League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Mert akkor bántani fognak itt, meg DDOSolni fog engem Froggen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
"nem vagyok elég jó 8("

ki nem szarja le

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc

Különc
Easten is Westen is játszom, de nem mondom el a nevem, mert nem vagyok elég jó 8(

ps van egy pár ember itt, aki tudja lol

Hegi90
rád akartam keresni lolkingen de nem találtalak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
Ma már négyszer dodgeoltam, sose fogok tudni játszani

jazzy
Szezon végén van valami jutalom, de alapvetõen a kompetitív játékban az a jutalom, hogy fejlõdsz és látod is ezt a fejlõdést elo formájában. A border / skin stb tényleg csak azért van, hogy a szezonok végén ezt valamennyire honorálják és motiváljanak.

Viszont.. ha csak jutalomért látsz kedvet a rankedban akkor nem fogsz sokáig jutni, max goldig, mert felette nincs kézzel fogható plusz jutalom olyan, amire te gondolsz.

Meg hát nem is kötelezõ rankedezni ha neked nincs kedved hozzá.
Már ez is elég lenne hogy nagyobb kedvet lássak Rankedre.
TBTPumpa
Megkaptam a Holiday Nashor summoner ikont én is. Ezek szerint jól viselkedtem az ünnepi szezon alatt! Történnek még csodák! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hegi90
champ winratek jelenleg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bizonyos szintek eléréséért különbözõ free skinek jártak azt hiszem, az elõzõ szezont tekintve.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Banane15
Én sem szeretem ezt a stip stop mid dolgot, de hogy képzeled el, hogyan döntse el 5 ismeretlen ember, hogy ki hova megy 1 perc alatt?

SzirmosSzisza
Azért bant kapott. Az vicces volt, mikor 10k ember elõtt banolták 😄

#26482: karaktert próbálni szerintem román dolog rankeden (meg ugye heti freekkel ha nincsenek meg, nem is lehet menni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Ja már látom. <#smile>

BoneDragon
Saint hogy került 200 elo alá? Sokat trollkodott? <#hehe>

én is all rankedozok,mert érezhetõ a különbség,normálba ki mondja elöször midet meg adc,t alapon megy kösz ez nem kell 😊

NagyiBMX
Én nem mondanám magam nagy rankedosnak, van 8 winem és 3 defeatem. Az nekem pont elég😄 Csak normalozok, SG All Stars-ban is normaloznak, szerintem csak az 1700+ emberkék nyomnak only rankedet.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Azt hittem hogy itt van valami jutalom mondjuk az elsõ 1000 embernek..

Hát ez így akkor elég tré. 😄 Nem látom a motivációt.

És ti "nagy rankedosok" már nem is mentek normal matchet? Nektek a ranked a "normal?"
NagyiBMX
Elo az én véleményem szerint arra van hogy besoroljon egy kategóriába.
-900 Elo: Hagyjuk
900-1200: Epic
1300-1400: Már megjelenik a lol
1400- : ha már odáig eljutottál akkor te értesz a játékhoz, nem azt mondom hogy pro vagy de tudsz játszani.
Mivel te még nem játszottál rankedet, olyan 1100-1200 körüli játékosokkal kerülsz össze, kb. ugyanaz mint egy normal game. Magasabb elo-rol nem tudok véleményt mondani mert 1326 asszem amit eddig elértem legmagasabb elo... <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Itt van 2 videó low elon 😄 (mondjuk a 200 az már nagyon kevés, új rendszerben már "skill" kell hozzá, hogy valaki ennyire náb legyen )

Hát ez tényleg remek motiváció.. x')
SzirmosSzisza
Az, hogy pl ne Wickeddel kerülj össze topon :3

j0nNyKa
pvp alapú játékban mire jó a pontrendszeres kompetitív mód?
õõõ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A ranked túl képpen mire jó azon felül hogy ELO vita van belõle?

Már lvl 30 vagyok lassan 2 hete de be se merek menni rankedre, mert félek hogy atom pro vadállatok vannak ott,és rommá feedelném a meccset.

