõre ennyit tudunk, damagek meg pontos számok nyilván késõbb jönnek majd.
Mellesleg, ebben csak az a vicces, hogy egy bizonyos karakter bizonyos körülmények között CD nélkül tud nyomogatni 700-as true damaget, de inkább azt kell nerfelni, amelyik csak a halála után tud 300-at 😊
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."