League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
FIGYELEM! Nem csak a hangok és a betûtípus lesz koreai, hanem minden! Elnevezések, leírások, rúnák - minden.
Egyelõre csak linkként az eredeti topikhoz, ha bárkinek gondja van, mondja hol akadt el, és segítek: link
Mindenképp készítsetek a módosított cuccokról mentést, hogy ne kelljen az egészet újra letölteni, ha elszúrtok valamit.
Egy kiegészítés - ha teljes koreai nyelvû klienst szeretnél (a leírás csak a hangokat módosítja), akkor a locale.cfg-ben az átírás után ne írd vissza en_GB/US-re, hanem hagy ko_KR-en.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Why so serious?
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Why so serious?
carry instakill ultival... vicces volt😊
Kíváncsi vagyok õ hogy tolja Xy karival.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
First spotlight
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az esetem reménytelen, már többször bebizonyosodott, próbáltunk igazi szakértõhöz fordulni, de próbálkozásaink kudarcba fulladtak.
Ezért is leszek örökké hálás, hogy megszántatok, és befogadtatok, valamint egy olyan progresszív amatõrrel játszhatok egy csapatban, mint Te, KRISZTIÁN.
Kumiho #2179
Egyébként igen, ez egy multiplayer játék. Társak nélkül persze,hogy rossz játszani. Haverokkal egy loston is lehet röhögni. Azért ez sokat dob a morálon és a játékhoz való hozzáálláson. Mióta Brigittával játszunk, nekünk pl nem is jut más, csak nevetni a lostokon 😛 Dehát ez van.... 😄
http://prntscr.com/ory3s
annyira bejön a vi hogy hûûû! akkor 1500at kéne elérni és megtartani? meddig is ?
Mondjuk ez a játék, ezt lászámítva nagyon jó volt. Szinte a semmibõl jöttünk vissza a játékba (hála a zseniális adc-nek és a brillirozó supportnak (szerénységem).
Ezek a throwok idegesítõek, mondjuk az enyhít a fájdalmamon, hogy ezek a játékok nagyon jók. Egy flamer sincs, mindenki normális. Csak hát low elo...
Why so serious?
Why so serious?