Mennyire durva egy ranked match?

És fentebbi kérdésem továbbra is áll... Mire jó még a ranked? Pl top 10 eloval végzek akkor kapok 1000 Rp-t?

Ez csak egy hülye példa volt, de remélem értitek..😄
elsírom az életem !!!!!!

Különc
Tõled indult a vita és te nem tudod mirõl van szó még mindig, szvsz érdemes lenne visszaolvasni

Maak
En olvassak vissza, hogy mi volt azon a meccsen amin en jatszottam, aztakurva 😄

Mondom, nem erdekes, kar volt beirnom, hulye vagyok biztos mert elso negy helyen tuti nem pickelek kassat, max ha mar laom ki lesz ellenem, de ezekszerint lovesem sincs mit miert csinalok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
Igen

SzirmosSzisza
Nem, de 1200 ELO-n nem tudom mit vársz az emberektõl 😄

Amúgy, ha jól látom az utolsó meccsei alapján, egyedül Kassával nem feedelt az illetõ ...

jazzy
Ha senkivel nem értek egyet, mert utálom a Kassadint és sose vagyok 3rd pick akkor retard vagyok, vagy nem?
Unknow
Olvass vissza mirõl volt szó. Ha nem tudsz értelmezni nem az én hibám. Arról volt szó,hogy valszeg azért pickelt kassadint mert azzal megy neki a legjobban miden. Igen..akkor ne pickeljen mást amivel halálra feedel egy lanet.
Maak
Ok, en vagyok a hulye, az a normalis ha valaki rankeden kizarolag kassadint jatszik, gz...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
Én is Szirmossal értek egyet, szóval retardált vagyok

SzirmosSzisza
Ez az a meccs volt ahol 13/8/18 volt és nyertetek?

Amúgy tippre mobility miatt választotta Kassát, hogy ne tudják gankelni, de nem retardoskodok tovább 😄

Unknow
Biztos marha nagy elod van ha még azt se vagy képes felfogni,hogy mirõl van szó. Counterpick < olyan pick amivel tudsz játszani.

Okoskodhatsz, de semmi értelme nincs, max hülyének nézlek, hogy azt hiszed minden championnal tudsz játszani. Ilyen ember ugyanis nem létezik. Ez amit te nyomatsz a tipikus 1k Elo helles hozzáállás. Persze tudom, biztos én is hülye vagyok, de meg csak azért szívsz solo q-ban mert mások nem képesek felfogni a játék alapjait. True story...
Maak
Az ilyen ne menjen rankedre, es legyszi ne irj tobb kommentet mellette mert kezdem azt hinni, hogy retardalt vagy. Kosz.

SzirmosSzisza
Ha életében nem játszott Talonnal sokra megy vele 😊

Maak
ok...de mondom harmadikkent, ezt ugy mondta, hogy a masik csapatban volt egy rammus garen paros...ergo, ha lett volna egy csepp eszuk pickelik ellene talont, dianat, galiot stb...ja es kijelentette, hogy o csak kassat jatszik...

Különc
Pedig én több fantáziát láttam az EpGben, kár értük, Dan Dinht szeretem nézni, de itt szarul játszott

SzirmosSzisza
Amelyik elõször banol 😄

Hegi90
draftban van valami rendszer, hogy melyik csapat pickel elõször?

Különc
Vagy próbálj counterpickelni olyan championnal, amivel sose játszottál vagy nem tudsz

Inkább már azzal, amivel jó vagy

SzirmosSzisza
Ez igaz 😊

Maak
na szal, ma azt tanultam, hogy a rankeden azt a champet kell pickelni amivel a legjobb vagy. 3.pick kassadin mondta...

Különc
Gondoltam rá, de még nem vagyok rá kész

Hegi90
azt hittem már te is streamelsz

Különc

Különc
6 gyõzelem sorozatban, yay!

Vicces hõs ez a blitzkránk 😄

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"