League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bármelyik AP carry lich bannel ha sok az ap.
Nasus felfarmolt q-val 3 hitelhet tornyokat.
Rammus ultija inhibitort is sebez meg nexust is.
Yi-t nem kell említeni.
ha adc akkor Sivir/Cait
Amúgy esetleg még TF-t is megpróbálhatod Lich Bane + akármelyik kártyával úgy ahogy gyorsan le tudsz ütni egy tornyot.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De pl Yi az tipikus backdoor karakter évek óta, de Rengar tényleg túltesz rajta.
#26178: Yi, Rengar esetleg Jayce.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szerintem a probléma egyébként ott van, hogy a játékosok nem tudnak last hitelni jól, így minden itemre kvázi várnak, akkor mennek vissza base-re (ráadásul rossz idõben mennek vissza, ellenfél hamarabb lesz 6-os, sok creep elvész, "shove"olják a lanejüket) és úgy veszik az itemet, hogy nem marad wardra és potira sem, így a kelendõ sustain is elmarad, és szépen elvéreznek
My 2 cents
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Én ilyenkor inkább még letolom az adott meccset, kilépek és inkább csinálok valami mást. pl.: olvasok egy jó könyvet 😊
Sok meccsem azon megy el, hogy a csapatom valamiért mindig a tankokat öli elõször - addig az ellenséges ADC + APC végigszánt az egész csapaton. Hiába könyörög nekik az ember, akkor is a tankra nyomnak minden stunt és ultit... Hiába könyörgök nekik, hogy kire kellene fókuszálni, akkor sem azt csinálják.
A másik véglet, pedig amikor AP vagy ADC-vel vagy, sok farmod és killed van, de teamfight közben pont hogy nem védenek téged, hanem elvárják, hogy te menj elõre és te kezdd a harcot, mint valami tank. Ha meghalsz pedig szaladnak haza "védekezni".
Amúgy pedig nem mernek támadást indítani, inkább futkároznak össze-vissza a térképen egyedül, hogy az együtt mozgó ellenséges csapat könnyedén elintézhesse õket. És az Oracle itemet még a support sem ismeri.
30-as szinten több száz winnel a hátuk mögött ez azért gáz...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Amúgy a free Nami miatt van ennyi low support a héten?
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
RP-t csak pénzért tudsz venni, illetve vannak különbözõ nyereményjátékok hazai LoL-os oldalakon, de ott is csak az nyer, aki közel van a tûzhöz.
Ilyen RP hack, meg free RP-s cuccokkal ne fáradj, fölös idõ és energiapazarlás!
Battletag: Muhee#2716
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"