League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mydgard
Van most hulladék 6300 pontom, de fogalmam sincs kit kéne megvenni, az újabb karikon gondolkodom. Sok jót írtatok Kazixról, van ráció abban a championban? Darius op, mégis elég egysíkúnak tûnik. Kit ajánlanátok megvételre, ki a favorit? Mindig az érdekes és összetett karikat preferáltam.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

böröczk
Akkor meg miért nem próbálsz meg keríteni csapattársakat?
Én is gyûlölök egyedül játszani, ezért nem is teszem.
Mert egyszerûen nem látom értelmét, ha egyedül akarnék játszani, elindítanám mondjuk az AC-t. 😄

Amikor transfereltem westre, elkezdtem ranked soloq-zni, és próbáltam változtatni az eastes hozzáállásomon, és részben nagyon sokat sikerült is.
De rájöttem, hogy nem tetszik a soloq, és ha majd megint kedvet kapok hozzá, természetesen rányomok a play gombra, de egyelõre sokkal jobban szeretek másokkal együtt, 5-ös premadeben játszani, mert jobban élvezem, szórakoztatóbb, van kommunikáció, összebeszélés, és ha nem "Unknown"-ról van szó, akkor a játékostársak toszogatása, flame-elése is elmarad. <#zavart1>

Kumiho #2179

Banane15
Nem vagyok flamer, nem osztok ki senkit sem. A nyugodtabb játékosok közé tartozom, de azért látok!

Érdekes egyébként hogy ezt pont tõled hallom, Bob mellett a te streamedet is szoktam nézni...
Egyébként azt is, hogy tanuljak belõle.

böröczk
Az egy PINGVIN, kérlek, vagy már maci is van? : D

Én nagyon bírom GBobot, a stílusát, a zenéit, a hozzáállását, ha streamet van kedvem nézni, és épp live, akkor mindenképp rá esik a választásom, de ezt már leírtam párszor.

#26392 Azt, hogy kezd el magadban keresni a hibát, ahogy már jazzyke leírta itt jó párszor, ne a többiekben. Ha soloq-t mész, akkor próbáld meg magad fejleszteni, ne a másikat okítani. Vagy játssz csapatban, ismerõsökkel, és akkor fejleszd a csapatjátékod, csapatmunkád.

Kumiho #2179

Banane15
Szerintem akkor neked kellett volna jobban odafigyelned.

SzirmosSzisza
Bob egyszer sem panaszkodott a társai miatt, odafigyelhettél volna jobban :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
sose értettem én ezt a hidden köcsögséget az ilyen moba játékokban
melléd mindig nyomorékokat rak
ellened mindig jókat rak (akik persze nem olyan jók mint te, de jobbak mint a társaid)
még ha nem is lenne ordas baromság ez az elmélet, mutasd már be mind a 10 emberre 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Banane15
Igen, tõle tanultam kb. mindent. Nem azért, de kétlem hogy valaki itt a fórumon világosabban gondolkozna nála.

Banane15
Nem én játszom szerencsétlenül, rossz társakat kapok. Mit akarsz bebizonyítani?

Hegi90
"komolyan mint a 7 évesek..."

pedig pont 7 éves koromban ment nálunk ez a stipistopizás. Nincs ilyen szabály. Felejtsd el.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ja, meg valami plüssmaci 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a bob akin a teemo sapka volt mindig ?😄😄

böröczk
"Egyébként nagyon sokat néztem Bob streamjét, úgyhogy mostanra már elég tapasztaltnak mondhatom magam." <#banplz>

Elsõ és fontos jó tanács, kezd el kiverni a fejedbõl azt a szót, hogy szerencse. 😄

Nyilván befolyásoló tényezõ lehet, sõt, vannak peches napok, igen, de ha folyamatosan játszol, akkor észre fogod venni, hogy nem kizárólag peches napjaid lehetnek.

Kumiho #2179

Banane15
Lehet hogy így van, de akkor a szerencse embere, hogy rankeden jobb eloja van mint normalon.

