League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
WoW végén még MYM fan leszek, jól nyomják a lengyelek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

az a nevetés
Különc
Wat? Na mindegy, 0:49-nél lévõt akartam csak linkelni, fail

Különc

böröczk
Tehát ugyanaz a bagázs, menõtlen névvel, értem.

A Paprika is jobb volt szerintem.

Kumiho #2179

Különc
Illetve bemutatkozó versenyükön kaptak 2 steamrollt

Különc
Sittre került az M5 igazgatója, mert a mosógépbe tett egy kis pénzt, így bár megmaradt maga az M5, de a csapatot átvette ez a Gambit Gaming nevû szervezet, semmi nem változott, csak GoZu Pepper változtatta a nevét Ed Ward-ra

böröczk
talán az ázsiaiak között így szokás, ez a hajlongás, az is az idõsebb generációra vonatkozik inkább, de egy más kultúrabélinek miért kéne az õ szokásaikat tartani?
én nem nagyon figyeltem a végét, el is aludtam, de úgy láttam, hogy felálltak, és odamentek a vigyorgó vadalma képû szotyikhoz gratulálni (ha keservesen is).

amúgy valaki világosítson fel légyszi, most ez a Gambit csapat az M5 lenne egy az egyben, vagy egy-két tag frissült, ezért átnevezték magukat?

Kumiho #2179

j0nNyKa
na ez mondjuk true story
lee ellen pl. rendszeresen benyalom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Lassú jungle-sek ellen nem probléma, viszont addigra lehet nem lesz pirosad

j0nNyKa
én elvagyok smiteless nélkül, mert pl farkas - kék - wraith - farkas - piros sorrendben pont visszajön a smite-od a kék után, mire a piroshoz érsz

Különc
Igazából a Riotnak csak annyi köze van ehhez, hogy a játékot és az azzal járó jogokat adja, a többi az ESL illetve IEM staff

riotfan incoming 😊

Különc
Nem az 50-es éveket írjuk, hogy a szomszédba megyünk tévét nézni

SzirmosSzisza
Örüljetek, hogy nézhetitek :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Na jó én nem bírom tovább nézni ezt a sz*rt... <#csodalk>

Különc
Mindig smiteless húzok ha AD carry vagyok vagy support, de az emberek mindig inkább elfecsérlik egybõl, elkezdenek spampingelni hogy backeljen onnan, hát ha neki úgy jobb, nekem mindegy

Én sosem kérem a hard leasht, ha nem kapok akkor a gank is késhet, ráadásul ha az ellenfél hard leasht kap máris hátrányból indulsz, pedig alig indult el a játék

Anthrax: egész rendezvény eddig elég cikinek tûnik nekem, ilyen szintû Q&A ami itt volt az új WoW kieg megjelenésekor történõ éjféli rendkívül nívós frostshock rendezvényeken szokott lenni

Nem beszélve a rendkívül tiszteletlen Gambit Gaming tagokról (kivéve talán Edward) akik fel sem álltak, a szemébe se néztek ill. le se szarták az Azubu.Blaze tagjait (akiknek a csapatnevét az elsõ percben sikerült Frostként prezentálnia a porondmesternek)
Ráadásul tudtommal ha egy ázsiaival találkozol, üdvözlöd, gratulálsz vagy elköszönsz, akkor illik meghajolni, de lehet ez csak az én demagóg berögzülésem

j0nNyKa
én élnék már át olyat valaha, hogy felajánlják a smiteless húzást
sokszor inkább le se szarnak mert "NEM FOGOK 1 CREEPET ELVESZTENI A JUNGLER MIATT HARR HARR"

jazzy
Tegnap kiafkolt a top Olafunk kb 21-10-nél nekünk, mert a jungler Jaxünk elvitte az enemy kékjét és nem adta neki. 10 percig afkolt aztán afk jungle farmolt a játék végéig. De nyertünk.
Anthrax
hát igen, ez kicsit cikinek tûnik fõleg ilyen rendezvényen

Különc
Tegnap kiafkolt a mid lanerünk nyert helyzetben, mert Ezreal elvitte a kékjét 30 percnél

