League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Én is gyûlölök egyedül játszani, ezért nem is teszem.
Mert egyszerûen nem látom értelmét, ha egyedül akarnék játszani, elindítanám mondjuk az AC-t. 😄
Amikor transfereltem westre, elkezdtem ranked soloq-zni, és próbáltam változtatni az eastes hozzáállásomon, és részben nagyon sokat sikerült is.
De rájöttem, hogy nem tetszik a soloq, és ha majd megint kedvet kapok hozzá, természetesen rányomok a play gombra, de egyelõre sokkal jobban szeretek másokkal együtt, 5-ös premadeben játszani, mert jobban élvezem, szórakoztatóbb, van kommunikáció, összebeszélés, és ha nem "Unknown"-ról van szó, akkor a játékostársak toszogatása, flame-elése is elmarad. <#zavart1>#zavart1>
Kumiho #2179
Érdekes egyébként hogy ezt pont tõled hallom, Bob mellett a te streamedet is szoktam nézni...
Egyébként azt is, hogy tanuljak belõle.
Én nagyon bírom GBobot, a stílusát, a zenéit, a hozzáállását, ha streamet van kedvem nézni, és épp live, akkor mindenképp rá esik a választásom, de ezt már leírtam párszor.
#26392 Azt, hogy kezd el magadban keresni a hibát, ahogy már jazzyke leírta itt jó párszor, ne a többiekben. Ha soloq-t mész, akkor próbáld meg magad fejleszteni, ne a másikat okítani. Vagy játssz csapatban, ismerõsökkel, és akkor fejleszd a csapatjátékod, csapatmunkád.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
melléd mindig nyomorékokat rak
ellened mindig jókat rak (akik persze nem olyan jók mint te, de jobbak mint a társaid)
még ha nem is lenne ordas baromság ez az elmélet, mutasd már be mind a 10 emberre 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
pedig pont 7 éves koromban ment nálunk ez a stipistopizás. Nincs ilyen szabály. Felejtsd el.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elsõ és fontos jó tanács, kezd el kiverni a fejedbõl azt a szót, hogy szerencse. 😄
Nyilván befolyásoló tényezõ lehet, sõt, vannak peches napok, igen, de ha folyamatosan játszol, akkor észre fogod venni, hogy nem kizárólag peches napjaid lehetnek.
Kumiho #2179
Egyébként nagyon sokat néztem Bob streamjét, úgyhogy mostanra már elég tapasztaltnak mondhatom magam.
Akár rá is kereshetsz részletekért.
A sokszori, egymás utáni balszerencse lehet mégsem titulálható balszerencsének?
Nekem soha nem volt több defeatem, mint winem.
"A summoner's Normal game Elo remains hidden at all times and can only be guessed upon based off his or her win/loss ratio and the apparent skill of teammates and enemies"
hidden normal elo
Kumiho #2179
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
#26376 Többet érsz ha magadra fogod és magadon próbálsz javítani, nem a balszerencsére. Kifogásnak jó, fejlõdésnek nem, ha mást hibáztatsz.
#26376: afaik a kettõ külön van, szal simán lehet. Engem is rakott már összes diamond borderessel, azt hittük carryzni fog, aztán csak sírt végig a szája...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ui:nem dobok be több evés printet,csak nagyon oda vagyok most tõle meg vissza,tényleg nagyon brutál tudd lenni !! lehet solo Q ba is megprobálom,nem lehet nehéz ... csak ugye sokat bannolják
amúgy meg adom alex ich eve buildot !!

#26371: nem mindenkinek van ideje 10 percet várni míg elindul egy meccs :/
Aztán a soron következõ látja, mi maradt neki, abból választ, és szó nélkül azt a posztot pickeli, ami maradt neki.
Nem csak hülyék játsszák a LoL-t, mert ha úgy lenne, ahogy állítjátok, akkor magatokat is oda kéne sorolnotok, nem igaz?
Ha meg netalán blind pick lenne, akkor nem rohadtul mindegy, ki mit, hova pickel? Múltkor mentünk két blind picket, egyiket 5 ad carryvel, másikat pedig 5 ap carryvel, de volt, hogy mind midre mentünk.
Egyébként pedig ne feledjétek, hogy van normal elo-tok is, és aszerint dob be játékostársakat, ellenfeleket.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"hy
mid"
(így 2 üzenetbe)
válasz "sorry dude mid is mine"
még egy emberke beis véd hogy én mondtam elõbb
"who cares?"
na most ilyenekkel kinek van kedve játszani? komolyan mint a 7 évesek...

in game: hipster davs
ui: aki most smurfol EU Westen az vegyen már fel: hipster davs