Banane15
Pedig akár hiszed akár nem, én fejben tartom mikor veszítem el én a játékot. Kb. egy éve volt Swain-el hogy egy lux rommá vert, nevezetes meccs volt mert anyámat is elküldték a temetõbe.
Egyébként nagyon sokat néztem Bob streamjét, úgyhogy mostanra már elég tapasztaltnak mondhatom magam.

SzirmosSzisza
Régebben nyílt volt, csak kivették 😊

böröczk
Tök mindegy, hiszel-e benne, vagy sem, létezik normal hidden elo.
Akár rá is kereshetsz részletekért.

A sokszori, egymás utáni balszerencse lehet mégsem titulálható balszerencsének?

Nekem soha nem volt több defeatem, mint winem.

"A summoner's Normal game Elo remains hidden at all times and can only be guessed upon based off his or her win/loss ratio and the apparent skill of teammates and enemies"

hidden normal elo

Kumiho #2179

TBTPumpa
Jaja... Nekem is ez a bajom a Draft pickkel. Sok a várakozási idõ mire a rendszer megtalál 10 embert (tiszta Dota 2). Tegnap például ott is az volt, hogy sorra léptek ki az emberkék champioselectbõl. Aztán újra várakozás, ha elfogadja mind a 10 emberke, akkor pedig megint valaki kilép championselectbõl. Tegnap 5x játszottam el ezt ott, aztán mentem ugyanúgy idétlen Blind Picket, mert ott 15 másodperc alatt meg volt a 10 emberke és nem lépett ki senki, csak ment az anyázás a midlane miatt, de ez már szokásos. Persze lehet, hogy csak az Nordic East szerver miatt van ez. És én nem azt mondtam, hogy síkhülye mindenki, hanem hogy 30-as szinten több érdekes emberke van, mint kisebb szinteken, akik több minden miatt sírnak, nem csak a mid pick miatt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Egy rakat embert felboostoltak sajnos :/ Meg hát attól mert Diamondos valaki nem tud minden championnal játszani, lehet újat próbált, a flame / rage meg alap, rohadt sokat sírnak a velem lévõ platinások is, meg amikor nézem scarrát Diamondban ott is..

#26376 Többet érsz ha magadra fogod és magadon próbálsz javítani, nem a balszerencsére. Kifogásnak jó, fejlõdésnek nem, ha mást hibáztatsz.
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Siess, mert most kapott nerfet PBE-n 😄

#26376: afaik a kettõ külön van, szal simán lehet. Engem is rakott már összes diamond borderessel, azt hittük carryzni fog, aztán csak sírt végig a szája...

Banane15
Jött diamond vagy gold player is mellém, azok csak nem egy elon vannak velem. De én ezt úgy értettem, hogy szerintem csak simán azt nézi hogy mindegyik csapatnak az összes játékszáma azonos legyen. Mert ha megnézed a végén mindig ha van 500 wines, akkor a másik csapatban is vagy egy hasonló szint, és így tovább.

Maak
Attol, hogy tobbet jatszott mint te, meg lehettek ugyanazon az elo-n. <#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

JÓ VICC VOLT!!!

ui:nem dobok be több evés printet,csak nagyon oda vagyok most tõle meg vissza,tényleg nagyon brutál tudd lenni !! lehet solo Q ba is megprobálom,nem lehet nehéz ... csak ugye sokat bannolják

Banane15
Én ebben a noraml eloban nem hiszek. Nagyon sok vesztett meccsem van, több mint nyertes, és viszonylag jó játékosnak tartom magam, tehát a balszerencsére fogom. Visszatérve az elora, így is mindig 1000 winesek közé dob be, csak durván 800 win-el van több játékuk. Nem zavar, csak szerintem a normal elo nem létezik.

SzirmosSzisza
Kezdesz zippozódni <#idiota>

inkább megyek jungle evét mint hogy fel menjek rumble mellé singedel mondjuk,semmi értelme rá adásul még idegesitõen szar is !!

amúgy meg adom alex ich eve buildot !!