Másik: írom a jungleesnek hogy ne smiteoljon, mert segítünk, erre belesmiteol és persze hogy elviszem a kéket vagy pirosat tõle, tegnap megtörtént 3x

jazzy
A pro blitzcrank miatt, aki elõl lopta a trynda a kéket, ezért a pro blitz lopta a pirosat. nyehehe
TBTPumpa
Curse pls surr at 20. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
saintvicious ragequit lololo

j0nNyKa
mi a tri-jungle taktikára esküszünk, bár új metának nem mondanám <#idiota>
(hozzáteszem nyertük)

Különc
Competitive sceneben nem

Hegi90
ez valami új meta, hogy a top lanen vannak 2-en?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Noxus az LoL-ban város/régió 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Keverem õket, most is hezitáltam, de lusta voltam kiguglizni.
jaj catnak akartam 😄😄 !! lényeg hogy vissza olvastam és nem találom

j0nNyKa
nexus*
de amúgy jót röhögtem <#idiota>

Különc
Neked mi bajod?

Gondolom a közönségbõl valami random forma. Ma tanultam meg solo queue picknél, hogy létezim egy ötödik lane is. Amit úgy hívnak, hogy "mic" a noxus és az inhibitorok közötti területet takarja. Bármely champion kitûnõ választás. A legtöbben claivoyance-t és cleanse-t választják. Ezt a lane-t magasabb elokon hanyagolják.
A lanen kifejezetten sok wardot kell használni, lehetõleg minden egyes négyzetcentiméterre kell rakni minimum 2db-ot.
nem találom

Különc
hunzephyr89: faszopo lengyelek

Stream chatrõl egy kis érdekesség

Anthrax
2 srác akit közönségbõl választottak,hogy nyerjenek valamit,de iszonyat passzív a közönség és tök gagyi az egész 😄

BoneDragon
Ki ez akit most faggatnak? Nagyon ostoba szegény. Konkretizálok: fehér pólós.

SzirmosSzisza
Le volt írva párszor, olvass vissza.

Különc
Szegény Olaf, nerf incoming 100%

Nincs, most néztem meg

hogy nyerhetnek ha bénák ?

valaki !! még is ha már ennyire vágjátok az új rendszert ? én még mindig nem, szóval hogy is van ez ? és az annie rework már bent van ?

igen, én is úgy gondolom, hogy ez az üzletpolitikájuk része.
szerintem, azért jó nekik ez a rendszer, mert így a nagyon bénák is nyerhetnek aránylag sokat, és emiatt nem megy el a játéktól a kedvük annyira, cserébe általánosságban mindenkinek rosszabb a kedve overall, viszont így több playert tudnak megtartani, több pénz folyik be, de ugye mivel több a játékos, több a béna, akik azt hiszik jobbak mint amilyenek, mert a rendszer ezt mutatja mindenkinek, ezért mindenki feszült és rohadt mód toxikus community jön létre 😊

legalábbis szerintem valami ilyesmi állhat a dolog hátterében 😛

Me0w
Ja, K: 1.9/game kill, D: 5.4/game, A: 12.2/game mellett.

Together we'll fly someday...

Me0w
90%-ban Leonat hozok, de az adc vagy bargyu, es hiaba engagelek, nincs followup, vagy olyan aggressziv, mint a pitbull tesztoszteronnal, de mellette buta, igy ez is buko. 52%-os vagyok vele, 70 valamennyirol ment le az idok soran 😊

Together we'll fly someday...

Különc

Különc
1 óra múlva IEM Katowice kezdõdik, Gambit Gaming (ex-M5) vs Azubu Blaze

ps schedule

Különc
Engem nem szeretsz 8(

jazzy
Érdemes olyan supportot hozni ami kihatással van a játékra, Blitz, Leona, Alistar, aoe teambe Sona, de ha picknél látszik, hogy a csapat nem túl észlény, akkor már nem LeBlancot hozok, hanem Luxot.
j0nNyKa
lee blanc? sounds op

Én most 1100 korul vok es duoztam egy 870 sel amikor nyertunk 12 kaptam, amikor veszitettunk 24 vont le ... Duoba jobb de en pl suportolni mar ritkan szoktam. Mert inkabb bepikkelek egy LeeBlancot - botra "supnak" minthogy valaki fail legyen a csapatba es nem tudom kompenzalni a dps-t a fullos tarikkal😊 . Megjegyzem ez bejott nekem mert magam is olyan 800 rol tornasztam fel eddig.