League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kép hang jó volt egyébként. 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Fabio Capello
n0pe 😊

SzirmosSzisza
Windowst nem is kell koreaira állítani ? :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Kliens koreaivá "alakítása":

FIGYELEM! Nem csak a hangok és a betûtípus lesz koreai, hanem minden! Elnevezések, leírások, rúnák - minden.

Egyelõre csak linkként az eredeti topikhoz, ha bárkinek gondja van, mondja hol akadt el, és segítek: link

Mindenképp készítsetek a módosított cuccokról mentést, hogy ne kelljen az egészet újra letölteni, ha elszúrtok valamit.

Egy kiegészítés - ha teljes koreai nyelvû klienst szeretnél (a leírás csak a hangokat módosítja), akkor a locale.cfg-ben az átírás után ne írd vissza en_GB/US-re, hanem hagy ko_KR-en.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
Egyébként, a kép és hang jó? mostanság voltak netproblémáim...

Különc
Engem ütöttél ki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
A kliensem nyelve van koreaira átállítva, játék végén kaptok tutorialt.

Hegi90
tutoriált!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

West, csak Don átrakta a klienst koreaira mert az a menõ 😊

Why so serious?

Halucinálok vagy télleg kóreai szerón játszotok..?

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

Fabio Capello
SzirmosSzisza
Kiütöttél valakit 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy ezt miért küldte el kétszer azt meg csak az sg tudja...

Why so serious?

Létezik csak szart se ér.

Why so serious?

Attack dmg jungle Evelyn, létezik vagy csak az én képzeletem szüleménye?😄
belefutottam egy olyan veigarba, hogy 1180AP-je volt, nem akartam elhinni
carry instakill ultival... vicces volt😊
jó-jó, az elején, alacsony szinten eléggé erõsnek érzem, de késõbb valahogy elbénázom. Mondjuk rossz taktikát is használok sztem, mert csapat-csapat elleni harcban gyorsan elvérzek, alapból engem szednek szét elsõnek. Inkább assassinként lenne jó.

SzirmosSzisza
Há'persze

jazzy
Az utolsó free Renekton jobb volt, a mostani se rossz, elég krokodil ez is, és elég hasznos.
Mi a véleményetek a mostani free Renekton-ról? Megéri vele foglalkozni? Úgy értem, hasznos lehet-e a csapatnak, többi champion-hoz képest nem túl gyenge, meg ilyenek.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
"Hasznos oldalak" :c

jazzy
Vaalki tudna adni egy olyan stream-et ahol valami pro srác játszik?😄

Kíváncsi vagyok õ hogy tolja Xy karival.
Csak egy kis nosztalgia , ma azért már komolyabb vidik mennek a versenyeken, mikor szünet van hehe 😊 ( ryze harcol nagyban )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

First teaser

First spotlight

Különc
Majdnem megkönnyeztem ezt a videót, de csak majdnem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Inkább videókat rakjatok, ne gifeket 😊

BoneDragon
Jajjj....

ez egy válogatás . szóval a legnagyobb szívásai nincsenek benne. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

j0nNyKa
.. amíg nem kapsz egy The best "xy másik hõs, pl. Talon" play scenes.mp4-et .. <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BoneDragon
Mostantól csak karmazok.

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Ezt én tudom, és nagyon hálás is vagyok érte, de látod, hogy itt már csak Zippo segíthetne, aki megtagadta a segítségnyújtást, végleg porrá zúzva minden, a fejlõdés akár szikrányi megmutatkozásába vetett reményemet.
Az esetem reménytelen, már többször bebizonyosodott, próbáltunk igazi szakértõhöz fordulni, de próbálkozásaink kudarcba fulladtak.
Ezért is leszek örökké hálás, hogy megszántatok, és befogadtatok, valamint egy olyan progresszív amatõrrel játszhatok egy csapatban, mint Te, KRISZTIÁN.

Kumiho #2179

Unknow
Amit én csinálok veletek az igazából ösztönzés egy jobb játékra, fõleg mert csak veled teszem, mint csapatunk leggyengébb tagjával 😛

Egyébként igen, ez egy multiplayer játék. Társak nélkül persze,hogy rossz játszani. Haverokkal egy loston is lehet röhögni. Azért ez sokat dob a morálon és a játékhoz való hozzáálláson. Mióta Brigittával játszunk, nekünk pl nem is jut más, csak nevetni a lostokon 😛 Dehát ez van.... 😄
valami 1500at olvastam, hogy az már valami. :/ 2200 elég esélytelen

jazzy
2200at
1461!! zomg!!!
http://prntscr.com/ory3s
annyira bejön a vi hogy hûûû! akkor 1500at kéne elérni és megtartani? meddig is ?

SzirmosSzisza

Azért a ló túloldalára se essünk át, hogy a csapatod soha semmirõl se tehet. Amikor ahri ott táncolt 5ünk elõtt a bokortól 2centire, és hárman rohannak utána a bokorba, a 30.percben és meghal mindenki tõlünk, akkor semmit se lehet tenni, akármilyen jó az ember.
Mondjuk ez a játék, ezt lászámítva nagyon jó volt. Szinte a semmibõl jöttünk vissza a játékba (hála a zseniális adc-nek és a brillirozó supportnak (szerénységem).
Ezek a throwok idegesítõek, mondjuk az enyhít a fájdalmamon, hogy ezek a játékok nagyon jók. Egy flamer sincs, mindenki normális. Csak hát low elo...
Banane15
Én ezt is csinálom, csak játszok. A korábbi téma miatt említettem meg.

annyit hozzátennék a lentebbiekhez, hogy nekem ma 2 csapatom is kibaszott szarul kezdett viszont a végére annyira összebalhézhatott a másik csapat , hogy szép lassan felhoztuk. gondolom ment az ugatás meg sértõdés. el se hittem, hogy nem adtuk fel azt meg végképp nem, hogy nyertünk .

Hegi90
helyedben megvárnám a köv patchet. most az ad bruiserek a menõk, de riven nerfet is tervezgetnek pl.

ha valakinek kell társ eu nordic easten vagyok skill84 névvel. 1350+ elo

Ezt este megnézhetjük 1v1ben, még ki is választhatod mit hozzak ellened 😊

Why so serious?

Egy idõben én is rá voltam állva erre a solo játékban mindenki noob csak én vagyok helikopter dologra de aztán hagytam a fenébe. Mivel baromság. Solon nincs rendes kommunikáció és ebbõl adódóan csapatmunka se, ehhez így is kell hozzaállni. Gyakorolj, nyerd a laned, ha a többiek feedelnek akkor ez van. Majd ha mész premadeben akkor gyakorolhatod a csapatmunkát.

Why so serious?

Fabio Capello
Karma, top lanen verhetetlen <#idiota>

n0pe