SzirmosSzisza
lvl 9-en teljesen felesleges junglert játszani 😄

#26371: nem mindenkinek van ideje 10 percet várni míg elindul egy meccs :/

tigeroo
még nem tudok draftba menni, de számontartom akkor ezt.
böröczk
Ez baromság, én már ezer éve nem találkoztam ilyennel, nem blind picket kell játszani természetesen, hanem draftot.
Aztán a soron következõ látja, mi maradt neki, abból választ, és szó nélkül azt a posztot pickeli, ami maradt neki.
Nem csak hülyék játsszák a LoL-t, mert ha úgy lenne, ahogy állítjátok, akkor magatokat is oda kéne sorolnotok, nem igaz?

Ha meg netalán blind pick lenne, akkor nem rohadtul mindegy, ki mit, hova pickel? Múltkor mentünk két blind picket, egyiket 5 ad carryvel, másikat pedig 5 ap carryvel, de volt, hogy mind midre mentünk.

Egyébként pedig ne feledjétek, hogy van normal elo-tok is, és aszerint dob be játékostársakat, ellenfeleket.

Kumiho #2179

Fec papa
Neked mivel van több jogod olyankor midest pickelni mint neki? Mert gyorsabban gépelted be a mondandódat amíg õ megvakarta a tökét? Blind pick ilyen, kedvencem mikor ezt csinálják drafton, széles mosollyal a számon szoktam olyankor rápickelni, aztán vagy kilép vagy vesztünk ha trollkodik, annyira már nem érdekel.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Régóta, az emberek azt hiszik azért mert elõbb mondják le van stipistopizva, blindba amúgy is csak azért megyek ha 1 adott championt akarok menni amit gyakran bannolnak drafton, drafton meg úgyis a pick sorrend számít.
Anthrax
Kedvencem ilyennél a top or feed vagy mid or feed bejelentések. de végül megy ahova akar és ugyanúgy feedel 😛

Különc
Tudom, hogy az óvodában is ez ment, de mióta van ez a "I said first" dolog? Úgy emlékszem, hogy régebben szó nélkül pickeltek a trollok amit akartak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Ez még semmi... Ezek még csak a kezdeti elõjelek. Lesz ennél még rosszabb is, ahogy fokozatosan lépsz szintet. Majd a 30-as szinten lesz a buli. Ott vannak csak igazán érdekes fazonok! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
pedig hoztad szépen már egyedül is megérdemelted volna a gyõzelmet😄 am énis lvl 9 vagyok, engem is felbasznak, beírom hogy

"hy
mid"
(így 2 üzenetbe)

válasz "sorry dude mid is mine"
még egy emberke beis véd hogy én mondtam elõbb
"who cares?"

na most ilyenekkel kinek van kedve játszani? komolyan mint a 7 évesek...
csak ezért nem jó egyedül smurfolni mert sok a kezdõ summoner.Hiába hozom az összes lant bele értve a junglet is,nem bírom lehozni ..

smurf on,eu west.
in game: hipster davs

ADCarryval lejön botra csak armor pen rúnával o_O istenem és akkor persze a support a noob
paraahalu
in game ?!

én mehetek smurfolni 1-3 meccs erejéig
ennyire sokan ne jelentkezzetek !! na hát úgy tûnik magam kell neki indulnom

Pedig már azt hittem, hogy fán nõ az internet az imperialistakapitalista északiaknál...
jazzy
Nem inkább 120-150et full roamolás mellett
senki nem jön most smurfolni ? egyedül biztos nem megyek

ronihun

...

vagyok,sõt inkább akkor,délutánt mindig el szenvedem,aztán még így este fele vagyok olyan 9-10 után.

SzirmosSzisza
Reggel,délben vagy? Easten lassan bedingeli a lvl 10-et.

ha miden van akkor sincs még olyan roam hogy mondjuk 10 percnél már ne legyen több mint +60 ...

ui: aki most smurfol EU Westen az vegyen már fel: hipster davs